Megérkezett Marseille, a nagypályás kosár GURU!

ápr 26, 2023 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

A Marseille csoport annak köszönheti a létrejöttét, hogy érkezett néhány kiváló tippadó, akik leginkább Bet365 irodára küldenek tippeket, ezért tökéletesen passzoltak azokba a csoportokba amelyek leginkább „Bet365 kompatibilisek”, így néhány elemző felszabadult, akiket viszont én mindenképpen szerettem volna követni. Mivel a tulajdonságaik alapján jól összeillenek ezért ezennel hivatalosan is bejelentjük a MARSEILLE csoportot! Ez azt jelenti hogy mostantól 3 „nagyligás” csoportunk lett! ⚽ BERLIN (labdarúgás), 🎾 LISSZABON (tenisz) és végül de nem utolsó sorban 🏀 MARSEILLE (kosárlabda). Mindegyik csoportban, az adott sportág, legjobb tippadói érhetőek el, akiknek a legerősebb tippjei kerülnek kiküldésre!

Mit kell tudni azokról a bizonyos „nagyligás” csoportokról?

Minél nagyobb ligáról, illetve minél nagyobb fogadási piacról beszélünk, annál pontosabban be tudják lőni az esélyeket a fogadóirodák. Azaz a nagyobb ligákban nehezebb profitot elérni, hiszen a millió adatból és információból, könnyedén és pontosan meghatározza az esélyeket az iroda. Ennek köszönhetően ezek a tippek valamivel kisebb profitot hoznak számunkra mint a kis ligás csoportoknál. (Helsinki, Nairobi, Bogota)

Viszont cserébe jobban követhetőek, mivel az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak. És persze az is nagy előnye hogy ezeket a tippeket szinte minden normálisabb irodánál fogadhatnánk, de persze célszerű ott fogadni ahol a legjobb oddsokat kapjuk! (Miért érdemes „Broker” irodában fogadni: Link)

Ráadásul itt már nem kell tartanunk attól, hogy limitálják a tétméretünket, oddsainkat, vagy korlátozzák a számlánkat, azaz profi eszközökkel, profi módón fogadhatunk, méghozzá hosszútávon eredményesen!

A Marseille csoport leírása

A Marseille csoport eredményei

FreeForLife eredmények

A Marseille csoport leírása

A tippadó gárda!

A csoportba szinte csak 🏀 kosárlabda 🏀 tippek fognak érkezni, de az egyik tippadónál előfordul majd néhány foci tipp is. Ezeket természetesen ugyanúgy meg kell fogadni, hiszen mindegyik nagy értékkel bír és jó profitot hoz! Tehát főként kosárlabdára fogunk fogadni a nagyobb ligákból. Ezek a tippek jóval könnyebben fogadhatóak mint a kisligás csoportokban, hiszen nagyobb piacokról van szó ezért a változás kisebb és lassabb, így bőven van idő profitábilisan megfogadni a tippeket. A fő tippadó aki a legtöbb tippet küldi, már régóta elérhető a szolgáltatásunkban, neki egyébként a Bet365-ös tippjeit a kisligás VIP csoportban találjátok. Ennek a tippadónak kizárólag csak azok a tippjei kerülnek kiküldésre amelyek a legeredményesebbek számítanak az adott ligában. Ő már régóta szállítja nekünk a profitot, ezért nem kérdés hogy maradnia kellett. Őt egészíti ki 3 másik tippadó, akik kevesebb tippet küldenek, mivel ők egy egy adott területre specializálódtak, és a korábbi években bizony hatalmas profitot hoztak. Mi pontosan ugyan ezt várjuk el tőlük a jövőben is, ami szinte rendszeres profitot jelent majd a számunkra.

A tippek általában ázsiai irodákra fognak érkezni, amelyeket a fent említett „Broker” irodával lehet a legeredményesebben követni. Néha érkezhet tipp kisebb irodára is, de ezek többnyire de ezek általában fogadhatóak szinte minden más irodánál is. Mind a 4 tippadó, jópár éves tapasztalattal, illetve kiemelkedő eredménnyel rendelkezik, és annak ellenére hogy a legnagyobb ligákban tevékenykednek, szinte alig van veszteséges hónapjuk. Habár a profit ebben a csoportban is ingadozni fog, biztosak lehetünk abban hogy ezeknek a tippadóknak a tippjeivel, hatalmas bankrollt lehet felépíteni hosszútávon, amiért csak annyit kell tenned, hogy megfelelő fogadóirodát használsz (Link), és mielőbb megfogadod a tippeket a segédlet szerint. Ilyen egyszerűen még soha nem kerestél pénzt! Na és akkor most jön a legnehezebb kérdés!?

Berlin, Lisszabon, vagy Marseille?? Mindhárom csoport nagyon jó választás, és nagyon nem fogsz mellé nyúlni bármelyik mellett is döntesz! Ha pedig csak kis ligás tippeket fogadsz akkor a te felelősséged védeni a fogadószámlád, és mindent meg kell tenned annak érdekében hogy a lehető legkésőbb limitáljanak! Azaz a kis ligás meccsek mellett érdemes fogadnod nagyobb ligás tippeket is, mivel úgy kevésbé figyel fel rád az iroda és csak jóval később fog korlátozni, azaz jóval több pénzt tudsz így elhozni az európai fogadóirodáktól! És ráadásul még plusz profitot is hoz ezen csoportok követése!

Fogadj úgy, mint a Profik!

A Berlin csoport ajánlója

A Lisszabon csoport ajánlója

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...