NAIROBI

7,500 Ft / hónap

Sportág: Multisport
Átlag odds: 1.95
Találati arány: 62%
Fogadóiroda: Bet365 stb.
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 4-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-NAIROBI Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Nairobi csoportot?

Az egyik legfelkapottabb, illetve legkedveltebb csoportunk a Nairobi! Ennek egyszerű oka van, hiszen a csoportba, válogatott tippadók legjobb tippjei kerülnek ki! Ráadásul az elmúlt fél évben, volt pár brutál profitos hónap, olyan durva nyerő szériákkal, amelyet én sem nagyon láttam az elmúlt 10 évben! A csoport tippadói specialisták a maguk területén, ahol mind kimagasló eredményeket érnek el! Mi pedig szeretjük a kő profi elemzők tippjeit, hiszen sok-sok pénzt tesznek a zsebünkbe! Ebben a csoportban nagyobb a profit, illetve a bankroll ingadozása, mint például a Helsinkiben, tehát butaság lenne azt várni hogy csak hegymenet lesz. De ha szépen teszed a dolgod, azaz robot üzemmódba kapcsolsz és a fogadási útmutató szabályait betartva megfogadod a tippeket, akkor óriási profitokat érhetsz el! Ez a csoport kiemelt figyelmet élvez, és amint a látókörünkbe kerül egy olyan elemző, aki szinte “varázsol”, az hamarosan csatlakozik a tippadó gárdához, hogy minél többet profitálhassanak a követők! A sportág számunkra mindegy, mivel csak egy dolog a fontos, ami nem más mint a profit! Kiemelném a csoport követhetőségét is, mivel azok, akik gyorsan reagálnak, nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez. Természetesen a hosszútávú profit kulcsa itt is a bankrollmenedzsment, hiszen mint mindenhol, itt is ingadozik a profit, igaz az esetek többségében hegymenet van, de ez nem jelenti azt hogy nincsenek gyengébb időszakok! Tehát itt sem kérünk más tőled hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankrollmenedzsmentet és fogadd meg mielőbb a tippeket! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk, amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket Bet365-nél vagy valamelyik 1xbet klón irodánál mint pl. a 22bet, Melbet, érdemes követni, mivel ezek az irodák rendelkeznek a legnagyobb sport kínálattal. A csoport követéséhez természetesen elég egy iroda is, de a legoptimálisabb választás ha pl. bet365+22bet irodákkal együtt rendelkezünk, mivel akkor minden tippet megtudunk fogadni. A csoportban egyébként magasabb az átlag tippmennyiség, így az sem probléma, ha valaki nem mindig tud fogadni. A tippek egy része fogadható C-beten, Malinasporton, 18beten, Unibeten, Williamhillen azaz a legtöbb irodánál, és Broker irodában is.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak. Tehát annál magasabb profitot tudunk elérni a csoporttal, minél gyorsabban reagálunk a kiérkező tippekre.