Így keress pénzt, a Helsinki kosár tippekkel!

ápr 1, 2023 | Hírlevél, Stratégia, Fogadási alapismeretek, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

A profi sportfogadás egyik legfontosabb eleme az, hogy minőségi tippeket fogadjunk, hiszen e nélkül nem lehetséges hosszútávon profitálni. Pár dolgot írnék most a Helsinki csoport kosaras tippadójáról, aki mostanra már több mint 5. éve szolgáltatja számunkra a jobbnál jobb tippeket, amelyekkel bizony jópár millió Forint hasznot hozott nekem és az előfizetőinknek egyaránt. Tehát az nem kérdés hogy maga a tippadó a világ elitjébe tartozik, én pontosan ezért teszek meg mindent annak érdekében hogy a lehető legeredményesebben fogadjam meg ezeket a tippeket. Természetesen ezek a tippek önmagukban nem sokat érnek, hiszen ha nem követed őket megfelelően, akkor nem fognak megfelelő profitot hozni a számotokra. Pontosan ezért is készítettem a csoporthoz ennyire részletes fogadási segédletet, aminek az a célja hogy a segítségével maximalizáld az elérhető profitot. Leegyszerűsítve, ha pénzt akarsz keresni sportfogadással, szinte havi rendszerességgel akkor meg kell dolgoznod érte! 

Itt jön képbe a profi sportfogadás második legfontosabb eleme, mégpedig az hogy neked mindent meg kell tenned annak érdekében hogy a lehető legtöbb profitot hozd el ezekkel a tippekkel az irodáktól. Nézzünk egy egyszerű példát: Követed a csoportot csak Bet365 irodával, de olvasod a csoport leírásában hogy ezzel az irodával csak a tippek egy részét lehet megfogadni. Erre néhányan megírják a kérdőívben hogy Bet365 irodával csak a tippek egy részét lehet megfogadni… És azt is olvashatod a csoport leírásban, hogy A PROFIT MAXIMALIZÁLÁSA TE FELADATOD! Csak annyi lenne a dolgod hogy beregisztrálj egy, vagy két alternatív irodát és így a tippek nagy részét már meg is tudod fogadni. A kérdőívekből látom hogy milyen irodákat használtok, és azt is hogy mit nem. Van aki minden irodát felhasznál, teljesen kivéreztet és addig tolja ki a pénzt amíg nem limitálják. Én pl ilyen vagyok! ÉS TE??? Tudom, hogy mindenkinek van egy kifogása hogy miért nem használ kiegészítő irodákat… Viszont nekem van egy elég nyomós érvem hogy miért érdemes! Hát a többlet profit miatt!!! Bizonyos irodáknál egyszerűbb profitálni a jobb oddsok, vagy a lassabb változás miatt mint a Bet365-nél vagy a 22betnél! Igen a kínálat valamivel kisebb, épp ezért használok 2-3 irodát egyszerre. Viszont a profit a jobb esélyek miatt magasabb, és sokszor nem kell kihagyni tippeket mert előfordul hogy még jóval később is fogadható. ÍGY HOZD EL A LEGTÖBB PÉNZT AZ IRODÁKTÓL: LINK (Ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el alaposan, a szavakra linkelt oldalakkal együtt!)

Tények a Helsinki csoportról!

  • Az elmúlt 5 évben, nem volt egy olyan év sem, amikor a csoport követői ne tudták volna minimum megduplázni a bankrolljukat! Csak a tisztánlátás végett szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a sportfogadók többsége, ilyen távban leginkább elveszíti a bankrollját, és az ilyen mértékű profitról még csak nem is álmodozhat.
  • Megemlíteném azt is, hogy minden évben vagy pár olyan hónap amikor is olyan profitot hoz a csoport, hogy egy hónap alatt meg lehet duplázni a bankrollt! Ettől függetlenül a csoport leírásában azt olvashatjátok hogy az elérhető profit havonta átlagosan 10-15 tét, de ezt kis odafigyeléssel elég könnyű túlteljesíteni!
  • A csoport tippjeit a kezdetek óta ponteltéréssel fogadjuk, hiszen így is bőven profitos a számunkra! Régen max 6 pontos eltéréssel fogadtunk, 2 éve pedig már max 4 pontos eltéréssel, ugyanis a tippküldő rendszer jóval gyorsabb lett, így a tippek szinte csúszás nélkül megérkeznek az applikáción.
  • Nem csak a Helsinki csoport, de maga a sportfogadás paraméterei is folyamatosan változnak, és ezt nekünk sportfogadóknak kell lekövetnünk! Régebben pl Bet365 irodával szinte tökéletesen lehetett követni ezeket a tippeket, viszont egy ideje a Bet365 változtatott azon mikor teszi ki a tippeket így ott a tippek egy része fogadható, míg 22Bettel szinte minden tipp elérhető. Viszont jöttek azóta a kiegészítő irodák, amelyekkel szépen lefedhetjük a csoport kínálatát és tovább profitálhatunk a tippekkel.
  • A Helsinki csoport tippjeivel nagyon könnyű pénzt keresni!  Legalábbis annak aki hajlandó úgy fogadni ahogy az a segédletben szerepel!) De ez nem azt jelenti hogy a sportfogadással könnyű pénzt keresni! Ez csak azért van, mert nálunk minőségi tippeket kapsz, illetve egy eredményes stratégiát. Viszont mindez semmit sem ér ha te nem azt csinálod amit kell! VEDD KOMOLYAN!!!!

 

Ebben a hónapban pár nappal előbb küldtem ki a kérdőívet mert láttam hogy a dél amerikai kosár tippeket elég nehéz követni, és érkezett pár visszajelzés is ezzel kapcsolatban. Ezért szerettem volna egy pontos képet látni arról hogy a követők a különböző fogadási paramétereikkel, milyen minőségben tudták követni a tippeket! Tehát a márciusban a csoport valamivel nehezebben volt követhető, ennek ellenére a követők fele profitban végzett míg a másik fele kisebb veszteségben zárt! Ezen azért érdemes elgondolkodni mindenkinek! Vajon mi lehet az oka, hogy A.) játékos veszít miközben B.) játékos nyer ráadásul ugyanazokat a tippeket fogadják? Na igen pont erről szól ez a blogbejegyzés, illetve a tippek alatti fogadási segédlet! Ebben a hónapban valóban nehezebb volt profitálni, de az hogy sikerült e csak rajtad múlt! Nem is azért vagyok mérges mert, valakinek gyengébb eredmény született, hiszen neki a fogadási paraméterei lehet nem annyira optimálisak, hanem azért amit egyértelműen látok a visszajelzésekből és a kérdésekből! Pl.: A csoport leírásban és a tippek alatti segédletben külön rész van arról milyen irodát érdemes használni, és láthatod hogy a Bet365 irodával nem lehet minden tippet megfogadni. Te ennek ellenére csak azzal ugrasz neki és elégedettlen vagy az elért eredménnyel, holott most már kb hetente leírom hogy használj kiegészítő irodát! Bizonyára van egy jó kifogásod hogy miért nem… De ebben az esetben ehhez igazítsd az elvárásaidat is! Vagy pl az oddsok változnak, és míg valaki profitál 22bet irodával addig más veszteséget ér el. Téged kisbarátom már limitálnak és ezért nem tudsz megfelelő profitot elérni. Kb 10 helyre leírtam már hogyan ellenőrizd és hogy mindig figyeld. De mindegy ha 100 helyre is írom le, ha nem olvasod el vagy nem követed az útmutatást, akkor az eredményeid is jóval gyengébbek lesznek.

Az egyik kérdőíves visszajelzést szeretném megosztani veletek:

Sajnos a februar gyenge volt a marcius minuszos, ennek ellenere maradok termeszetesen, mert tavaly junius ota ez volt az elso minuszos honapom 🙂

Egy rövid elemzést is írnék Máté visszajelzésével kapcsolatban: A kérdőív végén fejtette ki eddigi tapasztalatait, amelyből látszik hogy a Helsinki csoporttal évente tényleg átlag 10 hónapot profitban lehet lehozni. Ez mind szép és jó, hiszen ha követitek az utasításokat szinte kockázat nélkül lehet eredményesen fogadni. Viszont amikor így jönnek az eredmények sorozatban, akkor jönnek a hibák is! Általános hiba hogy ha azt látjuk hogy havi szinten jönnek a profitok, akkor egyre többet és többet akarunk! Azaz növeljük a tétméretet, hiszen alig van veszteséges hónap, ezért nyugodtan lehet nagyobb tét, nemigaz? HÁT NEM! Ingadozás hónap közben is lehet és eléggé összcsokizod az alsódat ha épp egy nagyobb hullámba szaladsz bele. Hát még akkor ha nagyobb tétmérettel fogadsz mint amit leírtam a segédletben. Máté 5%-os tétméretet használ ami a megengedett duplája. 10 tétes ingadozás azért sokszor előfordul, de simán lehet nagyobb is ezért fontos hogy megfelelő tétméretet használjunk. 10 tét lejtmenetnél 5%-os tétmérettel vissza is toltuk a bankrollunk felét! Ezt hívják kérem úgy hogy SZERENCSEJÁTÉK! Megértem ha kicsi a bankrollod és emiatt nagyobb tétméretet választasz, de te is értsd meg, ha ezt teszed, csak idő kérdése mikor szaladsz bele egy orbitális pofonba! És van még egy másik nagyon nagy hiba is.. A csoport leírásban olvashatjátok hogy a Bet365 irodával a csoport tippjeinek egy része követhető csak. (Ennek az aránya egyébként ingadozhat) És ott olvashattok arról is hogy érdemes plusz kiegészítő irodát használni. (ÍGY HOZD EL A LEGTÖBB PÉNZT AZ IRODÁKTÓL: LINK)  Ha ezt megtetted volna akkor a többiekhez hasonlóan te is profitban lennél ebben a hónapban mivel az reagálási időd optimális. Régi előfizetőnk vagy, de a szabályok mindenkire vonatkoznak, még rám is, hiszen én magam is ezeknek a szabályok alapján fogadok, és nem véletlenül! Máté büntetése ezek miatt a hibák miatt az hogy a VIP csoportban a tippek alatti Fogadási segédletet, a Fogadási útmutatót LINK, és a legfontosabb stratégiai blogbejegyzéseket LINK el kell olvasnia!

És itt következzen egy kis sírós rész… Mi a ******* van veletek?! Azért vagy itt, azért követsz minket, azért fizettél elő, hogy profitálj az itt érkező tippekkel! Pontosan leírtam, hogy mit kell tenned, de mégsem követed azt?! Gondolod hogy te jobban tudod? Hidd el hogy nem! Ha bemész a munkába dolgozni, akkor pontosan azt csinálod, amit mondanak, azaz megvan a munkaköröd. Ha megcsinálod megfelelően a munkád, akkor a hó végén megkapod a fizetésedet! Szerinted ha itt nem csinálod meg a “munkát” akkor mit kapsz hó végén? Egy nagy büdös… záptojást! (Ne tudjátok meg milyen nehéz erről a témáról érzelem mentesen, káromkodás nélkül írnom..) Gondolj arra, hogy ez egy munka, amit ha megfelelően csinálsz akkor pénzt keresel vele! Ráadásul nem is keveset! Akkor meg mi a “csudáért” nem tölti ki mindenki a hó végi kérdőívet? Én azért dolgozom hogy TE minél többet nyerj, viszont úgy elég nehéz, ha én jobban akarom ezt mint te!!! Ha ezt minden hónapban megteszed, hozzájárulsz ahhoz, hogy tovább tudjam növelni a csoport eredményességét, követhetőségét! Azaz több PÉNZT fogsz nyerni! Ráadásul így segítesz tovább javítani a csoporthoz tartozó segédletek hatékonyságát, ami ugyancsak plusz pénz neked! Ha meg valami komolyabb hibát látok nálad, akkor időben tudok szólni hogy mit kell változtass… Soroljam még? A csoportokba kiküldött kérdőíveket, minden hónapban, minden csoportra külön ki kell tölteni! A TE feladatod csak annyi, hogy kövesd a fogadási segédleteket, reagálj minél gyorsabban, töltsd ki a hó végi kérdőívet és Fogadj úgy, mint a Profik! 

Mivel sokan nem olvassák el (alaposan) a csoport leírást, a tippek alatti segédletet, ezért néhány komoly hibára itt szeretném felhívni a figyelmeteket!

1.) Csak Bet365 irodát használsz! Zizegd már el nekem miért nem regisztrálsz már be pluszban egy két kiegészítő irodát, aminek köszönhetően több tippet tudsz megfogadni, jobb oddsokon és több profitot tudsz elérni?! Ráadásul mivel megoszlanak a tippek jóval később fogják limitálni a Bet365 számládat! Persze akkor is profitot fogsz elérni ha csak Bet365 irodával fogadsz ez nem kérdés, hiszen valóban nagy értékkel rendelkező minőségi tippekről van szó, de mivel a tippek kisebb részét fogadod, ezért a havi profitod is jóval kisebb lesz, a variancia pedig nagyobb mint pl jelen esetben, míg más profitált, addig aki csak Betnél fogadott az nem. Ha nem szeretnél plusz irodát akkor irány a Zeusz, Poszeidón vagy az Aphrodité csoport, ahol elég a Bet365 is.

2) Változnak az oddsok és a lineok!? Igen tudom, ugyanis 5 éve fogadom így ezeket a tippeket, persze nem véletlenül! Viszont sokan itt elkövetnek egy elég komoly hibát! Gyenge oddson fogadják meg a tippeket, vagy azért mert az iroda (22bet, 1bet, 18bet stb) limitál és gyengébb oddsokat ad már neked, vagy azért mert idővel lecsökkent az odds. Láttam olyan tipptörténeteket ahol ilyen 1,5-1,7 közötti oddsokkal tették meg a tippeket, line változtatás nélkül. Na aki így tesz az biztos lehet benne hogy nem fog profitálni! Ha az odds lecsökkent akkor line eltéréssel kell megfogadni! Ha nincs alternatív ponthatár/hendikep opció, akkor a tippet élőben kell megfogadni! Ha erre nincs lehetőség a TIPP KIMARAD!!! Ugyanis ha megfogadod gyenge oddsal akár nyer, akár veszít a tipp te mindenképpen veszteséget fogsz termelni!

3.) Nem megfelelő tétméret használata! A bankrollmenedzsmentnek külön blogbejegyzést szenteltem, ugyanis ez a garancia arra, hogy hosszútávon is eredményes lehess, ha minőségi tippeket fogadsz! Ha jön egy 10-15 tétes lejtmenet akkor mit fogsz csinálni? Elveszíted a bankrollod 50-75%-át? Tudod hogy a profit ingadozik akár hónapon belül is? Ha nem tartod be a bankrollmenedzsmentet akkor az eredményed leginkább a szerencsétől fog függeni! Én személy szerint inkább a profizmust tartom eredményes és megbízható megoldásnak! Természetesen megértem ha kis bankrollod van és azt látod hogy kis téttel annyira nem éri meg fogadni, de ha túl nagy tétméretet használsz a bankrollodhoz képest akkor bizony eléggé lecsökkenek az esélyeid arra hogy egy komoly eredményeket érhess el. Növeld a bankrollod! Spórolj. Egy-két hétig no cigi, buli, alkohol stb.és ez a probléma meg is oldódott! Kötelező olvasmány: Link

4.) Túl lassú az átlagos reagálási időd! Minél lassabban teszed meg a tippeket, annál rosszabb esélyeket kapsz, emiatt pedig a profitod is kevesebb lesz! Tisztában vagyok vele hogy ez egyénenként változó, mivel mindenki más és más élethelyzettel illetve fogadási paraméterekkel rendelkezik. De törekedj rá hogy amikor lehetőséged van akkor ez legyen az első! Vezetés közben természetesen nem fogadunk, gondolom érted hogy miért… Ha lassan reagálsz akkor muszáj több irodát használnod és megkeresni a legjobb oddsot magadnak és így kompenzálni. Illetve azoknál a tippeknél amelyeknél már nem éri meg fogadni és ki kell hagyni, be kell állítani az értesítést a kezdésre és élőben kell megpróbálni megfogadni. Használj okos órát és ne maradj le egy tippről sem! A tippek minőségi megfogadása a te feladatod és felelősséged, helyetted senki nem teszi meg!

5.) Ne légy mohó! Türelem! Ész nélkül növeled a tétméretet, vagy már eleve túl nagy téttel fogadsz? Ne nyírd már ki idő előtt az fogadószámládat! A fogadóirodák, ránk, profi sportfogadókra vadásznak, mi pedig nem szeretnénk hogy felfigyeljenek ránk, ezért külön figyelmet szentelünk arra hogy radar alatt maradjunk. Erről többet nem is írnék mert erről a témáról már született korábban egy blogbejegyzés amelyet ezen a LINK-en érsz el.

Ha ezt az 5 pontot betartod, a havi átlagprofitod 5-10 tétet fog emelkedni! Tedd fel magadnak a kérdést hogy megéri e? 😉

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...