OSLO

7,500 Ft / hónap

Sportág: Labdarúgás
Átlag odds: 2.0
Találati arány: 60%
Fogadóiroda: Bet365, stb.
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: Mérkőzés közben

Cikkszám: PT-OSLO Kategória:

Leírás

Miért válaszd az OSLO TIPPEK csoportot?

Mindenkinek javasolt a csoport követése, aki legalább 5-10 percen belül tud reagálni az érkező tippekre. A gyorsaságért cserébe nagyon magas havi átlagprofitot kapunk! A csoportba főként kis és közepes ligás/piacos labdarúgás (ritkán kosárlabda) tippek érkeznek a világ minden tájáról.

Ennél a csoportnál a tippek nagyobb része hétvégén érkezik, ezért akkor is érdemes követni, ha valaki hétközben kevésbé tud fogadni, hiszen a csoportba nagy mennyiségű tipp érkezik és úgy is szép profit érhető el.

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében alacsonyabb és közepes ligákra érkeznek, illetve, esetenként a top ligás mérkőzések is előfordulnak.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippek megfelelő követéséhez ajánlott iroda a bet365, vagy az 1xbet valamelyik klón irodája (Lista itt), de a legtöbb tipp minden nagyobb kínálattal rendelkező irodánál elérhető! A tippek többsége ugyancsak elérhető Broker illetve ázsiai irodáknál egyaránt.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Az Élő tippek jellegéből adódóan gyors reagálást követel, hiszen a mérkőzés már folyamatban van, és bármikor lehet olyan történés amely befolyásolja az esélyeket. A gyors reagálásért cserébe, magas és stabil átlagprofit lesz a jutalmunk!