Az elmúlt tíz évben, már több mint 100 pokerteremhez, fogadóirodához és ewallethez regisztráltam összesen. Vagy azért mert jobb bonuszokat és különféle visszatérítéseket kaptam, vagy azért mert limitálták a számlámat mert túl sokat nyertem, vagy épp mert jobb feltételeket kaptam..

Viszont egy dolog közös volt ezekben, mégpedig a support, ami a különböző szolgáltatások egyik legfontosabb része. Mivel rengeteget kellett velük egyeztetnem a változó promóciók kifizetések, hitelesítés, és hasonló dolgok miatt ezért ezalatt “szinte” egész jól megtanultam angolul. (Amikor pl. javaslok egy fogadóirodát valakinek, sokszor van hogy azt kapom válaszként hogy ő nem tud angolul.. Hát én sem tudtam! Fogtam magam és kerestem az ismerőseim között valakit, aki segített lefordítani az emailt, amit épp írnom kellett nekik, majd amikor már túl sok ilyen volt, akkor használtam a google fordítót és egyszerű tőmondatokban megírtam azt amit szerettem volna. Majd az érkező emailt lefordítottam a fordítóval, ha pedig valamit nem megfelelően fordított akkor segítséget kértem ismerősöktől. Tehát nem nagyon szeretem ha valaki már az első kis akadálynál írja hogy ezt vagy azt így vagy úgy nem lehet. Mindent lehet csak akarni kell!)

Tehát a tapasztalatom az volt szinte minden supportnál (nem sok kivétel volt) hogy a felvételi követelmény az volt hogy értelmi fogyatékos legyen az illető. (képletesen értve természtesen) Például legutoljára írtam a paypalnak a levont költségekkel kapcsolatban hogy ennyi meg ennyi volt és hogy ez kb duplája annak aminek kellett volna lenni, illetve hogy xFt volt a levont költség. Erre azt válaszolta hogy xFt volt a levont költség amit egyébként én is leírtam az emailban.. És ez a paypal ahol több tízmillió ügyfél van. Gondolhatjátok milyen okosságokat irtak a kisebb irodák alkalmazottjai. Persze én is fejlődtem folyamtosan, már úgy írtam meg az emaileket hogy tudtam mit fognak kérdezni, előre küldtem a szükséges dokumentumokat és adatokat vagy épp egyből elkértem a vezetőnek a kontaktját mert tudtam hogy a sima supportos képtelen lesz normális választ adni. Ezáltal olyan bonuszokat kedvezményeket harcoltam ki, amit csak az a bizonyos 1% tudott elérni, vagy épp “sokkal” gyorsabban tudtam megoldani a felmerülő problémákat illetve kérdéseket.

A szolgáltatások egyik legfontosabb eleme a support, azaz az ügyfél támogatás. Hiszen ez nagy mértékben befolyásolja az ügyfelek elégedettségét illetve eredményességét ha mondjuk a sportfogadásról beszélünk. Ennek a részleteibe inkább most nem megyek bele de a lényeg, hogy lehetőleg minél gyorsabban, érthetően, pontosan és tisztelettudóan oldja meg a felmerülő kérdéseket problémákat, és úgy segítse az ügyfeleket hogy azok teljesen meg legyenek elégedve. Persze mindig akad olyan akinek semmi nem jó, és előfordul hogy nem megfelelő hangnemben írnak és őket ugyancsak megfelelően kell kezelni. Pl.: “Küggyé tippeket!” és hasonlók..
Persze ahány ember annyi féle email érkezik, és rengeteg jófej és normális levelet is kapunk. Nekik természetesebben szívesebben adunk kedvezményeket, vagy pár plusz napot ha mondjuk saját hibájuk miatt lemaradnak néhány tippről vagy bármi olyan történik amiből bármilyen kis mértékű hátrányuk származhat. Tehát érdemes emberi hangnemet megütni mert aki nem kedves a Zsolttal aki a supportot intézi akkor annak bizony nem fogom javasolni hogy bármiféle plusz előnyt vagy kedvezményt kapjon. Természetesen mindenkinenk ugyanazt a magas színvonalú és részletes tájékoztatást adjuk aki felveszi velünk a kapcsolatot, de mindig jobban jár az aki megfelelően közelít a kapcsolatfelvételnél.

Egyre több és több olyan emailt olvasok ahol külön kiemelik és megköszönik a support gyorsaságát hatékonyságát alaposságát odafigyelését és még sorolhatnám. Ez viszont már nem csak az én érdemem, azaz inkább úgy fogalmaznék hogy ez már leginkább csak a Zsolt érdeme aki ilyen alapossággal végzi az ügyfelek tájékoztatását. Általában kora reggeltől késő estig segít az ügyfeleknek akár emailban akár valamelyik közösségi oldalon írnak üzenetet. Mint említettem én már rengeteg supporttal álltam kapcsolatban de még azok sem voltak olyan gyorsak és alaposak ahol nagyon nagy számú csapat kezeli az ügyfelek kérdéseit. Szóval úgy gondolom le a kalappal és tényleg megérdemli a dícséretet. Hiszen nem elég az hogy valaki jó tippeket kap szükség van arra is hogy a kezdő és a haladó sportfogadókat időnként a helyes irányba terelje megfelelő információkkal és tanácsadással. Sokan már régóta előfizetőink és bizony alátámaszthatják hogy a Zsolt ügyféltámogatása is nagyban hozzájárult az elért profijuk növekedéséhez.

Viszont, egyre több kérdés, kérés, üzenet érkezik napról napra, ami rengeteg időt és energiát emészt fel. Sok olyan kérdés érkezik amire a válasz megtalálható a weboldalon, amit ugye mindenkinek kötelezően át kell(ene) olvasnia, hiszen szinte minden információ megtalálható ott ami szükséges ahhoz hogy valaki komoly eeredményeket érjen el, és egy profi fogadóvá váljon. Ha az ott szereplő információkat elolvasás helyett mindenki egyesével kérdezné meg, akkor bizony nagyon lassu lenne az ügyfél kapcsolattartás és nem lenne hatékony. Persze attól, hogy valaki átolvassa az infokat még lehetnek kérdések. De ha valaki arról kérdez hogy mit jelent valamelyik ázsiai hendikep akkor az már elég nagy gond, hiszen azt napi szinten használjuk és részletes táblázat van róla a weboldalon illetve külön blogbejegyzést is írtam róla. Amikor elkezdtem a protipsters.eu szolgáltatását, mindnekinek probáltam segíteni és egyre többen írtak, volt aki napi szinten többször. Mivel láttam hogy ez így már nem tarthaó, hiszen nem hatékony ha fél órákat beszélek 30 emberrel és az egész nap elmegy ezzel holott még 5 másik feladatot is meg kellne csinálni plusz a fogadásokat nekem is meg kell tenni, ezért ís készítettem részletes leírást mindenről. Kérek mindenkit hogy olvassátok és használjátok, és tényleg csak indokolt esetben írjatok mivel arra már nincs lehetőség hogy mindenkit egyesével “kiépezzünk”.

A weboldalra https://protipsters.eu/velemenyek/ kikerült néhány újabb kép ahol arról írtatok, hogy milyen eredményeket értetetek el illetve több helyen olvashattok a support eredményességéről is.