Miért érdemes a BOGOTA Csoportot választanod? Elárulom!

máj 25, 2023 | Főoldalra, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Ha megnézed a Bogota csoport eddigi eredményeit, egy dolog fog feltűnni: Az elmúlt bő másfél évben, mindössze egy hónapja volt veszteséges! Mit is jelent ez pontosan? Hát nem mást, mint azt, hogy tippadóink a szakma krémjéből kerülnek ki, és olyan értékes tippeket küldenek, mellyel a havi pénzszerzés nem csak egyszerű, de szinte garantált!

Nem is akármekkora nyereségről beszélünk! Az összeg számottevő, hiszen a ProTipsters a legjobb hivatásos sportelemzők, legeredményesebb tippjeit hozza el neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy a Fogadási útmutató és a tippek alatti linken elérhető Fogadási segédlet alapján fogadd meg a tippeket! A tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik, (Nagyritkán más iroda is előfordulhat, de ezek többnyire mindig fogadhatóak a Bet365 irodával! Egyéb ajánlott fogadóirodákkal is követhető: Link)

De mire is fogadunk pontosan? Azt biztosan tudod, hogy a legnagyobb profitot a kis ligás/piacos foci (és kosár) tippekkel lehet összehozni. Ebben a csoportban pont a legkiemelkedőbb tippadók tippjeit hozzuk el számodra, olyan területekről, melyeken a fogadóirodák gyakran nem is tudják pontosan megállapítani az esélyeket.

A Bogota Csoport single és kombi tippjei a legkisebb labdarúgás ligákra koncentrálnak, ahol a fogadóirodák nem tudják kellően jól beállítani a szorzókat, de a mi tippadóink pont ezekre a területekre specializálódtak. Ez a csoport nem csak tippeket ad, hanem szinte garantálja a nyereséget!

Nézd meg a Bogota csoportot

20% kedvezmény a Bogota előfizetési díjából! Kizárólag ezen a héten, egészen péntek éjfélig érhető el ez a promóció!
Kuponkód: BogotaTavasz

Egyedi ajánlatunkkal, a Bogota VIP csoportban, a legerősebb „kisligás” sportelemzők tippjeit fogod kedvezményesen megkapni, beleértve az egzotikusabb ligákat is, mint a női labdarúgás, vagy a brazil, német, spanyol, portugál, olasz, alacsonyabb bajnokságok és társaik. Főként a foci dominál, de néha más sportágak is szerepet kapnak.

Ha viszonylag gyorsan tudsz reagálni a tippekre, és követed a fogadási segédletet, akkor itt az ideje, hogy felépítsd magadnak az első milliódat sportfogadással! Jelenleg a csoportban 6 tippadó található, akik mindannyian a sportfogadás elitjébe tartoznak! Neked pedig most lehetőséged van arra, hogy napi pár perces munkával olyan kiegészítő jövedelemre tegyél szert, amiért szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani!

Ne késlekedj tovább, csatlakozz a Bogota Csoport VIP tagjaihoz, és indulj el a nyereség felé vezető úton! A siker már csak egy karnyújtásnyira van, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni a céljaidat!

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...