LISSZABON

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.9
Találati arány: 63%
Fogadóiroda: Broker, Pinnacle (1x klónok)
Havi átlag tippszám: 100 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek átlagos küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-LISSZABON Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Lisszabon csoportot?

Bizonyára már olvastál a 4 éve töretlen sikerrel hasító Helsinki csoportunkról, illetve annak “kistestvéréről” a Bogota csoportról! Ezekben a csoportokban a legjobb kosaras sportelemzők vannak, akik már évek óta bizonyítják azt, hogy megfelelő szaktudással bizony durván meg lehet fejni a fogadóirodákat. A Bogota csoportba pedig ugyanezeknek a tippadóknak a nagy ligás/piacos tippjeit érhetitek el, amelyek fogadhatóak ázsiai, illetve broker irodákban is, ahol a nyerő fogadók tétméretét nem korlátozzák és nem adnak gyengébb oddsokat! Sőt a Broker irodánál 10+ fogadóiroda ajánlatát kapjuk  meg egyszerre, így tovább növelhetjük az átlagoddsunkat és a profitunkat! Tehát a tippadó gárda egyik részét már jól ismerjük és pontosan tudjuk, hogy milyen óriási profitokat lehet velük elérni! A csapat másik felét, 3 hasonló kvalitásokkal rendelkező tippadó adja, akik ugyancsak régi ismerőseink, mivel jóideje érkeznek tőlük tippek VIP csoportjainkba. Nekik a legerősebb tippjei fogadjuk majd meg, azokról a területekről amelyekben évek óta a legjobban teljesítenek! Így biztosak lehetünk abban hogy olyan minőségi tippeket kapunk, amelyek hasonló eredményeket hoznak, mint a kis piacos kosárlabdás csoportjainknál! A csoport szinte minden tippje elérhető az 1x klón irodáknál, illetve a legnagyobb része ugyancsak elérhető a legtöbb nagy kínálattal rendelkező fogadóirodánál is! Mostantól ezzel a 3 kosárlabda csoporttal véreztetjük ki a fogadóirodákat és ezek segítségével egy komoly bankrollt építhetünk fel a következő 6-12 hónapban!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba többségében közepes és nagy ligás kosárlabda tippek érkeznek a világ minden tájáról.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók szinte minden esetben Ázsiai típusú fogadóirodákra küldik, amelyeket a legjobban Brókerirodával lehet követni, hiszen ott 10+ fogadóiroda ajánlatát érjük el egy helyen. A tippek ugyancsak megfelelően követhetőek valamelyik 1xbet klón irodával mivel ott szinte minden tipp elérhető. Mivel nagyobb ligás/piacos tippekről beszélünk ezért ezek többsége minden nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodánál elérhető, de annak érdekében hogy a legtöbb profitot érd el, azt javasoljuk regisztrálj egy Broker irodát magadnak! Szinte minden tipp pinnacle irodával is követhető, de mivel ennek az irodának a kínálatát a brokeriroda ugyanúgy tartalmazza, jobb döntés Brokert használni. Hogy miért érdemes a legjobb oddson fogadni? Itt megtudhatod! A tippek nagy része elérhető Bet365 irodában is, de van hogy ide később kerülnek ki.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten. A csoport korábbi profitjait a főoldalon található Profittáblázatban láthatod. A csoporttal hosszútávon elérhető havi átlagos profit 10-15 tét körül van!

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre, de természetesen az idő pénz, így aki gyorsabban reagál több profitot fog elérni. Mivel a tippeket többségében amúgy is line eltéréssel tesszük, ezért jóval több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz.(Maximum 4 pontos eltérés a megengedett!)