Helsinki 2021.08. havi értékelés

szept 1, 2021 | Hírlevél

Miről szól a ProTipsters?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek őta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Bevezető

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy miért is vagy itt!? Erre csak egy válasz létezik: A PROFIT MIATT! Viszont nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitról beszélünk! Az elért profit nagysága tőled függ, illetve attól hogy milyen minőségben követed a tippeket! Vegyük például a hó végi kérdőívet, amelyet külön-külön minden csoportba kiküldünk, azért hogy pontosan lássuk milyen eredményeket értetek el, mennyire tudjátok követni az adott csoportot. Ezeknek a kérdőíveknek a fő célja, hogy általuk úgy tudjuk alakítani a csoportokat, hogy a lehető legtöbb profitot érjétek el, kiszűrjük az általatok elkövetett hibákat, és olyan segítséget adunk, amivel játszva kereshettek százezreket vagy épp milliókat! Ha TE esetleg nem töltötted ki, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy itt pontosan?! Mi nem azt akarjuk hogy fizess elő a szolgáltatásunkra! Azt akarjuk hogy nyerj, mert akkor biztosan elő fogsz fizetni! Ennek pedig az egyik eleme, hogy a kérdőívet ki kell tölteni, mert a célunk közös!

Tétméret

Például a kérdőívből látom azt is, hogy vannak akik nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és 5-10%-os tétmérettel fogadnak! Ilyenkor tudok szólni, hogy EMBER EL FOGOD BUKNI A PÉNZED!!!! Lehet hogy nem most, de pár hónapon belül biztos! A hosszútávon eredményes sportfogadás alapja a bankrollmenedzsment, ha ezt nem tartod be, akkor halálra vagy ítélve! És ettől még a legjobb tippek sem mentenek meg, mert a profit ingadozik, azaz erősebb és gyengébb sorozatok és időszakok váltják egymást, ahol több erős időszak van, amelyek bőven profitot hoznak a számunkra, de ha egy ilyen folyamatosan (túl)emelt tétmérettel szaladsz bele egy gyengébb időszakba, akkor a következő hegymenetet már nem éred meg! Volt már olyan eset, hogy egy hónapon belül az ember elbukta a rollját, úgy hogy 22 tét profitban kellett volna végezzen, mert amíg hasított a csoport folyamatosan emelte a tétet és a hónap elején 2000 Forinttal fogadott, a végén meg már 20.000 Forintig emelt és pár vesztes tipp lenullázta. Remélem érted, hogy miről beszélek és tanulsz más hibájából! Tudom, hogy azért választanak sokan nagyobb tétméretet, hogy több profitot érjenek el! De ezzel nagyobb kockázatot vállalsz, mi profiként pedig ezt mindenképp szeretnénk elkerülni! Ha túl kicsi a bankrollod és úgy szeretnél gyors és nagy profitot elérni, hogy a nagy tétmérettel túlvállalod magad, annak biztos hogy rossz vége lesz! – “I have spoken”

Követhetőség/ Oddsok/ Lineok

A kérdőívből az is pontosan látszik, hogy azok akik többnyire 3 percen belül reagáltak a tippekre a csoportban, 90-95-%át meg tudták fogadni, ami teljesen jó arány. Aki viszont jóval hosszabb a reakcióideje, az kevesebb tippet fog tudni megfogadni, mivel a lineok idővel romlanak, hiszen pontosan ez a jó tippek jellemzője. Ha valaki lyen mértékű profitokat szeretne, mint amiket ezzel a csoporttal rendszeresen el lehet érni, mindezt olyan tippekke,l ahol nem változik a line, az csalódni fog, ugyanis ha egy tippben nagy érték van, azt idővel a fogadóirodák is észreveszik és korrigálni fogják az esélyeket! Tehát ha te olyan tippeket fogadsz ahol nincs mint korrigálni az irodáknak, akkor biztos hogy veszteséget fogsz termelni velük! Természetesen egyénenként eltérő, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, illetve ki milyen gyorsan tud reagálni a tippekre, de minél gyorsabb vagy, annál jobb feltételekkel tudsz fogadni és annál nagyobb lesz a profitod! A csoport leírásában azért jelöltünk meg közepes reagálási időt, mivel még azok is profitot tudnak vele hozni, akik nem azonnal fogadják meg a tippeket. Mint ahogy a fogadási segédletben is olvasható, ezeknél a kosár tippeknél az oddsok/lineok gyorsan változnak, mivel láthatjátok hogy brutál jó tippekről beszélünk. Ezeket a tippeket 4 pontos eltéréssel még simán fogadhatjuk, hiszen úgy is óriási profitokat érhetünk el! (Tipp: Ha van lehetőség, inkább line változással fogadj a határértéken belül, minthogy jóval kisebb legyen az odds!) Azon bosszankodni, hogy változott a line, vagy az odds, teljesen felesleges, profiként inkább arra kell törekedni, mit tehetsz annak érdekében, hogy minél jobb esélyeket csíphess meg! Több pénzt akarsz? Legyél gyorsabb! Több pénzt akarsz? Használj több irodát! Több pénzt akarsz? Használd a segédletet, a fogadási útmutatót, és tartsd be a szabályokat! Több pénzt akarsz? Töltsd ki azt a szájbaszúrt kérdőívet!

Fogadóirodák

A tippeket a tippadók többnyire 3-4 fogadóirodára küldik, de ezek legnagyobb része fogadható külön Bet365 irodával, vagy külön valamelyik 1xbet klón irodával. Ezekkel már megfelelő profitot érhetünk el, de ha maximalizálni szeretnéd a tippekkel elérhető profitodat, akkor érdemes használni a Bet365 iroda mellett valamelyik 1xbet klón irodát is! (22Bet, Astekbet, Betwinner, Melbet, teljes lista itt…) A tippek egy része Bwin, GG.bet és Cbet irodákban is megfogadhatóak! A tippek egy része Betcityre és Maratonbetre érkezik. Ez a két iroda nem opció számunkra, mivel vagy nagyon gyorsan limitál, vagy nem enged regisztrálni Magyarokat, éppen ezért nem is írtuk őket az ajánlott irodák közé a csoport leírásában. Sok irodánál elérhetőek egyébként kosárlabda tippek, de Bet365-nél és az 1x klónoknál van a legnagyobb kínálat, ami a csoportba érkező tippek többségét lefedi. Ha pl Bet365 irodát használod együtt valamelyik 1x klón irodával akkor szinte az összes tippet meg lehet fogadni. Mit csinálnak azok a követők akik lecsúsznak egy tippről mert túl sokat változott a line vagy az odds? Amelyik emberi időben kezdődik, azt megfogadják élőben, ha van rá lehetőség!

Hibák

Az, hogy követed a leírásokat és szabályokat alap dolog! De van még egy két fontos dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet! A fogadóirodák nem szeretik a nyerő és tudatos sportfogadókat! Gondolom erről már biztosan olvastál valamelyik blogbejegyzésünkben! Ha eddig nem olvastad el az összeset, akkor ez az első nagy hiba!! Tehát a fogadóirodák szűrik azokat a fogadókat, akik pl csak kis ligákra fogadnak! Mint pl ennél a csoportnál. Ráadásul eléggé gyanús hogy nyersz és folyamatosan emeled a tétméretet… Ezt a témát ebben a blogbejegyszésben részletesen kifejtettem: LINK Sokan most elsiklanak ezen téma felett, aztán meg majd jönnek sírva “jajj limitálták a számlámat”! Nagyon nem mindegy, hogy 500 vagy 5000€ profitot hozol el egy fogadóirodától! 15€ (5000 Forint) tétméret felett mindenképp javasolt egy nagy ligás csoport követése, amelynek a fő célja az, hogy ne tűnj ki azzal, hogy csak kis ligákra fogadsz, és minél később korlátozzák a tétméretedet, vagy az oddsaidat! Tippek keresése és megtalálása is nagyon fontos, mert sok esetben előfordulhat az, hogy nem megfelelően írjuk be a csapatnevet vagy épp az iroda adja meg másképp, ezért ha a kereső nem dobja ki, akkor keressük meg manuálisan a ligát és nézzük át az ott elérhető meccseket!

Profit

A hónap utolsó napján a csoport 34 tét profiton áll. Ez a profit azt mutatja meg hogy a tippadók milyen eredményt értek el, nem pedig azt hogy te hogyan zártál. A legfontosabb dolog amit tisztázni kell hogy ugyanazt a profitot nem lehet elérni, mint amit a tippadók érnek el! Ennek az oka az, hogy ők mindig a legjobb oddson és ponthatáron küldik ki a tippeket, amelyet mi fogadók kisebb nagyobb csúszással fogadunk meg. Minél gyorsabban korrigál az iroda, minél lassabban reagálunk, minél kevésbé tudunk az ajánlott irodánál fogadni, annál kisebb lesz a profitunk! Az elvárás/cél ne az legyen, hogy ugyanazt az eredményt érjük el, hanem az, hogy próbáljunk a lehető legközelebb zárni a csoport eredményéhez, attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ha átlagosan 30-60 perc kell neked a reagáláshoz akkor fogadd el, hogy kevesebb lesz a profitod, de még úgy is folyamatosan szép eredményeket fogsz elérni! A profi fogadásnál nem mi hozzuk a szabályokat, itt nekünk kell alkalmazkodni! Akik augusztusban végig követték a csoportot, azok 10 és 30 tét profit között zárták a hónapot, attól függően, hogy milyen minőségben fogadták meg a tippeket. A követők 75%-a nagyon elégedett volt a csoport teljesítményével, és nem véletlen az sem, hogy a legtöbben már hónapok óta fogadják ezeket a tippeket, hiszen szinte havi rendszerességgel szállítják a kiemelkedő eredményeket.

Vélemény

Úgy gondolom sok magyarázat nem szükséges, mivel a számok magukért beszélnek! Ígértem a nyár közepén, hogy teszek be tippadót, hogy felhúzzuk, a tippmennyiséget és a profitot, mivel az állandó tippadó, ilyenkor valamivel kevesebb tippet küld. A terv (túl)teljesítve! Habár az elmúlt hónapok nagyon szép eredményt hoztak, tartsátok szem előtt hogy a profit ingadozik és lesznek kevésbé erős időszakok is! Éppen ezért a profi fogadás, kizárólag hosszú távon működik, a bankrollmenedzsment szigorú betartása mellett!

A csoport eredménye:

991.08

Nr. Date Teams Pick Odds Stake *Result Profit / Loss €176.85
1 2021.07.21.-15:00 2020 Olympics Spain - to win a medal 2 €30.00 3 -30.00
2 2021.07.29.-14:11:36 Spain vs Slovenia Felett 178 1.99 €30.00 1 29.70
3 2021.07.31.-14:02 Nacional Potosi - Pichincha Potosi Pichincha Potosi Spread +13.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
4 2021.07.31.-14:12 Union - Villa Mitre Union Spread -1.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
5 2021.08.01.-10:35 Sionista - Paracao Paracao Money Line (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
6 2021.08.01.-12:14:43 Urquiza vs Bancario Alatt 147.5 1.85 €30.00 3 -30.00
7 2021.08.01.-12:53 Da Nang Dragons - Saigon Heat Saigon Heat Spread +8.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
8 2021.08.01.-12:54 Humacao - Bayamon Bayamon Spread -6.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
9 2021.08.03.-11:08 Perry Lakes Hawks - Mandurah Magic Mandurah Magic +11.5 AH (FT) 1.868 €30.00 3 -30.00
10 2021.08.03.-11:16 Nacional Potosi - Calero Potosi Calero Potosi Spread +24.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
11 2021.08.03.-13:36:15 Bauru vs Osasco Alatt 162 1.89 €30.00 3 -30.00
12 2021.08.03.-21:28 Colegio Los Leones - CD Espanol Talca Colegio Los Leones Spread -4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
13 2021.08.04.-00:18 Nacional Potosi - Calero Potosi Nacional Potosi Spread -22.5 (Game Lines) 1.86 €30.00 3 -30.00
14 2021.08.04.-10:15 Joondalup Wolves - Cockburn Cougars Joondalup Wolves Spread +4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
15 2021.08.04.-11:45 Mets de Guaynabo - Atléticos de San Germán Mets de Guaynabo -4.5 AH (FT) 1.825 €30.00 1 24.75
16 2021.08.04.-14:44 San Jose de Mendoza - Israelita Macabi de Mendoza Israelita Macabi de Mendoza Spread -2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
17 2021.08.05.-11:37:36 Colegio Los Leones vs Deportivo Espanol de Talca Alatt 149.5 1.85 €30.00 1 25.50
18 2021.08.05.-12:21:43 Paulistano vs Corinthians Alatt 150.5 1.83 €30.00 1 24.90
19 2021.08.05.-13:27 Perry Lakes Hawks - Kalamunda Eastern Suns Kalamunda Eastern Suns Spread +33.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
20 2021.08.05.-14:37 Villa Mitre - Union Union Spread -2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
21 2021.08.05.-15:57:53 Cordon vs Union Atlética Felett 155.5 1.85 €30.00 3 -30.00
22 2021.08.05.-16:50 Universidad de Concepcion - Puente Alto Universidad de Concepcion Spread -4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
23 2021.08.06.-14:59:40 Zaninetti vs Juventud Sionista Alatt 144.5 1.85 €30.00 3 -30.00
24 2021.08.06.-15:49:34 Deportes Valdivia vs Puerto Varas Alatt 162.5 1.87 €30.00 1 26.10
25 2021.08.06.-16:01:53 Ituano vs Vera Cruz Campinas Alatt 158 1.93 €30.00 1 27.90
26 2021.08.06.-16:11:27 Instituto Nauttilus U-22 vs Desportivo Atitude U-22 Felett 123.5 1.86 €30.00 1 25.80
27 2021.08.06.-16:17 Warwick Senators - Willetton Tigers Total O 82.5 (1st Half) 1.8 €30.00 1 24.00
28 2021.08.06.-16:57:57 North Adelaide Rockets vs Norwood Flames Felett 165.5 1.86 €30.00 1 25.80
29 2021.08.06.-19:08 North Adelaide Rockets - Norwood Flames Norwood Flames Spread +8.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
30 2021.08.06.-21:33 Saigon Heat - Cantho Catfish Saigon Heat Spread -6.5 (1st Half) 1.83 €30.00 1 24.90
31 2021.08.07.-10:34:58 South West Slammers vs Joondalup Wolves Alatt 159.5 1.88 €30.00 1 26.40
32 2021.08.07.-10:44:25 Finland vs Austria Alatt 127 1.86 €30.00 3 -30.00
33 2021.08.07.-11:38:08 Brujos de Guayama vs Mets de Guaynabo Alatt 180 1.85 €30.00 3 -30.00
34 2021.08.07.-15:36 Club Talleres RPB Women - Berazategui Women Berazategui Women Spread -12.5 (Game Lines) 1.86 €30.00 1 25.80
35 2021.08.07.-15:55 Sturt Sabres - Norwood Flames Norwood Flames Spread +10.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
36 2021.08.07.-16:09 Geraldton Buccaneers - Kalamunda Eastern Suns Kalamunda Eastern Suns +3.5 AH (FT) 1.832 €30.00 0 0.00
37 2021.08.07.-22:59 Calero Potosi - Rubair Quillacollo Calero Potosi Spread +6.5 (Game Lines) 1.8 €30.00 1 24.00
38 2021.08.08.-10:55:08 Basilan Peace Raiders - Roxas Vangards Felett 154.5 1.85 €30.00 3 -30.00
39 2021.08.08.-10:56:52 USA U19 W - Australia U19 W Alatt 145.5 Including overtime 1.9 €30.00 3 -30.00
40 2021.08.08.-11:11:56 Corinthians vs Franca Alatt 159.5 1.85 €30.00 1 25.50
41 2021.08.08.-16:43 Zaninetti - Paracao Zaninetti Spread -5.5 (Game Lines) 1.8 €30.00 3 -30.00
42 2021.08.09.-10:57 Leones de Ponce - Brujos de Guayama Leones de Ponce +1 AH (FT) 1.839 €30.00 1 25.17
43 2021.08.09.-15:24 Miramar - Tabare Tabare Money Line (Game Lines) 2 €30.00 0 0.00
44 2021.08.09.-15:37:25 Deportivo Espanol de Talca vs Colegio Los Leones Alatt 144.5 1.88 €30.00 3 -30.00
45 2021.08.09.-16:00:32 Italy U19 (w) - Australia U19 (w) Felett 133.5 1.89 €30.00 3 -30.00
46 2021.08.09.-16:02:31 Russia U19 (w) - Chinese Taipei U19 (w) Alatt 121.5 1.85 €30.00 1 25.50
47 2021.08.09.-16:12:45 Belarus vs Romania Felett 154 1.88 €30.00 3 -30.00
48 2021.08.09.-17:43 Pichincha Potosi - Nacional Potosi Pichincha Potosi Spread +5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
49 2021.08.10.-11:05:19 Deportivo Espanol de Talca vs Colegio Los Leones Alatt 147.5 1.85 €30.00 1 25.50
50 2021.08.10.-12:21 Miramar - Tabare Tabare Money Line (Game Lines) 1.9 €30.00 1 27.00
51 2021.08.10.-22:53 Miramar - Tabare Miramar Spread +2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
52 2021.08.10.-22:53 Larre Borges - Cordon Larre Borges Spread +4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
53 2021.08.11.-13:20 Bayamon - Santurce Santurce Spread +11.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
54 2021.08.11.-16:59 Piratas de Quebradillas - Mets de Guaynabo Piratas de Quebradillas +2 AH (FT) 1.805 €30.00 1 24.15
55 2021.08.11.-21:59 Larre Borges - Cordon Larre Borges Money Line (Game Lines) 1.9 €30.00 3 -30.00
56 2021.08.12.-07:53 Indios de San Francisco de Macoris - Huracanes Del Atlantico Indios de San Francisco de Macoris +3 AH (FT) 1.818 €30.00 0 0.00
57 2021.08.12.-11:10 Calero Potosi - Pichincha Potosi Calero Potosi Spread +14.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
58 2021.08.12.-15:53 Calero Potosi - Pichincha Potosi Calero Potosi Spread +9.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
59 2021.08.12.-16:00 Bancario - Zaninetti Zaninetti Spread +2.5 (Game Lines) 1.8 €30.00 1 24.00
60 2021.08.12.-17:03 North Macedonia vs Switzerland 156 alatt 1.83 €30.00 1 24.90
61 2021.08.12.-17:04 Mandurah Magic - Lakeside Lightning Mandurah Magic +1.5 AH (FT) 1.853 €30.00 1 25.59
62 2021.08.12.-17:05 Montenegro - Iceland 159.5 Alatt 1.87 €30.00 1 26.10
63 2021.08.12.-17:07 Amistad Friendship vs Atletico Nacional Potosi 159.5 Felett 1.85 €30.00 1 25.50
64 2021.08.12.-17:09 Rockingham Flames vs Joondalup Wolves 148 Alatt 1.85 €30.00 1 25.50
65 2021.08.12.-17:18 Estudiantes de Parana - Paracao Paracao Spread -1.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
66 2021.08.12.-22:11 Amistad Sucre - Nacional Potosi Amistad Sucre Spread +13.5 (Game Lines) 1.71 €30.00 1 21.30
67 2021.08.13.-07:40 Titanes Del Distrito Nacional - Metros de Santiago Metros de Santiago +4 AH (FT) 1.839 €30.00 1 25.17
68 2021.08.13.-13:15 Amistad Sucre - Calero Potosi Calero Potosi Spread -3.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
69 2021.08.13.-14:22 Southern Tigers - Woodville Warriors Southern Tigers Spread +4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
70 2021.08.13.-14:54 Jachal Basquetbol Club - Zarate Basket Zarate Basket Spread -1.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
71 2021.08.13.-14:56 Pergamino Basket - Comunicaciones TFB Pergamino Basket Spread -1.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
72 2021.08.13.-16:38 Lakeside Lightning - Willetton Tigers Total O 83.5 (1st Half) 1.8 €30.00 1 24.00
73 2021.08.14.-10:32 FUS Rabat (Women) - FAR Rabat (Women) 107.5 Alatt 1.83 €30.00 1 24.90
74 2021.08.14.-10:33 Leones Quilpue - Club Deportes Espanol de Talca 141.5 Alatt 1.83 €30.00 3 -30.00
75 2021.08.14.-10:37 Amistad - Calero Potosi 156,5 Felett 1.83 €30.00 1 24.90
76 2021.08.14.-11:35:07 Cojute U-23 vs Sonics U-23 Alatt 122.5 1.85 €30.00 1 25.50
77 2021.08.14.-12:13:33 Stockolmo vs Lagomar Alatt 153.5 1.85 €30.00 1 25.50
78 2021.08.14.-12:48:30 Auckland Dream vs Canterbury Wildcats Felett 137.5 1.84 €30.00 3 -30.00
79 2021.08.14.-17:08 North Adelaide Rockets - Southern Tigers Southern Tigers Spread +10.5 (Game Lines) 1.8 €30.00 1 24.00
80 2021.08.15.-09:46 Metros de Santiago - Huracanes Del Atlantico Metros de Santiago +3.5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
81 2021.08.15.-15:51:47 Switzerland vs North Macedonia Alatt 139 1.93 €30.00 1 27.90
82 2021.08.15.-16:50:39 Urquiza vs Zaninetti Alatt 151.5 1.85 €30.00 1 25.50
83 2021.08.16.-11:23 Humacao - Santurce Santurce Spread -2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
84 2021.08.16.-19:47 Mets de Guaynabo - Brujos de Guayama Brujos de Guayama +4.5 AH (FT) 1.839 €30.00 1 25.17
85 2021.08.17.-09:45:38 Slovakia vs Switzerland Alatt 138.5 1.91 €30.00 1 27.30
86 2021.08.17.-15:45:35 Chiginskaya - Gentlemen Alatt 147.5 1.85 €30.00 1 25.50
87 2021.08.17.-16:00:56 Botafogo (19) - Passo Zero (19) Felett 131.5 1.87 €30.00 1 26.10
88 2021.08.18.-11:41 Brujos de Guayama - Gigantes de Carolina Gigantes de Carolina +9 AH (FT) 1.818 €30.00 0 0.00
89 2021.08.18.-12:05 Titanes Del Distrito Nacional - Indios de San Francisco de Macoris Indios de San Francisco de Macoris +6.5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
90 2021.08.18.-13:47:54 Masonai - Vilko Brolia Felett 140.5 1.85 €30.00 3 -30.00
91 2021.08.19.-13:25 Mandurah Magic - Cockburn Cougars Cockburn Cougars Spread +10.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
92 2021.08.19.-14:02 Pichincha Potosi - Rubair Quillacollo Total U 162.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
93 2021.08.19.-17:07:16 Zaninetti vs Estudiantes de Parana Alatt 152.5 1.85 €30.00 1 25.50
94 2021.08.20.-12:04 North Adelaide Rockets - Southern Tigers Southern Tigers +9.5 AH (FT) 1.846 €30.00 1 25.38
95 2021.08.20.-13:12:31 Montevideo BBC vs Yale Alatt 102.5 1.85 €30.00 3 -30.00
96 2021.08.20.-13:28 Perry Lakes Hawks - Rockingham Flames Rockingham Flames +8.5 AH (FT) 1.853 €30.00 3 -30.00
97 2021.08.20.-14:14 Colon - IA Larre Borges IA Larre Borges +5 AH (FT) 1.818 €30.00 1 24.54
98 2021.08.21.-10:31 Guayama - Santurce Santurce Spread +4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
99 2021.08.21.-17:50:45 Don Bosco Warriors U-23 vs Bulldogs U-23 Felett 122.5 1.85 €30.00 1 25.50
100 2021.08.21.-19:31 Soles de Santo Domingo - Indios de San Francisco de Macoris Indios de San Francisco de Macoris +2 AH (FT) 1.839 €30.00 1 25.17
101 2021.08.22.-10:33 Titanes del Licey - Reales de La Vega Reales de La Vega Spread +5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
102 2021.08.22.-11:34:28 Deportes Valdivia vs Deportes Las Animas Alatt 143.5 1.85 €30.00 1 25.50
103 2021.08.22.-11:43:35 Blumenau vs Ituano Alatt 141 1.86 €30.00 3 -30.00
104 2021.08.22.-11:53:40 Urquiza vs Paracao Alatt 148.5 1.93 €30.00 3 -30.00
105 2021.08.22.-12:30 Bauru - Rio Claro Bauru Spread -10.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
106 2021.08.23.-09:19 Nomad Nur-Sultan - Torpedo Ust-Kamenogorsk Torpedo Ust-Kamenogorsk Money Line (Game Lines) 1.75 €30.00 1 22.50
107 2021.08.23.-09:49:23 Las Vegas Aces @ Connecticut Sun Alatt 158.5 1.92 €30.00 1 27.60
108 2021.08.24.-10:22:55 Leones de Ponce vs Mets de Guaynabo Alatt 185 1.92 €30.00 3 -30.00
109 2021.08.24.-12:55 Davos - Lugano Total O 5.5 (Game Lines) 1.75 €30.00 1 22.50
110 2021.08.24.-13:07:40 Senegal vs Uganda Alatt 162 1.95 €30.00 1 28.50
111 2021.08.24.-13:15:21 Niteroi U-19 vs Jacarepagua Tenis Clube U-19 Alatt 138 1.85 €30.00 1 25.50
112 2021.08.24.-13:49 Cameroon - South Sudan South Sudan Spread +9.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 0 0.00
113 2021.08.24.-18:09 Metros de Santiago - Soles De Santo Domingo Este Soles De Santo Domingo Este Spread +13.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
114 2021.08.25.-11:20 Humacao - Gigantes Carolina Gigantes Carolina - Gigantes Carolina (Double Result) 1.71 €30.00 3 -30.00
115 2021.08.25.-16:26 Pichincha Potosi - Nacional Potosi Pichincha Potosi Spread +3.5 (Game Lines) 1.86 €30.00 3 -30.00
116 2021.08.25.-18:37:37 Angola vs Rwanda Felett 141.5 1.91 €30.00 3 -30.00
117 2021.08.26.-07:33 Guam - Chinese Taipei Total O 86.5 (1st Half) 1.83 €30.00 3 -30.00
118 2021.08.26.-11:45:05 Sao Paulo vs Rio Claro Alatt 153.5 1.85 €30.00 3 -30.00
119 2021.08.26.-12:16:31 Sivar vs Lincoln Alatt 113.5 1.81 €30.00 1 24.30
120 2021.08.26.-13:32 Rockingham Flames - Mandurah Magic Rockingham Flames -8.5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
121 2021.08.26.-13:32 Willetton Tigers - Perth Redbacks Total O 83.5 (1st Half) 1.83 €30.00 1 24.90
122 2021.08.26.-15:10:34 Taurus - Gelezhinis Vilkas Felett 151.5 1.85 €30.00 1 25.50
123 2021.08.26.-22:36 Schwenninger Wild Wings - SC Langnau Tigers Over 5.5 O/U (FT) 1.745 €30.00 3 -30.00
124 2021.08.27.-11:02 Sturt Sabres - Norwood Flames Norwood Flames Spread +6.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
125 2021.08.27.-11:03 Sturt Sabres - Norwood Flames Norwood Flames Money Line (Game Lines) 2.95 €30.00 1 58.50
126 2021.08.27.-11:53:52 Tunisia vs Central African Republic Alatt 144.5 1.91 €30.00 1 27.30
127 2021.08.27.-11:56:12 Congo DR vs Angola Felett 135.5 1.91 €30.00 3 -30.00
128 2021.08.27.-12:49:18 Soles vs Abejas Alatt 167.5 1.86 €30.00 1 25.80
129 2021.08.27.-13:42:14 Universidad Concepcion vs Colegio Los Leones Alatt 146.5 1.85 €30.00 1 25.50
130 2021.08.27.-16:46 Forestville Eagles - North Adelaide Rockets Total O 82.5 (1st Half) 1.8 €30.00 3 -30.00
131 2021.08.27.-17:33:13 Townsville Flames vs Gold Coast Rollers Alatt 142 1.84 €30.00 1 25.20
132 2021.08.27.-21:54 Miramar - CA Stockolmo CA Stockolmo -2.5 AH (FT) 1.812 €30.00 1 24.36
133 2021.08.27.-21:57 Lakeside Lightning - Rockingham Flames 1st Half Over 85.5 pts 1.8 €30.00 3 -30.00
134 2021.08.28.-11:39 Townsville Heat - Cairns Marlins Total U 166.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
135 2021.08.28.-15:52:37 Estudiantes de Parana vs Urquiza Alatt 134.5 1.85 €30.00 1 25.50
136 2021.08.28.-17:07 Indigenas de Matagalpa - UNI Indigenas de Matagalpa Spread +10.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 0 0.00
137 2021.08.29.-09:57:26 Brujos de Guayama vs Cariduros de Fajardo Felett 167 1.84 €30.00 0.00
138 2021.08.30.-11:20:50 Washington Mystics (w) - Connecticut Sun (w) Felett 146.5 1.87 €30.00 1 26.10
139 2021.08.30.-11:24:19 Phoenix Mercury (w) - Chicago Sky (w) Alatt 164.5 1.87 €30.00 3 -30.00
140 2021.08.30.-12:26:46 San German - Leones de Ponce Alatt 186 Including overtime 1.84 €30.00 3 -30.00
141 2021.08.30.-13:22 Atléticos de San Germán - Leones de Ponce Atléticos de San Germán +5 AH (FT) 1.868 €30.00 3 -30.00
142 2021.08.30.-14:31 Indigenas de Matagalpa - UNI Indigenas de Matagalpa Spread +7.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
143 2021.08.30.-20:17 Indios de San Francisco de Macoris - Huracanes Del Atlantico Indios de San Francisco de Macoris +1 AH (FT) 1.825 €30.00 1 24.75
144 2021.08.31.-10:28 Manglerud Star - Sparta Sarpsborg Sparta Sarpsborg Line -1.5 (Game Lines) 1.85 €30.00 3 -30.00
145 2021.08.31.-11:43:15 Zadar vs Oostende Alatt 163.5 1.86 €30.00 1 25.80
146 2021.08.31.-11:44:58 Sonik-Puntamika vs Sibenik Alatt 155.5 1.86 €30.00 1 25.80
147 2021.08.31.-14:42 Terrafirma Dyip - San Miguel Beermen San Miguel Beermen Spread -6.5 (1st Half) 1.83 €30.00 0.00
148 2021.08.31.-19:43:04 Tijuca U-19 vs Municipal U-19 Felett 138.5 1.86 €30.00 0.00
149 2021.08.31.-20:24:38 Caballos Cocle U-21 vs Universitarios del West U-21 Felett 157.5 1.85 €30.00 3 -30.00
150 2021.08.31.-21:09 Caciques de Humacao - Brujos de Guayama Caciques de Humacao Under 78.5 TTG (FT) 1.825 €30.00 3 -30.00
151 €30.00 0.00
152 €30.00 0.00
153 €30.00 0.00
154 €30.00 0.00
155 €30.00 0.00
156 €30.00 0.00
157 €30.00 0.00
158 €30.00 0.00
159 €30.00 0.00
160 €30.00 0.00
161 €30.00 0.00
162 €30.00 0.00
163 €30.00 0.00
164 €30.00 0.00
165 €30.00 0.00
166 €30.00 0.00
167 €30.00 0.00
168 €30.00 0.00
169 €30.00 0.00
170 €30.00 0.00
171 €30.00 0.00
172 €30.00 0.00
173 €30.00 0.00
174 €30.00 0.00
175 €30.00 0.00
176 €30.00 0.00
177 €30.00 0.00
178 €30.00 0.00
179 €30.00 0.00
180 €30.00 0.00
181 €30.00 0.00
182 €30.00 0.00
183 €30.00 0.00
184 €30.00 0.00
185 €30.00 0.00
186 €30.00 0.00
187 €30.00 0.00
188 €30.00 0.00
189 €30.00 0.00
190 €30.00 0.00
191 €30.00 0.00
192 €30.00 0.00
193 €30.00 0.00
194 €30.00 0.00
195 €30.00 0.00
196 €30.00 0.00
197 €30.00 0.00
198 €30.00 0.00
199 €30.00 0.00
€ 991.08

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó

Bevezető Ebben a blogbejegyzésben illetve blogsorozatban egy valós történetet olvashattok egy barátomról, akinek az egyik nyaralásunk alkalmával megígértem, hogy megmutatom milyen is az a bizonyos Profi sportfogadás és hogyan tud több millió forintos tőkét felépíteni,...

Miért kell hosszútávban gondolkodni a profi sportfogadásban?

A profi sportfogadásban, még a legjobb tippadóknál is ingadozik a profit, ami egy természetes dolog! De, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával, akkor biztos profitot érünk el hosszútávon! Hogy miért hosszú távon? Azért mert a profit ingadozik és ha pont...

Szerencsejátékosok vs Profi Sportfogadók

Avagy Miért nem nyersz sosem?! Itt a válasz! Először is ott kezdeném, hogy aki könnyen megbántódik az lehetőleg ne vegye magára vagy ne is olvassa….   Fenét, ezt mindenképp el kell olvasnod!!!! Már bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha nem tudsz rendszeresen pénzt...