A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó

ápr 4, 2021 | Alapismeretek, Főoldalra, Sikertörténetek, Eredmények

Bevezető

Ebben a blogbejegyzésben illetve blogsorozatban egy valós történetet olvashattok egy barátomról, akinek az egyik nyaralásunk alkalmával megígértem, hogy megmutatom milyen is az a bizonyos Profi sportfogadás és hogyan tud több millió forintos tőkét felépíteni, mindezt úgy hogy korábban veszteséges szerencsejátékosként tevékenykedett. 

Aki olvasta A Mi „siker” történetünk című blogbejegyzésünket, az tudja, hogy az én „karrierem” a sportfogadás területén igazából az online pókerrel kezdődött. Ott tanultam meg az alapokat, mint pl. a bankrollmanagement, a variancia, vagy a hosszútáv jelentőségét és ezek segítettek később ahhoz, hogy egy igazán profi és eredményes sportfogadó váljon belőlem. Ez az oka talán annak is, hogy a weboldalunkon úton útfélen találkozhattok ezekkel a kifejezésekkel mert ezek ismerete és használata nélkül bizony komoly eredményt elérni lehetetlen. /Amikor épp írtam ezt a blogbejegyzést ráakadtam az első és egyetlen pókeres blogbejegyzésemre, amit még nagyon régen írtam! 😀 Lehetséges, hogy majd felteszem ide a későbbiekben, mivel már ott is így kiemelve írtam le a BANKROLLMENEDZSMENT szót! Ebből is láthatjátok, én nem csak mondom, hanem mutatom és csinálom is!/

A kezdetek

Már akkor tudtam, hogy csak úgy lehetek jó valamiben és csak akkor érhetek el kiemelkedő eredményeket, ha képzem magam és elég időt szánok a tanulásra és a fejlődésre, ezért sok pókeres oktató videót néztem, cikket és blogbejegyzést olvastam! Akik régóta követnek azok már milliószor hallották már tőlem, hogy „olvassátok el a cikkeket és blogbejegyzéseket, amiket írtam a weboldalra”! Nem csak mondom, hanem mutatom és csinálom is! Ezért más a ProTipsters.eu mint más hasonló oldalak, mert itt a történet valós tapasztaltokra és valós eredményekre épül, nem pedig nagy szavakra és ígéretekre!

Természetesen a történet főszereplője jelen esetben nem én vagyok, vagy a póker, de mégis kapcsolódik a két történet egymáshoz. Tehát mivel korábban minden blogbejegyzést elolvastam, belefutottam egy két szórakoztatóbb témájúba is mint például egy olyanba, ami arról szólt, hogy online pókeresek kiköltöztek Thaiföldre és a tengerparton koktélt szürcsölgetve pókereztek, „dolgoztak”. Már akkor elképzeltem, hogy én is ezt szeretném csinálni és oda akarok menni, de mivel akkor még kezdő pókeres voltam nem tudtam élni ezzel a lehetőséggel. De tudtam, hogy egyszer én is meg fogom csinálni! Tehát a motiváció adott volt, így kitartó és szorgalmas munkával lépkedtem feljebb a tétméreteken és szinte hónapról hónapra sikerült növelnem a profitomat is. Egy hosszabb kapcsolat miatt az utazás dolgot jegelni kellett, de az álom és a motiváció megmaradt!

Egy idő után éreztem, hogy változik a világ, változik a póker és a játékosok tudása és mindenki kezdett jobban játszani. A régi stratégiák már nem voltak elegendőek, többet kellett tanulni és dolgozni ugyanazért a profitért. Ezért úgy láttam ideje váltani, mivel több lehetőséget és nagyobb potenciált láttam a sportfogadásban annak ellenére, hogy kb. 0 tapasztalattal és tudással kezdtem bele a történetbe. De addig dolgoztam addig tanultam addig képeztem magam, míg sikerült bőven túlszárnyalnom a pókerrel elért profitokat és végül főállású profi sportfogadó lettem! (Persze ez jóval bonyolultabb és nehezebb út volt hiszen itt nem voltak oktatóvideók vagy segédletek mint a pókerben ezért nekem kellett kitaposnom az utat amin most már a követőink is járnak, de mint mondtam ez a blogsorozat igazából nem rólam szól, ezért térjünk át inkább „Mr. Chang” történetére!

A siker édes íze

Több barátom élt és dolgozott Írországban, akik rendszeresen utaztak legtöbb esetben pont Thaiföldre. Majd egyszer úgy alakult, hogy már nem volt komoly kapcsolatom és én is csatlakoztam hozzájuk egy ilyen „álomútra”. Sosem felejtem el mikor a történet főszereplője (Nevezzük Mr. Chang-nak ami egy közkedvelt Thai sörmárka neve) leszállás után még a repülőn, eléggé illuminált állapotban hangosan kiabálta nekem 10 centiméterről: Ez lesz életed legjobb nyaralásaaa!!! Ééés igaza is lett természetesen! Igaz akkor még csak pár hétig voltunk, de amikor hazaérkeztem megfogadtam, hogy amint megnyerem a következő nyaralás árát, azonnal lefoglalom a repülőjegyet Phuketre! Bő egy hónap alatt 6000€ profitot értem el! Mission completed! (Küldetés teljesítve!) Azóta elvi kérdés, hogy a nyaralás árát kizárólag fogadással nyerjem meg! Mint mondtam, én nem csak mondom, hanem mutatom és csinálom is!

Második alkalommal én és Mr. Chang már tovább maradtunk, mint a többiek, majdnem 3 hónapot. Ekkor ajánlottam fel neki, hogy megtanítom hogyan is kell profi módon fogadni, és hogyan kell pénzt keresni úgy, hogy közben lógatja a lábát a medence szélén, miközben egy jó hideg Chang sört reggelizik! Csak egy telefon kell és internet, és az egész világ az irodánk lehet!

Vágjunk bele!

Akkor tehát vágjuk is bele és nézzük meg hogy honnan, hová sikerült eljutni Mr. Changnak a segítségemmel. Innentől már inkább a szakmai rész lesz előnyben, de ha tudok beleszövök pár érdekes vagy épp vicces történést a sztoriba.

Mr. Chang számára nem volt ismeretlen terület a sportfogadás hiszen az elmúlt évek alatt tekintélyes összeget hagyott a fogadóirodáknál akárcsak a legtöbb „hobbi” sportfogadó. A legtöbb ember számára a sportfogadás egy nagyon drága hobbi, hiszen a veszteséges fogadók többségében az izgalomért, a gyors és nagy pénz reményéért fogad újra és újra függetlenül attól, hogy mindezt nagyon drágán vásárolják meg. A fogadóirodák is így gondolják, hogy ők a játékot és az élvezetet biztosítják nem pedig azt, hogy valaki rendszeresen pénzt vigyen el tőlük. És mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ezt megakadályozzák, sokszor kevésbé legális vagy erkölcsös módon. Őket csakis a profit érdekli!

Hát én ezt kicsit másképp gondolom!!! Nem szép dolog elvenni a mások pénzét, ráadásul úgy, hogy közben jó pár embert nyomorba döntenek a függőségük miatt! Volt egy eset amikor engem is megvágott az egyik legismertebb zöld-sárga fogadóiroda. Az élő fogadásnál volt egy technikai hibájuk a weboldalon, aminek köszönhetően lett pár nyertes fogadásom, majd néhány órával később eltűnt a nyeremény a számlámról, illetve nem csak az, hanem még a tőkém egy jó része is. Rákérdeztem, majd a TC-re hivatkozva azt mondták, hogy hiába volt nyertes a fogadás igazából vesztes volt… Én meg pont azért fogadtam többször, mert sok gól született és kiderült, hogy egy sem volt! 1500€ körüli összeget vettek el így tőlem úgy, hogy a megnyert pénzt nem is számolom. Majd 50€ bonusszal akarták orvosolni a dolgot. Mondtam, hogy tartsák meg, de megfogadtam, hogy ezt sokszorosan fogom visszavenni! Ez meg is történt, de nem csak én, hanem minden követőm és tanítványom megtette ugyanezt! Talán ismerős mindenkinek a Robin Hood sztori amikor a gazdagok elveszik a szegények pénzét, majd jön a csóka lenyilaz mindenkit és visszaadja a pénzt az embereknek. Na valami ilyen történik nálunk is, és ez nem mese!

Tehát a cél az volt, hogy megtanítsuk Mr. Changot egy profi szemléletmódra és stratégiára, leszoktassuk a szerencsejátékos gondolkodásmódról és visszaszerezzük a korábbi veszteségeket, majd fordítsuk profitba azt és építsünk fel egy nagyon komoly bankrollt.

Kihívások

Őszintén megvallva ez nem is olyan könnyű feladat, mint azt az ember gondolná. De ez nem is konkrétan Mr. Chang hibája hiszen a legtöbb ember úgy van kódolva, hogy a saját feje után menjen, és bizony szinte mindenki azt mondja: De hát én mindent úgy csináltam ahogy le van írva!! Aztán meg persze kiderül, hogy mégsem… Hányszor de hányszor eljátszottuk már ezt mindenkivel! De gyakorlat teszi a mestert!

Sokan azt gondolnák, mivel barátomról van szó neki olyan extra trükköket vagy fortélyokat mondok és mutatok, amivel sokkal eredményesebb lesz. Nem, nem! Az első kérésem az volt, hogy olvassa el a blogot és az összes stratégiai cikket, azaz kb. mindent, ami az oldalon van! A második kérésem pedig az volt, hogy ezt ismételje meg újra! Akik már több hónapja vagy több éve követnek minket, azoknak ez eléggé ismerős lehet! Emlékeztek, hogy tőletek is ugyanezt kértem?! 😀 Na és még hányszor küldtük ki ugyanezt a push üzenetben vagy írtuk ki blog bejegyzésbe? Nem csak mondom, hanem mutatom és csinálom is! Nincs semmi varázslat, csak egy hatékony stratégia van és szabályok, mindez minőségi tippekkel ötvözve!

Első az elmélet, majd jöhet a gyakorlat!

Tehát első az elmélet utána jöhet a gyakorlat! Miután feltettem pár trükkös kérdést és megbizonyosodtam róla, hogy tényleg elolvasta a kért infókat, jöhetett a megfelelő technikai feltételek biztosítása. Ne aggódjatok, ti is megfogjátok kapni a trükkös kérdés sorokat, ugyanis már egy kvíz formájában el is készítettük! Persze előnyős és hatékonyabb, ha valakivel személyesen foglalkoznak, de mindenki ugyanazt az utat járja végig! Egy dolog különbözik, hogy ki melyik részénél kezd bele, ugyanis a sportfogadásnál nem egy egyenes út vezet a csúcsra! Vannak hullámvölgyek és hegymenetek, és bizony az igazi reális profit csak hosszú távon mutatkozik meg! Aki gyengébb időszakban kezd annak értelem szerűen nehezebb és több lehetőség van hibázni vagy eltérni a stratégiától, ezért kell mindent szigorúan betartani és a célra fókuszálni.

Vége az első résznek!  A folytatáshoz kattints ide: Link

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...