HELSINKI

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.85
Találati arány: 64%
Fogadóiroda: Bet365,1x klónok
Havi átlag tippszám: 100 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret. Max 30€
Tippek küldési ideje: 6-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-HELSINKI Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Helsinki csoportot?

Ehhez a csoporthoz egyszerűen nincs értelme ajánlót írni, hiszen szinte minden hónapban olyat mutat, amitől leesik az előfizetőink álla! Ha van Bet365, vagy 1x klón irodád és többnyire egy órán belül tudsz reagálni a tippekre, akkor ne is gondolkodj tovább! Ha nincs ilyen irodád, akkor regisztrálj egyet! Ha nem tudsz regisztrálni, akkor használj alternatív irodákat, mint pl a GG.Bet, Bensation, Bwin, Cbet stb! Nem tudsz elég gyorsan reagálni a tippekre? Ha valamivel lassabb reagálási idővel rendelkezel az sem probléma, hiszen a tippeket maximum 4 pontos eltéréssel fogadhatjuk az ajánlott tipphez képest, vagy fogadd meg őket élőben! Dönts el, hogy kifogást akarsz gyártani, vagy PÉNZT!!! A tippeket egyszerű értelmezni és megfogadni, még azok számára is, akik teljesen kezdőnek számítanak! Olvastad a ProTipsters Blogon a sikertörténeteket? Szinte mindegyikben szó van a Helsinki (korábban Artemisz) csoportról! És nézted már a weboldalunkon az előfizetők visszajelzéseit? Ott ugyancsak gyakran emlegetik azt a szót, hogy Helsinki(Artemisz)! Tudod miért? Mert már négy éve folyamatosan dönti a profitot az előfizetőinknek! A Helsinki csoport az egyik legstabilabb és legrégebbi csoportunk, mivel nagyon ritkán fordul elő veszteséges hónap, viszont évente 2-3 alkalommal 20-25 tét profitokat is be lehet vele zsebelni!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek a világ minden tájáról, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadó többnyire 3-4 fogadóirodára küldi, de ezek legnagyobb része fogadható, külön Bet365 irodával, vagy külön valamelyik 1xbet klón irodával. Ezekkel a tippek 90-95%-át meg tudjuk fogadni, de ha maximalizálni szeretnéd a tippekkel elérhető profitodat, akkor érdemes használni a Bet365 iroda mellett, valamelyik 1xbet klón irodát is! (22Bet,Astekbet,Betwinner,Melbet, teljes lista itt…) A tippek nagy része GG.Bet, Bensation, Bwin, Cbet stb. irodákban is megfogadhatóak, de célszerű ezeket az irodákat vegyesen használni, a legjobb eredmény elérése érdekében! Ha csak Bet365 irodát használsz és számodra zavaró, ha néhány tippet nem tudsz megfogadni, akkor válaszd a Bogota csoportunkat, ahol ugyanilyen eredményes kosárlabda tippeket kapsz, de ott a tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik! A Helsinki vagy a Bogota csoportot érdemesebb e választanod? Igazából mindegy, mert előbb utóbb úgyis mindkettőt követni fogod! 😉

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod. A csoporttal hosszútávon elérhető havi átlagos profit 10-15 tét körül van!

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoportba a kisebb ligáktól a nagyobbakig érkeznek tippek ezért összességben valamivel lassabb reagálási idő is profitképes. A tippeket maximum 4 pontos eltéréssel fogadhatjuk!