DENVER

7,500 Ft / hónap

Sportág: Tenisz
Átlag odds: 2.4
Találati arány: 57%
Fogadóiroda: Leírásban
Havi átlag tippszám: 100 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 1-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-DENVER Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Denver csoportot?

A Denver csoportajánló blogbejegyzést itt találod! A csoportban nagyobb ligás/piacos tenisz tippekre fogadhatunk, amelyek  a legnagyobb versenyekre érkeznek! (ATP, CHALLENGER(M/W), DOUBLES, GRANDSLAM(M/W), QUALIFYING, WTA, ITF.). Ha szereted a teniszt akkor ez mindenképp a te csoportod lesz, de ha nem akkor is! Az elmúlt évek sikereit tenisz csoportunkkal értük el, és a veszteséges hónap nagyon ritka volt, annak ellenére, hogy nagy piacokról beszélünk, ahol azért nem egyszerű ilyen teljesítményt elérni! Ráadásul a csoport azoknak a profi nagytétes sportfogadóknak is tökéletes választás, akik csak Ázsiai irodáknál tudnak fogadni. Tehát a teniszben nagy pénz van, a kérdés hogy te kiveszed e belőle a részed? A Denver csoport tippadóit augusztusban frissítettük, ahol 2 Top ligás tenisz specialista legjobb tippjeit érhetitek el! Augusztust 13 tét profittal zárta a csoport, szeptembertől pedig bekerült még egy új tippadó is, aki az elmúlt 18 hónapot, mind kiemelkedő profittal zárta, tehát elég ütős tippadó gárda állt össze, akik valóban minőségi tippeket küldenek! Ezt a csoportot megéri hosszabb távon követni hiszen, a jelenlegi tippadók nagyon eredményesek, és mindezt a legnagyobb ligák mérkőzéseivel érik el! A Denver csoport idei teljesítménye nem volt a legacélosabb, mivel a korábban bevált tippadókat nélkülöznünk kellett, de mostanra sikerült egy hasonlóan ütős tippadó gárdát összehozni, akik remélhetőleg felülmúlják az elmúlt évek legjobb eredményeit is. A Denver csoport a korábbi években mindig is favorit volt az előfizetők körében, hiszen havi rendszerességgel szállította a profitot az előfizetők számára. Azóta a tippek követhetősége sokat javult, illetve a várható átlagprofit is magasabb lett, így még jobb eredményeket fognak elérni a követők mint a korábbi években.

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek a legnagyobb tenisz versenyekre érkeznek: ATP, CHALLENGER(M/W), DOUBLES, GRANDSLAM(M/W), QUALIFYING, WTA, ITF.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes! A saját fiókban a csoport tipptörténeténél tudod ellenőrizni hogy mikor volt tipp legutoljára.

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Elsősorban a “Broker” irodát javasoljuk, mivel itt fogjuk kapni a legjobb oddsokat, azaz itt tudjuk elérni a legmagasabb profitot is, ami a legfontosabb számunkra! Ennek az az oka, hogy egy fogadási platformon 10+ fogadóiroda oddsait érjük el egyszerre, aminek köszönhetően a nagy ligás/piacos tippeket itt éri meg megfogadni, ráadásul még kapunk 125€ bónuszt is, ami durván 4 hónapra fedezi a csoport előfizetési díját!  A Broker irodáról részletes információt ITT találsz! A tippek egyébként fogadhatóak külön Pinnacle fogadóirodánál is, de mivel ennek a kínálata elérhető Broker irodánál is, ezért mindenképp jobb megoldás “Broker”-t használni!

Kezdők vagy kisebb bankrollosok számára ajánlott az 1x klón irodák valamelyike, ugyanis ott ugyancsak óriási tenisz kínálat van, így a csoport ezekben az irodákban is jól követhető! A legoptimálisabb kombináció, ha a Brókerirodával és valamelyik 1xbet klónnal kombinálva tudjuk fogadni a tippeket, de ez inkább csak tapasztaltabb fogadóknak javasoljuk! Bet365 tenisz kínálata nem olyan erős, így ha mindenképpen ott akarunk fogadni akkor néhány tippnél meg kell várnunk a mérkőzés kezdetét, amikor is megnyitják a további fogadási piacokat is!

A tippek egyébként minden nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodánál elérhetőek, de esetenként az oddsok eltérhetnek, illetve előfordulhat, hogy egy-egy fogadási típus hiányzik, ezért a maximális profit elérése érdekében célszerű az ajánlott irodák valamelyikét használni!

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is, ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! FONTOS: Ennél a csoportnál magasabb oddsokra fogadunk, így a jó profithoz kisebb találati arány is elég! A nagyobb ingadozás miatt, válassz a megszokottnál 25%-al kisebb tétméretet, és így gond nélkül fogod tudni követni a tippeket!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak. Mivel nagyobb ligákra illetve piacokra fogadunk ezért az odds/line változás többnyire lassabb és kisebb mértékű.