Így duplázd meg a bankrollodat egy hónap alatt!

dec 20, 2021 | Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Hírlevél

Túl kicsi a fogadótőkéd és a tétméreted?

Szeretnél bezsebelni garantáltan pár száz Eurót?

 

Ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk neked azt, hogyan tehetsz szert pár száz Euró garantált profitra, amivel rövid idő alatt akár megduplázhatod a bankrollodat és ezáltal belekezdhetsz profi sportfogadó karrieredbe!

A legtöbb sportfogadóra jellemző hogy csak minimális bankrollal rendelkeznek, vagy azért mert az anyagi lehetőségeik nem engedik meg, vagy azért mert az elmúlt hónapokban és években elveszítették annak kisebb vagy nagyobb részét, vagy akár sokszorosát. Ahhoz hogy ez a jövőben változzon szükség van minőségi tippekre, megfelelő stratégiára és szabályrendszerre, illetve egy olyan mértékű bankrollra és tétméretre, amellyel megfelelő profitot lehet elérni. A tippekről illetve a megfelelő stratégiáról mi gondoskodunk, de megmutatjuk azt is hogyan növelheted meg nagyon rövid idő alatt a bankrollod mértékét kockázat nélkül!

A Profi sportfogadás legfontosabb (munka)eszköze a pénz! Megfelelő kezdőtőke hiányában, sokkal több időbe kerül, hogy eljussunk egy olyan szintre, ahol már akkora tétmérettel fogadhatunk, amely számunkra is megfelelő profitot hozhat. Ha nem rendelkezel megfelelő mértékű bankrollal akkor bizony jóval türelmesebbnek kell lenned, és ki kell használnod minden olyan lehetőséget, ahol növelni tudod a fogadótőkédet!

 

Most nézzük meg hogyan tehetsz szert egy hónap alatt, 200€ azaz durván 74.000Ft plusz profitra!

Nem mindegy, hogy mit és hogyan fogadunk meg, de az is nagyon fontos, hogy hol fogadjuk meg a tippeket! Lényeges az is, hogy milyen és mekkora kínálattal rendelkezik az adott fogadóiroda, illetve az hogy milyen oddsokat ad! Bizonyos irodák adnak kisebb nagyobb bonuszokat is, amelyeket könnyebb-nehezebb feltételekkel lehet kijátszani. Így könnyedén növelhetjük a bankrollunkat, miközben nagy értékkel bíró minőségi tippeket fogadhatunk meg! Természetesen ebbe vakon, tapasztalat nélkül semmiképp sem szabad beleszaladni, hiszen rengeteg feltételnek kell megfelelni, és néha nagyon trükkösek tudnak lenni az irodák is, annak érdekében hogy ne elvigyük, hanem otthagyjuk a pénzt! A fogadóirodához ide kattintva tudsz regisztrálni!

1.

Megfelelő fogadóiroda kiválasztása

2.

A bónusz feltételeinek alapos megismerése

2.

Kiszámoljuk mennyi tippet kell megfogadnunk

2.

Minőségi, magas értékkel bíró tippek fogadása

Nézzünk egy példát:

Rendelkezem 200€ (természetesen lehet számolni Ft-ban is) bankrollal. Ehhez kapok a fogadóirodától 100%-os befizetési bonuszt, azaz 200€-t hozzátesznek pluszban a bankrollomhoz, ami így 400€ lesz. Tehát azonnal megdupláztam a fogadótőkémet, ami így durván 150,000Ft-ra gyarapodott. Ahhoz hogy a plusz pénzt meg is tarthassuk, 30 nap alatt meg kell forgassuk a bonusz és a befizetett kezdőtőke összegét. Ha a megforgatási követelmény pl 5x-ös akkor 400€-ot (200+200)x5= 2000, azaz 2000€-t kell megforgatnunk ahhoz, hogy jogosultak legyünk a bónusz összegre. Tétméretünk ebben az esetben 8€ lesz(A bonusszal megnövelt bankrollunkat 50 egységre osztjuk, azaz 400:50=8. Ha pl csak 100€ a bankrollod akkor a bonusszal együtt 200€ lesz a fogadótőkéd és azt kell elosztanod 50-el, és így 4€ lesz a tétméreted) A megforgatási követelmény szerint 5x kell megforgatni a befizetett tőke, illetve a bónuszt összegét, azaz 5×400=2000. Tehát 2000€ összegű fogadást kell leadnunk összesen! Fix 8€ tétmérettel fogadunk, azaz 2000:8=250. Azaz 250 db tippet kell megfogadunk 30 nap alatt! Összegezve: Befizetés: 200€ – Bónusz összege: 200€ – Tétméret: Fix (Flat) 8€ (2%) – Szükséges megforgatás: 2000€ – 30 nap alatt szükséges fogadás: 250 db

Hogyan játsszuk ki a fogadóiroda bonuszát?!

Bónuszt kijátszani kizárólag minőségi tippekkel szabad, hiszen hiába kapunk 200€ bonuszt ha közben meg elveszítünk 400€-t!

A fogadóiroda leírását és a regisztrációs útmutatót ezen a LINK-en találod!

Követheted például a FreeForLife ingyenes telegram csoportunk tippjeit, ahol havi átlag 80 tipp érkezik, vagy kihasználod az 20%-os első előfizetési kedvezményre jogosító HelloProtipsters kuponkódot. Így 6000 Ft-ért hozzáférhetsz a választott VIP csoport tippjeihez. Így nem csak kijátszod a bónusz összegét, de a minőségi tippekkel nagy eséllyel még szép profitot is sikerül összehoznod!

Figyelj arra hogy mindig tervezz felül, ugyanis átlag tippszámokról beszélünk, és van hogy kevesebb illetve az is előfordul hogy több tipp jön a megjelölt átlagnál.

Ha csak kevesebb tippet tudsz megfogadni akkor fizess be kevesebbet mint 200€, és akkor nem fizeted be a teljes bankrollodat, de így a kisebb bónuszt könnyebben ki tudod majd játszani, mivel a teljes bankrollod tétméretével fogadsz majd. Ha pedig szükséges, pár másodperc alatt be tudsz küldeni pénzt a fogadószámládra. De természetesen a cél a profit maximalizálása, ezért inkább érdemes kiegészíteni a bankrollt hogy a max bónuszt ki tudd játszani, hiszen ilyen jó feltételekkel ritkán találkozni, ráadásul ennek az irodának a kínálata is nagy amellyel a kis ligás csoportok kínálatának legnagyobb részét le is tudjuk fedni. FONTOS: Csak akkor kezdj bele a bónusz kijátszásába, ha az biztosan sikerülni fog!

Így juthatsz könnyedén 74.000Ft-hoz amely szinte kockázatmentessé számodra a fogadást!

Kattints IDE és szerezd meg te is a 200€ bónuszt!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...