Oddsok, Fogadóirodák, PROFIT

 

A profi sportfogadás a Pénzről szól. A lényeg hogy minél több profitot tudjunk elérni!

Ehhez természetesen kellenek a jó tippadók minőségi tippjei melyekkel hosszú távon szép profitot lehet elérni. De a profitot HATALMAS mértékben befolyásolja az hogy melyik fogadóirodában milyen oddsokon tesszük meg a tippeket.

Többször írtam már arról hogy ne fogadjon pl. senki tippmixen, mégis 10 emberből csak 1-2 hallgatott rám. Pedig elég egyértelmű hogy ha egyik helyen 50.000-et nyer a másikon meg 100.000-et akkor bizony ott kell fogadni ahol többet lehet nyerni!

Most mindenki nagyon figyeljen mert ebben a példában egyértelműen látható hogy mekkora mértékben befolyásolja a profitot hosszútávon egy minimális odds különbség is!

Értelmezés:

Ha egy tippadótól minden tipp 2-es oddson jönne akkor a zöld sor jelzi hogy mekkora profitot érnénk el fél év alatt, 60%-os találati aránnyal 10.000Ft-os tétmérettel 1200 tipp után.

Az alatta lévő sorok pedig azt jelzik hogy mennyivel lenne kevesebb a profitunk ha kisebb oddson tesszük meg a tippeket.

Látható hogy 0,05 eltérés az oddsban fél év alatt 18tét!!!! különbséget jelent! Azaz ha valaki az elmúlt fél évben ilyen eltéréssel fogadott, akkor bizony 180.000Ft-ot kidobott az ablakon. Az ha valaki tippmixen fogadott, inkább szót sem ejtek mivel a számok magukért beszélnek.

Kit érdekel 0,05 eltérés az oddsban? Bízom benne hogy miután ezt elolvastad téged!

Tehát adott egy tippadó mely az elmúlt fél évben minden hónapban 3 tét profitot hozott. (Persze sok minden befolyásolja az eredményeket de a példa kedvéért tételezzük fel hogy ugyanazok a paraméterek mint a táblázatban)

Ha a tippjeit valaki 0.05-el kisebb oddson tette akkor ő fél év alatt bizony 0-ás profittal zárt!

Ha pedig 0,1 volt a különbség akkor bizony -18tét profitban zárt ahelyett hogy 18tét pluszban zárt volna!

Függetlenül attól hogy ki mennyi tippet tesz meg, mennyi idő alatt, milyen találati aránnyal, egy dolog biztos: Mindig a legjobb oddson kell fogadni, ehhez pedig a legjobb fogadó irodát kell használni.

Mi történik ha a tippeket kombináljuk egymással és úgy fogadunk?!

Pl.: Megfogadsz 3 meccset “tippmixen” ahol az oddsok értelem szerűen jóval kisebbek lesznek. tipp1: 1.8, tipp2: 2.1, tipp3: 2.5 ezeket összeszorozva az átlagoddsunk 9,45 lesz. Ha ugyanezeket a tippeket online tesszük meg akkor az oddsaink tipp1: 1.95, tipp2: 2.25, tipp3: 2.7 lesz, az összeszorozva pedig 11,84.    Ha 10.000Ft téttel téttel fogadunk tippmixen nyerünk 94.500Ft-t online pedig 118.400Ft-t azaz 23.900Ft-al többet ami majdnem 2,5 tét pluszt jelent. Tehát mindenki aki villog a facebookon a véletlenül bekadt nagy nyertes tippmix szelvényével, egyúttal veszített is több tízezret! Gondolj csak bele ha mondjuk egy év alatt van valakinek 10-20 ilyen szelvénye nyer, százezreket vagy milliókat bukott azzal hogy lusta volt online fogadni…

Ebből következik a kérdés hogy melyik a legjobb fogadó iroda?

Erről a következő bejegyzésben írok részletesebben.