NAGY ODDSOT CSÍPTEK EL A LISSZABON CSOPORT KÖVETŐI!

okt 21, 2021 | Sikertörténetek, Eredmények

Az év végére bizony beerősítettünk 🏀  “kosaras” tippekből, mivel az évek óta nagy sikerrel és kiemelkedő eredményekkel hasító Helsinki csoport mellé, betársult két kispajtása, a Bet365-re optimalizált Bogota és a valamivel nagyobb piacos Lisszabon, ahol ázsiai irodákra érkeznek a tippek.

Mindhárom kosaras csoportba a legjobb és legprofibb sportelemzőktől érkeznek a tippek akik mindannyian bizonyították már az eredményességüket az elmúlt években! (Korábbi blogbejegyzésünk ITT) Azoknak akik nem a “kényelmes” fogadók közé tartoznak és hajlandóak is tenni a legjobb eredmény elérése érdekében, mindhárom csoport kiemelkedő profitot fog hozni! Mit is értek ezalatt pontosan? Tegyük fel hogy valaki csak Bet365 irodával rendelkezik, de szeretne nagyon sok profitot elérni, az nyugodtan választhatja a Helsinki vagy a Lisszabon csoportot is, hiszen a tippek kb 80%-át még így is meg fogja tudni fogadni. Habár már így is szép profit érhető el, hiszen a Helsinki csoportot eddig is így követtük az elmúlt 4 évben, de mindenkinek lehetősége van a Bet365 iroda mellé egy kiegészítő irodát használni, amellyel a megfogadott tippek aránya 95% fölé kúszhat! Tehát aki már régóta követ minket, az pontosan tudja hogy mekkora érték van ezekben a kosárlabda tippekben, és szeretné megfogadni mindet, annak nem fog problémát okozni az hogy regisztráljon pl. a 22Bet irodába (Ahol mindhárom kosaras csoport szinte minden tippje elérhető), vagy hogy a Lisszabon csoport követése érdekében beregisztráljon a Pinnacle irodához vagy Broker irodát használjon. (Ezeknél az irodáknál nem kell félnünk a tétméret vagy az odds korlátozástól)

Sokan kérdezik azt, hogy melyik csoportot érdemes választani? Az a helyzet, hogy ezek közül igazából nem lehet választani, hiszen mindegyikben azonos képességű tippadók vannak, akiknek a tippjeivel hatalmas bankrollt lehet felépíteni hosszabb távon. Miért emelném ki azt hogy hosszabb távon? Mondok egy példát amely egyértelműen rávilágít a lényegre: Vizsgáljuk meg az elért eredményt az elmúlt 21 napban a 3 kosaras csoportnál! Bogota csoport -3,8 tét veszteség, Helsinki csoport 6,8 tét profit, Lisszabon 25 tét profit. Mi az amit biztosan tudunk? Az hogy a profit ingadozik! Azaz vannak erősebb és gyengébb időszakok, ezért csak hosszútávon lehet meghatározni azt, hogy milyen eredményt érhetünk/várhatunk el. Mindhárom csoportnál úgy kell az elvárásokat igazítani, hogy havonta átlagosan 10-15 tét profitot fogunk realizálni! Tehát nem lehet azt várni a Lisszabontól hogy mindig 25 tét profitot fog hozni, és persze a Bogotától sem hogy -3,8 tét veszteséget, csak azt, ha hosszabb távon követjük ezeket a csoportokat, akkor a havi átlagos profitunk 10-15 tét körülire fog kijönni! Akik gyorsabban reagálnak, vagy több több irodát használnak ennél valamivel magasabb, akik pedig kevésbé maximalizálják az elérhető profitot, ennél valamivel gyengébb eredményt fognak elérni!

Szívesen kipróbálnád valamelyik csoportunkat? Használd a 2021-OKTOBER kuponkódot amely 25%-os előfizetési kedvezményre jogosít!  Én is AKAROM!

Nagy oddsokra ritkán fogadunk, mivel az mindig növeli a varianciát, de néha előfordul, hogy érkezik ilyen is, mint legutóbb Glacerie női csapat győzelme az Lisszabon csoportban, amely 💰 8.25-ös oddsal 💰 szép profitot hozott a követőknek! Persze a nagy odds relatív fogalom hiszen a Covid előtt akasztottunk egy 247-es kombi oddsot is, de ilyen tippek csak ritkán érkeznek hiszen ennyire bennfentes információkhoz a tippadók sem jutnak hozzá sűrűn! Profi és tudatos sportfogadóként, a célunk az, hogy szakértők tippjei alapján, meghatározott stratégia mentén építsünk fel sok kisebb fogadásból egy komoly tőkét!

LISSZABON 2021. októberi eredmény

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Tudod mi a legjobb befektetés a válság idején?

A befektetés célja az, hogy egy adott pénzösszeg felhasználásával extra profitot érjünk el. Annál jobb egy befektetés, minél nagyobb profitot hoz, minél rövidebb idő alatt. Na és persze az sem utolsó szempont, hogy minél kisebb kockázat mellett történjen a dolog!...

Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy...

12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

Ha már régebb óta követed a "testvér" oldalunkról elérhető ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A ProTipsters.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a...