BERLIN

7,500 Ft / hónap

Sportág: Labdarúgás
Átlag odds: 1.99
Találati arány: 58%
Fogadóiroda: Bármelyik
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-BERLIN Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Berlin csoportot?

A Berlin csoportba többségében a közepes és TOP labdarúgó ligákból (Premier League, Spain La Liga, Bundesliga, Italia Serie A, Francia 1. liga, Portugal, stb.) érkeznek a single és kombi tippek, amelyek félidőre vagy teljes játékidőre vonatkoznak. (1×2, hendikep, gólszám, szöglet) A csoportban ritkábban előfordulnak tenisz, kosárlabda, futsal, amerikai foci, tippek is, amelyek ugyancsak kiemelkedő eredményeket szállítanak a követőknek. Tehát a Berlin csoport tippjei többségében nagy ligásnak/piacosnak számítanak (akárcsak a Lisszabon) azaz az ide érkező tippek mindegyikét megfogadhatjuk szinte mindegyik fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is, ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat, illetve a profitunkat az elérhető legnagyobb kínálat mellett. A csoportot profitábilisan lehet követni TIPPMIX vagy TIPPMIXPRO irodával is, de aki így tesz, az komoly profittól esik el hiszen, a fent említett Brokeriroda oddsai a legtöbb esetben jóval magasabbak illetve ott minden tippet meg lehet fogadni, ezért több profitot jelent azok számára, akik a legjobb helyen fogadnak! A tippadó csapat nagyon komoly eredményekkel rendelkezik és lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak az alacsonyabb ligákban keressünk pénzt, aminek köszönhetően a fogadóirodáinkat is jóval tovább tudjuk használni és sokkal több profitot tudunk elhozni tőlük! A nagyobb ligás és piacos tippek követése jóval könnyebb, mert az oddsok stabilabbak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy idővel nem változnak. A közepes ligás/piacos tippeknél az oddsok ugyan valamivel gyorsabban változnak, de ezeket a tippeket nyugodtan fogadhatjuk minimális (0,25) line eltéréssel, mivel bőven van bennük érték. A Berlin csoport jó választás bárki számára, de azok számára is javasolt a követése, akik leginkább csak kis ligás tippeket fogadnak (Helsinki, Nairobi, Bogota), mivel így elkerülhetik a fogadóirodák korlátozásait!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba labdarúgás tippek érkeznek, a közepes ligáktól egészen a top bajnokságokig.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Mivel a tippek a legnagyobb bajnokságokra érkeznek, ezért azokat szinte minden fogadóirodában meg lehet fogadni! Ennek köszönhetően még a sokak által nagyon kedvelt Tippmix vagy TippmixPRO is alkalmas arra, hogy ezeket a tippeket profitábilisan kövessük, de ott a tippek csak egy részét érjük el az iroda gyenge kínálata miatt! Természetesen, a tippeket minden normális kínálattal rendelkező fogadóirodánál meg lehet tenni, de aki maximalizálni szeretné a profitját, azaz a legjobb oddsokon fogadna, annak mindenképpen javasolt a Broker iroda használata, ahol 10+ iroda ajánlatát kapja meg egyben, így a legmagasabb oddsokon tud fogadni a legnagyobb kínálat mellett! Természetesen a Bet365, 1xbet klón irodáiPinnacle, és még jónéhány iroda, is alkalmas ennek a csoportnak a követésére, de értelemszerűen ott kell fogadni ahol a legjobb feltételeket kapjuk, hiszen ez nagy mértékben befolyásolja az elérhető profitunkat!

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

A ProTipsters VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt félévben, hogy több olyan hónap volt ahol 15-20 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! Mivel nagyobb ligákra illetve piacokra fogadunk, ahol gyakoribb a profit ingadozás, ezért érdemesebb valamivel kisebb tétméretet választani mint a kis ligás csoportoknál!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Természetesen a legjobb profit akkor érhető el, ha egyből fogadjuk a tippeket, hiszen a minőségi tippeknél az oddsok idővel gyengülni fognak, de a csoport tippjei nagyobb piacra érkeznek ezért több idő van azokat megfogadni..