NAIROBI

7,500 Ft / hónap

Sportág: Multisport
Átlag odds: 1.95
Találati arány: 62%
Fogadóiroda: Bet365
Havi átlag tippszám: 100 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 4-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-NAIROBI Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Nairobi csoportot?

A Nairobi csoport egy igazi különlegesség, mivel speciális fogadási területek érhetőek el, amelyekkel kimagasló profitot lehet elérni! A tippek a legjobb specialista sportelemzőktől érkeznek akik a legbelsőbb információkkal rendelkeznek a saját területükön. Női és Barátságos labdarúgás, Orosz és Román Kosárlabda, Jégkorong, Röplabda, Labdarúgás, és Téli sportok ugyancsak megtalálhatóak a csoport tippjei között. Mivel kis ligákról és piacokról beszélünk, ezért az elérhető profit kimagasló lesz, főként azért mivel egy-egy tippadó annyira belső információkat tud elérni amit a fogadóiroda sohasem, így a legesélyesebb és a legnagyobb értékkel rendelkező tippek biztos profitot hoznak számunkra a következő jó néhány évben!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk, amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban a Bet365. A tippek szinte mindegyike ugyancsak elérhető, 1x klón irodáknál is,  A tippek egy kisebb részét fogadhatjuk természetesen minden nagyobb kínálattal rendelkező irodában, mint pl BrokerirodaC-bet, Malinasport, BWIN stb.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak. Tehát annál magasabb profitot tudunk elérni a csoporttal, minél gyorsabban reagálunk a kiérkező tippekre.