PROFITGARANCIA

Mi az a PROFITGARANCIA?!

Akik régóta fogadnak, valószínű hallották már azt a mondást, hogy a sportfogadás nem sprint, hanem maraton! Azaz nem rövid, hanem hosszútávban kell gondolkodni és eredményt elérni. Ennek a fő oka, hogy a legjobb sportelemzők teljesítményében is vannak olyan időszakok, amikor gyengébb eredményt érnek el. Viszont ha hosszabb távot vizsgálunk, akkor bizony azt látjuk, hogy szép profitot hoztak, annak ellenére, hogy volt egy-egy rövidebb időszak, amikor esetleg nem tudtak profitban zárni. Így csak akkor kapunk reális képet egy adott V.I.P. csoport eredményességéről, ha megfelelő időtávon fogadjuk annak a tippjeit! 

Profi sportfogadóként tudjuk, hogy a profit ingadozik még akkor is, ha a világ legjobb tippjeit fogadjuk! Ez a jelenség természetes, hiszen jobb és rosszabb sorozatok váltakoznak, de profi stratégia mellett, minőségi tippekkel, jóval több nyerő sorozatunk van, amelyek biztosítják azt, hogy hosszabb távon kimagasló és stabil profitot érjünk el. Viszont ritkán előfordulhat az is, hogy emiatt az ingadozás miatt, egy adott hónapot profit nélkül zárunk, így ezekre az esetekre bevezetjük a PROFITGARANCIÁT. Ez azt jelenti hogy adunk egy 100%-os kuponkódot, amelyet ha a következő előfizetési fordulódkor felhasználsz, akkor egy hónapig ingyenesen kibővítjük a tagságodat!

 

2021.04.01.-től bevezetjük a PROFITGARANCIÁT!

V.I.P. csoportjainknál, ha egy adott hónap 0-ás profittal, vagy épp veszteséggel zár, akkor a következő hónapra ingyenes ingyenes hozzáférést biztosítunk. A garancia csak akkor érvényes ha az adott hónapra végig volt előfizetésed! 

Például: Előfizetsz február 15.-én. Mivel a hónap már nem lesz így teljes, ezért erre a hónapra nem vonatkozik a profitgarancia! Előfizetési fordulódkor, március 15.-én megújítod tagságodat amelynek a fordulója április 15. Ekkor a március teljes egészére van előfizetésed és ha a tippadó csoport nem tud profitot hozni, akkor jogosult vagy az egy hónap hozzáférésre ennél a csoportnál. (Másik csoportra nem használható fel!) Tehát következő fordulód április 15., ekkor felhasználhatod az ingyenes hónapra jogosító kuponkódodat. A Profitgarancia, azaz az ingyenes hónap csak akkor jár, ha az adott hónapban végig előfizető voltál és és a csoport nem ért el profitot! A garancia az adott csoportba kiküldött tippekkel elért eredmény alapján számolandók, amelyek a saját fiókban elérhető tipptörténetben is megtalálhatóak.

Ezzel próbáljuk ösztönözni a sportfogadókat hosszútávú gondolkodásra, és mindez egyfajta biztonságot ad azok számára, akik esetleg egy gyengébb időszakban csatlakoznak és ennek köszönhetően biztos profitot fognak elérni a sprottingg.eu szolgáltatásával. Leegyszerűsítve: Ha a választott V.I.P. csoportod egy adott hónapban, ahol végig aktív előfizetője voltál nem hoz profitot, akkor a tagságodat meghosszabbítjuk plusz egy hónappal. A profitgaranciával gyengébb időszak esetén, hosszabb távot követhetnek az előfizetők, amely már reálisabb eredményt mutat a számukra és így nem vonnak le téves következtetéseket egy rövidebb gyenge időszakból!

Az igénybevétel módja

1.

Ellenőrizd hogy volt e az adott hónap egészére előfizetésed!

2.

A saját fiókodban ellenőrizd hogy a csoport ért e el profitot!

3.

Igényed meg a kuponkódodat a következő linken:  LINK