Tudod mi a legjobb befektetés a válság idején?

okt 25, 2022 | Főoldalra, Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

A befektetés célja az, hogy egy adott pénzösszeg felhasználásával extra profitot érjünk el. Annál jobb egy befektetés, minél nagyobb profitot hoz, minél rövidebb idő alatt. Na és persze az sem utolsó szempont, hogy minél kisebb kockázat mellett történjen a dolog! Rengeteg befektetési forma létezik, de számunkra nem mindegyik megfelelő! A legtöbben a könnyű pénzszerzés lehetőségét keresik, de ilyen „válságos” időkben bizony nincs könnyű dolgunk! Vagy mégis?

A legtöbb befektetési formát már mindenki ismeri…

❌ Bankbetét: Bizonyára már te is számolgattad ha megnyernéd a lottó ötöst, akkor milyen szépen meg lehetne élni csak a banki kamatokból. De ez csak akkor igaz, ha rengeteg pénzed van, mivel a banki kamat általában elég alacsony, szóval ez a befektetési forma, nem fog számodra megfelelő eredményt hozni.
❌ Részvény: A tőzsdézéshez szükség van megfelelő szakértelemre, ráadásul a nem megfelelő piaci környezetben, mint ami most is van, elég nehéz rendszeres profitot elérni. Túl nagy kockázatot sem akarunk vállalni, hiszen akár a pénzünket is elbukhatjuk, ezért kis tőkével nem sok esélyünk van nagy pénzeket keresni.
❌ Állampapír/Kötvény: Valószínű te sem nagyon ismersz olyanokat akik ezzel a befektetési formával csinálták meg a szerencséjüket! Persze a szakértelem itt sem árt, de a nagy profithoz ugyancsak nagy tőkére van szükség, és persze türelmesnek is kell lenned mire megfelelő profitot érsz el.
❌ Ingatlan: Sok pénzt igényel, sok kockázatot rejt, plusz költségekkel kell számolni, hozzáértés sem árt, így ez a többség számára nem opció.
❌ Kriptopénz: Addig mindenki nagy kripto guru volt, amíg ezek értéke szinte csak felfelé ment, aztán egy ideje a többség csak nézeget, hogy hova lett a pénze… Persze ettől még lehet a kriptokkal szépen keresni, még akár kisebb pénzekkel is, de felejtős ha nem ástad bele magad teljesen, és nem szerezted meg azt a tudást ami ahhoz szükséges, hogy szépen profitálj. Na meg ott van a magas kockázat is, mivel ezek a piacok jelenleg még nagyon befolyásolhatóak, szóval könnyedén beleszaladhatsz egy nem várt pofonba!

Összefoglalva: A legismertebb befektetési formák nehézségei a következetők: Sok tőkét igényel. Túl kevés profitot hoz. Szakértelmet igényel. Sok az extra költség. Túl hosszú idő kell hozzá. Nagy a kockázat. Mint láthatod, a felsorolt befektetési formákkal, nem könnyű pénzt keresni, mivel vannak bizonyos akadályok ami miatt ezekkel nem lehet megfelelően profitálni!

Na de mi a helyzet a SPORTFOGADÁSSAL?

Mivel a legtöbb ember szerencsejátékként tekint a dologra és ennek megfelelően áll hozzá, ezért úgy gondolkodnak róla, hogy szórakozásnak kitűnő, de pénzkeresésre alkalmatlan. Mindaddig amíg nem találkoznak a ProTipsters szolgáltatásával, és meg nem tapasztalják meg azt, hogy milyen egyszerű pénzt csinálni, minimális idő ráfordítással és egy profi sportfogadó szakértelmének segítségével! Aki pedig tényleg komolyan veszi a dolgot az bizony tényleg olyan összegeket építhet fel, amelyet a fent megjelölt befektetési formák egyikével sem.

✅ Sok tőkét igényel: Nem igényel sok tőkét, hiszen az elmúlt években jónéhány előfizetőnk bebizonyította hogy néhány 10.000-es bankrollal is szép eredményeket lehet elérni.
✅ Túl kevés profitot hoz: A kezdő tőkét sokszor már 1-2 hónap alatt meg lehet duplázni, illetve 3-6 hónap alatt akár több milliós bankrollt is fel lehet építeni!
✅ Sok az extra költség: Egyedüli költség, csak a vip csoport előfizetési díja. Az első előfizetésre ráadásul 50% kedvezmény jár, illetve profitgarancia ha egy végig követett hónap nem hozna profitot.
✅ Túl hosszú idő kell hozzá: Igaz a profit ingadozik, de a kis ligás csoportjainkkal szinte havonta profitálhatunk, ráadásul sokszor nem is keveset.
✅ Nagy a kockázat: Ha betartod a bankrollmenedzsmentet akkor a pénzed biztonságban tudhatod, még akkor is ha esetleg épp egy gyengébb időszak van. A legnagyobb kockázatot inkább az jelenti, hogy olyas valakinek a tippjeit követed, aki átver vagy épp nem ért a profi és eredményes sportfogadáshoz. A ProTipsters szolgáltatásánál jó helyen vagy, hiszen már több mint 5 éve bizonyítjuk hogy a követőinket nyereségessé tudjuk tenni, aminek az ok az hogy egy profit sportfogadó tudása és stratégiája áll a háttérben.
✅ Szakértelmet igényel: Úgy gondolom hogy mindennél, amivel nagy pénzeket lehet keresni, szükség van egy bizonyos mértékű háttértudásra, illetve alapismeretre. Ez a sportfogadásra is igaz! Viszont itt a szakértelmet mi biztosítjuk és éppen ezért készítettünk a számodra egy könnyen követhető fogadási útmutatót, amely lépésről lépésre leírja hogy mit kell tenned, és pár nap gyakorlás után már te magad is profinak érezheted magadat!

A DÖNTÉS MOST A TE KEZEDBEN VAN!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz, vagy eredményes sportfogadó leszel?

A DÖNTÉS MOST A TE KEZEDBEN VAN!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz, vagy eredményes sportfogadó leszel?

Ezt a bejegyzést még a tegnapi napon írtam, de ma reggel épp megláttam Dávid e-mailjét, amelyben ugyancsak a „befektetés” szó szerepel, ezért ezzel gyorsan ki is egészítettem a blogbejegyzést, mivel szépen alátámasztja az általam leírtakat. Dávid már a sokadik előfizetőnk, aki arról ír, hogy átlépte az 1 Millió Forintos profithatárt, ami egyértelműen bizonyítja hogy elég komoly pénzeket lehet összehozni akár néhány hónap alatt. Láthatod hogy a sportfogadás, nálunk nem egyenlő a szerencsejátékkal, hiszen profi szakemberek elemzéseire, és stratégiájára épül, amelyet követve biztos profitot lehet elérni!

💰 A kis ligás VIP csoportok eredménye egy héttel a hónap vége előtt:

🥇 NAIROBI 43,5 tét profit
🥈 HELSINKI 34,2 tét profit
🥉 BOGOTA 20,5 tét profit
🏅 OSLO 18,1 tét profit

Ezek a VIP csoportjaink szinte minden hónapban profittal zárnak! Tehát ha rászánsz egy kis időt és pénzt arra, hogy lemásold azt ahogyan én fogadok, akkor egy olyan „befektetésed” lesz, amellyel képes leszel rendszeresen pénzt keresni. Nem kell aggódnod a válság miatt, hiszen ez nem befolyásolja az elért eredményeinket! Illetve mégis, hiszen Euróban fogadunk és egyúttal az árfolyamnyereségen is keresünk! Fogadj úgy, mint a Profik!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...