Oddsok, Fogadóirodák, PROFIT

febr 26, 2018 | Alapismeretek, Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás

Oddsok, Fogadóirodák, PROFIT

A profi sportfogadás a Pénzről szól! A lényeg, hogy minél több profitot tudjunk elérni! Ehhez természetesen kellenek a jó tippadók minőségi tippjei, melyekkel hosszú távon szép profitot lehet elérni. De a profitot HATALMAS mértékben befolyásolja az, hogy a tippeket melyik fogadóirodában, milyen oddsokon tesszük meg!

Többször írtam már arról, hogy ne fogadjon pl. senki tippmixen, mégis 10 emberből csak 1-2 hallgatott rám. Pedig elég egyértelmű, hogy ha egyik helyen 50.000-et nyerhet, a másikon meg 100.000-et, akkor bizony ott kell fogadni ahol többet lehet nyerni! (A tippmixprot esetleg kiegészítő irodának javasolt használni, ha esetleg ritkán jobb oddsot kapnánk egy mérkőzésre, vagy mert nagyobb téttel szeretnénk fogadni egy kisebb ligás tippre, amit máshol már nem tehetünk meg.) 

Most mindenki nagyon figyeljen, mert ebben a példában egyértelműen látható hogy mekkora mértékben befolyásolja a profitot hosszútávon egy minimális odds különbség is!

Értelmezés:

Ha egy tippadótól minden tipp 2-es oddson jönne 60%-os találati aránnyal, és azokat 10.000Ft-al fogadnánk, akkor a Broker irodánál fogadva 2.4MFt profitot érnénk el. Ehhez viszonyítva láthatjuk, hogy ha gyengébb oddsokon fogadunk, mekkora profit illetve tétkülönbség keletkezik. (Az odds eltérés csak a nyertes tippeknél számít ugyanis a veszteseknél a tét 100%-át veszítjük és az odds nem befolyásolja az eredményt!)

Látható hogy 0,05 eltérés az oddsban egy év alatt 36 tét!!!! különbséget jelent! (Minél több tippet fogadunk meg az adott időszak alatt, annál nagyobb a különbség a profitban!) Azaz ha valaki az elmúlt évben ilyen eltéréssel fogadott, akkor bizony 360.000Ft-ot kidobott az ablakon. Ha valaki esetleg tippmixen fogadott, inkább szót sem ejtek mivel a számok magukért beszélnek. A megnyerhető profit, kevesebb mint felét érjük csak el, ha nem választjuk meg tudatosan azt, hogy hol fogadjunk!

Kit érdekel 0,05 eltérés az oddsban? Bízom benne hogy miután ezt elolvastad téged!

Tehát adott egy tippadó, aki az elmúlt évben minden hónapban 3 tét profitot hozott. (Persze sok minden befolyásolja az eredményeket, de a példa kedvéért tételezzük fel hogy ugyanazok a paraméterek mint a táblázatban) Ha a tippjeit valaki 0.05-el gyengébb oddson tette, akkor ő bizony 0-ás profittal zárt abban az évben! Ha pedig 0,1 volt a különbség akkor bizony -36 tét veszteségben zárt ahelyett, hogy 36 tét pluszban zárt volna!

Függetlenül attól hogy ki mennyi tippet tesz meg, mennyi idő alatt, milyen találati aránnyal, egy dolog biztos: Mindig a legjobb oddson kell fogadni, ehhez pedig a legjobb fogadó irodát kell használni. (Hol fogadjunk?)

Arról már olvashattatok korábban, hogy a kis ligás/piacos tippekkel jóval magasabb profitot lehet elérni, mivel a tippadók jobb infókkal rendelkeznek a kisebb ligákról, mint az irodák, akik emiatt nem tudják pontosan meghatározni az esélyeket. Így ezekkel a tippekkel magas és stabil profitot lehet elérni. A fogadóirodák természetesen előbb vagy utóbb elkezdik korrigálni az esélyeket, azaz csökkentik az oddsot vagy módosítják a lineokat. Tehát ezért minden esetben érdemes a lehető leggyorsabban megfogadni a tippet, hiszen minél jobb oddsot csípünk el, annál nagyobb profitot tudunk elérni. De a kis ligás tippekben óriási érték van, ami miatt ezek a tippek még gyengébb oddsokkal vagy minimális line eltéréssel is fogadhatóak, és úgy is profitot hoznak. Tehát a kis ligáknál belefér a változás, de természetesen törekednünk kell a gyors reagálásra és a legjobb odds elérésére mivel csak így tudjuk maximalizálni az elérhető profitot!

A nagy ligás/piacos tippeknél már más a helyzet! Mivel a nagyobb ligákban nehezebb rendszeresen magas profitot elérni ezért minden lehetőséget meg kell ragadni hogy a legjobb opciókkal fogadhassunk, lehetőleg az ajánlott oddson vagy nagyon közel ahhoz! A kis ligás tippek követése esetén a fogadási kínálat határozza meg, hogy melyik irodánál fogadjunk, a nagy ligás tippeknél pedig az hogy hol kapjuk meg a legjobb oddsokat, mivel ezek a tippek szinte minden irodánál elérhetőek. Nagyligás tippek fogadására mindenképp egy brokerirodát célszerű használni, mivel azoknál kapjuk meg a legmagasabb oddsokat ugyanis egy platformon 12 iroda ajánlatát kapjuk meg. (Hol fogadjunk?)

Mi történik ha a tippeket kombináljuk egymással és úgy fogadunk?!

Pl.: Megfogadsz 3 meccset „tippmixen” ahol az oddsok értelemszerűen jóval kisebbek lesznek. tipp1: 1.8, tipp2: 2.1, tipp3: 2.5 ezeket összeszorozva az átlagoddsunk 9,45 lesz. Ha ugyanezeket a tippeket online tesszük meg akkor az oddsaink tipp1: 1.95, tipp2: 2.25, tipp3: 2.7 lesz, összeszorozva pedig 11,84. Ha 10.000Ft téttel téttel fogadunk tippmixen nyerünk 94.500Ft-t online pedig 118.400Ft-t azaz 23.900Ft-al többet ami majdnem 2,5 tét pluszt jelent. Tehát mindenki aki villog a Facebookon a véletlenül beakadt nagy nyertes tippmix szelvényével, egyúttal veszített is több tízezret! Gondolj csak bele ha mondjuk egy év alatt van valakinek 10-20 ilyen szelvénye nyer, százezreket vagy milliókat bukott azzal hogy lusta volt online fogadni…

Összefoglalva: Nem kell tudnod, mit, hol, és hogyan kell fogadnod, mert minden információt megadok ahhoz hogy a protipsters.eu szolgáltatásával a legnagyobb profitot tudd elérni. A feladatod csak annyi hogy kövesd a tanácsaimat és útmutatásaimat, amelyeknek köszönhetően egy profi sportfogadó válhat belőled is!

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...