VÁLASSZ MAGADNAK CSOPORTOT!

Hogyan válassz tippadó csoportot?

Ahhoz, hogy megkapd a tippjeinket, először egy V.I.P. csoportot kell választanod. A tippadó csoportokat két részre bontottuk: kis ligás és nagy ligás csoportokra. Mielőtt kiválasztod, hogy kinek a tippjeit szeretnéd megfogadni, mindenképpen tájékozódj arról, hogy melyik számodra a legmegfelelőbb!

Kis ligás csoportok

Az ilyen csoportoknál a tippek alacsonyabb osztályú ligákra, vagy olyan sportágakra érkeznek, amelyek nem annyira felkapottak. A  profi tippadók nagyon magas és stabil profitot tudnak elérni mivel jobb információkkal rendelkeznek mint a fogadóirodák. Hátránya hogy az oddsok gyorsabban változnak, ezért fontos hogy mielőbb tudj reagálni az érkező tippekre.

Nagy ligás csoportok

Ezeknél a csoportoknál magasabb ligás bajnokságokra fogadhatunk, ahol az oddsok kevésbé és lassabban változnak, ezért bőven van idő megtenni a tippeket. Nagyobb bankrollal rendelkezőknek is ajánlott, hiszen ezek a tippek limitálás nélkül is fogadhatóak szinte minden irodánál. Hosszabb távra kiváló választás minden sportfogadó számára!

A leírás alapján válaszd ki a számodra legkedvezőbb V.I.P. csoportot!

Fizess elő és élvezd a “Push” üzenetben érkező profi tippeket!

Fogadd meg a tippeket majd költsd el a nyereményedet!

A szolgáltatásunk igénybevételéhez az alábbiakra lesz szükséged:

ProTipsters előfizetés

Bankkártya*

Okostelefon/Tablet

Fogadóiroda account

*Vagy utalási lehetőség.

Nézd meg az eddigi eredményeket!

Nagy ligás csoportok 

Kis ligás csoportok

Inkább tennél egy ingyenes próbát?

Nem probléma! A piac híg és tudjuk, hogy mindenki ígér fűt fát… Mi azonban ingyen és kötelezettségmentesen bizonyítjuk is, hogy profik vagyunk!

  • Kérem adjon meg kis, nagy betűt számot és különleges karaktereket is jelszavához!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.