LISSZABON

7,500 Ft / hónap

Sportág: Kosár, Foci
Átlag odds: 1.9
Találati arány: 63%
Fogadóiroda: Broker, Pinnacle, 22Bet (1x klónok)
Havi átlag tippszám: 150 db
Tétméret: Azonos (Flat) tétméret.
Tippek átlagos küldési ideje: 2-48 órával kezdés előtt

Cikkszám: PT-LISSZABON Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Lisszabon csoportot?

Bizonyára már olvastál a 4 éve töretlen sikerrel hasító Helsinki csoportunkról, illetve annak “kistestvéréről” a Bogota csoportról! Ezekben a csoportokban a legjobb kosaras sportelemzők vannak, akik már évek óta bizonyítják azt, hogy megfelelő szaktudással bizony durván meg lehet fejni a fogadóirodákat. A Lisszabon csoportba pedig ugyanezeknek a kosaras tippadóknak a közepes és nagy ligás/piacos tippjeit érhetitek el, amelyet májustól két olyan top teniszes tippadó tippjei egészítenek ki, akik korábban jónéhány évig hozták számunkra a profitot, szinte havi rendszerességgel. Tehát a várva várt nagy teniszes tippadók megérkeztek, illetve visszatértek, az előfizetőink nagy örömére! A csoport nagy előnye hogy a tippek fogadhatóak ugyan minden nagyobb kínálattal rendelkező irodánál, de elérhetőek ázsiai, illetve Broker irodákban is, ahol a nyerő fogadók tétméretét nem korlátozzák és nem adnak gyengébb oddsokat! Sőt a Broker irodánál 10+ fogadóiroda ajánlatát kapjuk meg egyszerre, így tovább növelhetjük az átlagoddsunkat és a profitunkat! A tippadó gárda minden tagját jól ismerjük és pontosan tudjuk, hogy milyen óriási profitokat lehet velük elérni, hiszen az elmúlt hónapokban és években már bizonyították, hogy olyan szaktudással rendelkeznek, amelyet könnyedén pénzre válthatunk! A tippadóknak egyébként a legerősebb tippjeit fogadjuk majd meg, azokról a területekről amelyekben évek óta a legjobban teljesítenek! Így biztosak lehetünk abban hogy olyan minőségi tippeket kapunk, amelyek hasonló eredményeket hoznak, mint a kis piacos kosárlabdás csoportjainknál! Itt (is) valóban egy kalap alá hoztuk a legjobb tippadókat, szóval ezt tényleg nem érdemes kihagyni!

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba többségében közepes és nagy ligás kosárlabda és labdarúgás tippek érkeznek a világ minden tájáról.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 150db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók szinte minden esetben Ázsiai típusú fogadóirodákra küldik, amelyeket a legjobban Brókerirodával lehet követni, hiszen ott 10+ fogadóiroda ajánlatát érjük el egy helyen. A tippek ugyancsak megfelelően követhetőek valamelyik 1xbet klón irodával mivel ott szinte minden tipp elérhető. Mivel nagyobb ligás/piacos tippekről beszélünk ezért ezek többsége minden nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodánál elérhető, de annak érdekében hogy a legtöbb profitot érd el, azt javasoljuk regisztrálj egy Broker irodát magadnak! Szinte minden tipp pinnacle irodával is követhető, de mivel ennek az irodának a kínálatát a brokeriroda ugyanúgy tartalmazza, jobb döntés Brokert használni. Hogy miért érdemes a legjobb oddson fogadni? Itt megtudhatod! A tippek nagy része elérhető Bet365 irodában is, de van hogy ide később kerülnek ki.

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

A ProTipsters VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt félévben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a  Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre, de természetesen az idő pénz, így aki gyorsabban reagál több profitot fog elérni. Mivel a tippeket többségében amúgy is line eltéréssel tesszük, ezért jóval több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz.(A kosár tippeknél maximum 4 pontos eltérés a megengedett!)