Moscow fogadási segédlet

Ebben a segédletben megtaláljátok a tippjelölések értelmezését, illetve a fogadási útmutatót arra az esetre ha túl sokat változott az odds. Ne ijedj meg, mivel a leírás nem sok, illetve nem bonyolult, de próbáltunk nagyon részletesek lenni, ezért hosszabbnak tűnhet. Pár fogadás után már magadtól fogod tudni, így a segédletre sem lesz szükséged a későbbiekben, de a tippek mellett mindig elérheted természetesen, ha valamit ellenőrizni szeretnél.

Tippmagyarázat: Ha a tippben szerepel az 1-es vagy a 2-es szám akkor az 1-es mindig a Hazai csapatot a 2-es pedig a vendég csapatot jelöli! Például: W1, P1, FORA1, ITM1, ITB1, ezekben az esetekben mindig arról van szó hogy a Hazai csapatra szól a tipp, ha pedig ugyanezek mellett 2-es szám van akkor a Vendég csapatról van szó! Ha a tippben TM szerepel akkor ez azt jelenti hogy alatt, ha pedig TB akkor ennek a jelentése felett.

Moscow fogadási segédlet

Megengedett eltérések a fogadásnál

A Moscow csoport tippjei komoly értékkel bírnak, amelyek alacsonyabb ligákra és kisebb piacokra jönnek, ami miatt az oddsok és a lineok gyorsabban változnak, mivel a fogadóiroda megpróbálja mielőbb pontosítani az esélyeket. De a tippek még ez után is bőven profitképesek lesznek még akkor is, ha minimális eltéréssel  fogadjuk meg azokat! A következőkben a bevállalható eltérésekről lesz szó amivel még fogadhatóak a tippek.

Mekkora Odds eltéréssel lehet fogadni?

Minél közelebb tudunk fogadni az ajánlott oddshoz, annál több profitot tudunk elérni! Ez több dologtól is függ: 1. Milyen gyorsan tudunk reagálni a tippre! 2. Mekkora ligára illetve fogadási piacra érkezik a tipp. 3. Melyik irodára küldi a tippet a tippadó! (Irodánként az oddsok eltérnek!)

A tippeket maximum 0.1-es odds eltéréssel fogadhatjuk meg! Pl. az eredeti odds 1.8 ez a tipp 1.7-ig fogadható!

Ha 0.1-nél nagyobb az odds eltérés, akkor a tippet line eltéréssel kell megtenni! 2. Ha nincs lehetőség line eltéréssel fogadni, mert nincs más alternatíva, akkor a tippet KI KELL HAGYNI, vagy ha van lehetőség élőben kell megfogadni! Törekedj arra, hogy mindig az eredeti odds körül fogadd meg a tippeket! Nem gond ha line eltéréssel fogadsz, a lényeg hogy az eredeti oddshoz minél közelebb tedd meg a tippet, ha pedig ez nem lehetséges HAGYD KI!

Labdarúgásnál: Ázsiai hendikepnél és gólokra fogadásnál 0,25-ös eltéréssel fogadhatunk! Pl: Hazai -0,25Ah helyett -0,5Ah(azaz sima csapatgyőzelem), vagy +1Ah helyett +0,75Ah. 4 gól felett helyett 4,25 gól felett, vagy 2,5 gól alatt helyett 2,25 gól alatt. Ha csapatgyőzelemre érkezik a tipp akkor -0,75ah is fogadható!

Kosárlabdánál/Röplabdánál: Pontok alatt/felett max. 4 pont eltérés lehet, azaz 148,5 felett helyett még a 152,5 felett fogadható, tovább nem! Hendikepnél max 3 pont eltérés lehet, azaz +7,5 helyet a +4,5 még fogadható, vagy -5,5 helyett a -8,5 még fogadható de több nem. Ha sima csapat győzelemre jön a tipp akkor is fogadhatunk -3,5 hendikepig!

Kézilabdánál: Gólok alatt/felett 3 pont eltérés lehet, azaz 58,5 felett helyett 61,5 felett még fogadható, illetve hendikepnél is 3 pont eltérés fogadható! Azaz +3,5 helyett +0,5 még fogadható vagy -7,5 helyett -10,5 még fogadható! Ha sima csapat győzelemre fogadunk akkor is fogadhatunk -3,5 hendikepig!

Tenisznél: Játszmák(Games) alatt felett 2-3 pont azaz 22,5 felett helyett 24,5 felett. Game hendikepnél 2-3 pont eltérés rendben van +4 helyett +6,5. Szett hendikepet ne fogadjuk line eltéréssel!. Ha sima játékos győzelmére érkezik a tipp akkor 2-3 game hendikeppel fogadható a tipp, hazai nyer helyett hazai -2,5. 

Ha nem ismered a fenti jelöléseket mint pl Ah, kétesély stb. akkor nem olvastad el a fogadáshoz szükséges legfontosabb segédletet a fogadási útmutatót amely használata nélkül nem fog tudni megfelelő profitot elérni hosszútávon!