Így nyerhetsz sportfogadással 3000 Eurót!

okt 7, 2021 | Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

„Nem könnyű nyereséges profi sportfogadóvá válni, de még nehezebb megtanítani másoknak ugyanezt!”

10 éve, amikor belekezdtem a sportfogadásba, nem volt olyan egyszerű dolgom, mint nektek most! Akkoriban nem segített senki, saját magamnak kellett rájönni arra, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy rendszeresen profitálhassak a sportfogadásból! Ti mostanra már egy kész fogadási útmutatót és stratégiát kaptok, amelyből lépésenként megtudhatjátok, hol és hogyan kell fogadnotok ahhoz, hogy biztos profitot érjetek el! Persze ez csak a kirakós egyik darabja, hiszen az sem mindegy hogy milyen tippeket fogadunk meg, és talán te is tapasztaltad korábban, hogy ezen a területen rengeteg csalás és átverés történik. A ProTipsters-nél erre sincsen gondod, hiszen az elmúlt 10 évben, több ezer tippadó szolgáltatást elemeztem, vagy követtem, így pontosan meg tudom határozni, hogy ki végez olyan minőségű munkát, akivel valóban profitot érhetünk el. Mindez azt jelenti, hogy szinte kockázat nélkül profitálhatsz a ProTipsters szolgáltatásával!

Mindig öröm számomra, amikor valamelyik előfizetőnk eléri az 1.000.000 Forintos profitot, hiszen ez a kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy szolgáltatás amit felépítettem, valóban eredményes azok számára, akik a betartják a szabályokat és egyszerűen lemásolják azt amit én csinálok!

És hogy kik azok akik általában a legjobb eredményeket érik el? A válasz meglepő! A hölgyek! Az ok pedig nagyon egyszerű, mivel ők nem vitatkoznak, nem tudják jobban, nem okoskodnak, nem bonyolítják túl, egyszerűen csak azt csinálják amit kell! És ez meg is hozza számukra a megfelelő eredményt! Mint például Orsinál, aki nemrég írt azzal kapcsolatban, hogy már 3000€ profitnál jár. Természetesen ez még nem az út vége, hiszen ez csak az első jelentősebb állomás, és megfelelő hozzáállással bizony jóval több profit is elérhető! Még egy fontos mondatot kiemelnék Orsi egy másik emailjéből: „nagyon szuperek vagytok és tényleg csak be kell tartani, amit írtok és tanácsoltok.”

Helsinki (Artemisz) csoportunk jóideje töretlen sikerrel halad előre és hozza a jobbnál jobb eredményeket, októbertől pedig elindult két új kosaras csoportunk, amelyeknél hasonlóan kiemelkedő profitokra számíthatunk! További info ITT!

Természetesen az hogy ki milyen eredményeket ér el nem attól függ, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk, és nem is az iskolázottság vagy a fogadásban szerzett tapasztalat számít! Bárki sikeres lehet aki hajlandó egy kis munkát belefektetni a történetbe és azt lemásolja azt amit én csinálok! Az alábbiakban néhány emailt és kérdőív visszajelzést olvashattok, amelyek mind elég beszédesek! Több mint 200 hasonló visszajelzést olvashatsz ezen a LINKEN!

Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...