VIP csoportok eredményei és fontosabb változások

márc 17, 2022 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

BOGOTA csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A 2021-es évet nagyon erősen zártuk és rengeteg profitot hoztunk el az irodáktól a kosárlabda tippekkel. Viszont az év elején a Bet365 iroda változtatott és később nyitja meg a piacokat, aminek köszönhetően jóval kevesebb érték van a tippekben, aminek köszönhetően több kosaras tippadó sem tudta hozni a korábbi kiemelkedő eredményeket. Így ezzel kapcsolatban nekünk is lépni kellett így csak az a kosaras tippadó maradt a csoportban akinek nem befolyásolta az eredményét a fent említett változás.

A BOGOTA csoportba bekerült 4 új tippadó és ennek köszönhetően, a VIP csoportjaink közül ez lett a legértékesebb! A tippek kb 40%-a kosárlabda, 60%-a pedig labdarúgásra érkezik majd, de ritkán más sportágak is előfordulhatnak.

A csoport tippjei 95%-ban Bet365 irodára érkeznek, a fennmaradó 5% pedig GG.Bet, Betcity, Pinnacle. Tehát a NAIROBI csoport mellett a BOGOTA csoport az amelyet a legjobban lehet követni VIP csoportjaink közül a Bet365 irodával. Tehát ez a csoport 1db irodával is tökéletesen követhető. (Természetesen aki ezt a csoportot szeretné választani de nincs lehetősége Bet365 irodával fogadni az szinte tökéletesen követheti 1xbet klón irodákkal mint pl. 22bet, vagy 2-3 alternatív irodát együttesen használva.)

Mint tudjátok az idő pénz, ami hatványozottan igaz a sportfogadásra, hiszen minél később fogadunk meg egy tippet annál kisebb lesz benne az érték, ezáltal ez befolyásolja az általunk elért profitot is. Tehát aki gyorsabb reakcióidővel rendelkezik az biztosan nagyon elégedett lesz a csoport eredményeivel, de akinek hosszabb idő kell a fogadáshoz annak meg kell elégednie valamivel kisebb profittal!

Az új tippadókat 5-6 nappal ezelőtt aktiváltuk, amely gyorsan meg is látszott a csoport eredményén!  Pár tétes veszteséget gyorsan profitba rántották és jelenleg 6,38 tét profiton állunk.

HEKLSINKI csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A HELSINKI csoport tippadóinál nem volt változás, hiszen a csoport folyamatosan jól teljesít és jelenleg is 23,5 tét profiton áll! Viszont akik csak Bet365 irodával követik a csoportot, azok kevesebb profitot tudnak elérni a fent említett Bet365 iroda változtatásai miatt. Ennek a megoldása az hogy kell regisztrálni egy kiegészítő irodát, és úgy már nem lesz problémánk a tippek megfogadásával! Az elmúlt másfél hónapban közel 50 tét profitot csináltam a VIP csoportjainkkal, mindezt úgy hogy az esti tippeket nem tudtam megfogadni. De ha tipp jött akkor ugrottam! A HELSINKI csoport kulcsa a gyors reagálás és a megfelelő iroda használata! Persze még úgy is profitot hoz a csoport ha lassabban reagálsz és csak Bet365 irodát használsz, de ha így van akkor inkább kövesd a BOGOTA vagy a NAIROBI csoportot, mivel ott a tippek leginkább Bet365 irodára vannak optimalizálva!

LISSZABON csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A LISSZABON csoportnál nagy változások nem történtek, igaz két kosaras tippadó bekerült a csoportba, illetve a tippeket kicsit jobban megszűrtük aminek meg is lett az eredménye, mivel jelenleg 18 tét profiton áll a csoport! Ebben a csoportban a kisebb piacoktól a legnagyobbakig fogadhatunk főként Kosárra, Focira és Teniszre. A tippek szinte kivétel nélkül mind elérhetőek Ázsiai irodákban, ahol nem limitálják a nyerő fogadókat. A csoportot egyébként a legoptimálisabban Brokerirodával és egy kiegészítő irodával lehet követni. A kisebb piacoknál ugyan gyorsabb az oddsváltozás, de minimális line eltérést természetesen simán be lehet vállalni. A csoportot lehet követni akár, csak 1xbet klónnal pl 22Bet, vagy 2-3 kisebb irodát kombinálva.

NAIROBI csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A NAIROBI csoportban is történt egy minimális vérfrissítés, aminek köszönhetően néhány korábbi kevésbé aktív tippadó kikerült a csoportból illetve néhány tippadónál kicsit jobban megszűrjük a tippeket. Bekerült néhány új tippadó is akik szép eredményeket hoztak az elmúlt évben. Közülük az egyik top ligákra küld tippeket, de általában akkor mikor megnyílnak a piacok a Bet365-nél. Ezeket a tippeket van hogy napokkal vagy hetekkel korábban megkapjuk de nem érdemes várni mivel a legtöbb esetben hatalmas oddscsökkenés következik be igaz az oddsok azért 1-2 napig stabilak. Tehát jól követhető tippek, de a pénzünk hosszabb ideig is benne állhat a tippben. Cserébe viszont így nem csak kis ligákra fogadunk ami az egyik ok pl amiért a Bet365 előbb limitálja a tétméretünket. Másrészt nagyon magas profitot tudunk elérni ezekkel a tippekkel ezért, nagyon ne gondolkodj azon hogy érdemes e megfogadni őket! A másik tippadó gólok alatt fogadási típusokat részesít előnyben. Ezeknél a tippeknél viszont az odds/line gyorsabban változik és valamivel nehezebb fogadni. Viszont durván jó profittal szolgál számunkra, ezért nem szerettem volna kihagyni ezeket a tippeket sem. A tippeket 0,25 line eltéréssel is bátran lehet fogadni, illetve néhány alternatív irodánál is el lehet kapni őket ahol később változnak a lineok. A 3. tippadó pedig multisport tippeket küld azaz szinte bármire jöhet, de ezek mind olyan válogatások amelyekkel szép profitot lehet összehozni! A büntetőlapos tippadó egyenlőre kispadra kényszerült mivel az elmúlt hónapokban nem hozott megfelelő eredményt, cserébe viszont rengeteg tipp érkezett. Habár a tippek többsége Bet365 irodára érkezik, a csoportban található egy kézi labda tippes sportelemző aki random irodákra küldi a tippeket. Ezek többsége fogadható Beten akár 1 pontos eltéréssel is, de mivel ezekkel a tippekkel még így is jó kis profitot lehet összehozni ezért ő marad a csoportban. (Aki maximalizálni szeretné a kézi tippek profitját érdemes egy kiegészítő irodát használni pluszban.) Jelenleg a csoport 8,4 tét profiban van!

BERLIN csoport fontos változások és aktuális eredmény:

Mivel az egyik nagyligás tippadó előző hónapban szabadságra ment ezért minimális változtatás kellett a BERLIN csoportban is, amely jelenleg 4 tét profiton áll. Jelenleg inkább közepes ligákra fogadunk a Spanyol illetve a Portugál bajnokságokból. Ezeken a piacokon nagyon jól teljesítenek a csoport tippadói, és ráadásul a tippeket elérhetjük az ázsiai irodáknál is! A tippeknél 0,25-ös hendikep eltérés megengedett azok számára akik csak lassabban tudnak reagálni a tippekre. A csoport természetesen követhető 1xklónokkal pl 22bet, vagy 2db kiegészítő irodával együttesen. (A fogadóirodákkal kapcsolatban hamarosan készítek egy rövid leírást és összegzést, hogy egyszerű legyen a felhasználásuk mindenki számára!) Természetesen ennél a csoportnál az ajánlott iroda továbbra is a brokeriroda ahol 10+ iroda ajánlatait kapjuk meg egyszerre!)

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...