V.I.P. Előfizetés információk

Ez egy KÖTELEZŐ olvasmány melyet az első betűtől az utolsóig el kell olvasnod és be kell tartanod!

Tippküldés

Ahhoz hogy azonnal megkapd a tippeket, csak egy okostelefonra van szükséged. A tippek push üzenetek formájában érkeznek a telefonodra (Telegram üzenetküldő alkalmazásba). Ez nagyjából olyan mintha egy SMS-t kapnál. Beállíthatsz rezgő jelzést, vagy épp többféle jelzőhang közül is választhatsz , illetve ezeket kombinálhatod is. Ehhez csak egy applikációt kell telepíteni a telefonodra, amely jelez ha a tipp megérkezett, és azonnal látod is a telefonod kijelzőjén. További információt és beállítási útmutatót találsz a linkre kattintva: LINK  Kérlek kövesd a leírást pontról pontra és mindent pontosan úgy csinálj ahogyan azt látod! A bejegyzésben IPhone és Android útmutatót is találsz ami segítségedre lesz. Ha elakadnál vagy bármi kérdésed van írj az info@protipsters.eu email címre.

Tippek

A választott előfizetési csoportról, annak követési módjáról, az ott érkező tippekről részletes leírást találsz a csoport nevére kattintva, a weboldalon a „VIP szektor” menüben. A tippadók a tippeket (kivéve az élő tippek) az esetek 80%-ában minimum 6-12 órával a meccs kezdése előtt küldik, vagy korábban. A csoportok leírásában illetve a főoldalon középen a táblázatban láthatjátok, hogy melyik tippadó átlagosan mennyi tippet küld havonta. (Előfordulhat olyan nap amikor nem érkezik tipp mivel pl. általában a hét elején nagyon gyenge a kínálat, és itt nem a mennyiség hanem a minőség a fontos! Ha nincs külön feltüntetve hogy kombi tippről van szó akkor a tippet „single” tippként kell kezelni azaz magában kell megtenni! Ne variáljuk, módosítsuk, kombináljuk a tippeket, mivel ezek a legnyereségesebb opciók! Kövesd a stratégiánkat és biztos profitot fogsz elérni hosszú távon!

Az előfizetett tippadó csoport cseréjére nincs lehetőség!

Oddsok és Fogadóirodák

Minden V.I.P csoport leírásánál megtaláljátok hogy melyik fogadóirodát kell használni. Ez két dolog miatt fontos: 1.) Ha olyan fogadóirodánál akar valaki fogadni, ahol gyenge a kínálat, akkor nem fogja megtalálni az adott mérkőzést vagy tippet. 2.) Bizonyos fogadóirodáknál magasabb oddsot érhetünk el ami nagyban befolyásolja a profitunkat, ezért egyértelmű, hogy ott kell fogadni, ahol a legjobb eredményt tudjuk elérni. A nagyobb ligás V.I.P. csoportoknál tippek 90%-a szinte minden fogadóirodában fogadhatóak, de mindenképpen célszerű kihasználni a legjobb fogadóirodák (Pl.: broker fogadóirodák) legmagasabb oddsait. A te dolgod csak annyi, hogy ha jön a tipp akkor lehetőség szerint minél előbb fogadd meg a lehető legjobb oddson. Bizonyos kisebb ligás csoportoknál előfordulhat odds vagy line változás ami egyrészt azért következik be, mert valószínű kisebb piacra (kis ligára) érkezett a tipp és alacsony a fogadási limit,  illetve mert nagyon jó tippadókról beszélünk akiket mozgatják a piacot. Ahhoz hogy a legjobb oddsokat tudd elérni érdemes több fogadóirodánál regisztrálni. Természetesen ez nem kötelező, de egy idő után úgy is meg fogod tenni ha látod hogy valóban plusz profitot érhetsz el ez által. További információt a fogadóirodákról ezen a linken találsz: LINK

A profi fogadás fő lépései és a Fogadási típusok

Ahhoz hogy a legtöbb profitot érd el, megfelelő eszközöket és stratégiát kell alkalmazni, és kötelezően be kell tartani a profi fogadás szabályait. Erről bővebben ide kattintva olvashatsz. Kérlek alaposan olvasd el ezt a stratégiai útmutatót, mivel olyan információkat tartalmaz, amelyek nagyban befolyásolják, hogy mekkora profitot fogsz elérni a jövőben! Ha betartod és követed a leírt szabályokat akkor a V.I.P. csoportjainkkal olyan profitot fogsz elérni, mint korábban még sosem! De ne feledd a profi sportfogadás csak hosszabb távon működik, mivel a profit ingadozik ezért ne legyenek olyan irreális elvárásaid, hogy minden hónapban több százezer forintot akarsz nyerni, hiszen ez nem egy banki kamat hanem inkább egy befektetési forma, amely nem egy hónapról szól. Persze egyes csoportjaink szinte minden hónapban kimagasló eredményeket érnek el, ettől függetlenül ezeknek is lesz gyengébb időszakuk előbb vagy utóbb, de természetesen ha több hónapot azaz hosszabb távot nézünk akkor ennek nincs nagy jelentősége.

A leggyakrabban használt fogadási típusokat a következő linken találod, kérlek nézd át, ismerd az alternatívákat és mindig azt használd, ahol a legmagasabb az odds:

Fogadástípusok, Ázsiai hendikep, Gólokra fogadás, Tippek értelmezése

Tétméretek

A megfelelő tétméret meghatározása és menedzselése a profi sportfogadás egyik legfontosabb alapköve! Hogy mi is az a Bankroll Management? A fogadótőkénk tétkezelési stratégiáját jelenti, ami biztosítja a számunkra azt, hogy a lehető legkisebb kockázat mellett a legoptimálisabb profitot tudjuk elérni. Azaz a tétméretünket a bankrollunk arányában határozzuk meg és ezt bizonyos esetekben/időszakokban változtatjuk.

Tehát miután meghatároztad a kezdőtőkédet, kiszámolhatod, hogy milyen tétmérettel kell fogadnod. Ezen a tétméreten csak akkor változtathatsz, ha a bankrollod elért egy bizonyos szintet. Amikor csökken a bankrollod, akkor egy adott szintnél csökkentened kell a tétméretet, amikor pedig növekszik, akkor pedig az adott szintnél növelheted azt. A V.I.P. csoportjainknál „Flat” azaz azonos tétméretet használunk, de ha ettől el kell térni akkor azt jelezzük az adott csoport leírásában. FIGYELEM! A legtöbben ennél a résznél hibáznak amikor nem követik a stratégiát és egy jó sorozat után ész nélkül emelik a tétméretet, vagy egy rossz széria után lecsökkentik azt. Ezért készítettünk számotokra egy táblázatot, amely pontosan megmutatja mekkora tétmérettel kell fogadni! Olvasd el ezt a blogbejegyzést, amely részletesen körbejárja ezt a témát! Ha itt hibázol, az nagyon sokba fog kerülni ezért mindenképp szánd rá az időt!

Szintek Bankroll Tét Bankroll/Tét
8. szint 1.000.000Ft 15.000Ft 66 – xx tét
7. szint 800.000Ft 13.000Ft 61 – 77 tét
6. szint 520.000Ft 10.000Ft 52 – 80 tét
5. szint 350.000Ft 6500Ft 53 – 80 tét
4. szint 225.000Ft 4500Ft 53 – 77 tét
3. szint 150.000Ft 3000Ft 50 – 76 tét
2. szint 100.000Ft 2000Ft 50 – 75 tét
1. szint 70.000Ft 1400Ft 50 – 71 tét
0. szint 50.000Ft 1000Ft 50 – 70 tét
-1. szint 35.000Ft 700Ft 50 – 71 tét
-2. szint 25.000Ft 500Ft 50-70 tét

Tipp: A legoptimálisabb tétméret az, amikor fix azaz állandó összeggel fogadsz, amelyre nincs hatással a bankrollod növekedése vagy csökkenése sem! Ilyenkor kisebb tétméretet kell választani(0,2-2%), hogy ne legyen zavaró a profit ingadozás! Pl.: A bankroll 500.000Ft ennek vesszük az 1%-át ami 5000Ft és innentől mindig ezzel a téttel fogadunk. (Ebben az esetben 100X-os tétünk van amely megfelelő biztonságot ad és nem szükséges változtatni a tétméreten.)

Saját tippjeid és más ingyenes/fizetős tippküldő szolgáltatások tippjeinek fogadása

A profi tipsterkedés is egy szakma, rengeteg tudást és tapasztalatot igényel, és emellett napi 5-6 óra elemzést minimum, belső információkat, a legrészletesebb adatbázissal rendelkező statisztikákat és még sorolhatnám. Azaz hosszú távon a saját tippek megtétele biztosan mínuszt fog termelni ennek pedig az oka a fent felsorolt tényezők hiánya, illetve ha sikeresen válogatnád ki a tippeket és rendszeresen nyernél velük nem lenne szükséged erre a szolgáltatásra.

Más ingyenes tippjeire ez ugyanígy igaz természetesen, ha ingyen kapod a tippeket akkor annak oka van, valószínű az hogy a tippeknek nincs értéke mivel egy kezdő, amatőr, csaló stb. tippadótól jönnek akikre a fent leírt paraméterek ugyanígy nem igazak. Hidd el még a leggyengébb tippadónak is lehet jó sorozata amiből egyből azt gondolhatnád hogy ő bizony valóban ügyes, de a profi fogadás a hosszútávról szól ezért sokra nem mész vele ha egy hónapban nyersz vele pár tétet a következőben meg buksz 5x annyit..

A fizetős tippküldő szolgáltatókról csak annyit hogy az esetek többségében csalók, vagy átvernek, de az is lehet hogy csak a hozzánemértés miatt képtelenek hosszútávon profitot elérni. Az elmúlt 10 évben már több mint 1000 ilyen szolgáltatást ellenőriztem, rengeteget ki is próbáltam és sajnos 95%-uk kuka. Ezért elég kicsi az esély hogy jót válassz, de ha szeretnéd szívesen véleményezem neked. Ha mégis fogadsz saját tippeket vagy más tippjeit, javaslom hogy azt külön bankrollból tedd és csak minimális téttel, mert nem szeretnénk ha a profit ilyen dolgok miatt csökkenne!

Tények és reális elvárások a profi sportfogadással kapcsolatban:

Óriási profit:

Ha 50.000Ft a bankrollod irreális elvárás hogy havonta 150.000Ft profitot érjél el. Minél nagyobb a bankrollod annál nagyobb lesz a profit is, mivel nagyobb téttel fogsz fogadni. Természetesen ha nagyobb a bankrollod a bankrollmanagementet ugyanúgy be kell tartani mivel az független a bankroll méretétől!

Profit minden hónapban:

A sportfogadás tulajdonképpen arról szól hogy a tippadó egy alapos elemzéssel, a tapasztalataira, tudására, belső információkra, és részletes statisztikákra stb. támaszkodva kiválasztja ezeknek a tényezőknek alapján a legesélyesebb tippet. Igen, legesélyesebbet írtam nem pedig 100%-osan esélyes vagy épp tuti biztos tippet! Viszont ha mi mindig az esélyesebb tippre fogadunk mondjuk 2.0-ás átlagoddson (azaz az esélyünk több mint 50%) akkor hosszú távon profitot érünk el. Rövid távon viszont előfordulhat hogy bizony a legjobb tipster sem tud profitot elérni! Sőt még akár mínuszt is produkálhat. De persze semmi probléma mert ezt hamarosan visszahozza és ledolgozza. Ez egyszerű matek.  A lényeg igazából annyi hogy a sportfogadással mindenképp csakis hosszabb távon érdemes foglalkozni, mivel a legjobb tippadóknak is lesz gyenge hónapja. És ha pont azt fogja ki valaki akkor bizony veszteséges lesz a próbálkozása. Természetesen a jó tipsterek esetében ritka a gyenge hónap de akkor is elő fog fordulni, ezt tudomásul kell venni és el kell fogadni! A profi sportfogadással szép tőkét lehet felépíteni, de ha valaki rendszeresen kiveszi a profitot akkor ugyanazon a szinten marad és nem fogja tudni növelni a havi átlagprofitját.

Zárásképpen még annyit, ha betartod a fenti szabályokat, és követed a Fogadási Útmutatót, akkor az elkövetkező hónapokban biztosan profitot fogsz elérni, habár a tippadók jövőbeni eredményeit nem garantálják a múltbeli sikerek, mi mindent megteszünk annak érdekében hogy a lehető legprofibb tippadók tippjeit tudjátok követni hónapról hónapra!