Az 5 legjobb VIP tippadó csoport

dec 9, 2021 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények, Uncategorized

EZT A BEJEGYZÉST MINDENKÉPPEN OLVASD VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ!

Két hónappal ezelőtt elindult a Bogota és a Lisszabon kosaras csoportunk és így 10 aktív csoport közül választhattatok. Rengeteg kérdés érkezik a csoportokkal, illetve a csoport választással kapcsolatban, ugyanis sok ember számára ez a nagy kínálat nehézségeket okoz és nem tudnak megfelelően dönteni. Ezért annak érdekében, hogy mindenki elérhesse a számára legjobb tippeket, megfelelő minőségben illetve mennyiségben, pár dolgot optimalizáltunk, mindezt úgy hogy a csoportok értéke (tippszám, várható profit) növekedett, viszont az előfizetési díj változatlan maradt. Erre a lépésre azért is volt szükség, mivel ennyi csoportot ellátni folyamatosan megfelelő mennyiségű tippel nem mindig lehet, hiszen néhány tippadó elég hektikusan küldi azokat, és nem mindig van lehetőség beugró tippadót találni. Tehát emiatt néhány csoportot összevontunk és felturbóztunk annak érdekében hogy könnyen lehessen dönteni és választani, illetve fontos volt, hogy nekünk is valamivel csökkenjen a csoportokkal kapcsolatos tennivaló. Így még átláthatóbb lesz a szolgáltatás, a csoportok pedig még magasabb profitot fognak biztosítani az előfizetőink számára! Aki esetleg több csoportra is előfizető és pl a Gaia tippjeit megkapja Apollónban is, vagy a Démétér tippjeit a Poszeidónban stb. az írjon az info@protipsters.eu email címünkre!

Fontos változások a VIP csoportoknál!

HELSINKI CSOPORT

Ennél a csoportnál nem lesz különösebb változás, hiszen a csoportban található két kosaras tippadó már számos alkalommal bizonyította az elmúlt években hogy ezekkel a tippekkel bizony komoly profitot lehet elérni. Veszteséges hónapot csak nagyon ritkán hoztak, de azok csak minimális mértékűek voltak. Viszont minden évben van 3-4 olyan brutál profitos hónap hogy a legtöbb követő képzeletét is felül múlja. Ezt az idei évben is megtapasztalhattuk jónéhányszor! Tehát ezt a csoportot megéri követni hiszen fél-egy éves távlatban többszörözni lehet vele a bankrollunkat! Hamarosan egy újabb kőprofi kosaras tippadó fog pluszban csatlakozni a csoporthoz, aki havi 25-30 tippet küld kiemelkedő eredményekkel.(UPDATE: A tippadó tippjei már elérhetőek a csoportban) Ennek a csoportnak a követése így 22Bettel és 1x klón irodákkal, Bet365-el, Cbettel, bsensationnal, is megoldható és akár ezen irodák egyikét használva is szép profit érhető el. A jelenlegi tippadó gárda, annyira erős, hogy nagyon szomorú lennék, ha az első negyedévben nem lenne olyan hónap, amikor ne érnénk el 40+ tét profitot!

BOGOTA CSOPORT

Mivel az egyik tippadó kidőlt a sorból ezért a tippmennyiség valamivel alacsonyabb volt az elmúlt két hónapban. Tehát annak érdekében hogy a csoportban megfelelő átlag tippszámot, illetve átlag profitot tudjunk tartani, szükség van bevonni néhány tippadót, akik más sportágban (labdarúgás) is megfelelő eredményeket tud hozni. Mivel hasonló helyzetben van a Rio csoport is ezért a legoptimálisabb döntés az ha ezt a két csoportot összevonjuk, mivel mindkét csoport Bet365-re optimalizált, illetve a Rio csoport hónapról-hónapra stabil profitot hoz ezért megfelelő kiegészítője lesz a Bogota csoportnak. Mi történik most a Bogota csoporttal? A kosárlabda tippadók mellé bekerül néhány alacsonyabb ligás (Brazil, Spanyol, Női foci) labdarúgás tippadó akik megbízhatóak és már régóta hozzák a profitot a számunkra. Növekedni fog a havi átlagos tippmennyiség és a havi átlag profit is. A több tippadó illetve a nagyobb mennyiségű tipp ellenére a csoport előfizetési díja változatlan marad! Természetesen ezt a csoportot ugyancsak lehet követni 22bet(1xbet klónokkal), Cbet+Bsensation irodákkal, de  tippek nagy részét minden komolyabb kínálattal rendelkező fogadóirodánál is meg lehet fogadni. UPDATE: Decemberben már meg is mutatta a csoport hogy mit is tud igazán hiszen 26 tét profittal zárt! Ennek ellenére még pluszban bekerült egy olyan profi sportelemző, aki a saját területén, olyan eredményeket ér el, amelyről mások csak álmodhatnak! Az új tippadóknak köszönhetően a csoport követése tovább javult előfizetőink nagy örömére, és természetesen nem csak a Helsinkiben várunk giga profitokat a jövőben, hanem ebben a csoportban is!

LISSZABON CSOPORT

Ez a csoport igaz csak 2 hónapja indult, de már az első hónapban bizonyította a létjogosultságát, amikor is 26,5 tét profitot ért el! Tehát a Lisszabon csoport eredményessége rendben van, viszont az elvárt havi átlag tippmennyiségtől kicsit el vagyunk maradva, így néhány tippadó itt is bekerül annak érdekében, hogy még jobb eredményeket biztosíthasson a szolgáltatás. Persze nem akármilyen tippadókról beszélünk itt sem, hiszen 3 olyan sportelemző érkezik, akik a Moscow csoportban már bizonyítottak! Sőt! Több éve követjük már őket és mindegyikük folyamatosan stabil eredményeket hoz, amelyet mostantól hozzácsapunk a Lisszabon csoport tippadóinak eredményeihez. Mit jelent ez pontosan? Várhatóan érkezni fog jónéhány durván erős hónap, növekszik az átlag tippszám és az átlag profit, viszont a csoport előfizetési díja természetesen változatlan marad. A csoportot valamelyik 1xklónnal (pl.22bet), illetve ázsiai irodával (pl.Brokeriroda) lehet a legjobban követni. Természetesen a tippek nagy része szinte minden komolyabb fogadóirodánál elérhető, de érdemes arra törekedni hogy ott fogadjunk ahol a legjobb feltételeket kapjuk! UPDATE: Januárban a csoport ugyan már 5 tét profit felett jár, de ennek ellenére, a Berlin csoport néhány kiemelt tippadója is átkerül ide véglegesen, aminek köszönhetően növekszik az átlagprofit és tippszám, illetve mivel nagyobb ligás tippekről van szó, még tovább javul a csoport követhetősége, amely még több profitot jelent majd a követők számára!  

BERLIN CSOPORT

Ebben az évben ugyan a nyári időszakban gyengélkedett a csoport de a többi hónapot szinte minden esetben szép eredménnyel zártuk. A nyári gyengélkedés oka hogy a nagy ligák többsége leállt ezért a tippadók más, számukra ismeretlen ligáknál próbálkoztak ahol nem tudtak megfelelő eredményt elérni. De ez persze csak egy kis rész volt  a csoport éves teljesítményéből hiszen éves szinten szép profitot ért el, mindezt úgy hogy az itt érkező tippek többsége nagyobb ligákra és piacokra érkezik, amelyeket a legtöbb fogadóirodánál meg lehet fogadni. UPDATE: A Berlin csoportba új tippadó érkezett, akitől többségében a TOP labdarúgó ligákból (Premier League, Spain La Liga, Bundesliga, Italia Serie A, Francia 1. liga, Portugal, stb.) érkeznek a tippek, amelyek félidőre vagy teljes játékidőre vonatkoznak. (1×2, hendikep, gólszám, szöglet) Tehát a Héra csoport tippjei nagy ligásnak/piacosnak számítanak (Akárcsak az Lisszabon) azaz az ide érkező tippek mindegyikét megfogadhatjuk szinte mindegyik fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is, ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat, illetve a profitunkat az elérhető legnagyobb kínálat mellett. A tippadó az elmúlt 15 hónapbot 14 alkalommal profittal zárta, tehát valóban egy olyan szakértő sportelemzőről van szó, akinek a tippjeit gondolkodás nélkül meg kell fogadni!

NAIROBI CSOPORT

A csoport egész évben szép profitot hozott és jónéhány 30-40 tét profitos hónap is előfordult. Ezeket a tippeket mindenképp érdemes követni, hiszen itt valóban a legjobb és legváltozatosabb elemzések érkeznek! Foci, kosár, jégkorong, kézilabda, futsal, asztalitenisz és még sorolhatnám. Hosszabb dicshimnuszt nem is írnék erről a csoportról hiszen ebben az évben számtalan blogbejegyzés született az itt elért eredményekről. Hogy milyen változás várható a Berlin csoportban? Csak az ami eddig is! Mindig a legjobb és legeredményesebb tippadók tippjei kerülnek a kínálatba, annak érdekében hogy a lehető legmagasabb profitot érhessük el! Ugyan a csoport Bet365 irodára van optimalizálva, de az 1x klónokkal (pl22bet) vagy Cbet, GGbet, Bsensation, Bwin kombinációjával ugyancsak jó profit érhető el!

Denver teniszes csoportnál decemberben többnyire leállás van és csak néhány tipp érkezik, így ez a csoport jelenleg nem lesz elérhető új előfizetők számára. Jövő évre tervben van egy új teniszes csoport elindítása, amelyben újra elérhetőek lesznek a korábban annyira közkedvelt teniszes tippadók. Egyenlőre itt néhány technikai probléma még megoldásra vár, de várhatóan 1-2 hónapon belül újra elérhető lesz mindenki számára a világ legjobb 3 teniszes tippadója, akik remélhetőleg továbbra is hozzák a korábbi években megszokott szép eredményeket.

Az Oslo csoport idei év eredményeivel nem vagyok elégedett, mivel a covid elég rendesen megtizedelte a korábban jól bevált tippadó gárdát, így mind a tippmennyiség mind a havi profit ingadozott az elmúlt hónapokban. Ez a csoport továbbra is aktív marad de új előfizetés már nem lehetséges, mivel már megvan az új élő tippadó gárda, akik minimális ingadozással szinte havi rendszerességgel biztosítják a profitot. Viszont a technikai háttér illetve a szolgáltatás megfelelő biztosítása ezeknél a tippeknél még nem megoldott, így várhatóan február elején lesznek elérhetőek ezek a tippek.

Moscow, Tokyo, Rio: Habár ezeknél a csoportoknál többnyire rendszeres profit érkezett, az valamivel kisebb volt az elvártánál aminek leginkább az oka az volt hogy a tippmennyiség alacsonyabb volt mivel a tippadók eléggé hektikusan küldték a tippeket. Ezek a csoportok továbbra is elérhetőek és előfizethetőek, viszont célszerűbb a felsorolt első 5 csoport közül választani hiszen ezeknek a csoportoknak a legjobb tippadói oda kerültek be.

A főoldalon található statisztikai táblázat hamarosan csak az 5 fő csoport eredményeit fogja tartalmazni, amely 1-2 hónapon belül bővül a teniszes és élő tippes csoporttal. Természetesen a táblázatban nem szereplő csoportok is elérhetőek lesznek a VIP szektor/Előfizetések menüpont alatt!

 

VIP csoportjaink eredményeinek novemberi összegzését ezen a linken találjátok: Kattints ide!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...