Miért éri meg “Broker” irodánál fogadni?

jún 13, 2021 | Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Hírlevél

A legtöbb sportfogató 1 maximum 2 fogadóirodánál fogad, de a legelvetemültebbek akár 6-8 fogadóirodát is használnak egyszerre. Az irodák egymástól eltérő oddsokat állapítanak meg, és aki maximalizálni akarja a profitját az bizony mindig ott fogad, ahol a legjobb oddsot kapja, ezért több irodában is van számlája. Ha nagyobb oddson fogadsz meg egy tippet, akkor a profitod is több lesz, ez ennyire egyszerű! Tehát megéri több fogadóirodát használni, annak ellenére, hogy ez jóval több munkával illetve időráfordítással jár! VAGY…. Fogadhatunk “Broker” Irodánál  is!

Mi az a “Broker” iroda?

A profi sportfogadás során az egyik legfontosabb tényező az, hogy fogadásainkat mindig a legjobb oddson tegyük meg! A különböző fogadóirodák más és más esélyeket határoznak meg, így nagyon nem mindegy hogy melyiket használjuk. Minél magasabb oddsokon fogadunk, annál nagyobb lesz az elért profitunk! Ezért korábban, aki maximalizálni akarta a profitját, akár 6-8 fogadóirodát is használt egyszerre, ami jóval több időráfordítással, illetve munkával járt. Ráadásul ez nagy bankrollt is igényelt, hiszen minden irodában biztosítani kellett, hogy szükség esetén azonnal tudjunk fogadni! A Broker iroda használatánál egyszerűbb a dolgunk! Csak 1 számlánk van, mégis 10+ fogadóiroda oddsait érjük el egyszerre. Csak annyi a dolgunk, ha tipp érkezik(Pl.: Barcelona nyer), akkor rákeresünk a meccsre, rábökünk a hazai csapat győzelmére, és a több mint 10 iroda oddsai közül a legjobbon tudunk fogadni. Tehát több iroda oddsait érjük el egy platformon, ami által gyorsabban tudunk fogadni, kevesebb idő ráfordítással, és mindig a legmagasabb oddson fogadhatunk! Ezáltal az átlagoddsunk növekedni fog, amelynek köszönhetően a profitunk is drasztikusan megugrik! Az oddsok mellett, nagyon fontos tényező még a meccskínálat, illetve a fogadási típusok kínálata. Mivel egyszerre, egy helyen 10+ iroda ajánlatát érjük el, ezért olyan meccskínálatot kapunk, amelyet egyetlen fogadóiroda sem tud biztosítani!

Kinek érdemes Broker irodát használni?

  • Aki növelni szeretné az elérhető profitot
  • Aki nagyobb tétméretettel fogad
  • Aki közepes vagy nagy ligás mérkőzésekre fogad
  • Akit korábban már limitáltak az Európai típusú irodák
  • Aki a legjobb oddsokon szeretne fogadni
  • Aki kiegészítő irodának használná pl. az Élő fogadásokhoz
  • Aki a legnagyobb meccskínálatot szeretné elérni
  • Aki tippmixen, vagy hasonló gyenge képességű irodában fogad

Mikor NEM érdemes használni a Broker irodát?

Akkor ha te a legalacsonyabb ligákra vagy a legkisebb piacokra fogadsz, mint például asztalitenisz, kézilabda, futsal, vagy labdarúgásnál a bedobások, labdatartás, vagy épp 3. világ csapatai. Tehát ha te most követed az egyik kis ligás csoportunkat, ahol Bet365, vagy valamelyik 1x klón a javasolt iroda, akkor ebben az esetben a Broker iroda csak kiegészítő irodának javasolt, és csak akkor kell használni ha egy adott tipp ott is elérhető és jobb feltételeket kínál.

Miért éri meg Broker irodát használni?

Nézzünk egy egyszerű példát! Talán a Tippmixpro neve mindenkinek ismerősen cseng, amely igen népszerű kis hazánkban. Hasonlítsuk össze az oddsait egy Broker iroda oddsaival! Az alábbi mérkőzés volt az első, amelyet megpillantottam a Tippmix oldalán, és ezt hasonlítottam össze a Broker iroda oddsaival.

A hazai győzelemnél 0.515, a döntetlennél 0.53, vendég győzelemnél pedig 0.12 a különbség! Ha nem megfelelő irodánál fogadunk, akkor bizony ugyanazokkal a tippekkel elérhetünk veszteséget is, miközben egy Broker irodánál  komoly nyereségben lennénk! Tehát a jövőben sikerességedet nagy mértékben befolyásolja az, hogy megteszel e mindent annak érdekében, hogy a legjobb oddsokon fogadsz és hogy maximalizálod e ezáltal az elérhető profitodat! A 0.1 eltérés is már brutális különbségeket okozhat hosszabb távon, de minél nagyobb oddsra fogadunk, annál nagyobb eltérést fogunk tapasztalni! (Nekünk egyébként csak annyi a dolgunk, hogy rákattintunk a legjobb oddsra amit a Max Price jelöl és rábökünk a „Place” gombra, és máris megtettük a tippet annál az irodánál, ahol a legjobb oddsot kínálták!)

Hogy miért tudunk jóval magasabb oddsokon fogadni Broker irodánál?

Ennek az oka egyszerű, hiszen több mint 10 fogadóiroda ajánlatai közül kapjuk meg az adott mérkőzésre a legjobbat, amivel lehetetlen versenyezni! Aki profi sportfogadásból szeretne élni, vagy komoly tervei vannak ezen a területen, annak elengedhetetlen egy „Broker” iroda használata, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitot érünk el! A Broker irodák világviszonylatban is egyre népszerűbbek, hiszen bolond az, aki ezek után közvetlenül beregisztrál egy fogadóirodához és ezáltal bekorlátozza saját magát és az elérhető profitot! Én magam is jónéhány éve használom őket, és így a folyamatos fejlődését is végigkísértem ennek az egyedülálló megoldásnak, ami már nem csak egy szűk kör számára elérhető!

Mennyivel jelent több profitot számomra ha hosszú távon Broker irodánál fogadok?

Broker irodával átlagosan 0.1 eltéréssel jobb oddson tudunk fogadni. (Persze ez az esetek többségében nagyobb, de ezzel is szépen lehet szemléltetni, hogy mennyire fontos az, hogy hol is fogadjuk meg a tippeket!) Ha 10 db nyertes tippet fogadunk meg, amelyeknél 0.1-el jobb oddsokat kaptunk akkor 1 egész téttel több profitot érünk el! Tehát minden tizedik nyertes tippnél plusz egy tét profit nyereség! Vagy nézhetjük úgy a dolgot hogy ha normál irodánál fogadsz akkor minden 10. nyertes tippnél buksz egy tét profitot! Valljuk be ez azért nem hangzik valami jól! Fél év alatt havi 100 db tipp megfogadásával (60%-os találati arány mellett) 36 tét profittól esel el ha nem Broker irodában fogadsz! 36 tét azaz ha 10.000Ft a tétméreted akkor 360.000Ft hiányzik a zsebedből! Ha 3%-os tétmérettel fogadsz akkor 33 tét profitnál már megdupláztad volna a bankrollodat! GONDOLOM TISZTÁBAN VAGY VELE HOGY A PROFI SPORTFOGADÁS ARRÓL SZÓL HOGY MINÉL NAGYOBB PROFITOT ÉRJ EL?! Képzeld csak el, hogy az elmúlt hónapokban és években, mennyi de mennyi pénz folyt ki a zsebedből csak azért mert nem használtad a Broker irodákat, vagy azért mert lusta voltál átregisztrálni oda és elhagyni a szeretett pénznyelő fogadóirodádat! Az oddsok jelentőségéről, illetve a velük kapcsolatos profitkülönbségek mértékéről ezen a LINK-en olvashatsz!

Használható e a Broker iroda kizárólag alacsonyabb ligás mérkőzések vagy kis piacok fogadására?

A mérkőzések nagyon széles választéka elérhető ugyan, de a legalacsonyabb ligák, vagy például a kis ligás csoportjaink követésére ez az iroda nem alkalmas, mivel csak a tippek egy kis részét lehet elérni! Ezért ebben az esetben inkább csak kiegészítő irodának javasoljuk! Igaz a meccs és a tippkínálat folyamatosan bővül, egyenlőre ezt az irodát a nagyobb ligás csoportjaink vagy épp az élő tippek követésére javasoljuk!

Biztonságos a Broker iroda használata?

Több mint 5 éve használok Broker irodát, és egyikkel sem volt soha semmilyen probléma! Azt is mondhatnám hogy jóval együttműködőbbek, barátságosabbak és megbízhatóbbak mint ha közvetlenül valamelyik fogadóirodát nézzük, ráadásul még a kezelőfelülete is jóval egyszerűbb mint más fogadóirodáké. Gyors és egyszerű használat mobilon és számítógépen egyaránt!

Érdemes regisztrálni ha valaki nem tud angolul?

Véleményem szerint még egy gyerek is könnyedén tudná használni, hiszen van egy meccskeresője amellyel pillanatok alatt megtalálhatjuk a mérkőzéseket, ami után két kattintással kiválasztjuk a tippet és fogadunk a legjobb oddson. Többségében 5-6 fogadási típust használunk aminek a nevét már nagy eséllyel tudod is, de ha nem akkor két fogadás után már meg is jegyezted, szóval ez nem lehet kifogás!

Melyik a legjobb „Broker” fogadóiroda, hova érdemes regisztrálni?

Manapság már egyre több ilyen „Broker” irodával találkozhatunk, aminek az oka egyszerűen az, hogy aki rendszeresen fogad, nem kétséges, hogy ezt fogja használni, hiszen komoly anyagi érdeke fűződik hozzá! Az hogy melyik irodát választjuk, nagymértékben fogja befolyásolni a későbbi profitunkat, tehát már itt végzetes hibákat követhetnek el azok, akik rosszul döntenek! Megszokhattátok már, hogy profi fogadóként, a legtöbb profit elérése érdekében, mindig a legjobb feltételeket teremtem meg magamnak, illetve egyúttal nektek is. Azaz csak a legeredményesebb tippadók legjobb tippjeit fogadjuk, természetesen a legjobb stratégia mellett, a legjobb fogadóirodáknál. Minden VIP csoportunknál pontosan meg van határozva melyik fogadóirodát szükséges használnod a legjobb eredmény érdekében. Tehát ezeket a FONTOS döntéseket nem neked kell meghozni, vagy épp kiválasztani a szükséges fogadóirodákat, mivel ez megfelelő szaktudás és tapasztalat nélkül lehetetlen! Számtalan „Broker” iroda van a piacon, de ezek mind valamilyen formában eltérnek egymástól, beszéljünk akár a meccskínálatról, rugalmasságról, legjobb oddsokról, költségekről, bónuszokról, vagy hasonló fontos dolgokról. Ráadásul időszakonként változik, hogy épp melyik Brókert érdemes használni és ha valahol jobb lehetőségeket kapunk akkor bizony lecseréljük a régit, hiszen nem vagyunk a saját zsebünk ellensége!

Ha neked még nincs Broker irodád, vagy már van de a legjobbat szeretnéd használni, akkor nézd meg az alábbi oldalt ahol pontos leírást találsz a jelenlegi legjobb Broker irodáról ahol ráadásul még 125€ bonuszt is kapsz! LINK

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...