MOSCOW

7,500 Ft / hónap

Sportág: Multisport
Átlag odds: 1.85
Találati arány: 65%
Fogadóiroda: 1xbet klónok
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 6-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-MOSCOW Kategória:

Leírás

Miért válaszd a MOSCOW csoportot?

A Moscow csoport óriási profitokat hozott ebben az évben szinte minden hónapban, hiszen a legjobb tippadók küldték az elemzéseket. A csoportba főként labdarúgás, kosárlabda, jégkorong és röplabda tippek érkeznek. Leginkább Kelet-Európai ligákra azon belül is leginkább az orosz és a fehérorosz ligákra. A tippek követését, leginkább azoknak javasoljuk, akik rendelkeznek valamelyik 1x klón irodával! Szeptembertől javítottunk a csoport követhetőségén így azok is szép profitot érhetnek el, akik esetleg nem tudnak azonnal reagálni a kiérkező tippekre. A csoportba bekerült két régi jól bevált sportelemző, akik korábban is kiemelkedő profitokat hoztak a számunkra és ráadásul nem csak a legkisebb piacokra küldik a tippeket, így a fogadóirodák sem fogják idő előtt limitálni az oddsokat vagy a tétméretet. A Moscow egyébként a Denver csoporttal kombinálható a legjobban, mivel ott nagyobb ligás tippek érkeznek, ami tovább segít meghosszabbítani a fogadószámlánk használati idejét, illetve mindkét csoport követésére alkalmas valamelyik 1x klón iroda, és ezeknek köszönhetően valóban komoly profitot érhetünk el!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében alacsonyabb ligákra, illetve kisebb fogadási piacokra érkeznek, leginkább a Kelet-Európai régióból.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippek megfelelő követéséhez ajánlott iroda az 1xbet vagy valamelyik klón irodája (Lista itt)

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de aki esetleg valamivel később reagál az bátran fogadhatja a tippeket minimális line eltéréssel is hiszen ezekben a tippekben óriási érték található!