3994€ ÖSSZPROFIT VIP CSOPORTJAINKNÁL!

aug 24, 2021 | Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

133 tét profitot hoztak összesen a VIP csoportok, de néhányuk igazán durva eredményt produkált az elmúlt 22 napban. Nézzük meg melyek azok, amelyeket egyszerűen őrültség lenne kihagyni a jövőben!

Helsinki: A kosár tippes csoportot szét dicsértem már az elmúlt hetekben, hónapokban és években! Ebben a hónapban a legerősebb sorozatnál 37 db tippből 33 db volt nyertes és csak 4 vesztes! Eddigi pályafutásom alatt én még nem nagyon láttam ilyet pedig szinte minden olyan tippadóval kapcsolatban voltam már akit a legjobbakként emlegettek! A csoport ebben a hónapban 27 tét profiton áll ami rengeteg pénzt hozott előfizetőinknek! Ja, de ez nem egy egyszeri szerencsés időszak hiszen az elmúlt hónapok eredményei is durván erősek voltak. Érted már hogy miért ez a legkedveltebb, legrégebbi és legeredményesebb csoportunk? Úgy gondolom a számok és a tények magukért beszélnek! Ha még nem vagy előfizetője akkor most tudod orvosolni ezt a hatalmas hibát!

Nairobi: 27,7 tét profit eddig augusztusban! Mit jelent ez pontosan? Csak annyit hogy 10.000Ft tétmérettel fogadva ez a csoport 277.000Ft profitot hozott! Az elmúlt 6 hónapban 1 veszteséges hónap volt, a többi pedig mind kiemelkedő profittal zárt! Februárban ígértem hogy a legjobb tippadók legjobb tippjei lesznek a csoportban.. Az ígéret szép szó, ha sokat nyerünk úgy jó! 😉 Nem is pazarolnám tovább a szót mert még lemaradsz a következő tippekről!

Oslo: 21 tét profitnál járunk ami már szinte megközelíti az elvárásomat ennél a csoportnál! Mindezt úgy, hogy az új tippadó akinek több mint egy éve nem volt veszteséges hónapja most épp mínuszban van! Szerencsére a többi tippadó kisegítette, mivel náluk épp komoly hegymenet van, de remélhetőleg hamarosan mindannyian beindulnak és sikerül még nagyobb profitot hozni! Nem tudsz már Bet365-öt vagy 1xklónokat használni mert limitáltak? Hát ez a csoport még úgy is profitot hoz neked ha más alternatív irodáknál fogadsz!

Denver: A tenisz tippek szépen hoztak eddig a konyhára mivel 16,8 tét profitnál járunk! Ez a csoport egy nagyligás csoport azaz a tippek követhetőek ázsiai irodáknál ahol nem korlátozzák a fogadókat! Ezeknél a top ligáknál ilyen mértékű profit bizony nagyon jónak számít! Ezzel a csoporttal már lehet hosszú távra tervezni, hiszen a tippek jól követhetőek és nagytétes fogadók számára is kiváló választás!

Moscow: 35 tét profit mindenképp óriási eredmény! A csoport 1x klón irodákkal követhető, de mivel kisebb ligás tippekről van szó ezért a követők valamivel kevesebb profitot tudnak realizálni! Persze így is komoly profitról beszélhetünk de ez a csoport gyors reagálást igényel ezért inkább gyakorlottabb fogadóknak ajánljuk!

Rio: 10 tét profit. A csoport kisebb ligái (Brazil, Spanyol, Portugál) már éledeznek, és ugyan a 10 tét profit nem rossz, de ennél jóval többre számítunk a következő hónapokban!

Tokyo: 2,25 tét profit. Egy hét még hátra van a hónapból és remélhetőleg tovább tudják növelni a profitot tippadóink, majd szeptembertől visszatérnek a nagyligák illetve a jelenleg szüneten lévő tippadók is!

Berlin: -7 veszteség. Hamarosan csatlakozik az új tippadó illetve beindulnak a nagyobb ligák és onnantól már ismét a megszokott 10 tét feletti profitokat várjuk!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...