BOGOTA

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosár, Foci
Átlag odds: 1.99
Találati arány: 59,4%
Fogadóiroda: Bet365 (1x klónok)
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret. Max 30€
Tippek küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-BOGOTA Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Bogota csoportot?

A Bogota a Helsinki csoport “kistestvére”, annyi különbséggel, hogy itt a kosárlabda tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik. Ezeket a kosárlabda tippeket egészítjük ki néhány nagyon sikeres labdarúgás tippadó tippjével, akik olyan alacsonyabb ligákra specializálódtak, ahol az ő tudásukkal, szanaszét lehet gyalázni a fogadóirodákat! Habár a Helsinki csoport kistestvéreként hivatkozunk a Bogotára, mostanra már komoly vetélytársa lett, és többnyire hasonló vagy jobb eredményeket szállít a követőknek, mint a nagytestvér. Március óta a legértékesebb csoportnak számít a szolgáltatásunkban, mivel az itt található tippadó gárda a világ legjobb tippadói közül lettek kiválasztva, akiknek a legfőbb feladata hogy minél több profitot termeljenek a számunkra. Mint köztudott, a legtöbb profitot a kis ligás/piacos kosárlabda és labdarúgás tippekkel lehet összehozni, és ez mostantól számodra is elérhető a Bogota csoportban! Természetesen a csoportot a Bet365 irodán kívül ugyanúgy követhetik azok is, akik valamelyik 1x klón irodát használják, ugyanis ritkán fordul csak elő, hogy ezek kínálatában nem elérhető a küldött tipp. Na de mit is tud ez a Bogota csoport? Nem árulunk zsákba macskát, hiszen az egyik tippadó korábban 3 hónapot töltött kiegészítő tippadóként a Helsinkiben, így mindenki első kézből tapasztalhatta, hogy ő bizony nem szarral gurít! Őt egészíti ki két másik nagymúltú profi kosárlabda zseni, akik már ugyancsak megfordultak VIP csoportjainknál, és bizony mindig hozták a kötelező eredményeket! A 3 alacsony ligás labdarúgás tippadó pedig több csoportunkban is megfordult már korábban, ahol már jóideje szolgáltatták a jobbnál jobb tippeket és szinte rendszeres havi profitot értek el. Tehát ők 6-an szolgáltatják az elemzéseket a Bogota csoportban és gondoskodnak arról, hogy olyan minőségi tippeket fogadhassunk, amelyek biztos és magas profitot hoznak számunkra! Úgy gondolom jó konkurenciája lesz a Helsinki csoportnak, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindkettőt követni fogod, mert nem akarsz lemaradni egyik csoport tippjeiről sem!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba leginkább alacsony ligás kosárlabda és labdarúgás (Afrika, Ázsia, Brazil, Spanyol, Női) tippek érkeznek a világ minden tájáról.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók Bet365 fogadóirodára küldik (ritkán GG.Bet), de a tippek szinte mindegyike fogadható 1xbet klón irodával is. A tippek nagy része GG.Bet, Bsensation, Bwin, Cbet, Williamhill stb. irodákban is megfogadhatóak, és ezek közül 2-3-at használva lefedhetjük a tippek nagy részét, amellyel ugyancsak nagy profit érhető el!

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

A ProTipsters VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt félévben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre, de természetesen az idő pénz, így aki gyorsabban reagál több profitot fog elérni. Mivel a kosárlabda tippeket többségében amúgy is line eltéréssel tesszük ezért jóval több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz.(Maximum 4 pontos eltérés a megengedett!) Labdarúgás tippeknél 0.25 eltérés megengedett az ázsiai hendikepeknél és ázsiai goal line fogadásoknál!