450.000Ft profit egy hónap alatt sportfogadással limitált számlán!!!

okt 19, 2018 | Alapismeretek, Sikertörténetek, Eredmények

Szeptember második felében és október első felében limitált bet365 számlával fogadtam és ennek a történetét és eredményét olvashatjátok a következőkben.

Az elmúlt hónapban több blogbejegyzést is készítettem arról hogy, bizony az európai típusú fogadóoldalak mint a Bet365 vagy az 1xbet klónok, nem nagyon szereti azokat a fogadókat akik rendszeresen nyernek. Ezért belimitálják a tétméretet egy minimális összegre (persze az összeg nagysága függ attól hogy mekkora ligáról és mekkora piacról beszélünk) és így próbálják ellehetetleníteni a profi fogadókat. Korábban írtam arról hogy a kis ligás tippekkel lehet igazán kaszálni, viszont ezek a tippek a fent említett irodáknál érhetőek el. Korábban írtam arról is  hogy milyen kiskapuk vannak ezzel kapcsolatban amivel meg lehet nyújtani egy egy számla élettartamát, vagy épp milyen módon lehet nyitni a saját, vagy valaki más nevére. Viszont ha valaki komolyan fogad, akkor előbb utóbb szembesülnie kell a ténnyel hogy nem tud új bet365 számlát nyitni mert elfogytak a kedves ismerősök.

Természetesen van alternatíva mivel sok olyan tippadó van akinek a tippjeit meg lehet fogadni azoknál a fogadóirodáknál amelyek nem korlátozzák a nyerő sportfogadók tétjeit. Erről is lesz majd külön blogbejegyzés de most a limitált bet365 számlával való fogadás a téma. 

Mivel egy hónappal ezelőtt limitálták az egyik új bet365 számlámat, ezért gondoltam letesztelem milyen is az ha több hasonlóan limitált számlával kezdek fogadni. A poént lelőttem már a főcímben, mivel sikerült majdnem fél milliós profitot összehozni 3 db limitált számlán.

Viszont itt nem maga a profit nagysága az ami durva, hanem az hogy mindezt limitált számlákon sikerült összehozni! Mivel az egyes fogadásokat 700Ft és 5000Ft között tudtam megtenni . (amúgy legtöbbször 2000Ft-os tét méret körüli volt a limit a fogadásoknál)

De akkor nézzük az elejétől!

3 db limitált számlával nagyjából 10.000Ft-os átlagtétet lehet kihozni tippenként amit értelemszerűen több részletben teszünk meg az irodákban. Ez azt jelenti hogy szükség van nagyjából 300.000Ft-os bankrollra. (ennek az oka hogy 3%-os a tétméretünk és 300.000Ft-nak a 3%- az durván 10.000Ft) Tehát ha neked nincs 300.000Ft bankrollod akkor mit csinálsz? (ha nem tudod akkor irány a protipsters.eu Fogadási útmutatója ahol részletesen írtam ezekről)

Meghatározod mekkora a bankrollod mérete és annak veszed a 3%-át az lesz a tétméreted. Azaz ha valakinek 100.000Ft a bankrollja akkor az ő tétmérete 3000Ft és és ha ugyanazokat a tippeket tette volna meg akkor 150.000Ft profitot ért volna el ezalatt az egy hónap alatt. Tehát a bankrollodból számolod a tétméretedet és ez határozza meg a profitodat, nem pedig fordítva! (A tétméreted megállapításához használd a Fogadási Útmutatót!

Ezután elosztod a bankrollod 3 felé és beutalod az adott fogadóirodákba. Itt már nem trükköztem vps el és hasonlókkal mivel már limitált számlákról van szó. Ugyanabban a böngészőben léptem be mindhárom bet365 számlára, de a fogadóiroda 3 különböző linkjével, így egyszerre be tudok jelentkezni több felhasználói fiókba is! 

A következő V.I.P. csoportok tippjeit fogadtam https://protipsters.eu/vip-szektor/ Helsinki, Nairobi, Rio, Tokyo, Berlin.

Elkezdődött a fogadás. Az első tippet megtettem 1500Ft-al az első számlán majd a másodikon és a harmadikon. Így 4500Ft volt a tétméretem az adott tippre, és mivel 1500Ft volt a max tétem amit az iroda engedett egy számlán ezért többet nem tudtam rá tenni. Viszont amint változik kicsit az odds újra tudok fogadni nagyjából ugyanekkora tétben. Így pár másodperc után újra meg tudtam tenni ezt az összeget, és így már meg is volt a 10.000Ft körüli tét. De persze ki lehet használni az alternatív fogadási módokat is. Tehát pl a tipp -0,5 ázsiai hendikep a hazai csapatra amit megteszek mindegyik irodában mondjuk 1000Ft-al a limit miatt. Viszont a -0,5Ah ugyanazt jelenti mint a sima győzelem tehát megteszem annak a csapatnak a győzelmét is. Általában az nagyobb piacnak számít és mondjuk ott már 2000Ft-okkal tudok fogadni. És így már ismét a 10.000Ft átlagtét közelében vagyok. Jön pl egy szöglet tipp 8,5 ázsiai szöglet felett, de megtalálható kicsit más oddsal 8,5 szöglet felett illetve 8 szöglet felett is és mivel mindegyik esetben 8 szögletnél vesztünk 9 vagy felette szögletnél nyerünk megfogadhatjuk mindegyiket egy számlán. Az alternatív fogadások és az ázsiai hendikepet megtalálhatjátok a Fogadási útmutató táblázatában és leírásában. Persze ha mondjuk egy kis ligás kosárlabda tipp jön amire csak 700Ft-ot lehet tenni akkor várok hogy változzon az odds vagy a line. és úgy fogadok. Nagy eséllyel azon a tippen kevesebb lesz az átlagtétem de ennek nincs nagy jelentősége. Ha esetleg túl kevés tétet tudtam volna tenni egy tippre akkor megtehetem még kis eltéréssel is. Tehát a tipp mondjuk x2 kétesély akkor az vendég csapatra fogadtam még +0.25 ázsiai hendikeppel is stb. Vagy épp X2 helyett dnb opcióval.(igaz így döntetlen esetén nem nyerek, de ha szükséges a nagyobb átlagtét miatt akkor minimális részt arra is tehetek)

Szóval leegyszerűsítve megpróbáltam kihozni a 10.00Ft-os tétméretemet ahogy csak lehetett. Persze nem mindig sikerül de mint látható, így is elég eredményes lett. Persze akinél mondjuk csak 5000Ft az átlagtét, az sokkal könnyebb helyzetben van mert kevesebbet kell trükközni és könnyen összehozza ezt a tétméretet több számlán.

Igen jól látod! Bizony a limitált számlával több munka van mivel több fogadást kell megtenni. De azért havi pár órás munkával 450.000Ft-t keresni mindenképp megéri! 

Összegzésképpen annyit hogy jó tippekkel okosan fogadva jelen állás szerint szép összegeket lehet kivenni szinte minden hónapban a sportfogadásból még limitált számlákkal is!

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...