TOKYO

7,500 Ft / hónap

Sportág: Foci, Kosár, Hockey
Átlag odds: 1.92
Találati arány: 61%
Havi átlag tippszám: 110 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 4-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-TOKYO Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Tokyo csoportot?

A csoportba kizárólag olyan válogatott tippadók kerültek be, akik nagy ligás illetve nagy piacos mérkőzésekre küldenek tippeket. Ez azt jelenti hogy a tippek minden komolyabb irodánál fogadhatóak, illetve az Ázsiai irodáknál is ahol a nagytétes fogadók tétlimitálás nélkül és korlátozás mentesen fogadhatnak. A tippek főként 3 sportágra érkeznek: Labdarúgás, Kosárlabda és Jégkorong. Mivel a legnagyobb piacokra fogadunk ezért a csoportot azok is bátran követhetik akik csak jóval lassabban tudnak reagálni a kiérkező tippekre! Ezeknek a sportágaknak a top ligáira és mérkőzéseire fogadhatunk, úgy hogy mindegyik tippadó kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik a maga területén, és olyan profitot biztosít a számunkra amellyel hosszú távon komoly bevételekre tehetünk szert, éppúgy mint a legprofibb sportfogadók!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek mindhárom sportág top ligáira érkeznek, amelyeket akár a TV-t nézve is végigizgulhatsz!

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 110db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban a Brokeriroda hiszen ott egyszerre 13 fogadóiroda oddsai közül kapjuk meg a legjobbat így a legtöbb profit ott érhető el. De a tippeket tényleg szinte minden komolyabb fogadóirodánál meg lehet fogadni, de törekedjünk arra hogy minidig ott fogadjunk ahol a legjobb oddsokat kapjuk ugyanis az nagy mértékben befolyásolja a későbbi profitunkat! A csoport jól követhető Bet365 és 1x klón irodáknál is természetesen.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoportba a legnagyobb piacokra fogadunk így a változás a legtöbb esetben lassú és kisebb mértékű, így szinte mindenki számára jól követhető a csoport.