Így profitálj könnyedén a legjobb tenisz tippekkel!

ápr 18, 2023 | Hírlevél, Tippküldés, Adózás, VIP csoportválasztás

Ebben a blogbejegyzésben a Lisszabon (Link) VIP csoportunk ajánlóját olvashatod, ami alapján könnyedén el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e követned ezeket a nagy értékkel bíró minőségi TENISZ tippeket! Lelövöm a poént… Na ezt a csoportot (is) biztosan követni fogod! Na és akkor nézzük is meg a miérteket!

Ha a csoport korábbi eredményeit megnézzük akkor láthatjuk hogy nagyon szép eredmények születtek és valóban ritka volt a veszteséges hónap. Ha elolvastad a csoport leírását akkor biztosan tudod hogy az ebbe a csoportba érkező tippek nagyobb ligákra és piacokra érkeznek, ami miatt jobb a követhetőség, és az irodák limitálásától sem kell tartanunk mint a kis ligás tippek fogadása esetén (Helsinki, Bogota, Nairobi). A nagyobb ligák és piacok esetében, az irodák sokkal pontosabban be tudják lőni az esélyeket a rendelkezésre álló statisztikai adatból, nem úgy mint az alacsonyabbaknál ahol már jóval többet hibáznak. Ez az oka annak hogy a Lisszabon havi átlagprofitja valamivel alacsonyabb mint a kisligás csoportoké. Persze ne legyünk elégedettlenek, hiszen általában ezt a profitot jóval kevesebb tippből hoztuk össze mint a többi kisligás csoportnál, ráadásul ne felejtsük el hogy ez a csoport az egyik, amelyiket korlátozás és limitálás nélkül is követheted, ami ráadásul szinte rendszeres havi profitot biztosít a számodra.

Nézd meg a Lisszabon csoportot!

Na és ugye van az, amikor a jó sem elég jó…! Úgyhogy tovább javítottam, faragtam és optimalizáltam, aminek köszönhetően, még eredményesebb lesz a csoport, illetve biztosan sokatok kedvence lesz!

Nézzük a Lisszabon csoport tippadó gárdáját! Az egyik fő tenisz tippadó, ettől a hónaptól már elérhető a csoportban. Korábban már pár évig elérhető volt a szolgáltatásunkban, így pontosan tudjuk hogy mire számíthatunk tőle! Mivel az elmúlt 23! hónapban mindig profittal zárt ezért gondolhatjátok hogy nem akármilyen tippadóról van szó! Ő valóban a legjobbak közé tartozik, ami egy dolgot jelent a számunkra: PÉNZT! Az ő tippjei azok, amiért akkor is nézed majd a telefonodat hogy jött e tipp amikor nem is jelzett! Ezekkel a tippekkel véded a fogadószámládat a limitálástól ha Bet365-nél, 22Betnél, vagy valamelyik másik európai típusú irodánál fogadsz, ráadásul még szép profitot is hoz! Ha pedig ázsiai irodánál fogadsz, akkor nem fogod tudni elégszer megköszönni, hogy ilyen könnyedén profitálhatsz úgy, hogy nem kell aggódnod a limitálás miatt!

A tippek ugyan több irodára is érkezhetnek tőle, de azokat a tippek alatti fogadási segédletben található minimális eltéréssel nyugodtan fogadhatjuk mivel úgy is profitábilisak leszünk. Mivel nagyobb piacokról van szó ezért az oddsok sok esetben valamivel később, vagy a meccskezdés előtt visszaállnak, de szinte mindegyik tippet akár élőben is megfogadhatjuk jóval kedvezőbb feltételekkel. Aki gyorsabban reagál szinte minden esetben egyből meg is tudja fogadni a tippet. A tippadó egyébként az elmúlt pár évet 70%-os találati aránnyal hozta le 1.75 körüli átlag oddsal. Ha esetleg nem vagy járatos a sportfogadásban akkor elmondom neked hogy ilyen eredmény elérésére szinte alig van példa, uh talán megértitek ha azt mondom hogy ezekkel a tippekkel durva sok pénzt fogunk csinálni! 

A másik fő Teniszes tippadót ugyancsak régóta követem, illetve néhány tipp is került már ki tőle, de most itt az ideje hogy főszereplő legyen ebben a sztoriban! A 88%-os találati arány úgy gondolom, hogy mindenki számára elég csábító lehet! Igazi varázslat, még akkor is ha kisebb oddsos tippekről beszélünk. Én személy szerint sosem voltam annak a híve hogy túl kis oddsos tippeket fogadjak, viszont ebben az esetben kivételt fogok tenni! Sorozatban a 20. hónapot hozza le profittal a tippadó, szóval ez azért eléggé elgondolkoztatja az embert… Én magam szeretem a legtöbb profitot kihozni a tippekből ezért, ennek a tippadónak a tippjeihez lesz egy egyszerű módosítás amivel megfogadva jóval több profitot érhetünk el. Ez a tippek alatti fogadási segédletben lesz majd elérhető. Sorozatban 25 nyertes tippje van, szóval itt nem érdemes gondolkodni tovább! Kicsit megsíratjuk a fogadóirodákat a következő hónapokban és években!

A 3. fő tippadó pedig ugyancsak a legnagyobb tenisz ligákat célozza meg többnyire 1.9 vagy afeletti oddsokkal, de emiatt nála a találati arány valamivel kisebb mint az előző két tippadónál, viszont cserébe nagy profitra számíthatunk. Single és kombi tippeket is küld főként a Bet365 irodára de ezek a tippek szinte mindig elérhető ázsiai irodánál is így ez nem okoz számunkra problémát.

Illetve vannak a régebbi teniszes tippadóink, akik már bizonyítottak nálunk a korábbi hónapokban és években, és várhatóan hozzák a korábban megszokott eredményességet! A csoportból kikerült a többi sportág, azaz az Lisszabonban kizárólag csak tenisz tippek fognak érkezni! (Kombinál előfordulhat más sportág is néha) Róluk nem is írnék többet hiszen a csoport eredményeiből egyértelműen látszik, hogy mit tettek le az asztalra eddig, és hogy valóban a legjobbak a szakmában!

Ha ezek a tények nem elég meggyőzőek hogy a Lisszabon hosszútávon is fix csoport legyen a számodra akkor szerintem te csak élvezetből fogadsz és az elért profit számodra másodlagos! Mi kizárólag azért fogadunk hogy minél több profitot érjünk el, és ennek érdekében bizony mindent meg is teszünk! A Lisszabon csoport tippjeivel gyerekjáték rendszeresen pénzt keresni!

Mostantól a lehetőség mindenkinek adott! Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...