Megérkeztek 2022 legjobb tippadói!!!

ápr 21, 2022 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Aki régóta követ már minket, az pontosan tudja, hogy a ProTipsters-nél a háttérben folyamatosan azon dolgozunk hogy a legjobb profi sportelemzők tippjeit fogadhassátok! Ez most sincs másképp, hiszen befutott néhány nagyon nagy név is, akik minőségi tippjeikkel tovább termelik számunkra a profitot, éppúgy mint a korábbi hónapokban és években.

 

Helsinki és Bogota csoportoknál jelenleg nincs változás, hiszen mindkét csoport megfelelő mennyiségű tippel és eredményekkel dolgozik, illetve a Bogota, az úgynevezett legértékesebb VIP csoporttá lépett elő a legutolsó tippadó frissítés óta. Ennek persze meg is lett az eredménye, mivel jelenleg is 18 tét profiton áll és ezzel ismét 6 tét profittal jár a Helsinki csoport előtt, amely évek óta a szolgáltatásunk zászlós hajója egyúttal pénznyomdája! 


Lisszabon csoportba májustól visszatérnek a COVID előtti teniszes tippadók, akiket ha akkor követtél most is követni fogsz, hiszen szinte hónapról hónapra hozták a legjobb profitokat, amelyeket ázsiai irodáknál is lehetett fogadni, ahol nem limitálják a nyerő fogadók tétméreteit, vagy oddsait. Hogy miért is várjuk annyira? 4,5 év alatt csak két veszteséges hónap! Ezzel gondolom mindent el is mondtam… A csoportba így tenisz, kosárlabda és egy kevés labdarúgás tipp fog érkezni. Az Lisszabon csoport követésénél fontos lesz a gyors reakcióidő, de a tippeket cserébe fogadhatjuk ázsiai irodáknál is és úgy termelhetünk profitot, hogy közben nem kell attól félnünk, hogy korlátozzák a tétméretünket vagy gyengébb oddsokat kapunk. Természetesen aki nagyobb kínálattal rendelkező irodát használ, mint pl 22bet, az valamivel kényelmesebben tud majd fogadni és magasabb profitra is számíthat.


A Berlin csoportba pedig átkerülnek a Lisszabon a nagy ligás foci tippadók, akik többsége a legnagyobb ligákra és piacokra küldi a tippeket. A csoportba új tippadó is érkezik, aki a kombi tippekre specializálódott és azokkal ért el komolyabb eredményeket a korábbi években. Habár ebben a hónapban már 8 tét profiton van a csoport, de ezt jóval kevesebb tippből értük el, ráadásul az ázsiai piacokon ahol jóval nehezebb profitálni. Labdarúgás, Kosárlabda, Amerikai Football, Tenisz tippek várhatóak főként a nagyobb ligákból és piacokról. Ez a csoport a legtöbb fogadóirodával követhető lesz, de természetesen a legjobb megoldás itt is a Broker iroda lesz, mivel ott kapjuk a legjobb oddsokat 10+ iroda kínálatából.


A Nairobi csoport egy különlegesség, de gondolom már mindenki tudja, hogy egy speciális csoportról van szó, mivel itt a legjobb tippadók válogatott tippjeit érhetőek el, akik bizony időnként hatalmas profitokat hoznak össze! Hogy kik kerültek be újként? Természetesen csakis a legjobbak legjobbjai! Kicsit beerősítünk röplabdával, és egy kis E-sporttal. Érkeznek nagy ligás korai(early) tippek is, amelyek óriási profitot hoztak az elmúlt pár hónapban. Na persze még van egy két olyan meglepetés tippadó is, akik ugyancsak hozzá fognak járulni ahhoz hogy mielőbb megduplázd a bankrollodat!


 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...