Ekérkeztünk egy újabb nagyobb mérföldkőhöz amikor is a “Kiképzés projekt” résztvevője elérte az 1500€-os profitot ami átszámolva 485.000Ft. Mint ahogy a korábbi blog posztokban is írtam február 8.-án kezdte az egyik barátom a profi fogadást szigorú felügyelet mellett. 500€-t fizetett be a Bet365 számlájára ahol korábban komoly veszteséget ért el és az elődleges cél az volt hogy megmutassam neki hogy egy profi stratégiával és minőségi tippekkel milyen proftitot is lehet elérni. 20€-os tétekkel fogad minden tippet (kivéve az élő féltétes tippek) és jelenleg az Ártemisz, Athéné, Árész és Élő tippek csoportot követi.

A 20 euros tétmérettel durván 3 hónap alatt 78tét profitot ért el, amivel eddig 1565€-t keresett. Kicsit bosszantó hogy az 1500€-os határ már joval korábban meglett volna, de volt jónéhány nyertes tipp amit kihagyott, talán mert már nem olyan szoros a kontroll vagy mert nem szabad olyan sokat inni 😀

Tehát átszámolva 6500 Forintos tétekkel havi 161.000Ft átlagprofitot ért el az elmúl bő 90 napban. Amit nagyon fontos megérteni hogy ez nem azt jelenti hogy minden hónapban keresett 161.000Ft-ot, mivel a profit ingadozik és bizony volt olyan hónap amikor a profit nem emelkedett hanem stagnált vagy épp kissé visszaesett. A lényeg azon van hogy betartja a tétméretet függetlenül attól hogy épp  hogyan teljesítenek a tippek, mert mint látható kicsit hosszabb távon is komoly profit érhető el még akkor is ha van egy egy gyengébb hónap.

Lehet hogy néhány embernél felmerül a kérdés hogy: Miért nem emeli a tétméretet? Ha az első és a második hónap után megemeljük a tétméretet az azt jelentette volna hogy az első hónap után már 35€-val a második után pedig 45€-val fogadhatott volna és bizony már 2500€ tiszta profitnál járnánk. Sokan követik el azt a hibát hogy elkezdenek 1-2ezer Ft-al fogadni majd egy jobb iddőszak után már 10-20ezer Ft-al fogadnak. Ez egyrészt azért hiba mert minden jó időszak után jön egy gyengébb, ami azt jelenti hogy egészen addig növelik a tétet majd a gyenge időszakot a legmagasabb téttel fogja követni amivel nagyon gyorsan el lehet égetni az addigi profitot. De talán nem is ez a legnagyobb gond hogy ezt nem megfelelően kezeli a többség. A fő probléma az hogy ha a fogadóiroda azt látja hogy gyorsan növekszik a bankrollod, és vele együtt a tétméreted is, ráadásul csak kis ligás tippeket teszel, azt fogja mondani hogy nem szivesen látunk és innentől már csak minimális tétmérettel fogadhatsz amivel nem igen lehet elérni normális profitot, vagy az 1xbet pl korlátozza a tétméretet és rosszabb oddsokat is kezd el adni. Tehát az elsődleges cél óvni a fogadószámlánkat, és megtenni mindent annak érdekében hogy ne figyeljenek fel ránk és minél tovább tudjuk “fejni” az adott számlát. Tehát nem az a cél hogy rövid távon minél nagyobb profitot érjünk el hanem az hogy sokáig tudjunk nyerni sokkal többet. Ez az oka annak hogy nem változtattunk a tétméreten! Illetve azért van pluszban az Athéné csoport, illetve az élő tippek csoport hogy a kis ligás kosár tippek mellett legyenek más nagyobb ligák is ami ugyancsak segít  hogy később kapjon valaki limitálást a számláján. Arról nem is beszélve hogy ezek a csoportok is nagyon szépen hoznak főleg az Élő csoport ahol nagyon komoly profitokat tudunk elérni szinte minden hónapban.

A fő cél az hogy tovább növeljük a bankrollt és 2000€ környékén megosztjuk és a tőke egy részét átrakjuk egy broker irodába, és kibővitjük a nagyligás csoportokat, amelyeket ott limitálás nélkül egyszerre 10db fogadó iroda valameylikében meg tudjuk tenni a fogadásainkat akkora tétmérettel amekkorával szeretnénk. Igaz hogy valamivel kisebb profitot hoznak a nagyligás csoportok mint a kisligásak, de akkorra már lesz olyan bankrollunk hogy használhatunk nagyobb tétméretet ezeknél a tippeknél, amivel értelem szerűen nagyobb profitot tudunk majd elérni. (ezzel kapcsolatban még lesz majd egy nagyobb bejelentés, remélhetőleg a hónap végén)

Tehát a sok hiba ellenére amely azért vot bőven (igaz ezt ő tagadja, mint mindenki..) nagyon szép profitot tudott elérni, ami igazából egy minimális energiabefektetéssel lett meg. Viszont látható az is hogy nem kezdjük felélni a profitot mivel a cél az hogy elérjünk egy olyan tőkét amivel már lehet egy komoly átlagprofitot erlénri és időszakonként nagyobb összegeket kivenni. Ha most elkezdenénk csapolni a tőkét akkor megragadnánk egy szinten és egy gyengébb időszakban visszaesne a bankrollunk amit a legtöbben különböző hibák elkövetésével tovább csökkentenék, és a türelmetlenség és a mohóság miatt akár visszaesnénk a kezdetekhez. Holott nem a stratégiával vagy a tippekkel volt a gond, egyszerűen nem számolnak azzal hogy a pénz nagy részét kivették, vagy épp azokkal a hibákkal amiket elkövettek mert nem bírtak türelmesen és profi módon fogadni.

Mint láthatjátok nem lehetetlen nyerő sportfogadónak lenni, de az eredmény nem csak a tippektől függ hanem attól is hogy azokat hol és hogyan használjuk fel. Ezért kell mindenkinek arra törekedni hogy a leírt szabályokat szigorúan tartsa be. Természtesen mindneki hibázik még én is, de törekedni kell arra hogy a stratégia maximálisan be legyen tartva és az eredmény nem marad el.

A Kiképzés blog befejező részét ezen a linken találod: https://protipsters.eu/2019/08/23/kikepzes-10-limit-less