ELKÉPESZTŐ profitban a Denver csoport!

aug 13, 2020 | Alapismeretek, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények


Nem is olyan rég hatalmas örömünkre szolgált bejelenteni, hogy visszatért a teniszes🎾Denver szolgáltatásunk, de annak most méginkább, hogy csupán 10 napra volt szükség és ilyen fantasztikus eredményekkel hálálta meg mindazoknak, akik ismét ezt a csoportot választották. 

A Denver csoport tavaly került be a kínálatunkba, vagy ha úgy tetszik, akkor egyenesen “berobbant” hiszen már régóta szerettetek volna tenisz csoportot, és az indulásával egy nagy űrt sikerült betölteni. Előtte is voltak olyan csoportok, ahová kerültek ki tenisz tippek, de kimondottan erre a sportágra specializálódott szolgáltatásunk a Denverrel kezdődött. Persze mindig felhívjuk arra a figyelmet, hogy voltaképp mindegy milyen sportágra fogadunk, a lényeg hogy minőségi tippeket fogadjunk amelyekkel rendszeres és magas profitot tudunk elérni. Nyilván mi is sportrajongók vagyunk, így megértjük azt is, hogy a kedvenc bajnokságokra, vagy épp a kedvenc játékosokra való fogadás extra örömöt ad, talán ezért is volt ilyen népszerű a kezdetektől fogva. Pontosabban kezdetben ez volt az oka, később pedig a kimagasló eredmények miatt vált egyre vonzóbbá az előfizetők számára…

Óriási előnye a csoportnak, hogy nagyon stabil eredményeket hoz. Nagyon ritkán fordul elő veszteséges hónap és a negatív időszakokat is rendkÍvül jól kezelik a partnerek, maradnak a jól bevált stratégia mellett. A profi sportfogadás során voltaképp az esélyekre fogadunk, de egy mérkőzés kimenetelét nagyon sok dolog befolyásolhatja, ezért lehetnek kilengések rövid távon. Azonban ha mindig az esélyekre fogadunk, akkor hosszú távon ( hónapok alatt ) teljesül a csoport leírásában olvasható átlagprofit. Úgyhogy egy tippadó “minősége” nem csak abban nyilvánul meg, hogy jó tippekkel rendelkezik, hanem hogy a természetes varianciát ami a profi sportfogadás velejárója, helyén kezeli, nem emeli indokolatlanul a tippmennyiséget és nem kezd el csak azért nagyobb kockázatot vállalni, hogy a pillanatnyi veszteséget lefaragja. Ehelyett képes hosszabb távlatokban gondolkodni és csak a kész tényekre alapozni a munkáját, magas fokú önismeret és higgadtság mellett. Ezeket tekintve is a legprofibbak közé tartoznak a partnerek, így nem véletlen, hogy sokat kellett várni a szolgáltatás elindításához, hisz megfelelő szakembereket kellett találni hozzá. Ha eleged van a folytonos csalódásokból és végre olyan szakemberekre bízni a tippadást, akik “rommá verik” az irodákat, akkor feltétlen próbád ki a csoportot!

Összegezve:

💢 Stabil és magas bevétel

💢 Minimális variancia mellett hozza az eredményeket

💢 Több irodában is fogadhatóak a mérkőzések.

💢 Kitűnő bankroll építésre vagy nagy tétes fogadók számára

💢 Ázsiai irodákban is tehetőek, ahol nem limitálják a nyerő fogadókat és nagy téteket is el lehet helyezni rájuk.

A csoport “nehézsége” talán csak annyi, hogy gyorsan kell reagálni az értesítésekre. ( Ha egy tipp oddsa nagyon gyorsan beesne, akkor élőben figyeljük, ami az esetek 95%-ában fogadhatóak ilyenkor, akár jobb feltétel mellett, így ilyenkor kiküldjük újra, hogy aki előzőleg nem tudta megfogadni, az élőben tehesse) És visszajelzések alapján szószerint Fantasztikus profitok születnek! 

Csatlakozási link: https://protipsters.eu/termek/denver/

Statisztika:


Bíztatásképp megosztunk pár képet, amiket olyan sikeres fogadóktól kaptunk, akik követik az Denver szolgáltatást.❗


Végezetül pedig pár visszajelzés az elmúlt időszakból❗


További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink:©ProTipsters.eu 2020