BOGOTA

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.99
Találati arány: 59,4%
Fogadóiroda: Bet365 (1x klónok)
Havi átlag tippszám: 100 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret. Max 30€
Tippek küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-BOGOTA Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Bogota csoportot?

A Bogota a Helsinki csoport “kistestvére”, annyi különbséggel, hogy itt a kosárlabda tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik. Természetesen a csoportot ugyanúgy követhetik azok is, akik valamelyik 1x klón irodát használják, ugyanis ritkán fordul csak elő, hogy ezek kínálatában nem elérhető a küldött tipp. Na de mit is tud ez az új kosaras csoport? Nem árulunk zsákba macskát, hiszen az egyik tippadó az elmúlt 3 hónapot az Helsinkiben töltötte kiegészítő tippadóként, így mindenki első kézből tapasztalhatta, hogy ő bizony nem szarral gurít! Őt egészíti ki két másik nagymúltú profi kosárlabda zseni, akik már ugyancsak megfordultak VIP csoportjainknál, és bizony mindig hozták a kötelező eredményeket! Tehát ők 3-an szolgáltatják az elemzéseket a Bogota csoportban és gondoskodnak arról, hogy olyan minőségi tippeket fogadhassunk, amelyek biztos és magas profitot hoznak számunkra! Úgy gondolom jó konkurenciája lesz a Helsinki csoportnak, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindkettőt követni fogod, mert nem akarsz lemaradni egyik csoport tippjeiről sem!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba leginkább alacsony ligás kosárlabda tippek érkeznek a világ minden tájáról. (Néhány jégkorong tipp is érkezhet, de ezeket a nagy hatékonyságuk miatt nem szeretnénk nélkülözni, ezért ha ilyen érkezik, bátran fogadd meg!)

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók Bet365 fogadóirodára küldik (ritkán GG.Bet), de a tippek szinte mindegyike fogadható 1xbet klón irodával is. A tippek nagy része GG.Bet, Bsensation, Bwin, Cbet, Williamhill stb. irodákban is megfogadhatóak, és ezek közül 2-3-at használva lefedhetjük a tippek nagy részét, amellyel ugyancsak nagy profit érhető el!

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod. A csoporttal hosszútávon elérhető havi átlagos profit 10-15 tét körül van!

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre, de természetesen az idő pénz, így aki gyorsabban reagál több profitot fog elérni. Mivel a tippeket többségében amúgy is line eltéréssel tesszük ezért jóval több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz.(Maximum 4 pontos eltérés a megengedett!)