DENVER

7,500 Ft / hónap

Sportág: Tenisz
Átlag odds: 1.85
Találati arány: 65%
Fogadóiroda: Leírásban
Havi átlag tippszám: 90 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 4-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-DENVER Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Denver csoportot?

A csoportba nagy piacos tenisz tippek érkeznek a legnagyobb versenyekre! (ATP,WTA,MCT,WCT). Ha szereted a teniszt akkor ez mindenképp a te csoportod lesz, de ha nem akkor is! Az elmúlt évek sikereit tenisz fogadásban ezekkel a tippadókkal értük el, és a veszteséges hónap eszméletlen ritka volt, annak ellenére, hogy nagy piacokról beszélünk, ahol azért nem egyszerű ilyen teljesítményt elérni! Ráadásul a csoport azoknak a profi nagytétes sportfogadóknak is tökéletes választás, akik csak Ázsiai irodáknál tudnak fogadni. Tehát a teniszben nagy pénz van, a kérdés hogy te kiveszed e belőle a részed?

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek a legnagyobb tenisz versenyekre érkeznek  ATP , WTA, MCT, WCT.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 90db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes! A saját fiókban a csoport tipptörténeténél tudod ellenőrizni hogy mikor volt tipp legutoljára.

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban 1x klón irodák valamelyike, de Ázsiai irodáknál mint pl Pinnacle vagy Brókeriroda is követhetőek. A legoptimálisabb kombináció ha a Brókerirodával és valamelyik 1xbet klónnal kombinálva tudjuk fogadni a tippeket, de mivel nagy ligás teniszről beszélünk ezért a tippek többsége természetesen elérhető a legtöbb normális kínálattal rendelkező fogadóirodánál is.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak. Aki Ázsiai típusú irodával követi a csoportot mint például Brókeriroda vagy Pinnacle az néhány tippet kisebb eltéréssel kell megfogadjon vagy érdemes megvárni a kezdést amikor visszaállnak az oddsok.