RIO

7,500 Ft / hónap

Sportág: Labdarúgás
Átlag odds: 1.9
Találati arány: 61%
Fogadóiroda: Bet365
Havi átlag tippszám: 115 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 4-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-RIO Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Rio csoportot?

A csoportba főként alacsonyabb ligás labdarúgás tippek érkeznek Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából stb. Ha a korábbi években már voltál előfizetőnk, akkor biztosan hallottál már a BRAZIL foci csoportunkról, ahol a követők sokszor havonta duplázták a bankrolljukat. A Rió csoportban most már nem csak Brazil meccsekre fogadhatunk, hanem bekerültek más országok alacsonyabb ligás tippjei is, ezáltal a fogadási portfóliónk vegyesebb lesz, a tippek követhetősége tovább javul és az elérhető profit növekszik! A tippadók óriási profitokat tudnak hozni ebben a csoportban, mivel többnyire kisebb és közepes ligákra érkeznek a tippek, amelyekben brutális érték van. Aki hosszabb távon követi ezt a csoportot, biztos lehet abban, hogy komoly tőkét tud felépíteni amely akár több millió Forintot is meghaladja. Ez a csoport az, amit mindenképp érdemes beválasztani a követett csoportok közé, mert ezek a tippek és a legprofibb tippadók teljesítménye mindig garancia a sikerre!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek többségében közepes és alacsony ligákra érkeznek a világ minden tájáról, ezért kisebb piacos fogadásokról beszélünk amelyek kimagasló profitot biztosítanak számunkra.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 115db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban a Bet365. A tippek nagy része elérhető, 1x klón irodáknál is, de előfordul hogy egyes mérkőzések csak jóval később kerülnek ki, így ezek még használhatóak a csoport követésére. A tippek egy kisebb részét fogadhatjuk természetesen minden nagyobb kínálattal rendelkező irodában, mint pl BrokerirodaC-bet, Malinasport stb.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoportba a kisebb ligáktól a nagyobbakig érkeznek tippek ezért összességben valamivel lassabb reagálási idő is profitképes.