Miért érdemes a BOGOTA Csoportot választanod? Elárulom!

máj 25, 2023 | Főoldalra, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Ha megnézed a Bogota csoport eddigi eredményeit, egy dolog fog feltűnni: Az elmúlt bő másfél évben, mindössze egy hónapja volt veszteséges! Mit is jelent ez pontosan? Hát nem mást, mint azt, hogy tippadóink a szakma krémjéből kerülnek ki, és olyan értékes tippeket küldenek, mellyel a havi pénzszerzés nem csak egyszerű, de szinte garantált!

Nem is akármekkora nyereségről beszélünk! Az összeg számottevő, hiszen a ProTipsters a legjobb hivatásos sportelemzők, legeredményesebb tippjeit hozza el neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy a Fogadási útmutató és a tippek alatti linken elérhető Fogadási segédlet alapján fogadd meg a tippeket! A tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik, (Nagyritkán más iroda is előfordulhat, de ezek többnyire mindig fogadhatóak a Bet365 irodával! Egyéb ajánlott fogadóirodákkal is követhető: Link)

De mire is fogadunk pontosan? Azt biztosan tudod, hogy a legnagyobb profitot a kis ligás/piacos foci (és kosár) tippekkel lehet összehozni. Ebben a csoportban pont a legkiemelkedőbb tippadók tippjeit hozzuk el számodra, olyan területekről, melyeken a fogadóirodák gyakran nem is tudják pontosan megállapítani az esélyeket.

A Bogota Csoport single és kombi tippjei a legkisebb labdarúgás ligákra koncentrálnak, ahol a fogadóirodák nem tudják kellően jól beállítani a szorzókat, de a mi tippadóink pont ezekre a területekre specializálódtak. Ez a csoport nem csak tippeket ad, hanem szinte garantálja a nyereséget!

Nézd meg a Bogota csoportot

20% kedvezmény a Bogota előfizetési díjából! Kizárólag ezen a héten, egészen péntek éjfélig érhető el ez a promóció!
Kuponkód: BogotaTavasz

Egyedi ajánlatunkkal, a Bogota VIP csoportban, a legerősebb „kisligás” sportelemzők tippjeit fogod kedvezményesen megkapni, beleértve az egzotikusabb ligákat is, mint a női labdarúgás, vagy a brazil, német, spanyol, portugál, olasz, alacsonyabb bajnokságok és társaik. Főként a foci dominál, de néha más sportágak is szerepet kapnak.

Ha viszonylag gyorsan tudsz reagálni a tippekre, és követed a fogadási segédletet, akkor itt az ideje, hogy felépítsd magadnak az első milliódat sportfogadással! Jelenleg a csoportban 6 tippadó található, akik mindannyian a sportfogadás elitjébe tartoznak! Neked pedig most lehetőséged van arra, hogy napi pár perces munkával olyan kiegészítő jövedelemre tegyél szert, amiért szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani!

Ne késlekedj tovább, csatlakozz a Bogota Csoport VIP tagjaihoz, és indulj el a nyereség felé vezető úton! A siker már csak egy karnyújtásnyira van, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni a céljaidat!

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...

Tudod mi a legjobb befektetés a válság idején?

A befektetés célja az, hogy egy adott pénzösszeg felhasználásával extra profitot érjünk el. Annál jobb egy befektetés, minél nagyobb profitot hoz, minél rövidebb idő alatt. Na és persze az sem utolsó szempont, hogy minél kisebb kockázat mellett történjen a dolog!...

Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy...