12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

szept 20, 2022 | Főoldalra, Sikertörténetek, Eredmények

Ha már régebb óta követed a „testvér” oldalunkról elérhető ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A ProTipsters.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink eredményességét és szaktudásunkat. A SportingGods a ProTipsters testvér oldala és ezek VIP csoportjai és azokba kiküldött tippek teljes mértékben megegyeznek, akárcsak a weboldalakon elérhető blogbejegyzések vagy szakmai cikkek. Mi nem dobálózunk nagy szavakkal, hogy fizess elő és akkor egycsapásra milliomos leszel, vagy hogy megmondjuk neked a tutit, amivel megválthatod a világot! Csak annyit kérünk hogy olvass el pár cikket a weboldalon, fogadj úgy, ahogy mondjuk és próbáld ki ingyen a szolgáltatásunkat! Ha beléptél a csoportba, vissza tudod nézni a korábbi üzeneteket, tippeket, eredményeket, szavazásokat, és meggyőződhetsz arról hogy itt valóban azt kapod amit ígérünk! Mindezek után TE szeretnél majd előfizetni a VIP csoportjainkra, mivel még többet akarsz majd nyerni!

De mit is tud ez az ingyenes FreeForLife csoport?

2018 januárja óta küldünk tippeket az ingyenes telegram csoportunkba, azaz mostanra már több mint 4,5 éve mutatjuk meg nektek, hogyan is lehet, minőségi tippekkel és egy profi stratégiával, szinte havi rendszerességgel profitálni. Ebből az  57 hónapból 49-et profittal zártunk és jelenleg sorozatban 11. hónapot hoztunk le profittal. A szeptemberi hónapban, pedig kisebb varázslatot mutattunk be, amikor is 24 óra alatt elértük a kitűzött profitcél dupláját! És mindent megteszünk annak érdekében hogy sorozatban a 12. hónapot is profittal zárjuk! Hmmm.. Nem rossz eredmények igaz? Ráadásul egy ingyenes csoportban, ahol időkorlát nélkül fogadhatod a tippeket! Megmondom őszintén, én már több mint 10 éve vagyok profi sportfogadó de ilyennel még nem találkoztam! Úgyhogy csináltam egy olyan szolgáltatást, amellyel végre bárki profitálhat! Végre nem egy átverésbe vagy csalásba szaladnak bele az emberek, mint a legtöbb helyen, hanem egy olyan profi szolgáltatásba, ahol valóban pénzt lehet csinálni sportfogadással! Bla, bla, bla…. Ha nem hiszed akkor lépj be a telegram csoportba és vedd a fáradtságot hogy visszanézd az elmúlt hónapok történéseit! Ha ez sem elég meggyőző akkor kezdd el fogadni a tippeket, és nyerj mint a többiek! Egy dolgod van csak, hogy pontosan úgy fogadj, mint ahogy azt leírtam!

De miért is ilyen sikeresek a ProTipsters ingyenes és VIP csoportjai?

A válasz egyszerű: Miattam! Több mint 10 éve vagyok prof sportfogadó és.. bla bla bla… A weboldalon erről részletesen olvashatsz és megtudhatod hogyan kezdtem és hogyan jutottam el az igazi profik közé!

Egyszerűbb  ha megmutatom mi a lényeg! Ha megnézed ezt a képet akkor azt látod, hogy durván másfél nap alatt, több mint 32 tét profitot csináltam! Ez egy új Bet365 számla ahova 500€ lett befizetve és 15€ fix tétmérettel fogadtam. Azért csak 500€ lett befizetve és mivel szeretném az iroda figyelmét minél jobban elkerülni és nem akarok profi nagytétes fogadónak tűnni, mivel szeretném minél tovább elkerülni a tétméret limitálást, de erről több blogbejegyzést is találsz a weboldalon. 15€ tétmérettel indulok és ahogy növekszik a bankroll szépen lassan növelem a tétméretet is. A képen láthatjátok hogy az elért profit másfél nap alatt 483€ azaz 32,2 tét. Magyarra lefordítva, egy szempillantás alatt kerestem majdnem 200.000Ft-ot. Na és ez az a tudás, amit te tulajdonképpen lemásolsz a ProTipsters szolgáltatásában, és ez a tudás biztosítja a szolgáltatás eredményességének az alapját! A Blogbejegyzéseken és a fogadási segédleteken keresztül, megtanítom neked azt hogyan legyél profi sportfogadó, illetve biztosítom számodra ugyanazokat a tippeket amelyeket én magam is fogadok. Ha pedig hajlandó vagy pontosan betartani és követni mindent amit leírok, akkor pár hónapon belül egy komoly bankrollt fogsz felépíteni!

Mit mondanak az ingyenes FreeForLife csoport követői?!

Minden esetben amikor elértük az adott hónapra előre meghatározott 5 tétes profitcélt, kiküldünk egy kérdőívet ahol a követőink visszajeleznek azzal kapcsolatban milyen minőségben illetve hogy milyen eredményekkel tudták követni a csoportot, a kérdőív végén pedig hosszabban leírhatják véleményüket, tapasztalataikat, kritikáikat vagy épp dicséretüket. A legutolsó kérdőívben a csoporttagok többsége kíváncsi volt arra, hogy ki milyen visszajelzést írt, ezért jelezték, hogy ezt mutassuk meg nekik. Ez a blogbejegyzés pedig ennek okán született.

A visszajelzések között vannak gyakrabban előforduló témák/kérdések, ezeket előbb gyorsan beszéljük át. Igaz a kérdések többségére a válasz megtalálható a csoport leírásában (Link) illetve a tippek alatti fogadási segédletben (Link), de ismétlés a tudás anyja!

Az oddsok változnak: Igen, ez minden minőségi tipp jellemzője, Minél lassabban fogadsz annál kevesebb profitot fog hozni a tipp. Ezért fogadj minél gyorsabban, hidd el pár százezer forintért megéri gyorsnak lenned! Mennyire jelent ez problémát? A havi kérdőívekből egyértelműen látszik hogy a követők több mint 95%-a rendszeresen profitot ér el a csoport tippjeivel, pedig náluk is változik az odds! Ráadásul nem is keveset de erről majd az alábbi visszajelzések úgyis meggyőznek majd. Arról pedig, hogy miért változnak az oddsok, hogyan kell ilyen esetben fogadni, mennyi profitot lehet így elérni, stb, ezen a LINK-en részletesen olvashatsz!

Telefonos konzultáció: Gondolj bele, ha csak egy emberrel beszélnék félórát, akkor kb egész nap csak telefonálgatnék, ahelyett hogy arról gondoskodjak, hogy a legjobb tippek jöjjenek és még eredményesebbek legyenek a csoportok. Illetve egy ilyen extra szolgáltatást a magyar fogadók többsége nem nagyon tudna megfizetni, hiszen ebben az esetben az előfizetési díj 50-100.000Ft körül lenne. Éppen ezért írtam le mindent, ilyen hosszan és részletesen, hogy ebben a formában átadhassam a legfontosabb információkat. A weboldalon található infó már több mint elég ahhoz, hogy komoly profitot érj el a sportfogadással illetve a ProTipsters szolgáltatásával.

Kérdőív kitöltés, ismerősök meghívása: Az ingyenes tippekért cserébe csak ennyit kérek, ami azért nem sok tekintve, hogy kb szinte minden hónapban profitáltok az ingyenes csoport tippjeivel, ráadásul nem is keveset. Ha még több ingyenes tippet szeretnél akkor ennyivel járulj hozzá a csoport működéséhez! Sokszor írtátok már a kérdőív visszajelzésekben, vagy épp emailben hogy: „Remélem soha nem szűntök meg!” Ha ezt szeretnétek akkor mondjátok el mindenkinek hogy: Itt egy ingyenes csoport, hónapok óta követem és folyamatosan nyerek velük! Ha nem hiszed próbáld ki!

Valaki írta hogy: Most ismét jönnek az eredmények: Sorozatban a 11. hónap zárult profittal ahol a követők többsége havonta átlagosan 5 tét profitot nyert. Egyébként a csoport leírásában is 5 tét profitcél van havonta megjelölve. Amúgy ez a „most jönnek az eredmények” 2018 januárja óta tart! 😉 A weboldalon meg tudod nézni a tipptörténeteket, korábbi havi profitokat és statisztikákat, illetve a blogbejegyzésekben megtalálod a havi összesítőket. Persze szerintem ezek csak számok, a legfontosabb inkább az hogy milyen eredményeket érnek el a követőink! Ez pedig a visszajelzéseikből egyértelműen kiderül: Link Több mint 200 elégedett előfizetői vélemény van feltöltve az oldalra és még kb, ugyanennyi feltöltésre vár!

Tippmixen, Unibeten stb fogadok és a tippek egy része nem érhető el: Légyszíves olvassátok el mégegyszer a csoport leírását és a tippek alatti fogadási segédletet ott részletesen írok arról, mit, hol és hogyan kell fogadni. Kb 2 perc alatt lehet regisztrálni egy normálisan használható irodát, ahol aztán végre rendesen profitálhatsz. Így építs fel magadnak több millió Forintos bankrollt: Link

„Kicsit sok az öndicséret, de valahol érthető.”: Aki már régebb óta fogad és volt már korábban ingyenes/fizetős csoportokban, az megtapasztalhatta, hogy vagy épp egy átverésbe szaladt bele, vagy épp csak simán az adott szolgáltatás/személy hozzánemértése miatt veszített egy csomó pénzt. A FreeForLife pedig egy ingyenes csoport aminek az eredményei lealázzák a legtöbb hasonló fizetős csoportot is, ráadásul több mint 4,5 éve megállás nélkül működik. Az öndicséret inkább büszkeség, mivel a tudásom és munkám által pénzt hozok az embereknek egy olyan világban, ahol mindenki csak le akarja húzni a másikat. Amikor pedig olyan visszajelzés érkezik valamelyik VIP csoport követőnktől hogy átlépte az 1 Millió forintos profithatárt akkor azért jár a dicséret úgy gondolom! 😉 Ezeket érdemes elolvasni: Link1, Link2, Link3, Link4.

Ha mobiltelefonon nézed az alábbi képeket, akkor érdemes zoomolni (nagyítani két ujjal), illetve ha a kép oldalára böksz akkor tudsz lapozni a következő képekre!

Vélemények

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...