HELSINKI

 25.00 / hónap

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.95
Találati arány: 61%
Fogadóiroda: Részletek a leírásban!
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret. Max 30€
Tippek küldési ideje: 0-72 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-HELSINKI Kategória:
Miért válaszd a Helsinki csoportot?

Ehhez a csoporthoz egyszerűen nincs értelme ajánlót írni, hiszen szinte minden hónapban olyat mutat, amitől leesik az előfizetőink álla! Aki hajlandó arra, hogy kövesse a fogadási útmutatónkat, illetve annál a fogadóirodánál fogad amelyet javaslunk, akkor az biztos lehet abban, hogy szinte havi rendszerességgel fog profitálni a Helsinki csoport kosaras tippjeivel! Update: A csoportba kézilabda tippek is érkeznek kiegészítésként, amelyek eredményessége, kicsit talán még a kosárlabdáét is meghaladják! Ezzel a csoporttal biztosan kaszálni fogsz! A te dolgod egyszerűen csak annyi hogy fogadd meg a tippeket minél gyorsabban! Minden más szükséges információt (profi stratégia, minőségi tippek) biztosítunk, tehát innentől számodra gyerekjáték lesz a profi és eredményes sportfogadás! Nem tudsz elég gyorsan reagálni a tippekre? Ha valamivel lassabb reagálási idővel rendelkezel az sem probléma, hiszen a tippeket maximum 4 pontos eltéréssel fogadhatjuk az ajánlott tipphez képest, vagy fogadd meg őket élőben! Dönts el, hogy kifogást akarsz gyártani, vagy PÉNZT!!! A tippeket egyszerű értelmezni és megfogadni, még azok számára is, akik teljesen kezdőnek számítanak! Olvastad a ProTipsters Blogon a sikertörténeteket? Szinte mindegyikben szó van a Helsinki (Korábban Artemisz) csoportról! És nézted már a weboldalunkon az előfizetők visszajelzéseit? Ott ugyancsak gyakran emlegetik azt a szót, hogy Helsinki (Korábban Artemisz)! Tudod miért? Mert már öt éve folyamatosan dönti a profitot az előfizetőinknek! A Helsinki csoport az egyik legstabilabb és legrégebbi csoportunk, mivel nagyon ritkán fordul elő veszteséges hónap, viszont évente több alkalommal 20-25 tét profitokat is be lehet vele zsebelni! Mindegyik VIP csoportunkat folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében hogy még követhetőbbek és még eredményesebbek legyenek, ezt azzal tudod segíteni, hogy minden alkalommal kitöltöd a hónap végén kiküldött kérdőívet!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek a világ minden tájáról, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet "Fogadási útmutató" (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók több fogadóirodára küldik, legnagyobb részt Maratonbetre, amely sajnos nem fogad Magyarokat. Éppen ezért más irodánál fogadjuk meg ezeket a minőségi kosár és kézilabda tippeket! Habár ez okoz minimális odds/line eltérést, de mivel a tippekben óriási érték van, ezért ezeket bátran fogadhatjuk minimális eltérést bevállalva (Kosárnál max 4 pont, Kézinél 1 pont, de a tippek alatti linken részletes segédletet is találsz). Emiatt ugyan nem tudjuk pontosan ugyanazt a profitot elérni mint a csoport, de úgy gondolom az elmúlt 5 év bőven bebizonyította hogy milyen brutális eredményeket tudunk még így is elérni, hiszen több alkalommal is előfordult már hogy a követők egy hónapon belül duplázták a bankrolljukat ezekkel a tippekkel. Ha esetleg még nem olvastad a “Kiképzés” című blogsorozatot mindenképp ajánlom figyelmedbe hiszen szinte lépésről lépésre bemutatja hogyan lehet felépíteni több ezer eurós bankrollt néhány hónap alatt! Véleményem szerint csak Bet365 irodával is megéri követni a csoportot, mivel a tippek 80%-át, így is meg tudod fogadni, ami ugyancsak nagy profitot jelent a számodra!

Ha csak a Bet365 irodát szeretnéd használni, akkor kövesd inkább a Bogota vagy Nairobi csoportokat, amelyek kiemelkedő eredményeket szállítanak, és a tippek szinte mindegyike fogadható Bet365 irodával! Persze csak emiatt nem érdemes lemaradni a Helsinki tippekről, ezért érdemes egy alternatív irodát regisztrálni pluszban és részesülni az ott elérhető folyamatos profitból is!

22bet (vagy valamelyik 1x klón iroda) használatával, szinte az összes tippet meg tudjuk fogadni! Tehát a csoportot akár csak ezzel az egy irodával is megfelelően fogod tudni követni! Részletes infót az 1x klón irodákról ITT olvashatsz!

Alternatív fogadóirodák: Habár a fent említett két iroda rendelkezik a legnagyobb kínálattal a piacon, ezeken kívűl még rengeteg más alternatív iroda van, ahol profitábilisan fogadhatjuk ezeket a minőségi kosárlabda tippeket! A Helsinki kosár tippjeit, gyakran meg lehet fogadni ajánlott oddson vagy ponthatáron/hendikepen, és sokszor még jobb esélyeket is el lehet csípni. Mit jelent ez? Azt hogy több profitot lehet elérni ha valaki ezeket az irodákat használja! 2 irodával szinte ugyanúgy az egész kínálatot le lehet fedni. Ebben az esetben a tippek 75%-át egy főirodában, a maradék 25%-ot pedig egy kiegészítő irodában fogadjuk meg. Tehát túl nagy extra munkát nem jelent, viszont annál több pénzt hoz! Hogy kinek melyik fogadóirodát érdemes használnia itt megtudhatod!

Ha pl. csak Tippmix, Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak egy kisebb részét fogod tudni fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

A ProTipsters VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoporttal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt félévben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre. Mivel a tippeket többségében amúgy is line eltéréssel tesszük ezért valamivel több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz. Ha a reakcióidőd több mint 1 óra akkor érdemesebb inkább a Berlin csoportot választanod, ahol többnyire nagy ligás tippek érkeznek és  az oddsok jóval stabilabbak!