HELSINKI

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.85
Találati arány: 64%
Fogadóiroda: Bet365 (1x klónok)
Havi átlag tippszám: 90 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret. Max 30€
Tippek küldési ideje: 6-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-HELSINKI Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Helsinki csoportot?

A csoportba alacsony ligás kosárlabda tippek érkeznek, melyek nagyon magas 64%-os találati aránnyal rendelkeznek hosszú távon amely kiemelkedő eredménynek számít. Nem véletlen hogy évek óta fogadjuk ezeket a tippeket hiszen szinte minden hónapban stabila hozza a szép eredményeket. A csoport tippjeit nagyon könnyű értelmezni és követni, ezért még szinte teljesen amatőr sportfogadóknak nagyon ajánlott! Mint írtam jó néhány éve fogadom ezeket a tippeket ezért neked is bizalommal ajánlom, mivel ha megfelelő távon követed a csoportot, szinte biztos hogy többszörözni fogod a kezdő bankrollodat. Erre jópár példa volt az elmúlt években amikor is mindig volt évente 2-3 alakalom amikor egy hónap alatt összejött a duplázás és biztos vagyok benne hogy ez a jövőben sem lesz másképpen!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek a világ minden tájáról, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 90db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban a Bet365,de a tippek többsége jól követhető 1xbet clone irodákban is, Mivel a tippadó 3 féle irodára küldi a tippeket ezért néhány tipp előfordulhat nem elérhető a Bet365 vagy at 1xbet clone irodákban ezért a legoptimálisabban a Bet365 ls valamelyik 1xbet clone iroda kombinációjával lehet követni a csoportot. Esetenként a tippek nem Bet365-re érkeznek hanem Betcity-re vagy Marathonbetre. Ezeket az irodákat nem használjuk mert nagyon gyorsan limitálják a tétméretet, illetve a legtöbb ország fogadóit nem engedik regisztrálni. Amikor ide érkezik tipp előfordulhat, hogy egyből nem elérhető az általunk használt irodánál, így arra később kell rákeresni. A tippek nagy részét fogadhatjuk természetesen minden nagyobb kínálattal rendelkező irodában, mint pl. Bwin BrokerirodaC-bet, Malinasport stb.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoportba a kisebb ligáktól a nagyobbakig érkeznek tippek ezért összességben valamivel lassabb reagálási idő is profitképes. A tippeket maximum 4 pontos eltéréssel fogadhatjuk!