A Denver csoportban 3 TOP teniszes tippadó vár rád!

szept 4, 2021 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

A legfontosabb tudnivalók az Denver csoportról:

BEVEZETŐ: A Denver csoport tippadóit augusztusban frissítettük, ahol 2 Top ligás tenisz specialista legjobb tippjeit érhetitek el! Augusztust 13 tét profittal zárta a csoport és szeptemberben már 4 tét profitnál vagyunk. Szeptembertől egyébként bekerült még egy új tippadó is, aki az elmúlt 18 hónapot, mind profittal zárta, tehát elég ütős tippadó gárda állt össze, akik valóban minőségi tippeket küldenek! Ezt a csoportot megéri hosszabb távon követni hiszen, a jelenlegi tippadók nagyon eredményesek, és mindezt a legnagyobb ligák mérkőzéseivel érik el! A Denver csoport idei teljesítménye nem volt a legacélosabb, mivel a korábban bevált tippadókat nélkülöznünk kellett, de mostanra sikerült egy hasonlóan ütős tippadó gárdát összehozni, akik remélhetőleg felülmúlják az elmúlt évek legjobb eredményeit is. A Denver csoport a korábbi években mindig is favorit volt az előfizetők körében, hiszen havi rendszerességgel szállította a profitot az előfizetők számára. Most a tippek követhetősége sokat javult, illetve a várható átlagprofit is magasabb lett, így várhatóan még jobb eredményeket fognak elérni a követők mint a korábbi években. Az alábbiakban a csoporttal kapcsolatos legfontosabb jellemzőket olvashatjátok.

SPORTÁG: A Denver csoportba kizárólag „pre”, azaz mérkőzés előtti, TENISZ tippek érkeznek, többségében a legnagyobb ligákra.

LIGÁK: ATP, CHALLENGER(M/W), DOUBLES, GRANDSLAM(M/W), QUALIFYING, WTA, ITF.

FOGADÁSI TÍPUSOK: Hazai vagy Vendég győzelem, Pont vagy Szett hendikep, Játékok száma Alatt/Felett, Játékos által megnyert játékok száma.

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM: A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 120 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

TÉTMÉRET: Minden tippet azonos (Flat) tétmérettel kell megfogadni!

REÁLISAN ELÉRHETŐ HAVI ÁTLAGOS PROFIT: A csoporttal elérhető tényleges havi átlag profit, a többség számára 10-12 tét körül lesz. Azok akik gyorsabb reakcióidővel rendelkeznek 15-18 tét profittal számolhatnak. Ezeket az adatokat a tippadók korábbi eredményeiből számoltuk ki, amelyet nagy mértékben alul kalkuláltunk, beleszámítva az oddsváltozást, illetve néhány kimaradt tippet.

FOGADÓIRODÁK: Mivel a tippek többsége a nagyobb tenisz ligákra érkeznek, ezért a legtöbb fogadóirodánál fogadhatóak. De, nagyon nem mindegy hogy a tippek hány %-át fogadod meg, illetve hogy milyen oddson, mivel ez nagymértékben befolyásolja az általad elért profitot. Tehát célszerű a csoport tippjeit az általunk ajánlott fogadóirodánál követni, hiszen a legjobb eredményt úgy érheted el!

A tippek több fogadóirodára érkeznek, de mivel inkább nagyobb ligás/piacos előrejelzésekről van szó, ezért azok többségét meg lehet fogadni Ázsiai irodákban, mint például egy Brokeriroda, (Miért éri meg „Broker” irodánál fogadni?) vagy Pinnacle. Az ázsiai irodák jellemzője, hogy nem limitálják a nyerő fogadókat, azaz nincs tétméret vagy odds korlátozás, így hosszútávon lehet fogadni, akár nagyobb tétekkel is. Akinek korábban már limitálták a Bet365, vagy 1xbet (klón) számláját, az pontosan tudja miről is beszélek, illetve hogy miért is olyan fontos ez! Tehát a tippek többsége fogadható ázsiai irodával, általában még azok is, amelyek más irodákra érkeznek, ezért emiatt nagyon magas profit érhető el, annak ellenére, hogy többnyire TOP ligákra fogadunk. Ha valamelyik 1x klón irodával rendelkezel, akkor azzal szinte minden tippet meg lehet fogadni. Ha Bet365, vagy valamelyik másik irodával rendelkezel, akkor a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni, de ebben az esetben javaslom, hogy regisztrálj egy Broker irodát mivel ott, egy felületen 10 fogadóiroda kínálatát éred el, így ezek a minőségi tenisz tippek kimagasló profitot fognak hozni a számodra! A legprofitábilisabb verzió az, ha Brokeriroda, 1x klónk kombóval követjük a csoportot, mert úgy érhetjük el a legmagasabb oddsokat illetve a legjobb fogadási arányt!

KÖVETHETŐSÉG: Ezeknek a nagy ligás csoportoknak az egyik előnye az hogy, könnyebben követhetőek a tippek mint a kis ligásaknál, hiszen itt a fogadási piac mérete jóval nagyobb, ezért több időnk van reagálni a tippekre. De ne felejtsük el hogy minél gyorsabban reagálunk annál nagyobb profitot érhetünk el, mivel minőségi tippekről beszélünk elkerülhetetlen hogy az irodák idővel korrigálják az esélyeket. Természetesen lassabb reagálás esetén is szép profitot hoz a csoport, de törekedjünk arra hogy a tippeket minél előbb fogadjuk meg. Minimális odds/line eltérés belefér a tippek fogadásánál, de az esetek többségében, az esélyek visszaállnak a mérkőzés elején így, akkor is van lehetőségünk megfogadni a tippeket az ajánlott feltételekkel.

ITT TUDSZ ELŐFIZETNI AZ DENVER CSOPORTRA: Kattints ide!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...