Tudnivalók a legjobb kis ligás/piacos VIP csoportokról!

aug 16, 2022 | Hírlevél, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Fontos információ azok számára, akik a kis ligás/piacos VIP csoportjainkat Helsinki/Bogota/Nairobi követik!

Ez a 3 csoportunk amelyekbe többnyire kis ligás/piacos tippek érkeznek, és mivel ezekre a területekre a fogadóirodák kevésbé tudják pontosan belőni az esélyeket, így megfelelő profi sportelemzők tippjeivel komoly profitot tudunk elérni, szinte havi rendszerességgel. Az elmúlt időszakban több százezer forintot hoztak a követőinknek ezek a csoportok és jónéhányan voltak akik sikeresen megszerezték az első milliójukat! Többen írtátok, hogy egy hónap alatt dupláztátok a bankrollotokat, amivel eddig gondolom egyikőtök sem nagyon találkozott, de várhatóan ez a jövőben még néhányszor elő fog fordulni. 😉

A következőkben pedig pár nagyon fontos információt írnék össze ezekkel a csoportokkal kapcsolatban, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb profitot tudjátok elérni ezekkel a minőségi tippekkel. Ezért mindenképp olvasd el végig ezt a blogbejegyzést, mivel az itt találtható információkat feltétlenül szükséges ismerned!

 

  • A “minőségi” tippek jellemzője hogy az irodák idővel korrigálják az oddsokat, azaz célszerű mielőbb megfogadni azokat, mivel úgy érhetjük a legtöbb profitot. Nem fogsz tudni megfogadni minden tippet az ajánlott feltételekkel! A te feladatod hogy a lehetőségeidhez képest reagálj minél előbb, és próbálj, minél közelebb fogadni az ajánlott feltételekhez! A tippek alatti linken találsz egy fogadási segédletet, amely pontosan leírja hogy milyen eltéréssel fogadhatóak meg a tippek. Ezeket NEM bírálhatod felül és kizárólag ennek megfelelően fogadj! Ha egy tipp nem fogadható, akkor két lehetőséged van. Az egyik hogy beállítod az értesítőt a meccskezdésre és megpróbálod élőben megfogadni, a másik pedig hogy kihagyod és várod a következő tippet!

 

  • Neked kell biztosítanod a fogadáshoz szükséges feltételeket! Ha neked számít az, hogy mennyit nyersz és maximalizálni akarod a profilt, akkor ennek érdekében mindent meg kell tenned. Persze kifogásokat is lehet gyártani, de attól nem fogsz többet nyerni! Ne maradj le a tippről: Ezért állíts be speciális értesítő hangot a VIP csoportjaidhoz! Olyat amit akár az utcán is észreveszel. De persze már könnyedén vehetsz pár ezer forintért okos karkötőt vagy okosórát, amely rezeg a csuklódon ha tipp érkezik és úgy tuti észre fogod venni ha tipp jött. A gyors reagálás alapfeltétele, hogy ismerd a fogadási típusokat és azok alternatíváit, illetve pontosan tudd, hogyan a legegyszerűbb megkeresni a tippet. Ez le van írva a fogadási útmutatóban, amit érdemes tökéletesen ismerni, mert ott mindent leírtam, ami ahhoz kell, hogy a lehető legtöbbet profitálj! A sportfogadás nem a lusta emberek sportja! Éppen ezért, az alapos felkészültség nagyon fontos! Legyenek alternatív irodáid! Úgyis kelleni fog, ha már belimitált a Bet365! De amikor egy tipp Beten nem érhető el, van hova nyúlnod! Na és persze ezeknél az irodáknál is szép profitot lehet elérni a későbbiekben.

 

  • A profit ingadozik! Minél több csoportot/tippet követsz annál nagyobb ingadozással kell számolnod! Azaz a bankrollmenedzsmentre nagyon oda kell figyelned! Mit csinálsz akkor ha van egy 20 tétes lejtmenet? Azaz ha a bankrollodból 20 tétnyi eltűnne? Ha megfelelő tétmérettel fogadsz, akkor az ilyet könnyedén átvészeled. Ha túl nagy tétmérettel fogadsz akkor összeszarod magad, és elkezdesz ugrálni a tétméretek között, amivel a veszteség egy részét gyorsan realizálod is. Éppen ezért, a fogadási útmutatóban, a tétméret választás résznél 2% körüli tétméreteket találsz, amelyet a követett csoportok számának megfelelően, arányos mértékben csökkenteni kell. Na ha ezt betartod akkor soha nem lesz gondod a gyengébb időszakokkal! De persze a többség nem tartja be, mert ha kicsit ráérez a profit ízére, akkor azonnal milliókat akar keresni havonta, és csak emeli és emeli a tétméretet, amivel persze még a fogadó számláját is gyorsan kinyírja… 

 

  • A fogadóiroda limitálni fogja a számládat, azaz be fogja korlátozni a tétméretedet egy nagyon minimális összegben, amivel már nem éri meg fogadnod! A te felelősséged az, hogy ezt a limitálást minél tovább elkerüld! Ha nem foglalkozol vele, akkor utólag már nem fogsz tudni mit tenni! Ezért erre fel kell készülni! Minél mohóbb vagy, minél gyorsabban emeled a tétméretedet, minél több kisligás tippet fogadsz, minél gyorsabban növekszik a bankrollod annál előbb fel fogsz tűnni és ezek miatt gyorsan limitálni is fognak! TÜRELEM! Tartsd be a fogadási útmutatóban leírt bankrollmenedzsmentet! És persze fogadj nagy ligás tippeket is hiszen úgy kevésbé leszel feltűnő! Hogyan kerülik el a profi fogadók az irodák korlátozásait? Kattints! Persze a blogban érdemes elolvasni a Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás kategória alatt az összes cikket! Legalábbis akkor ha hosszútávon szeretnél profitálni a sportfogadásból!

 

KÖVESD TE IS A VILÁG LEGJOBB SPORTELEMZŐINEK A TIPPJEIT!

Néhány fontos info a VIP csoportokkal kapcsolatban: 

A Helsinki csoport jelenleg egész jól követhető csak Bet365 irodával is, és próbálom úgy alakítani a csoportot hogy a jövőben is fogadni lehessen legalább a tippek 75%-át csak ezzel az irodával. Ez ugye már így is szép profitot jelent, de valljuk be, nagy hülyeség lenne a fennmaradó többi tippet kihagyni! Ehhez pedig csak annyi kell, hogy regelj magadnak egy kiegészítő irodát… Szerintem plusz pár ezer Euróért érdemes egy kis extra erőfeszítést tenni! Na de persze itt ugyanúgy be kell tartani a tétméretet, és kizárólag csak akkor regisztrálj ha képes vagy a linken szereplő útmutató alapján végigmenni, a regisztrációtól, a hitelesítésen át a befizetésig! Felesleges problémáktól kíméled meg magad ha mindent pontosan úgy csinálsz ahogy leírtam, és nem fog kiderülni a végén hogy kár volt okosabbnak lenned!

A Bogota csoportnál augusztustól bekerült egy új tippadó, de úgy tűnik pont erre a hónapra vette ki a nyári szabadságát, mivel még nem nagyon érkezett tőle tipp. Ha nem változik a helyzet a hónap közepéig, akkor be fogok tenni még plusz egy tippadót annak érdekében, hogy meglegyen a szokásos tippmennyiség, illetve megfelelő profit legyen a hó végén. Szerencsére két beugró is várakozik már egy ideje, de a csoport átlagos tippmennyiségét tartani szeretnénk, illetve bármikor előfordulhat hogy valaki kiesik és emiatt mindig szükség van cserékre. Ebben a csoportban egyébként több “alvó” tippadó is van akiknek lassan ébredeznie kell, így előfordulhat, hogy a tippmennyiség átlag feletti lesz pár héten belül. 

A Nairobi csoportban jelenleg jónéhány tippadó tevékenykedik akiknek a legerősebb tippjei kerülnek ki, természetesen itt is várható hogy hirtelen megemelkedik a tippek száma mivel a nyár folyamán több tippadó is pihenőre ment, és ezalatt is kerültek be új tehetségek, de ezt láthattátok a csoport korábbi eredményeiből is. Ezért ha beindul a nagyüzem akkor kicsit lefaragunk a tippszámból annak érdekében hogy tartsuk a csoport leírásban megjelölt átlagos tippmennyiséget. Természetesen továbbra is az a cél ennél a csoportnál is hogy minél jobb követhetőséget biztosíthassunk a legjobb profit mellett! Na meg persze a csoportok korábbi eredményei is magukért beszélnek, tehát a jövőben is csak a legjobb minőségre számíthattok a tippek tekintetében.

A Berlin nagy ligás/piacos csoport, úgy néz ki begyújtotta a rakétákat és éledeznek a nagyligás tippadók, mivel elég szép találati arányt hoztak össze az első két hét után már 14 tét feletti profitnál járunk. Ebben a csoportban leginkább közepes és nagy ligás foci tippek érkeznek és most hogy beindulnak a ligák visszatérnek a tippadók is akiknek a tippjeit bátran ajánljuk a kis ligás tippek mellé hiszen így könnyebben kitolhatóak a korlátozások amelyekről korábban szó volt. Hasonlóan alkalmas erre a Lisszabon csoport tippjei is ahol főként tenisz tippekre fogadhatunk, amelyek ráadásul egész magas profitot szállítanak a legtöbb hónapban. Természetesen ezeknek a csoportoknak a tippjei a legtöbb irodánál elérhetőek, de ezt nem jelenti azt hogy ne az ajánlott irodánál kellene fogadni hiszen ott kapjuk a legjobb oddsokat és így érhetjük el a legjobb eredményeket! Az alábbi képen a Berlin csoport aktuális havi eredményeit láthatjátok.

KÖVESD TE IS A VILÁG LEGJOBB SPORTELEMZŐINEK A TIPPJEIT!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...