RIO

7,500 Ft / hónap

Sportág: Labdarúgás
Átlag odds: 1.95
Találati arány: 60%
Fogadóiroda: Bet365, 1x klónok
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 0,5-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-RIO Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Rio csoportot?

A Rio csoportban főként BRAZIL, SPANYOL és OROSZ kis és közepes bajnokságok mérkőzéseire és NŐI labdarúgásra fogadhatunk. Az elmúlt időszakban 4 új tippadó is csatlakozott a korábbi tippadó gárdához, így most kimondottan ezekre a területekre szakosodott elemzőktől érkeznek a tippek, akik közül néhányan nagyon magas találati aránnyal rendelkeznek, amely biztos profitot jelent majd számunkra! A csoportba kizárólag mérkőzés előtti single és kombi tippek érkeznek, amelyek mind nagy értékkel rendelkeznek, ezért célszerű a tippeket minél előbb megfogadni, hiszen a kisebb piacoknál az irodák gyorsabban fogják korrigálni az esélyeket! Ezekben az alacsonyabb ligákban rengeteg hibát ejtenek a fogadóirodák és nagyon sok esetben rosszul adják meg az oddsokat, így a megfelelő szakértők tippjeivel bizony komoly profitot lehet elhozni tőlük! És ezt most te is megteheted, ha a Rio csoportot választod!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba leginkább alacsony és közepes ligás tippek érkeznek a Brazíliából, Spanyolországból- Oroszországból, illetve Női bajnokságokból.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket Bet365-nél vagy valamelyik 1x klón irodánál mint pl. a 22bet, Melbet, érdemes követni, mivel ezek az irodák rendelkeznek a legnagyobb sport kínálattal. A csoport követéséhez természetesen elég egy iroda is, de a legoptimálisabb választás ha pl. bet365+22bet irodákkal együtt rendelkezünk, mivel akkor minden tippet megtudunk fogadni. A csoportban egyébként magasabb az átlag tippmennyiség, így az sem probléma ha valaki nem mindig tud fogadni. A tippek egy része fogadható C-beten, Malinasporton, 18beten, Unibeten, Williamhillen, Bwinen, GG.betnél, bsensationnál, azaz a legtöbb irodánál, és Broker irodában is.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni a fogadási útmutatóban javasolt bankrollmenedzsment alapján!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoportba a kisebb ligáktól a nagyobbakig érkeznek tippek ezért összességben valamivel lassabb reagálási idő is profitképes.