Szeptemberi VIP csoport ajánló

szept 13, 2021 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

HELSINKI

Ehhez a csoporthoz egyszerűen nincs értelme ajánlót írni, hiszen minden hónapban olyat mutat, amitől leesik az előfizetőink álla! Ha van Bet365, vagy 1x klón irodád és többnyire egy órán belül tudsz reagálni a tippekre, akkor ne is gondolkodj tovább! Ha nincs ilyen irodád, akkor szerezz! Ha nem tudsz szerezni akkor használj alternatív irodákat mint pl a GG.Bet, Bensation, Bwin, Cbet stb! Nem tudsz elég gyorsan reagálni a tippekre? Fogadd meg őket élőben! Dönts el, hogy kifogást gyártasz, vagy PÉNZT!!! Ezzel a csoporttal még egy kisgyerek is komoly profitot tudna csinálni, bármiféle sportfogadás tapasztalat nélkül! Nincsen pénzed!? Ha a Helsinki csoportot követed akkor lesz! Olvastad a ProTipsters Blogon a sikertörténeteket? Szinte mindegyikben szó van az Artemisz(Helsinki korábbi neve) csoportról! És nézted már a weboldalunkon az előfizetők visszajelzéseit? Ott ugyancsak gyakran emlegetik azt a szót, hogy Artemisz(Helsinki korábbi neve)! Tudod miért? Mert már négy éve folyamatosan dönti a profitot az előfizetőinknek! Szeptemberben 8 nap után 18 tét profitnál áll a csoport… Ezen a linken a Helsinki csoport augusztusi eredményének az összegzését illetve véleményezését találjátok: Link (Érdemes elolvasni)

Az alábbi emailt épp ma küldte Kristóf! Elég beszédes azt hiszem! A Helsinki csoport eredménye tényleg nagyon stabil és szinte minden hónapban komoly profittal zár, de ingadozás természetesen itt is van! Évente, csak 1-2 alkalommal szokott előfordulni kisebb veszteség, de a profi sportfogadás amúgy sem egy hónapról szól! Aki hosszabb távon követi ezt a csoportot, biztos lehet benne, hogy hatalmas profitot fog elérni, amivel többszörözni fogja a bankrollját!

NAIROBI

A másik legfelkapottabb, illetve legkedveltebb csoportunk a Nairobi! Ennek egyszerű oka van hiszen a csoportba, válogatott tippadók legjobb tippjei kerülnek ki! Ráadásul az elmúlt fél évben, volt pár brutál profitos hónap, olyan durva nyerő szériákkal, amelyet én sem nagyon láttam az elmúlt 10 évben! A csoport tippadói specialisták a maguk területén, ahol mind kimagasló eredményeket érnek el! Mi pedig szeretjük a kő profi elemzők tippjeit, hiszen sok-sok pénzt tesznek a zsebünkbe! Ebben a csoportban nagyobb a profit, illetve a bankroll ingadozása, mint a Helsinkiben, tehát butaság lenne azt várni hogy csak hegymenet lesz. De ha szépen teszed a dolgod, azaz robot üzemmódba kapcsolsz és a fogadási útmutató szabályait betartva megfogadod a tippeket, akkor óriási profitokat érhetsz el! Ez a csoport kiemelt figyelmet élvez, és amint a látókörünkbe kerül egy olyan elemző, aki szinte „varázsol”, az hamarosan csatlakozik a tippadó gárdához, hogy minél többet profitálhassanak a követők! A sportág számunkra mindegy, mivel csak egy dolog a fontos, ami nem más mint a profit! Kiemelném a csoport követhetőségét is, mivel azok, akik gyorsan reagálnak, nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez. Természetesen a hosszútávú profit kulcsa itt is a bankrollmenedzsment, hiszen mint mindenhol itt is ingadozik a profit, igaz az esetek többségében hegymenet van, de ez nem jelenti azt hogy nincsenek gyengébb időszakok! Tehát itt sem kérünk más tőled hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankrollmenedzsmentet és fogadd meg mielőbb a tippeket! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot! A csoport augusztusi véleményezését itt találod: Link UPDATE: A csoportba bekerül még plusz egy tippadó aki büntetőlapokra küldi a tippeket, ráadásul nem is akármilyen eredményeket ért el az elmúlt évben! 63% feletti találati arány a top ligákban ami biztos és magas profitot jelent számunkra az elkövetkezendő hónapokban!

DENVER

A Denver csoport tippadóit augusztusban frissítettük, ahol 2 Top ligás tenisz specialista legjobb tippjeit érhetitek el! Augusztust 13 tét profittal zárta a csoport és szeptemberben már 4 tét profitnál vagyunk. Szeptembertől egyébként bekerült még egy új tippadó is, aki az elmúlt 18 hónapot, mind kiemelkedő profittal zárta, tehát elég ütős tippadó gárda állt össze, akik valóban minőségi tippeket küldenek! Ezt a csoportot megéri hosszabb távon követni hiszen, a jelenlegi tippadók nagyon eredményesek, és mindezt a legnagyobb ligák mérkőzéseivel érik el! A Denver csoport idei teljesítménye nem volt a legacélosabb, mivel a korábban bevált tippadókat nélkülöznünk kellett, de mostanra sikerült egy hasonlóan ütős tippadó gárdát összehozni, akik remélhetőleg felülmúlják az elmúlt évek legjobb eredményeit is. A Denver csoport a korábbi években mindig is favorit volt az előfizetők körében, hiszen havi rendszerességgel szállította a profitot az előfizetők számára. Most a tippek követhetősége sokat javult, illetve a várható átlagprofit is magasabb lett, így még jobb eredményeket fognak elérni a követők mint a korábbi években. Az alábbiakban a csoporttal kapcsolatos legfontosabb jellemzőket olvashatjátok. Részletes infó: Link

BERLIN

A Berlin csoport a szeptembert új tippadó gárdával kezdte, amely némiképp hasonlít a Nairobi csoporthoz, hiszen ebben az esetben is arról van szó, hogy összeválogattuk a legjobb tippadókat és nekik csak a legerősebb tippjeit fogadjuk meg. A különbség viszont az, hogy míg a Nairobi kis ligás/piacos csoportnak számít, addig a Berlin nagy ligásnak (Akárcsak a Denver), azaz az ide érkező tippek szinte mindegyikét megfogadhatjuk a legtöbb fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat illetve a profitunkat. Ebben a csoportban nem lesz tipp áradat, mivel tényleg csak a legerősebb tippek kerülnek majd be, de ezek valóban magas profitot fognak eredményezni a követők számára. Igaz az elmúlt két hónap gyengébben sikerült ebben a csoportban, de ennek az oka az volt, hogy a korábbi tippadó által követett ligák, nyári szünetre mentek és az „idegen” ligákban nem tudott eredményes lenni. Mivel szeptembertől minden nagyobb bajnokság beindult, ezért nem lehet akadálya annak, hogy az év végéig szép kis profitot hozzunk össze! A csoportban található tippadók többségét már régóta követjük és vendégszereplőként már többször besegítettek egy-egy csoportnál amikor azokba kevesebb tipp érkezett. UPDATE: Még be sem fejeztem ezt a bejegyzést, máris egy újabb jó hírrel szolgálhatok azoknak akik a Berlin csoportot választják! Korábban volt egy tippadó akinek a tippjeivel nagyon magas profitot értünk el egy másik csoportban és ezt ráadásul a nagyobb ligákban. Ettől a tippadótól ugyancsak a legerősebb tippek kerülnek majd ki ide a Berlin csoportba! Ezt a csoportot nagyon fogjuk szeretni!

RIO

A Rio csoportban főként BRAZIL, SPANYOL és OROSZ kis és közepes bajnokságok mérkőzéseire fogadhatunk. Pár nappal ezelőtt 4 új tippadó is csatlakozott a korábbi tippadó gárdához, így most kimondottan ezekre a területekre szakosodott elemzőktől érkeznek a tippek, akik közül néhányan nagyon magas találati aránnyal rendelkeznek, és komoly profitot fognak hozni! A csoportba kizárólag mérkőzés előtti single és kombi tippek érkeznek, amelyek mind nagy értékkel rendelkeznek, ezért célszerű a tippeket minél előbb megfogadni hiszen a kisebb piacoknál az irodák gyorsabban fogják korrigálni az esélyeket! Ezekben az alacsonyabb ligákban rengeteg hibát ejtenek a fogadóirodák és nagyon sok esetben rosszul adják meg az oddsokat így a megfelelő szakértők tippjeivel bizony komoly profitot lehet elhozni tőlük! És ezt most te is megteheted ha a Rio csoportot választod!

MOSCOW

A Moscow csoport óriási profitokat hozott ebben az évben szinte minden hónapban, hiszen a legjobb tippadók küldték az elemzéseket. A tippek követését, leginkább azoknak javasoljuk, akik rendelkeznek valamelyik 1x klón irodával! Szeptembertől javítottunk a csoport követhetőségén így azok is szép profitot érhetnek el, akik esetleg nem tudnak azonnal reagálni a kiérkező tippekre. UPDATE: A csoportba bekerült két régi jól bevált sportelemző, akik korábban is kiemelkedő profitokat hoztak a számunkra és ráadásul nem csak a legkisebb piacokra küldik a tippeket, így a fogadóirodák sem fogják idő előtt limitálni az oddsokat vagy a tétméretet. A Moscow egyébként a Denver csoporttal kombinálható a legjobban, mivel ott nagyobb ligás tippek érkeznek, ami tovább segít meghosszabbítani a fogadószámlánk használati idejét, illetve mindkét csoport követésére alkalmas valamelyik 1x klón iroda, és ezeknek köszönhetően valóban komoly profitot érhetünk el!

OSLO

Mindenkinek javasolt az Oslo csoport követése, aki legalább pár percen belül tud reagálni az érkező tippekre. A csoport nagy előnye az hogy a tippeket a legtöbb nagyobb kínálattal rendelkező irodánál is lehet követni, és még az ázsiai illetve a broker irodáknál is elérhetőek az elemzések. A csoportba többnyire labdarúgás tippek érkeznek, de már mérkőzés közben, amikor a tippadók jóval pontosabban látják az esélyeket az aktuális statisztikákból, aminek köszönhetően eredményesebbek tudnak lenni, mint a mérkőzés előtti tippeknél. A csoportnál a profit ingadozása nagyobb ezért itt is kiemelten fontos a bankrollmenedzsment szigorú betartása hiszen hosszabb rövidebb nyerő/vesztő sorozatok követik egymást, de megfelelő távban szép profitot hoznak az élő tippek!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...