Rólunk

A ProTipstersről

Kövecses Balázs vagyok, a ProTipsters© megálmodója. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon elsőként kezdtünk el egy olyan minőségi szolgáltatást nyújtani, amellyel az előfizetők valós és kézzel fogható profitot tudnak elérni, akár hosszú távon is. Ennek az oka pedig a következő: Durván 10 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, és a pár száz forintos fogadásoktól indulva jutottam el a profi nagytétes sportfogadók közé. Ezalatt az időszak alatt olyan tudást halmoztam fel, amely megfelelő stratégiával és minőségi tippekkel kombinálva bárkiből eredményes és profi sportfogadót varázsolhat.

Megbízhatóság

A szolgáltatásunkat a hitelesség és a megbízhatóság pilléreire építettük és ezt az előfizetőink is érzik. Mi mindig elérhetőek vagyunk számodra.

Profi csapat

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, melyek a rengeteg munkának, tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetőek. 

Elégedettségi garancia

A szolgáltatásunk az évek alatt több ezer embert terelt át a nyertes oldalra, így biztosak vagyunk benne, hogy Te is elégedett leszel.

Mások mondták rólunk

Sziasztok!

Örökre hálás leszek Hérának (Nektek), hogy, amit elbuktam 2 év alatt, azt 2-3 hónap alatt teljesen visszanyertem. Köszönöm!

Attila

Helló,

Köszi a sok infót, amit rendszeresen megosztotok! Egyébként gratula az egészhez, amit felépítettetek! A legprofibbak Ti vagytok!

Edit

Üdv,

Az a durva, hogy először csak az ingyenes tippeket mertem kipróbálni, aztán kénytelen voltam előfizetni a Hérára, mert durván jó tippek jöttek! 😀 

Sándor