Hogyan érd el a weben a blokkolt fogadóirodákat?

aug 21, 2020 | Alapismeretek, Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás

Minden sportfogadó iroda meghatározza azt a területi lefedettséget, amelyen belül működni szeretne/működni tud. Ez azt jelenti, hogy egyes országokban működnek, egyek országokban azonban hiába nyitjuk meg a weboldalukat, egyszerűen nem lehet kiválasztani a saját országunkat a listából. Ezt orvosolni nem lehet, tehát ha az adott oldal nem nyújt regisztrációt magyaroknak, akkor nem lehet használni. Viszont nagyon sok esetben használhatjuk őket, mert engednek regisztrálni, csak nem tudjuk a szokásos módon megnyitni őket. Ez a bejegyzés tehát abban segít, hogy azokat a fogadóirodákat gond nélkül elérjétek, amik engednek magyarokat regisztrálni /fogadni, csak a weboldaluk nem jön be. 

Miért fordulhat elő olyan, hogy használhatják magyarok de mégsem lehet elérni az oldalt?

Ennek két oka lehet: Egyrészt az adott ország bürökráciája privilégiumot épít, és a szerencsejáték/sportfogadó iparágat a saját kedvezményezetteknek adja át, így blokkolja a külföldi cégek weboldalait, hogy ne érjék el az emberek. ( amik egyébként sokkal jobb kínálattal rendelkeznek, ráadásul az ügyfélszolgálatok is messze jobbak a hazai szintnél, bár ez csak mellékes most.. ) De hogy ez mennyire etikus, azt döntse el mindenki maga, de ez a gyakorlat mindenképp szembe megy az EU-val, hiszen a szabad piaci verseny voltaképp megszűnik/csorbul. Másik ok amiért nem tudunk megnyitni egy-egy oldalt az lehet banális is, valamilyen technikai beállítás ami miatt a mi ip címünket nem engedik át. Nálam például volt olyan, hogy hiába nyitottam meg az egyik sporfogadó irodát, folyamatosan egy captcha kép jött be, ami elvileg azt szűné ki hogy nem vagyok-e robot (?) de hiába, mert lehetetlen volt kitölteni. Egy kis mérgelődés után azonban megpróbáltam másik ip címűről ( bővebben lent ) és gond nélkül ment, tudtam regisztrálni és a mai napig használom.

Úgyhogy bármelyikről is legyen szó, van megoldás, csak kövesd az itt leírtakat! 🙂

Ha a fenti jelenség előfordulna, és a sportfogadó iroda megnyitásakor üres képernyő jelenne meg, vagy olyan üzenet, hogy blokkolták az elérést vagy nem elérhető, akkor egy úgynevezett VPS megoldással kell megnyitni. 

Ennek a lényege annyi, hogy a böngészés ideje alatt egy másik ország ip címét kapod meg a közvetítő program által, így nem okoz gondot az oldal megnyitása. ( Viszont fontos, hogy az ilyen VPN megoldás nem jó ha új Bet365-öt akarsz regisztrálni! Erről a blog menüpontban olvashatsz részletesebben )

A VPN az online adatvédelem alapvető biztonsági eszköze. VPN nélkül mások könnyen lehallgathatják és megtekinthetik az internetes tevékenységeidet. Ebbe beletartoznak a böngészési előzmények, a letöltött fájlok, az online banki adatok és a jelszavak.

Még ennél is rosszabb, hogy az IP-címeden keresztül minden visszakövethető a készülékedig. Az IP-címed felfedi a fizikai helyedet, és ez alapján nyomon követhetnek a valós életben. Olyan, mintha postai levelezőlapokat küldenél a postán – bárki elolvashatja az üzenetet, és megnézheti a nevedet és címedet.

Ha azonban VPN-hez csatlakozol, az internetes tevékenységed titkosítva van, és a valódi IP-címed el van maszkolva. Senki sem láthatja, hogy ki vagy és mit csinálsz, még az internetszolgáltatók, a kormányok és a hackerek sem.

Ebben az esetben a levelezőlap helyett egy rendkívül biztonságos magánüzenetet küldesz, amelyet csak a címzett tud elolvasni. Nincs rajta a feladó címe vagy neve. Ha valaki más megpróbál kémkedni, csak rejtjelezett, zavaros információkat lát.

Gyors összefoglalás: Így működik egy VPN

  1. Elindítasz egy VPN-t, és csatlakozol egy kiszolgálóhoz. Javaslom, hogy egy megbízható szolgáltatást használj.
  2. A VPN titkosítja az internetes adatforgalmadat – senki sem kémkedhet az online tevékenységeid után (például a kormány, hirdetők vagy hackerek).
  3. A rendszer a titkosított adatforgalmat a csatlakoztatott VPN-kiszolgálóra küldi.
  4. Most úgy tűnik, hogy az internetes adatforgalom magától a VPN-kiszolgálótól származik. Lényegében elrejtetted a valódi helyedet, és a VPN-kiszolgáló helyére cserélted. Ez segít elkerülni az online cenzúrát, a felügyeletet és a tűzfalakat saját országodban.

Senki sem fogja tudni, hogy VPN-t használsz. A VPN titkosítási folyamata továbbra is biztonságossá teszi a személyes adatokat, így szabadon és névtelenül használhatod az internetet.

Forrás: https://www.wizcase.com/


  • A VPN megváltoztatja az IP címed
  • A használatához csak le kell tölteni egy megfelelő alkalmazást és elindítani

Milyen alkalmazásokat javaslunk? 

Elképesztően sok lehetőség van, van számos ingyenes alkalmazás és vannak fizetősek is. Ha hosszú távon kell ilyen megoldást alkalmazni, akkor érdemes lehet egy fizetőset választani ( mindegyiknél van teszt időszak kb úgyhogy érdemes először ezt kérni ) de ha csak pár alkalomra kell, akkor bőven jók lehetnek az ingyenesek is. Mindenki legyen szíves beírni a telefonja alkalmazás áruházába a „VPN” szót és töltse le azt ( vagy azokat ha többet is tesztelni akar ) amelyekről jókat írtak a felhasználók és sok vélemény van. Igazából nagyon nem lehet mellé lőni, egy egyszerű technikai megoldásról van szó és a legtöbb alkalmazás ugyanazt tudja, csak éppen van ami fizetős és va nami nem. De olyan alkalmazások is vannak, amelyeknél csak reklámok jönnek elő bizonyos időnként amiket át lehet ugrani, de egyébként a teljes funkcionalitásuk élvezhető. Úgyhogy megoldás van bőven, érdemes letesztelni párat! 🙂

Mi a „ProtonVPN”-t próbáltuk ki a cikk megírásakor, ingyenes, és jól működik. Argentinát választottuk ki a listából. Telefonon és gépen is elérhető, további információ: https://protonvpn.com/


Ismerj meg minket, ha még nem tetted! 🙂 

 


Bíztatásképp megosztunk pár képet, amiket olyan sikeres fogadóktól kaptunk, akik követik a szolgáltatásainkat❗


Végezetül pedig pár visszajelzés az elmúlt időszakból❗


További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink:


 

 

 



©ProTipsters.eu 2020

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...