BERLIN

7,500 Ft / hónap

Sportág: Foci, Kosár, Tenisz, Hockey
Átlag odds: 1.92
Találati arány: 60%
Fogadóiroda: Bet365
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-BERLIN Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Berlin csoportot?

A Berlin csoport a szeptembert új tippadó gárdával kezdte, amely némiképp hasonlít a Nairobi csoporthoz, hiszen ebben az esetben is arról van szó, hogy összeválogattuk a legjobb tippadókat és nekik csak a legerősebb tippjeit fogadjuk meg. A különbség viszont az, hogy míg a Nairobi kis ligás/piacos csoportnak számít, addig a Berlin nagy ligásnak/piacosnak (Akárcsak az Denver), azaz az ide érkező tippek szinte mindegyikét megfogadhatjuk a legtöbb fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is, ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat, illetve a profitunkat. Ebben a csoportban nem lesz tipp áradat, mivel tényleg csak a legerősebb tippek kerülnek majd be, de ezek valóban magas profitot fognak eredményezni a követők számára. A csoportban található tippadók többségét, már régóta követjük és vendégszereplőként már többször besegítettek egy-egy csoportnál, amikor azokba kevesebb tipp érkezett. A csoportba főként Labdarúgás, Kosárlabda tippek várhatóak (ritkábban tenisz és hockey), amelyek általában közepes és nagy piacokra/ligákra érkeznek. A tippadó csapat nagyon komoly eredményekkel rendelkezik és lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak az alacsonyabb ligákban keressünk pénzt, aminek köszönhetően a fogadóirodáinkat is jóval tovább tudjuk használni és sokkal több profitot tudunk elhozni tőlük! Mivel nagyobb ligákról és piacokról beszélünk, ezért a tippek követése jóval könnyebb, mert az oddsok stabilabbak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy idővel nem változnak. A Berlin csoport jó választás bárki számára, de azok számára is javasolt a követése, akik leginkább csak kis ligás tippeket fogadnak (Helsinki, Nairobi, Rio, Moscow), mivel így elkerülhetik a fogadóirodák korlátozásait!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek főként közepes ligákra érkeznek de kis és nagy ligás tippek ugyancsak elérhetőek.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A csoportba több tippadótól ékreznek a tippek és változó, hogy épp melyik fogadóirodát jelölik meg, de a tippek többsége nagyobb ligákra/piacokra érkezik, ezért azok többnyire, minden nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodával fogadhatóak. Bet365, 1xbet klón irodái, Broker iroda, Pinnacle. Sok tipp megtalálható más ismertebb irodákban is. A legprofitábilisabban úgy lehet követni a csoportot, ha rendelkezel Broker irodával, amely mellett van egy Bet365 vagy egy 1x klón iroda is. Természetesen a felsorolt irodák magukban is használhatóak, de ebben az esetben előfordulhat, hogy ritkán egy-egy tipp nem elérhető, de ez csak kis mértékben befolyásolja az eredményünket. A tippek jórészét fogadhatjuk természetesen minden nagyobb kínálattal rendelkező irodában, mint pl  C-bet, Malinasport Bwin, Unibet, Malinasport, stb.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 4.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoport tippjei nagyobb piacra érkeznek ezért több idő van azokat megfogadni..