Nairobi 2021.08. havi értékelés

szept 1, 2021 | Hírlevél

Miről szól a ProTipsters?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek őta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Bevezető

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy miért is vagy itt!? Erre csak egy válasz létezik: A PROFIT MIATT! Viszont nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitról beszélünk! Az elért profit nagysága tőled függ, illetve attól hogy milyen minőségben követed a tippeket! Vegyük például a hó végi kérdőívet, amelyet külön-külön minden csoportba kiküldünk, azért hogy pontosan lássuk milyen eredményeket értetek el, mennyire tudjátok követni az adott csoportot. Ezeknek a kérdőíveknek a fő célja, hogy általuk úgy tudjuk alakítani a csoportokat, hogy a lehető legtöbb profitot érjétek el, kiszűrjük az általatok elkövetett hibákat, és olyan segítséget adunk, amivel játszva kereshettek százezreket vagy épp milliókat! Ha TE esetleg nem töltötted ki, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy itt pontosan?! Mi nem azt akarjuk hogy fizess elő a szolgáltatásunkra! Azt akarjuk hogy nyerj, mert akkor biztosan elő fogsz fizetni! Ennek pedig az egyik eleme, hogy a kérdőívet ki kell tölteni, mert a célunk közös!

Tétméret

Például a kérdőívből látom azt is, hogy vannak akik nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és 5-10%-os tétmérettel fogadnak! Ilyenkor tudok szólni, hogy EMBER EL FOGOD BUKNI A PÉNZED!!!! Lehet hogy nem most, de pár hónapon belül biztos! A hosszútávon eredményes sportfogadás alapja a bankrollmenedzsment, ha ezt nem tartod be, akkor halálra vagy ítélve! És ettől még a legjobb tippek sem mentenek meg, mert a profit ingadozik, azaz erősebb és gyengébb sorozatok és időszakok váltják egymást, ahol több erős időszak van, amelyek bőven profitot hoznak a számunkra, de ha egy ilyen folyamatosan (túl)emelt tétmérettel szaladsz bele egy gyengébb időszakba, akkor a következő hegymenetet már nem éred meg! Volt már olyan eset, hogy egy hónapon belül az ember elbukta a rollját, úgy hogy 22 tét profitban kellett volna végezzen, mert amíg hasított a csoport folyamatosan emelte a tétet és a hónap elején 2000 Forinttal fogadott, a végén meg már 20.000 Forintig emelt és pár vesztes tipp lenullázta. Remélem érted, hogy miről beszélek és tanulsz más hibájából! Tudom, hogy azért választanak sokan nagyobb tétméretet, hogy több profitot érjenek el! De ezzel nagyobb kockázatot vállalsz, mi profiként pedig ezt mindenképp szeretnénk elkerülni! Ha túl kicsi a bankrollod és úgy szeretnél gyors és nagy profitot elérni, hogy a nagy tétmérettel túlvállalod magad, annak biztos hogy rossz vége lesz! – “I have spoken”

Követhetőség/ Oddsok/ Lineok

A kérdőívből az is pontosan látszik, hogy szinte mindenki 5 percen belül reagált a tippekre, amivel a tippek legalább 90%-t meg tudta fogadni! Na ugye, hogy megéri gyorsnak lenni?! Akinek esetleg jóval hosszabb a reakcióideje, az kevesebb tippet fog tudni megfogadni, mivel a lineok idővel romlanak, hiszen pontosan ez a jó tippek jellemzője. Ha valaki lyen mértékű profitokat szeretne, mint amiket ezzel a csoporttal rendszeresen el lehet érni, mindezt olyan tippekkel, ahol nem változik a line, az csalódni fog, ugyanis ha egy tippben nagy érték van, azt idővel a fogadóirodák is észreveszik és korrigálni fogják az esélyeket! Tehát ha te olyan tippeket fogadsz ahol nincs mint korrigálni az irodáknak, akkor biztos hogy veszteséget fogsz termelni velük! Természetesen egyénenként eltérő, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, illetve ki milyen gyorsan tud reagálni a tippekre, de minél gyorsabb vagy, annál jobb feltételekkel tudsz fogadni és annál nagyobb lesz a profitod! Ezeknél a tippeknél az oddsok/lineok viszonylag gyorsabban változnak, mivel láthatjátok hogy brutál jó tippekről beszélünk. Ezeket a tippeket egyébként minimális odds/line eltéréssel még simán fogadhatjuk, hiszen úgy is óriási profitokat érhetünk el! (Tipp: Ha van lehetőség, inkább line változással fogadj a határértéken belül, minthogy jóval kisebb legyen az odds!) Azon bosszankodni, hogy változott a line, vagy az odds, vagy hogy jött néhány éjszakai tipp, teljesen felesleges, profiként inkább arra kell törekedni, mit tehetsz annak érdekében, hogy minél jobb esélyeket csíphess meg! Több pénzt akarsz? Legyél gyorsabb! Több pénzt akarsz? Használj több irodát! Több pénzt akarsz? Használd a segédletet, a fogadási útmutatót, és tartsd be a szabályokat! Több pénzt akarsz? Töltsd ki azt a szájbaszúrt kérdőívet!

Fogadóirodák

A tippeket a tippadók többnyire Bet365-re küldik, de ezek legnagyobb része fogadható külön valamelyik 1xbet klón irodával (22Bet, Astekbet, Betwinner, Melbet, teljes lista itt…). Néhány tipp más irodára is jöhet de ezeket többnyire adja a Bet365 is de nem árt ha van egy két kiegészítő iroda ha valaki maximalizálni akarja a profitját A tippek nagy része Bwin, GG.bet és Cbet irodákban is megfogadhatóak! Azaz ha valakit limitál az iroda, alternatív irodákkal is profitábilisan követhető a csoport igaz valamivel több munka lesz vele. Mit csinálnak azok a követők akik lecsúsznak egy tippről mert túl sokat változott a line vagy az odds? Amelyik emberi időben kezdődik, azt megfogadják élőben, ha van rá lehetőség!

Hibák

Az, hogy követed a leírásokat és szabályokat alap dolog! De van még egy két fontos dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet! A fogadóirodák nem szeretik a nyerő és tudatos sportfogadókat! Gondolom erről már biztosan olvastál valamelyik blogbejegyzésünkben! Ha eddig nem olvastad el az összeset, akkor ez az első nagy hiba!! Tehát a fogadóirodák szűrik azokat a fogadókat, akik pl csak kis ligákra fogadnak! Mint pl ennél a csoportnál. Ráadásul eléggé gyanús hogy nyersz és folyamatosan emeled a tétméretet… Ezt a témát ebben a blogbejegyzésben részletesen kifejtettem: LINK Sokan most elsiklanak ezen téma felett, aztán meg majd jönnek sírva “jajj limitálták a számlámat”! Nagyon nem mindegy, hogy 500 vagy 5000€ profitot hozol el egy fogadóirodától! 15€ (5000 Forint) tétméret felett mindenképp javasolt egy nagy ligás csoport követése, amelynek a fő célja az, hogy ne tűnj ki azzal, hogy csak kis ligákra fogadsz, és minél később korlátozzák a tétméretedet, vagy az oddsaidat! Tippek keresése és megtalálása is nagyon fontos, mert sok esetben előfordulhat az, hogy nem megfelelően írjuk be a csapatnevet vagy épp az iroda adja meg másképp, ezért ha a kereső nem dobja ki, akkor keressük meg manuálisan a ligát és nézzük át az ott elérhető meccseket!

Profit

A hónap utolsó napján a csoport 32 tét profiton áll. Ez a profit azt mutatja meg, hogy a tippadók milyen eredményt értek el, nem pedig azt hogy te hogyan zártál. A legfontosabb dolog amit tisztázni kell hogy ugyanazt a profitot nem lehet elérni, mint amit a tippadók érnek el! Ennek az oka az, hogy ők mindig a legjobb oddson és ponthatáron küldik ki a tippeket, amelyet mi fogadók kisebb nagyobb csúszással fogadunk meg. Minél gyorsabban korrigál az iroda, minél lassabban reagálunk, minél kevésbé tudunk az ajánlott irodánál fogadni, annál kisebb lesz a profitunk! Az elvárás/cél ne az legyen, hogy ugyanazt az eredményt érjük el, hanem az, hogy próbáljunk a lehető legközelebb zárni a csoport eredményéhez, attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ha átlagosan 30-60 perc kell neked a reagáláshoz akkor fogadd el, hogy kevesebb lesz a profitod, de még úgy is folyamatosan szép eredményeket fogsz elérni! A profi fogadásnál nem mi hozzuk a szabályokat, itt nekünk kell alkalmazkodni! Akik augusztusban végig követték a csoportot, azok 15 és 32 tét profit között zárták a hónapot, attól függően, hogy milyen minőségben fogadták meg a tippeket. Aki a hónapban végig követte a csoportot, kivétel nélkül mindenki azt jelölte be a kérdőívben hogy nagyon elégedett volt a csoporttal! Na jó egy valaki jelölte be hogy közepesen elégedett de azt missclicknek veszem, mert ilyen teljesítménynél senkinek sem lehet oka panaszra nem véletlen az sem, hogy a legtöbben már hónapok óta fogadják ezeket a tippeket, hiszen szinte havi rendszerességgel szállítják a kiemelkedő eredményeket.

Vélemény

Úgy gondolom sok magyarázat nem szükséges, mivel a számok magukért beszélnek! A júliusi gyengébb hónap után ígértem hogy augusztusra már a tippadók többsége visszatér és odaba.. odapirít! A terv (túl)teljesítve! Habár az elmúlt 6 hónap összességében nagyon szép eredményt hozott, tartsátok szem előtt, hogy a profit ingadozik és lesznek kevésbé erős időszakok is mint például júliusban! Éppen ezért a profi fogadás, kizárólag hosszú távon működik, a bankrollmenedzsment szigorú betartása mellett!

A csoport eredménye:

978.49

Nr. Date Teams Pick Odds Stake *Result Profit / Loss €20.76
1 2021.07.27.-23:42 Ujpest - Puskas Academy Over 2.5 & Yes (Total Goals Both Teams To Score) 2.10 €30 1 33.00
2 2021.07.31.-16:18 Norway - France France Over 30.5 (Team Totals) 1.75 €30 3 -30.00
3 2021.07.31.-18:09 FK Maktaaral - Tobol Kostanay FK Maktaaral or Draw (Half Time Double Chance) 1.57 €30 1 17.10
4 2021.08.01.-00:54 South Hobart Women - Taroona Women Taroona Women +1.0 (Asian Handicap) 1.78 €30 1 23.40
5 2021.08.01.-01:05 West Canberra Wanderers FC Women - Canberra Croatia FC Women West Canberra Wanderers FC Women +3.5 (Asian Handicap) 2.00 €30 3 -30.00
6 2021.08.01.-09:32 CD Hermanos Colmenares - Estudiantes Merida Over 2.5 (Goal Line) 1.83 €30 3 -30.00
7 2021.08.01.-10:29 Vasas SC - FC Ajka Over 2.5 (Goals Over Under) 1.73 €30 1 21.90
8 2021.08.01.-10:37 Giana Erminio - Crotone Over 2.5, 3.0 (Goal Line) 1.80 €30 3 -30.00
9 2021.08.01.-11:55 Renaissance de Guider Women - Renaissance de Figuil Women Under 2.0 (Goal Line) 2.03 €30 3 -30.00
10 2021.08.01.-15:39 III Keruleti TVE - Budafoki MTE Over 2.5 (Goal Line) 1.93 €30 1 27.90
11 2021.08.01.-16:39 FC Petrzalka Women - SKF Zilina Women Under 4.0 (Goal Line) 1.98 €30 3 -30.00
12 2021.08.01.-16:40 FK Podkonice - Rimavska Sobota FK Podkonice (Full Time Result) 3.75 €8 0 0.00
13 2021.08.01.-16:40 FK Podkonice - Rimavska Sobota FK Podkonice or Draw (Double Chance) 2.00 €30 0 0.00
14 2021.08.01.-17:30 FC Vion Zlate Moravce - MSK Zilina FC Vion Zlate Moravce 0.0 (Asian Handicap) 2.03 €30 3 -30.00
15 2021.08.01.-17:32 Puebla Women - Mazatlan FC Women Mazatlan FC Women +0.75 AH (FT) 1.83 €30 3 -30.00
16 2021.08.01.-18:04 Jiangxi Liansheng - Wuhan Three Towns Wuhan Three Towns -1.5 AH (FT) 1.83 €30 1 24.75
17 2021.08.02.-00:10 Deportivo Mixco Women - CSD Concepcion Women Deportivo Mixco Women +2.0, +2.5 (Asian Handicap) 1.90 €30 1 27.00
18 2021.08.02.-09:51 Pavel Medvedev - Igor Minchenkov Pavel Medvedev To Win (Match Lines) 2 €30 1 30.00
19 2021.08.02.-10:45 Oleksandr Leonenko - Serhii Gergeliuk Oleksandr Leonenko To Win (Match Lines) 5.00 €8 3 -7.50
20 2021.08.02.-10:45 Oleksandr Leonenko - Serhii Gergeliuk Oleksandr Leonenko Handicap +2.5 (Match Lines) 1.57 €30 1 17.10
21 2021.08.02.-11:56 Australia Women - Sweden Women Australia Women +1 AH (FT) 1.728 €30 0 0.00
22 2021.08.03.-09:47 Ireland Women - Athlone Town vs Galway Athlone Town Draw No Bet (DNB) 3.30 €8 3 -7.50
23 2021.08.03.-13:22 Alisa Dubrova - Viktoriia Husieva Viktoriia Husieva To Win (Match Lines) 2.00 €30 1 30.00
24 2021.08.03.-16:57 FK Salkova - SK Pramen Kovacova SK Pramen Kovacova - SK Pramen Kovacova (Half Time Full Time) 2.20 €30 3 -30.00
25 2021.08.03.-16:58 Sitno Banska Stiavnica - Spartak Banovce Nad Bebravou Sitno Banska Stiavnica (Full Time Result) 1.62 €30 3 -30.00
26 2021.08.03.-16:58 Sitno Banska Stiavnica - Spartak Banovce Nad Bebravou Sitno Banska Stiavnica - Sitno Banska Stiavnica (Half Time Full Time) 2.50 €30 3 -30.00
27 2021.08.03.-17:02 Always Ready - Blooming Always Ready - Always Ready (Half Time Full Time) 1.95 €30 1 28.50
28 2021.08.03.-20:18 Peamount Utd Women - DLR Waves Women Under 4.0 (Goal Line) 1.78 €30 1 23.40
29 2021.08.03.-20:18 Independiente Medellin Women - Deportivo Cali Women Deportivo Cali Women 0.0, +0.5 (Asian Handicap) 1.75 €30 2 11.25
30 2021.08.03.-23:50 Puskas Academy - Paksi Over 2.5 & Yes (Total Goals Both Teams To Score) 1.83 €30 1 24.90
31 2021.08.03.-23:50 Unirea Bascov - CSM Slatina Over 3.0 (Goal Line) 1.90 €30 1 27.00
32 2021.08.04.-06:41 Viking FK Women - Haugar Women Haugar Women +2.0 (Asian Handicap) 1.88 €30 0 0.00
33 2021.08.04.-10:16 Yaroslav Bazhinov - Vadim Evlampiev Yaroslav Bazhinov To Win (Match Lines) 3.25 €8 3 -7.50
34 2021.08.04.-10:30 Dmitry Evlakhin - Pavel Medvedev Pavel Medvedev Handicap -1.5 (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
35 2021.08.04.-11:25 Pavel Medvedev - Pavel Bondarenko Pavel Medvedev Handicap -1.5 (Match Lines) 1.9 €30 1 27.00
36 2021.08.04.-11:26 (kétszer ment ki) Pavel Medvedev - Pavel Bondarenko Pavel Medvedev Handicap -1.5 (Match Lines) 1.9 €30 0 0.00
37 2021.08.04.-11:40 SK Dynamo Diviaky - Fomat Martin Fomat Martin -1.0, -1.5 (Asian Handicap) 1.9 €30 1 27.00
38 2021.08.04.-14:55 Oriente Petrolero - San Jose Oriente Petrolero -3.0 (Asian Handicap) 1.78 €30 1 23.40
39 2021.08.04.-16:24 PSG Women - Roma Women Roma Women +2.5, +3.0 (Asian Handicap) 1.9 €30 1 27.00
40 2021.08.04.-17:05 Oriente Petrolero - San Jose Over 4.0 (Goal Line) 1.8 €30 0 0.00
41 2021.08.04.-17:21 Shelbourne Women - Bohemians Dublin Women Under 4.0 (Goal Line) 2 €30 3 -30.00
42 2021.08.04.-23:52 LA Galaxy - Real Salt Lake Over 2.5 O/U (FT) 1.703 €30 3 -30.00
43 2021.08.05.-08:22 Ararat Armenia II - Urartu FC II Urartu FC II +0.5 AH (FT) 1.832 €30 1 24.96
44 2021.08.05.-08:42 Jiri Martinko - Jakub Folwarski Jiri Martinko Handicap -1.5 (Match Lines) 1.9 €30 3 -30.00
45 2021.08.05.-10:28 Volodymyr Voronenkov - Yurii Shmyndra Volodymyr Voronenkov +0.5 (Match Handicap (points)) 1.8 €30 3 -30.00
46 2021.08.05.-15:54 FC Vion Zlate Moravce - FK Senica FC Vion Zlate Moravce (Full Time Result) 2 €30 3 -30.00
47 2021.08.05.-17:46 (hibás kiküldés) Tallinna JK Legion II - Laanemaa Haapsalu Tallinna JK Legion II (Half Time Result) 1.95 €30 0 0.00
48 2021.08.05.-18:26 Meizhou Hakka - Heilongjiang Lava Spring Heilongjiang Lava Spring +1.0 (Asian Handicap) 2.05 €30 1 31.50
49 2021.08.05.-19:31 Real Madrid Women - AC Sparta Praha AC Sparta Praha +2.25 AH (FT) 1.81 €30 3 -30.00
50 2021.08.06.-08:09 Keflavik Women - Fylkir Reykjavik Women Fylkir Reykjavik Women 0.0 (Asian Handicap) 1.95 €30 1 28.50
51 2021.08.06.-08:31 Zamora - CD Hermanos Colmenares Over 2.5 (Goals Over Under) 2 €30 3 -30.00
52 2021.08.06.-12:38 EMC Podillya Women - Voskhod Stara Mayachka Women EMC Podillya Women +2.5 (Asian Handicap) 1.90 €30 1 27.00
53 2021.08.06.-12:39 Zhitlobud-1 Women - Zhitlobud-2 Women Under 3.0 (Goal Line) 1.95 €30 0 0.00
54 2021.08.06.-14:39 Real Santa Cruz - Oriente Petrolero Oriente Petrolero (Draw No Bet) 1.73 €30 0 0.00
55 2021.08.06.-23:28 Cibao FC - Moca FC Cibao FC (Full Time Result) 1.80 €30 1 24.00
56 2021.08.06.-23:44 Real Kakamora - Honiara City FC Real Kakamora (Full Time Result) 1.91 €30 1 27.30
57 2021.08.07.-01:07 East Valley United Pro - Boise Cutthroats FC Over 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.78 €30 1 23.40
58 2021.08.07.-01:08 New York Contour United - Florida Tropics Over 3.0 (Goal Line) 1.8 €30 1 24.00
59 2021.08.07.-01:12 Devonport City Women - Taroona Women Taroona Women +2.0, +2.5 (Asian Handicap) 2 €30 3 -30.00
60 2021.08.07.-01:12 Devonport City Women - Taroona Women Taroona Women +1.0 (1st Half Asian Handicap) 1.88 €30 3 -30.00
61 2021.08.07.-06:24 Rostov Women - Krasnodar Women Krasnodar Women +0.5 (Asian Handicap) 1.83 €30 3 -30.00
62 2021.08.07.-06:24 Solright FC Women - Koloale FC Women Under 3.5 (Goal Line) 1.95 €30 1 28.50
63 2021.08.07.-06:25 FC Ajax Lasnamae Women - JK Tammeka Tartu Women Under 4.0 (Goal Line) 1.88 €30 1 26.40
64 2021.08.07.-11:44 Zibo Cuju - Kunshan FC Yes (Both Teams To Score) 2.10 €30 1 33.00
65 2021.08.07.-14:53 Mariupolchanka Mariupol Women - Kolos Kovalivka Women Kolos Kovalivka Women +1.5 (Asian Handicap) 2.00 €30 1 30.00
66 2021.08.07.-17:24 HNK Cibalia - Vukovar 91 HNK Cibalia -0.5, -1.0 (Asian Handicap) 1.95 €30 2 14.25
67 2021.08.07.-19:19 CD Espuce Women - Deportivo Cuenca Women CD Espuce Women +3.0 (Asian Handicap) 2.03 €30 1 30.90
68 2021.08.08.-00:23 Curtin University FC Women - Subiaco AFC Women Subiaco AFC Women 0.0 (Asian Handicap) 1.78 €30 0 0.00
69 2021.08.08.-04:37 Blooming - Royal Pari FC Royal Pari FC 0.0, +0.5 (Asian Handicap) 1.95 €30 1 28.50
70 2021.08.08.-04:49 Naha FC Women - Haura FC Women Naha FC Women (Draw No Bet) 1.73 €30 1 21.90
71 2021.08.08.-04:49 Olympia FC Warriors Women - Kingborough Lions Women Kingborough Lions Women +1.5, +2.0 (Asian Handicap) 2.00 €30 1 30.00
72 2021.08.08.-04:49 (kétszer ment ki) Olympia FC Warriors Women - Kingborough Lions Women Kingborough Lions Women +1.5, +2.0 (Asian Handicap) 2.00 €30 0 0.00
73 2021.08.08.-06:05 South Hobart Women - Clarence Zebras Women South Hobart Women +4.0 (Asian Handicap) 1.8 €30 3 -30.00
74 2021.08.08.-10:53 Guangzhou City - Shandong Taishan Shandong Taishan -1.0 (Asian Handicap) 1.80 €30 1 24.00
75 2021.08.08.-13:45 BTE Felsozsolca - Salgotarjani BTC Over 3.0 (Goal Line) 1.75 €30 3 -30.00
76 2021.08.08.-16:13 BTE Felsozsolca - Salgotarjani BTC BTE Felsozsolca (Draw No Bet) 1.83 €30 0 0.00
77 2021.08.08.-19:51 Atletico Madrid Women - AC Milan Women AC Milan Women +1.0, +1.5 (Asian Handicap) 2.10 €30 1 33.00
78 2021.08.09.-09:00 Dennis Klein - Dauud Cheaib Total O 72.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
79 2021.08.09.-09:18 Diósgyőri VTK - Vasas SC Vasas SC +0 AH (FT) 1.648 €30 3 -30.00
80 2021.08.09.-13:38 Changchun Yatai - Hebei Hebei +0.5 (Asian Handicap) 1.93 €30 3 -30.00
81 2021.08.09.-14:52 Sheikh Russell KC - Saif Sporting Club Saif Sporting Club +0.25 AH (FT) 1.933 €30 1 27.99
82 2021.08.09.-15:43 Jiri Vrablik - Tomas Tregler Tomas Tregler -0.5 (Match Handicap (points)) 1.90 €30 1 27.00
83 2021.08.10.-08:20 Debreceni VSC II - Kazincbarcikai BSC Kazincbarcikai BSC (Draw No Bet) 1.62 €30 1 18.60
84 2021.08.10.-09:59 Willhelm Percan Kindblad - Elias Ranefur Elias Ranefur Handicap -1.5 (Match Lines) 2.10 €30 3 -30.00
85 2021.08.10.-11:39 Concordia Knurow - Gwarek Ornontowice Over 3.5 (Goal Line) 1.88 €30 1 26.40
86 2021.08.10.-14:52 Paksi SE - Debreceni Vasutas SC Over 3 O/U (FT) 1.71 €30 1 21.27
87 2021.08.10.-15:48 Nacional Potosi - Bolivar Bolivar (Draw No Bet) 1.73 €30 0 0.00
88 2021.08.11.-09:01 Norway Cup Women - Bryne vs Alvaldsnes Under 6 goals (bet builder) 2.00 €30 1 30.00
89 2021.08.11.-09:02 Norway Cup Women - Asane vs Sandviken Under 6 goals (bet builder) 2.00 €30 1 30.00
90 2021.08.11.-10:17 Suzhou Dongwu - Zibo Cuju Zibo Cuju +0.5, +1.0 (Asian Handicap) 1.93 €30 1 27.90
91 2021.08.11.-11:31 Paksi - Debreceni VSC Over 2.5 & Yes (Total Goals Both Teams To Score) 1.67 €30 1 20.10
92 2021.08.11.-13:18 Shandong Taishan - Cangzhou Mighty Lions Draw or Cangzhou Mighty Lions (Double Chance) 3.25 €8 3 -7.50
93 2021.08.11.-19:05 ADO Den Haag Women - Excelsior Barendrecht Women Excelsior Barendrecht Women +2.5 (Asian Handicap) 2.00 €30 3 -30.00
94 2021.08.11.-20:10 Sao Paulo Women - Sao Jose dos Campos Women Sao Jose dos Campos Women +2.0 (Asian Handicap) 1.85 €30 0 0.00
95 2021.08.12.-00:49 Deportivo Zulia - Zamora Over 2.5 (Goals Over Under) 1.73 €30 3 -30.00
96 2021.08.12.-08:50 FK AS Trenčín - MFK Ružomberok FK AS Trenčín 1X2 (FT) 1.812 €30 3 -30.00
97 2021.08.12.-09:17 Nanjing City - Sichuan FC Nanjing City +0 AH (FT) 2.109 €30 0 0.00
98 2021.08.12.-11:58 Jiangxi Liansheng - Guizhou Zhicheng Toro FC Jiangxi Liansheng +0.5 AH (FT) 2.039 €30 3 -30.00
99 2021.08.12.-15:41 Sara Sorribes Tormo [f] - Katerina Siniakova [f] Katerina Siniakova [f] -1 Games AH (FT) 1.951 €30 3 -30.00
100 2021.08.12.-15:59 Maria Sakkari - Victoria Azarenka Victoria Azarenka (To Win Match) 1.90 €30 1 27.00
101 2021.08.12.-18:36 HK Kopavogur Women - Haukar Women HK Kopavogur Women 0.0, +0.5 (Asian Handicap) 1.95 €30 1 28.50
102 2021.08.12.-21:37 Real Potosi - Blooming Real Potosi (Full Time Result) 1.83 €30 1 24.90
103 2021.08.12.-22:26 Real Potosi - Blooming, Jorge Wilstermann - San Jose, The Strongest - Real Santa Cruz Real Potosi or Draw (Double Chance), Jorge Wilstermann - Jorge Wilstermann (Half Time Full Time), The Strongest (Full Time Result) 2.025 €30 3 -30.00
104 2021.08.13.-00:16 Romualdo Manna - Jan Valenta Jan Valenta To Win (Match Lines) 1.61 €30 1 18.30
105 2021.08.13.-00:18 Patrik Klos - Romualdo Manna, Petr David - Romualdo Manna, Antonin Gavlas - Andriy Sitak Patrik Klos To Win (Match Lines), Petr David To Win (Match Lines), Antonin Gavlas To Win (Match Lines) 1.505 €30 3 -30.00
106 2021.08.13.-01:17 Millonarios Women - Llaneros Women Llaneros Women +1.5 (Asian Handicap) 2.03 €30 3 -30.00
107 2021.08.13.-08:18 Slavoj Trebisov - MSK Zilina B Slavoj Trebisov (Full Time Result) 2.10 €30 1 33.00
108 2021.08.13.-11:15 Al Ahli SC (KSA) - Al Faisaly (KSA) Al Faisaly (KSA) +0.25 AH (FT) 1.99 €30 2 14.84
109 2021.08.13.-11:50 Antonin Gavlas - Daniel Kosiba Total O 70.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
110 2021.08.13.-12:18 Antonin Gavlas - Daniel Kosiba Total O 72.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
111 2021.08.13.-13:12 MFK Dolny Kubin - MFK Zarnovica MFK Dolny Kubin (Full Time Result) 1.67 €30 1 20.10
112 2021.08.13.-16:39 KFC Komarno - Slovan Bratislava B KFC Komarno - KFC Komarno (Half Time Full Time) 1.91 €30 1 27.30
113 2021.08.14.-06:24 Slovan Liberec Women - Viktoria Plzen Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.90 €30 2 13.50
114 2021.08.14.-06:55 Lusaka Dynamos Women - Green Buffaloes Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.88 €30 1 26.40
115 2021.08.14.-08:52 Kecskemeti TE - FC Ajka Over 2.5 (Goals Over Under) 1.85 €30 1 25.50
116 2021.08.14.-09:02 Sagamihara - Ventforet Kofu Ventforet Kofu (Full Time Result) 1.91 €30 3 -30.00
117 2021.08.14.-09:28 VJS Vantaa U20 - FC Inter U20 Over 3.5 (Goal Line) 1.95 €30 1 28.50
118 2021.08.14.-10:27 Lyn Fotball Women - Arna-Bjørnar Fotball Women Lyn Fotball Women +0 AH (FT) 1.89 €30 0 0.00
119 2021.08.14.-10:59 Espanyol Women - Zaragoza CFF Women Espanyol Women -1.0, -1.5 (Asian Handicap) 1.78 €30 4 -15.00
120 2021.08.14.-16:41 MFK Dolny Kubin - MFK Zarnovica MFK Dolny Kubin - MFK Dolny Kubin (Half Time Full Time) 1.95 €30 1 28.50
121 2021.08.15.-03:51 Levente Krebs - Simon Belik, Oliver Both - Jeet Chandra, Jakub Zelinka - Balazs Lei Simon Belik To Win (Match Lines), Jeet Chandra To Win (1st Game), Jakub Zelinka To Win (Match Lines) 1.74 €30 3 -30.00
122 2021.08.15.-05:29 Olympia FC Warriors Women - South Hobart Women Under 4.5 (Goal Line) 1.95 €30 3 -30.00
123 2021.08.15.-07:46 KuPS Women - PK-35 RY Women Under 4.0 (Goal Line) 1.90 €30 3 -30.00
124 2021.08.15.-09:12 Changchun Yatai - Dalian Pro Changchun Yatai -1.0, -1.5 (Asian Handicap) 1.98 €30 1 29.40
125 2021.08.15.-12:08 Throttur Reykjavik/SR U19 - Thor U19 over 3.5 1.76 €30 1 22.80
126 2021.08.15.-13:23 Akos Kishegyi - Jiri Martinko, Filip Zeljko - Joe Seyfried, Manush Utpalbhai Shah - Kilian Ort Jiri Martinko To Win (Match Lines), Filip Zeljko To Win (Match Lines), Kilian Ort To Win (Match Lines) 1.71 €30 3 -30.00
127 2021.08.15.-18:33 CSD Municipal Women - Muniguate Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 2.00 €30 1 30.00
128 2021.08.15.-20:28 Artem Slashchev - Sergey Myagkov Sergey Myagkov To Win (Match Lines) 1.72 €30 3 -30.00
129 2021.08.16.-08:55 Koldas/Kveton - Martinko/Belik Martinko/Belik To Win (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
130 2021.08.16.-09:09 Vladimir Anca - Enio Mendes Enio Mendes Handicap -2.5 (Match Lines) 2 €30 3 -30.00
131 2021.08.16.-09:16 Dillon Chambers - Christian Tomsic Total U 64.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
132 2021.08.16.-09:40 Vladimir Anca - Enio Mendes, Dillon Chambers - Christian Tomsic, Helga Dari - Christina Kallberg, Jennifer Jonsson - Martina Toftaker Enio Mendes To Win (Match Lines), Dillon Chambers To Win (Match Lines), Christina Kallberg To Win (Match Lines), Jennifer Jonsson To Win (Match Lines) 1.6 €30 3 -30.00
133 2021.08.16.-09:59 Benedek Olah - Jiri Martinko Total O 72.5 (Match Lines) 1.83 €30 3 -30.00
134 2021.08.16.-14:27 Alina Nikitchanka - Elizabet Abraamyan Total O 69.5 (Match Lines) 1.83 €30 3 -30.00
135 2021.08.17.-00:22 Excelsior - FC Volendam Over 2.5 & Yes (Total Goals Both Teams To Score) 1.73 €30 3 -30.00
136 2021.08.17.-01:22 Liang Qiu - Amirreza Abbasi, Miroslav Sklensky - Enio Mendes Amirreza Abbasi Handicap -1.5 (Match Lines), Enio Mendes To Win (Match Lines) 1.826 €30 1 24.78
137 2021.08.17.-09:00 Vasas SC - Budafoki MTE Over 2.5 (Goals Over Under) 1.85 €30 1 25.50
138 2021.08.17.-09:24 Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE Over 2.5 & Yes (Total Goals Both Teams To Score) 1.83 €30 1 24.90
139 2021.08.17.-09:49 Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE Over 2.5 (Goals Over Under) 1.57 €30 1 17.10
140 2021.08.17.-10:58 Shaanxi Changan - Jiangxi Liansheng Jiangxi Liansheng +2 AH (FT) 2.04 €30 1 31.32
141 2021.08.17.-12:08 Rot-Weiss Oberhausen - DJK Arminia Klosterhardt Over 3.5, 4.0 (Goal Line) 1.93 €30 1 27.90
142 2021.08.17.-13:10 Xinjiang Tianshan - Shenyang Urban Xinjiang Tianshan +1.0 (Asian Handicap) 1.85 €30 1 25.50
143 2021.08.17.-17:55 Atletico Palmaflor Vinto - San Jose, Always Ready - Real Tomayapo Atletico Palmaflor Vinto - Atletico Palmaflor Vinto (Half Time Full Time), Always Ready Over 1.5 (Team Total Goals) 1.7 €30 1 21.00
144 2021.08.17.-19:33 Madison Brengle [f] - Zarina Diyas [f] Zarina Diyas [f] +3.5 Games AH (FT) 2.028 €30 1 30.84
145 2021.08.17.-23:35 Tijuana U20 - Puebla U20 Over 2.0, 2.5 (Goal Line) 1.85 €30 1 25.50
146 2021.08.18.-10:19 Alcoyano - Athletic Torrellano Over 3.0 (Goal Line) 1.93 €30 3 -30.00
147 2021.08.18.-10:43 Hangzhou Greentown FC - Beijing 361 Degrees College Student Football Club Beijing 361 Degrees College Student Football Club +1 AH (FT) 2.82 €30 1 54.57
148 2021.08.18.-12:34 Zesco Ndola Girls Women - Red Arrows FC Women Under 3.5 (Goal Line) 1.85 €30 1 25.50
149 2021.08.18.-15:03 Cliftonville LFC Women - Derry City Women Derry City Women +5.0, +5.5 (Asian Handicap) 1.90 €30 3 -30.00
150 2021.08.18.-21:29 Jessica Pegula [f] - Simona Halep [f] Jessica Pegula [f] ML (FT) 1.83 €30 0 0.00
151 2021.08.18.-21:30 Caroline Garcia [f] - Garbine Muguruza Blanco [f] Caroline Garcia [f] +5 Games AH (FT) 1.99 €30 0 0.00
152 2021.08.19.-05:10 Royal Pari FC - Club Aurora, Real Potosi - Bolivar Royal Pari FC or Draw (Double Chance), Bolivar (Full Time Result) 1.695 €30 1 20.85
153 2021.08.19.-12:33 Suzhou Dongwu - Chengdu Rongcheng Suzhou Dongwu (Draw No Bet) 5.00 €30 3 -30.00
154 2021.08.19.-12:35 Suzhou Dongwu - Chengdu Rongcheng Suzhou Dongwu +1.0, +1.5 (Asian Handicap) 1.93 €30 2 13.95
155 2021.08.19.-18:34 Manika Batra - Elizabet Abraamyan Under 106.5 1.83 €30 0 0.00
156 2021.08.19.-21:34 Jule Niemeier [f] - Amanda Anisimova Jule Niemeier [f] +4 Games AH (FT) 2.03 €30 0 0.00
157 2021.08.19.-21:52 Krystof Prida - Jakub Seibert Jakub Seibert Handicap -2.5 (Match Lines) 2.00 €30 1 30.00
158 2021.08.19.-21:53 Patrik Klos - Andriy Sitak Patrik Klos To Win (Match Lines) 2.00 €30 3 -30.00
159 2021.08.19.-21:54 Jakub Seibert - Tomas Konecny Tomas Konecny Handicap -2.5 (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
160 2021.08.20.-10:21 FGSZ Siófok - Vasas SC Vasas SC +0 AH (FT) 1.44 €30 0 0.00
161 2021.08.20.-11:11 Nyíregyháza Spartacus - Budaörsi SC Over 2.5 O/U (FT) 1.68 €30 1 20.49
162 2021.08.20.-12:42 Kunshan - Liaoning Shenyang Urban Liaoning Shenyang Urban +2.0 (Asian Handicap) 1.90 €30 3 -30.00
163 2021.08.20.-14:52 Storm Sanders [f] - Clara Tauson [f] Storm Sanders [f] +3.5 Games AH (FT) 1.96 €30 3 -30.00
164 2021.08.21.-01:45 San Jose - Always Ready, Independiente Petrolero - Blooming Always Ready - Always Ready (Half Time Full Time), Independiente Petrolero (Full Time Result) 1.915 €30 1 27.45
165 2021.08.21.-03:10 Clarence Zebras Women - Launceston United Women Launceston United Women +3.5 (Asian Handicap) 1.9 €30 1 27.00
166 2021.08.21.-03:11 South Hobart Women - Devonport City Women Devonport City Women -0.5, -1.0 (Asian Handicap) 1.93 €30 3 -30.00
167 2021.08.21.-08:54 Kelen SC - BVSC Zuglo Over 2.5 (Goals Over Under) 1.75 €30 3 -30.00
168 2021.08.21.-12:09 FC Haka U20 - VJS Vantaa U20 Over 3.5 (Goal Line) 1.95 €30 1 28.50
169 2021.08.21.-14:40 FC Kryvbas Kriviy Rih Women - Kolos Kovalivka Women Kolos Kovalivka Women +1.5, +2.0 (Asian Handicap) 2.1 €30 4 -15.00
170 2021.08.21.-17:00 Ashleigh Barty [f] - Angelique Kerber [f] 2:0 CS (FT) 1.899 €30 1 26.97
171 2021.08.21.-17:41 Millonarios Women - Fortaleza CEIF Women Fortaleza CEIF Women +1.0 (Asian Handicap) 2 €30 1 30.00
172 2021.08.21.-17:41 Universidad de Concepcion Women - La Serena Women La Serena Women +2.5 (Asian Handicap) 1.9 €30 3 -30.00
173 2021.08.21.-17:42 Everton de Vina Women - Universidad de Chile Women Under 5.0, 5.5 (Goal Line) 1.9 €30 1 27.00
174 2021.08.22.-06:35 Solomiya Brateyko - Anastasiya Radzionava Solomiya Brateyko -11.5 (Match Handicap (points)) 1.9 €30 1 27.00
175 2021.08.22.-06:36 Solomiya Brateyko - Anastasiya Radzionava Solomiya Brateyko 3-0 (Correct Score After 3 Games) 2 €30 1 30.00
176 2021.08.22.-06:36 Solomiya Brateyko - Anastasiya Radzionava Solomiya Brateyko Handicap -3.5 (1st Game) 1.9 €30 1 27.00
177 2021.08.22.-14:49 Derby Women - Wolverhampton Women Wolverhampton Women (Draw No Bet) 2.1 €30 1 33.00
178 2021.08.22.-14:56 Ashleigh Barty [f] - Jil Belen Teichmann [f] Jil Belen Teichmann [f] +5 Games AH (FT) 1.989 €30 3 -30.00
179 2021.08.22.-14:56 Anna Wegrzyn - Nomin Baasan, Akula/Selvakumar - Hrabicova/Zaderova, Bako/Koldas - Tiutriumov/Ismailov Anna Wegrzyn To Win (Match Lines), Akula/Selvakumar To Win (Match Lines), Tiutriumov/Ismailov To Win (Match Lines) 1.975 €30 14.54
180 2021.08.22.-16:36 Tunecas Women - Gardenias de Coatepeque Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.98 €30 2 14.70
181 2021.08.22.-23:32 FK Kyryan - Kyzylzhar Academy over 3.5 1.84 €30 1 25.20
182 2021.08.23.-01:17 Evgueni Chtchetinine - Amirreza Abbasi Amirreza Abbasi To Win (Match Lines) 1.57 €30 3 -30.00
183 2021.08.23.-01:36 Paul Lavergne - Liang Qiu, Dmitrij Prokopcov - Patrik Klos Liang Qiu To Win (Match Lines), Dmitrij Prokopcov To Win (Match Lines) 1.56 €30 3 -30.00
184 2021.08.23.-01:37 Jakub Zelinka/Kukulkova - Moregard/Bergstrom Moregard/Bergstrom To Win (Match Lines) 2.5 €30 1 45.00
185 2021.08.23.-01:40 (kétszer ment ki) Dmitrij Prokopcov - Patrik Klos, Paul Lavergne - Liang Qiu Dmitrij Prokopcov To Win (Match Lines), Liang Qiu To Win (Match Lines) 1.56 €30 0 0.00
186 2021.08.23.-09:14 Real Betis - Real Madrid Yes (Both Teams To Score) 1.73 €30 3 -30.00
187 2021.08.23.-11:20 Vadim Putilovsky - Pavel Medvedev Pavel Medvedev Handicap -1.5 (Match Lines) 1.9 €30 3 -30.00
188 2021.08.23.-12:21 Darya Kisel - Yousra Helmy Darya Kisel To Win (Match Lines) 2.2 €30 1 36.00
189 2021.08.23.-12:21 Katsiaryna Baravok - Sreeja Akula Sreeja Akula -9.5 (Match Handicap (points)) 1.9 €30 3 -30.00
190 2021.08.23.-14:54 Ana Bogdan [f] - Heather Watson [f] Heather Watson [f] ML (FT) 1.859 €30 3 -30.00
191 2021.08.23.-14:54 Borussia M'gladbach Women - BV Borussia Bocholt Women Borussia M'gladbach Women (Draw No Bet) 3 €30 3 -30.00
192 2021.08.23.-15:26 Paul Lavergne - Amirreza Abbasi Amirreza Abbasi To Win (Match Lines) 1.57 €30 1 17.10
193 2021.08.23.-15:36 Migot/Zarif - Schreiner/Vega Schreiner/Vega Handicap +1.5 (Match Lines) 1.8 €30 0 0.00
194 2021.08.23.-16:19 Kamath/Tennison - Bergstrom/Bergand Bergstrom/Bergand To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
195 2021.08.23.-16:19 Migot/Zarif - Schreiner/Vega Migot/Zarif To Win (Match Lines) 1.53 €30 0 0.00
196 2021.08.23.-16:20 Payet/Bardsley - Wegrzyn/Wegrzyn Wegrzyn/Wegrzyn -10.5 (Match Handicap (points)) 1.8 €30 1 24.00
197 2021.08.23.-18:34 Leo De Nodrest - Snehit Suravajjula Leo De Nodrest To Win (Match Lines) 1.61 €30 1 18.30
198 2021.08.24.-04:23 Ema Labosova - Natalia Bajor Natalia Bajor 4-0 (Game Betting) 3.6 €8 3 -7.50
199 2021.08.24.-08:12 Vandra JK Vaprus vs Laanemaa JK Haapsalu over 4 1.86 €30 1 25.80
200 2021.08.24.-08:21 Ema Labosova - Natalia Bajor Natalia Bajor Handicap -2.5 (Match Lines) 1.66 €30 3 -30.00
201 2021.08.24.-08:37 (kétszer ment ki) Leo De Nodrest - Snehit Suravajjula Leo De Nodrest To Win (Match Lines) 1.53 €30 0 0.00
202 2021.08.24.-10:28 Blaskova/Tomanovska - Bergstrom/Bergand Bergstrom/Bergand Handicap -1.5 (Match Lines) 1.66 €30 3 -30.00
203 2021.08.24.-10:49 SV Glanegg - ATUS Ferlach Over 4.5 (Goal Line) 1.85 €30 1 25.50
204 2021.08.24.-10:53 Blaskova/Tomanovska - Bergstrom/Bergand Bergstrom/Bergand Handicap -2.5 (1st Game) 2 €30 3 -30.00
205 2021.08.24.-10:53 Blaskova/Tomanovska - Bergstrom/Bergand Bergstrom/Bergand 3-0 (Game Betting) 3 €30 3 -30.00
206 2021.08.24.-12:40 Leones Quilpue - Universidad de Concepcion Universidad de Concepcion Money Line (Game Lines) 1.71 €30 3 -30.00
207 2021.08.24.-13:39 Labosova/Kukulkova - Blaskova/Tomanovska Labosova/Kukulkova -5.5 (Match Handicap (points)) 1.83 €30 3 -30.00
208 2021.08.24.-16:13 Nacional SP Women - Taubate Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.98 €30 3 -30.00
209 2021.08.24.-16:14 Aarhus 1900 Women - AGF Women Aarhus 1900 Women +3.5, +4.0 (Asian Handicap) 2.1 €30 1 33.00
210 2021.08.25.-06:45 Slovan Velvary - Chomutov Slovan Velvary -1.5, -2.0 (Asian Handicap) 1.88 €30 2 13.20
211 2021.08.25.-10:02 Pavel Medvedev - Igor Minchenkov Pavel Medvedev -3.5 (Match Handicap (points)) 1.83 €30 1 24.90
212 2021.08.25.-10:02 Pavel Medvedev - Igor Minchenkov Total O 74.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
213 2021.08.25.-12:41 Igor Minchenkov - Dmitry Evlakhin Dmitry Evlakhin -2.5 (Match Handicap (points)) 1.83 €30 3 -30.00
214 2021.08.25.-16:53 Bremer SV - FC Bayern München FC Bayern München -5.25 AH (FT) 1.825 €30 1 24.75
215 2021.08.25.-17:59 Vejgaard B Women - AaB Women Under 5.5, 6.0 (Goal Line) 2.08 €30 0 0.00
216 2021.08.25.-18:02 Huddersfield Women - Brighouse Town Women Brighouse Town Women +1.0 (Asian Handicap) 2.05 €30 1 31.50
217 2021.08.25.-19:24 SC Rot-Weiss Oberhausen - 1. FC Köln II 1. FC Köln II +0.5 AH (FT) 1.891 €30 3 -30.00
218 2021.08.25.-19:42 NJS II - FC Kapina over 3.5 2.06 €30 1 31.80
219 2021.08.25.-22:07 Dmitrij Prokopcov - Abdel Kader Salifou Dmitrij Prokopcov To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
220 2021.08.25.-22:33 Michal Obeslo - Abdel Kader Salifou Michal Obeslo To Win (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
221 2021.08.26.-00:53 FC Kalbach - 1. FC-TSG Konigstein 1. FC-TSG Konigstein (Draw No Bet) 1.73 €30 1 21.90
222 2021.08.26.-00:53 Santos FC - Pirata FC Over 3.0 (Goal Line) 1.85 €30 3 -30.00
223 2021.08.26.-08:45 Albert Bogomolov - Sergey Ovechkin Albert Bogomolov To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
224 2021.08.26.-14:01 TSV 07 Hochst - SG Bad Soden SG Bad Soden (Full Time Result) 2.05 €30 1 31.50
225 2021.08.26.-14:12 Michal Bankosz - Michal Benes Michal Bankosz To Win (Match Lines) 1.8 €30 1 24.00
226 2021.08.26.-15:59 Yu Lbov - Denis Molodtsov Yu Lbov Handicap -1.5 (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
227 2021.08.26.-21:03 Dmitrij Prokopcov - Michal Benes, Michal Obeslo - Michal Benes Dmitrij Prokopcov To Win (Match Lines), Michal Obeslo To Win (Match Lines) 1.769 €30 1 23.07
228 2021.08.26.-23:34 Michal Benes - Jakub Folwarski Jakub Folwarski -4.5 (Match Handicap (points)) 1.83 €30 3 -30.00
229 2021.08.27.-01:01 SpVgg Bayreuth - Memmingen over 3.5 2.17 €30 3 -30.00
230 2021.08.27.-03:56 Arvis Women - Shine Yarmag Women Shine Yarmag Women +3.5, +4.0 (Asian Handicap) 1.83 €30 1 24.90
231 2021.08.27.-03:56 Arvis Women - Shine Yarmag Women Under 4.5, 5.0 (Goal Line) 1.9 €30 3 -30.00
232 2021.08.27.-03:58 Kangaroo P Rovers Women - Annerley Women Under 4.0 (Goal Line) 1.85 €30 3 -30.00
233 2021.08.27.-08:43 MOL Vidi FC - MTK Hungaria FC MOL Vidi FC 1X2 (FT) 1.699 €30 1 20.97
234 2021.08.27.-10:41 Roman Astreev - Vladimir Mishakin Roman Astreev To Win (Match Lines) 1.72 €30 3 -30.00
235 2021.08.27.-19:39 Laanemaa Haapsalu - FC Alliance Over 3.5 1.92 €30 1 27.60
236 2021.08.28.-03:33 Frigates Utd Women - Solright FC Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.9 €30 3 -30.00
237 2021.08.28.-06:33 Haura FC Women - Marist FC Women Under 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.85 €30 4 -15.00
238 2021.08.28.-14:32 Universidad de Concepcion - Leones Quilpue, Puerto Montt - Union San Felipe Universidad de Concepcion Money Line (Game Lines), Puerto Montt (Draw No Bet) 1.944 €30 3 -30.00
239 2021.08.28.-16:55 Andes Talleres - Universidad Nacional de Cuyo Andes Talleres -1.0 (Asian Handicap) 2 €30 1 30.00
240 2021.08.28.-18:13 Deportivo Amatitlan Women - Marquense Women Deportivo Amatitlan Women 0.0, +0.5 (Asian Handicap) 1.83 €30 3 -30.00
241 2021.08.28.-18:17 Tampines Rovers FC - Tanjong Pagar United Over 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.85 €30 1 25.50
242 2021.08.28.-18:36 Argentino Rosario Women - Argentinos Jrs Women Argentino Rosario Women +2.5 (Asian Handicap) 1.9 €30 0.00
243 2021.08.28.-18:55 Athlone Town Women - FC Treaty United Women Athlone Town Women 0.0 (Asian Handicap) 1.9 €30 1 27.00
244 2021.08.28.-19:02 Paksi - Ujpest Yes (Both Teams To Score) 1.5 €30 1 15.00
245 2021.08.28.-20:17 Andrey Shmakov - Vladimir Mishakin Total O 75.5 (Match Lines) 2.2 €30 1 36.00
246 2021.08.28.-23:58 CD Universidad de Concepción - Leones de Quilpue CD Universidad de Concepción -3.5 AH (1HF) 1.812 €30 1 24.36
247 2021.08.29.-02:24 Souths United NPL Women - Eastern Suburbs NPL Women Under 4.0 (Goal Line) 1.85 €30 1 25.50
248 2021.08.29.-02:24 Taroona Women - Clarence Zebras Women Taroona Women +5.0 (Asian Handicap) 1.9 €30 1 27.00
249 2021.08.29.-10:23 Valerenga - Stabaek Both to score 1.8 €30 1 24.00
250 2021.08.29.-10:45 Yurii Kolesnyk - Valery Vlasenko Yurii Kolesnyk To Win (Match Lines) 2 €30 3 -30.00
251 2021.08.29.-10:58 Budaorsi SC - Bekescsabai Elore SE Over 2.5 (Goals Over Under) 1.73 €30 3 -30.00
252 2021.08.29.-11:08 Vasas SC - Kecskeméti TE Kecskeméti TE +1.75 AH (FT) 1.519 €30 1 15.57
253 2021.08.29.-12:41 Denis Sayanov - Pavel Medvedev Total O 75.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
254 2021.08.29.-13:12 Tienen - RAS Jodoigne Tienen -1.0, -1.5 (Asian Handicap) 1.83 €30 4 -15.00
255 2021.08.29.-18:25 Memmingen - Schweinfurt Both to score 2.02 €30 3 -30.00
256 2021.08.29.-21:02 Oleksandr Melashenko - Kostiantyn Kovalchuk Kostiantyn Kovalchuk -0.5 (Match Handicap (points)) 1.9 €30 1 27.00
257 2021.08.30.-12:38 Anastasiia Ostapenko - Viktoriia Husieva Anastasiia Ostapenko +8.5 (Match Handicap (points)) 1.8 €30 1 24.00
258 2021.08.30.-13:53 Nadiia Harmash - Anastasiia Moskaliuk Total O 74.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
259 2021.08.30.-14:03 Jiri Martinko - Antonin Gavlas Jiri Martinko To Win (Match Lines) 2 €30 3 -30.00
260 2021.08.30.-15:51 Sport Chavelines Juniors - Union Huaral Both to score 1.64 €30 1 19.20
261 2021.08.30.-17:19 Dennis Klein - Enio Mendes Dennis Klein Handicap -1.5 (Match Lines) 1.9 €30 3 -30.00
262 2021.08.30.-17:24 Dennis Klein - Enio Mendes Dennis Klein To Win (Match Lines) 1.44 €30 1 13.20
263 2021.08.30.-21:02 Dennis Klein - Eduardo Gonzalez Dennis Klein Handicap -2.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
264 2021.08.30.-21:27 Andrei Putuntica - Enio Mendes Andrei Putuntica To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
265 2021.08.30.-21:28 Dennis Klein - Amirreza Abbasi Total O 74.5 (Match Lines) 1.83 €30 3 -30.00
266 2021.08.30.-23:56 Andrei Putuntica - Enio Mendes, Robert Floras - Michal Benes Andrei Putuntica To Win (Match Lines), Robert Floras To Win (Match Lines) 2.088 €30 3 -30.00
267 2021.08.31.-00:02 Ugyen Academy - Paro FC Under 3.5, 4.0 (Goal Line) 2 €30 1 30.00
268 2021.08.31.-00:02 Dennis Klein - Amirreza Abbasi Dennis Klein To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
269 2021.08.31.-08:43 Trelleborgs FF - Osters IF Under 2.5 (Goals Over Under) 1.7 €30 1 21.00
270 2021.08.31.-12:17 Ferencvarosi TC II - Hodmezovasarhelyi Ferencvarosi TC II - Ferencvarosi TC II (Half Time Full Time) 1.95 €30 0.00
271 2021.08.31.-13:46 Sport Chavelines Juniors - Union Huaral Sport Chavelines Juniors -0.5 (Asian Handicap) 1.93 €30 3 -30.00
272 2021.08.31.-19:32 Nikita Sadovskiy - Yurii Lbov Total O 75.5 (Match Lines) 1.83 €30 3 -30.00
273 2021.08.31.-19:51 Maksim Pronkin - Semyon Korolev Semyon Korolev To Win (Match Lines) 1.72 €30 1 21.60
274 2021.08.31.-20:48 Ivan Afanasev - Yurii Merkushin Total O 73.5 (Match Lines) 1.83 €30 1 24.90
€ 978.49

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó

Bevezető Ebben a blogbejegyzésben illetve blogsorozatban egy valós történetet olvashattok egy barátomról, akinek az egyik nyaralásunk alkalmával megígértem, hogy megmutatom milyen is az a bizonyos Profi sportfogadás és hogyan tud több millió forintos tőkét felépíteni,...

Miért kell hosszútávban gondolkodni a profi sportfogadásban?

A profi sportfogadásban, még a legjobb tippadóknál is ingadozik a profit, ami egy természetes dolog! De, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával, akkor biztos profitot érünk el hosszútávon! Hogy miért hosszú távon? Azért mert a profit ingadozik és ha pont...

Szerencsejátékosok vs Profi Sportfogadók

Avagy Miért nem nyersz sosem?! Itt a válasz! Először is ott kezdeném, hogy aki könnyen megbántódik az lehetőleg ne vegye magára vagy ne is olvassa….   Fenét, ezt mindenképp el kell olvasnod!!!! Már bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha nem tudsz rendszeresen pénzt...