Helsinki 2021.09. havi értékelés

szept 1, 2021 | Hírlevél

Miről szól a ProTipsters?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Bevezető

Mivel sok változás nem történt az előző hónaphoz képest, ezért az augusztusi összesítőt írom át illetve egészítem ki! Emiatt néhány dolog azonos lehet a korábbi értékelővel. 

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy miért is vagy itt!? Erre csak egy válasz létezik: A PROFIT MIATT! Viszont nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitról beszélünk! Az elért profit nagysága tőled függ, illetve attól hogy milyen minőségben követed a tippeket! Vegyük például a hó végi kérdőívet, amelyet külön-külön minden csoportba kiküldünk, azért hogy pontosan lássuk milyen eredményeket értetek el, mennyire tudjátok követni az adott csoportot. Ezeknek a kérdőíveknek a fő célja, hogy általuk úgy tudjuk alakítani a csoportokat, hogy a lehető legtöbb profitot érjétek el, kiszűrjük az általatok elkövetett hibákat, és olyan segítséget adunk, amivel játszva kereshettek százezreket vagy épp milliókat! Ha TE esetleg nem töltötted ki, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy itt pontosan?! Mi nem azt akarjuk hogy fizess elő a szolgáltatásunkra! Azt akarjuk hogy nyerj, mert akkor biztosan elő fogsz fizetni! Ennek pedig az egyik eleme, hogy a kérdőívet ki kell tölteni, mert a célunk közös!

Mennyire vagy elégedett a csoporttal?

A kérdőív szerint a követők 80%-a nagyon elégedett a Helsinki csoporttal! Ilyen durván erős hónap után, hogy lehet az, hogy valaki mégis azt jelölte be hogy közepesen elégedett? Illetve mi lehet annak az oka, hogy van olyan, aki ebben a hónapban megduplázta a bankrollját, más valaki pedig csak pár tét profitot ért el? Mindenki ugyanazokat a tippeket kapja, ugyanabban az időpontban! Mindenkinek adott a lehetőség hogy nagy profitot érjen el! Pontosan leírtam a csoport részleteiben és a fogadási segédletben, mit kell ahhoz tenni, hogy maximalizáljuk az elérhető profitot. Minél jobban követed ezeket, annál eredményesebb és elégedettebb leszel! De legyenek reálisak az elvárásaid! Ha nem teszel meg mindent, vagy nem tudsz megtenni mindent annak érdekében hogy a max profitot érd el, akkor kevesebbel kell beérned! Aki bet365 irodával fogadott az pl csak a tippek 80%-át tudta megfogadni. Aki betartotta a szabályokat az még így is 15-30 tét közötti profitot ért el. Akinek gondot okozott az hogy később is rákeressen a tippre ha nem volt elérhető az kevesebb profitot ért el, aki pedig megpróbálta megfogadni élőben azt a tippet amit line változás miatt ki kellett hagynia az többet. A profi sportfogadás melós! De akik százezreket nyertek ebben a hónapban azt mondják hogy megérte! Mert sokan egy havi fizetést is zsebre tettek napi pár perces munkával! Te nem nyertél sokat mert kicsi a tétméreted? Ezt a problémát neked kell megoldani, vagy tegyél hozzá vagy légy türelemmel amíg nagyobb lesz a bankrollod! A mai napon bejelentettük az új Bet365ös csoportot, ahol a tippek szinte mind bet365re érkeznek. Lesz e olyan tipp ahol változik a line? Lesz bizony! Lesz e olyan tipp amit esetleg levesz az iroda és nem tudjuk megfogadni? Lesz hát! És még így is nagy profitot hoz számunkra? Még jó!

Tétméret

Például a kérdőívből látom azt is, hogy vannak akik nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és 5-10%-os tétmérettel fogadnak! Ilyenkor tudok szólni, hogy EMBER EL FOGOD BUKNI A PÉNZED!!!! Lehet hogy nem most, de pár hónapon belül biztos! A hosszútávon eredményes sportfogadás alapja a bankrollmenedzsment, ha ezt nem tartod be, akkor halálra vagy ítélve! És ettől még a legjobb tippek sem mentenek meg, mert a profit ingadozik, azaz erősebb és gyengébb sorozatok és időszakok váltják egymást, ahol több erős időszak van, amelyek bőven profitot hoznak a számunkra, de ha egy ilyen folyamatosan (túl)emelt tétmérettel szaladsz bele egy gyengébb időszakba, akkor a következő hegymenetet már nem éred meg! Volt már olyan eset, hogy egy hónapon belül az ember elbukta a rollját, úgy hogy 22 tét profitban kellett volna végezzen, mert amíg hasított a csoport folyamatosan emelte a tétet és a hónap elején 2000 Forinttal fogadott, a végén meg már 20.000 Forintig emelt és pár vesztes tipp lenullázta. Remélem érted, hogy miről beszélek és tanulsz más hibájából! Tudom, hogy azért választanak sokan nagyobb tétméretet, hogy több profitot érjenek el! De ezzel nagyobb kockázatot vállalsz, mi profiként pedig ezt mindenképp szeretnénk elkerülni! Ha túl kicsi a bankrollod és úgy szeretnél gyors és nagy profitot elérni, hogy a nagy tétmérettel túlvállalod magad, annak biztos hogy rossz vége lesz! – “I have spoken”

Követhetőség/ Oddsok/ Lineok

A kérdőívből az is pontosan látszik, hogy azok akik többnyire 3 percen belül reagáltak a tippekre és 1x klón irodát használtak, a tippek 90-95-%át meg tudták fogadni, aki pedig Bet365 irodát használt a tippek 80-85%-t, ami teljesen jó arány. Aki viszont jóval hosszabb a reakcióideje, az kevesebb tippet fog tudni megfogadni, mivel a lineok idővel romlanak, hiszen pontosan ez a jó tippek jellemzője. Ha valaki ilyen mértékű profitokat szeretne, mint amiket ezzel a csoporttal rendszeresen el lehet érni, mindezt olyan tippekkel, ahol nem változik a line, az csalódni fog, ugyanis ha egy tippben nagy érték van, azt idővel a fogadóirodák is észreveszik és korrigálni fogják az esélyeket! Tehát ha te olyan tippeket fogadsz ahol nincs mint korrigálni az irodáknak, akkor biztos hogy veszteséget fogsz termelni velük! Természetesen egyénenként eltérő, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, illetve ki milyen gyorsan tud reagálni a tippekre, de minél gyorsabb vagy, annál jobb feltételekkel tudsz fogadni és annál nagyobb lesz a profitod! A csoport leírásában azért jelöltünk meg közepes reagálási időt, mivel még azok is profitot tudnak vele hozni, akik nem azonnal fogadják meg a tippeket. Mint ahogy a fogadási segédletben is olvasható, ezeknél a kosár tippeknél az oddsok/lineok gyorsan változnak, mivel láthatjátok hogy brutál jó tippekről beszélünk. Ezeket a tippeket 4 pontos eltéréssel még simán fogadhatjuk, hiszen úgy is óriási profitokat érhetünk el! (Tipp: Ha van lehetőség, inkább line változással fogadj a határértéken belül, minthogy jóval kisebb legyen az odds!) Azon bosszankodni, hogy változott a line, vagy az odds, teljesen felesleges, profiként inkább arra kell törekedni, mit tehetsz annak érdekében, hogy minél jobb esélyeket csíphess meg! Több pénzt akarsz? Legyél gyorsabb! Több pénzt akarsz? Használj több irodát! Több pénzt akarsz? Használd a segédletet, a fogadási útmutatót, és tartsd be a szabályokat! Több pénzt akarsz? Töltsd ki azt a szájbaszúrt kérdőívet!

Fogadóirodák

A tippeket a tippadók többnyire 3-4 fogadóirodára küldik, de ezek legnagyobb része fogadható külön Bet365 irodával, vagy külön valamelyik 1xbet klón irodával. Ezekkel már megfelelő profitot érhetünk el, de ha maximalizálni szeretnéd a tippekkel elérhető profitodat, akkor érdemes használni a Bet365 iroda mellett valamelyik 1xbet klón irodát is! (A tippek 90-95% fogadható csak 1x klón irodákkal is,22Bet, Astekbet, Betwinner, Melbet, teljes lista itt…) A tippek egy része Bwin, GG.bet, bsensation és Cbet irodákban is megfogadhatóak! A tippek egy része Betcityre és Maratonbetre érkezik. Ez a két iroda nem opció számunkra, mivel vagy nagyon gyorsan limitál, vagy nem enged regisztrálni Magyarokat, éppen ezért nem is írtuk őket az ajánlott irodák közé a csoport leírásában. Sok irodánál elérhetőek egyébként kosárlabda tippek, de Bet365-nél és az 1x klónoknál van a legnagyobb kínálat, ami a csoportba érkező tippek többségét lefedi. Ha pl Bet365 irodát használod együtt valamelyik 1x klón irodával akkor szinte az összes tippet meg lehet fogadni. Mit csinálnak azok a követők akik lecsúsznak egy tippről mert túl sokat változott a line vagy az odds? Amelyik emberi időben kezdődik, azt megfogadják élőben, ha van rá lehetőség!

Hibák

Az, hogy követed a leírásokat és szabályokat alap dolog! De van még egy két fontos dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet! A fogadóirodák nem szeretik a nyerő és tudatos sportfogadókat! Gondolom erről már biztosan olvastál valamelyik blogbejegyzésünkben! Ha eddig nem olvastad el az összeset, akkor ez az első nagy hiba!! Tehát a fogadóirodák szűrik azokat a fogadókat, akik pl csak kis ligákra fogadnak! Mint pl ennél a csoportnál. Ráadásul eléggé gyanús hogy nyersz és folyamatosan emeled a tétméretet… Ezt a témát ebben a blogbejegyzésben részletesen kifejtettem: LINK Sokan most elsiklanak ezen téma felett, aztán meg majd jönnek sírva “jajj limitálták a számlámat”! Nagyon nem mindegy, hogy 500 vagy 5000€ profitot hozol el egy fogadóirodától! 15€ (5000 Forint) tétméret felett mindenképp javasolt egy nagy ligás csoport követése, amelynek a fő célja az, hogy ne tűnj ki azzal, hogy csak kis ligákra fogadsz, és minél később korlátozzák a tétméretedet, vagy az oddsaidat! Tippek keresése és megtalálása is nagyon fontos, mert sok esetben előfordulhat az, hogy nem megfelelően írjuk be a csapatnevet vagy épp az iroda adja meg másképp, ezért ha a kereső nem dobja ki, akkor keressük meg manuálisan a ligát és nézzük át az ott elérhető meccseket!

Profit

A hónap utolsó napján a csoport 34,8 tét profiton áll. Ez a profit azt mutatja meg hogy a tippadók milyen eredményt értek el, nem pedig azt hogy te hogyan zártál. A legfontosabb dolog amit tisztázni kell hogy ugyanazt a profitot nem lehet elérni, mint amit a tippadók érnek el! Ennek az oka az, hogy ők mindig a legjobb oddson és ponthatáron küldik ki a tippeket, amelyet mi fogadók kisebb nagyobb csúszással fogadunk meg. Minél gyorsabban korrigál az iroda, minél lassabban reagálunk, minél kevésbé tudunk az ajánlott irodánál fogadni, annál kisebb lesz a profitunk! Az elvárás/cél ne az legyen, hogy ugyanazt az eredményt érjük el, hanem az, hogy próbáljunk a lehető legközelebb zárni a csoport eredményéhez, attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ha átlagosan 30-60 perc kell neked a reagáláshoz akkor fogadd el, hogy kevesebb lesz a profitod, de még úgy is folyamatosan szép eredményeket fogsz elérni! A profi fogadásnál nem mi hozzuk a szabályokat, itt nekünk kell alkalmazkodni! Akik szeptemberben végig követték a csoportot, azok 10 és 35 tét profit között zárták a hónapot, attól függően, hogy milyen minőségben fogadták meg a tippeket. A követők 80%-a nagyon elégedett volt a csoport teljesítményével, és nem véletlen az sem, hogy a legtöbben már hónapok óta fogadják ezeket a tippeket, hiszen szinte havi rendszerességgel szállítják a kiemelkedő eredményeket.

Vélemény

Úgy gondolom sok magyarázat nem szükséges, mivel az eredmények magukért beszélnek! A hónap utolsó pár napja ugyan gyengébben sikerült de nem lehet okunk panaszra! Bízom benne hogy mindneki betartja a bankrollmenedzsmentet, mert A PROFIT INGADOZIK, és ez nem fog változni a jövőben sem! Tehát a te dolgod továbbra is csak annyi hogy fogadd meg minél gyorsabban a tippeket, kövesd a tippek melletti linken levő segédletet és tartsd be a bankrollmenedzsmentet! Már elérhető az Lisszabon nagyligás és a Bogota Bet365 re optimalizált kosaras csoportjaink is!

 

Nr. Date Teams Pick Odds Stake *Result Profit / Loss €284.91
1 2021.08.31.-14:42 Terrafirma Dyip - San Miguel Beermen San Miguel Beermen Spread -6.5 (1st Half) 1.83 €30.00 3 -30.00
2 2021.08.31.-19:43:04 Tijuca U-19 vs Municipal U-19 Felett 138.5 1.86 €30.00 3 -30.00
3 2021.09.01.-13:26 Colon - Miramar Miramar Spread +8.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 0 0.00
4 2021.09.02.-11:15:38 Jevy Napoli - Treviso Alatt 160.5 1.87 €30.00 1 26.10
5 2021.09.02.-11:18:09 Trento - Trieste Alatt 160.5 1.87 €30.00 3 -30.00
6 2021.09.02.-12:11 Caneros del Este - Leones de Santo Domingo Leones de Santo Domingo Spread +6.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
7 2021.09.02.-14:10 Huracanes Del Atlantico - Metros de Santiago Huracanes Del Atlantico +15 AH (FT) 1.876 €30.00 1 26.28
8 2021.09.02.-15:30:35 Sloboda Uzice vs Zlatibor Alatt 153.5 1.87 €30.00 3 -30.00
9 2021.09.02.-17:34 Stjernen - Ringerike Total O 6.5 (Game Lines) 1.85 €30.00 1 25.50
10 2021.09.03.-10:32 Perry Lakes Hawks - Rockingham Flames Rockingham Flames Spread +7.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
11 2021.09.03.-11:47:17 Santurce vs Brujos de Guayama Alatt 166.5 1.85 €30.00 3 -30.00
12 2021.09.03.-12:01 Sturt Sabres - North Adelaide Rockets North Adelaide Rockets Spread +3.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
13 2021.09.03.-12:01 Sturt Sabres - North Adelaide Rockets North Adelaide Rockets Money Line (Game Lines) 2.25 €30.00 1 37.50
14 2021.09.03.-12:29:44 Bulldogs U-23 vs Santa Tecla U-23 Alatt 110.5 1.86 €30.00 1 25.80
15 2021.09.03.-13:30:49 Logan Thunder vs Townsville Flames Alatt 141.5 1.86 €30.00 1 25.80
16 2021.09.03.-15:09:13 Yenisey-2 vs Dynamo-2 Novosibirsk Region Felett 143 1.87 €30.00 1 26.10
17 2021.09.03.-15:10:55 Neftyanik Omsk Region vs Dynamo Novosibirsk Region Felett 146.5 1.84 €30.00 1 25.20
18 2021.09.03.-16:35 Cangrejeros de Santurce - Brujos de Guayama Cangrejeros de Santurce +6 AH (FT) 1.799 €30.00 1 23.97
19 2021.09.04.-10:23:25 Buyukcekmece vs Gaziantep BB Alatt 149.5 1.86 €30.00 1 25.80
20 2021.09.04.-10:44:39 Benfica vs Obradoiro Alatt 155.5 1.86 €30.00 1 25.80
21 2021.09.04.-11:54:53 Univ. Concepcion - Valdivia Alatt 145.5 1.85 €30.00 1 25.50
22 2021.09.04.-12:54:53 Capurro vs Montevideo BBC Alatt 112.5 1.85 €30.00 1 25.50
23 2021.09.04.-15:34 Universidad de Concepcion - Valdivia Valdivia Spread +11.5 (Game Lines) 1.9 €30.00 1 27.00
24 2021.09.04.-21:39 Magnus Carlsen - Ian Nepomniachtchi To Win Outright - Magnus Carlsen 1.28 €30.00 0.00
25 2021.09.05.-08:41 Stjernen - Manglerud Star Stjernen Line -2.5 (Game Lines) 2 €30.00 1 30.00
26 2021.09.05.-10:58:45 Santa Tecla U-23 vs Bulldogs U-23 Alatt 102.5 1.85 €30.00 1 25.50
27 2021.09.05.-12:13 UNI - Real Esteli UNI Spread +2.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
28 2021.09.05.-12:21 Titanes Del Distrito Nacional - Soles de Santo Domingo Soles de Santo Domingo +5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
29 2021.09.05.-13:09:08 Juiz de Fora vs Athletic Meriti Felett 128.5 1.83 €30.00 3 -30.00
30 2021.09.05.-13:23:08 Vaqueros de Bayamon vs Mets de Guaynabo Alatt 184.5 1.86 €30.00 3 -30.00
31 2021.09.06.-10:52 San German - Santurce Santurce Spread +1.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
32 2021.09.06.-14:52 Kulager - HK Aktobe HK Aktobe 0.0, +0.5 (Asian Handicap) 1.82 €30.00 2 12.30
33 2021.09.06.-18:59:35 Uni Concepcion - Deportivo Valdivia Alatt 138 Including overtime 1.83 €30.00 1 24.90
34 2021.09.06.-19:31:32 Fjolnir vs Breidablik Felett 144.5 1.87 €30.00 3 -30.00
35 2021.09.06.-19:31:59 Grindavik vs Njardvik Felett 140.5 1.87 €30.00 3 -30.00
36 2021.09.07.-10:36:41 Peresvet-SFU (w) - Nadezhda (w) Alatt 132.5 1.85 €30.00 1 25.50
37 2021.09.07.-11:48 Grüner - Stjernen Total U 6.5 (Game Lines) 2.15 €30.00 1 34.50
38 2021.09.07.-12:33 UNAN Leon - Real Esteli Real Esteli Spread +11.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
39 2021.09.07.-12:36 Rain or Shine Elasto Painters - Barangay Ginebra San Miguel Barangay Ginebra San Miguel Spread -3.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
40 2021.09.07.-16:45:01 Anzorena de Mendoza vs Atenas de Mendoza Alatt 158.5 1.85 €30.00 1 25.50
41 2021.09.07.-18:45:34 Burgos vs Porto Alatt 164.5 1.86 €30.00 1 25.80
42 2021.09.08.-09:56:07 Norrkoping Dolphins vs Kalev / Cramo Felett 169.5 1.86 €30.00 1 25.80
43 2021.09.08.-10:14 Danubio Basquetbol - CA Cordon CA Cordon +3.5 AH (FT) 1.832 €30.00 0 0.00
44 2021.09.08.-10:38:32 Mladost Zemun vs Novi Pazar Alatt 172.5 1.86 €30.00 1 25.80
45 2021.09.08.-11:21:32 Municipal U-19 vs Botafogo U-19 Alatt 158.5 1.85 €30.00 1 25.50
46 2021.09.08.-11:21:54 Desportivo Atitude U-19 vs Flamengo U-19 Alatt 154.5 1.85 €30.00 1 25.50
47 2021.09.08.-11:22:27 Fluminense U-19 vs Niteroi U-19 Alatt 138.5 1.85 €30.00 3 -30.00
48 2021.09.08.-15:59:03 RJ Caxias do Sul U19 - Paulistano U19 Alatt 138.5 1.85 €30.00 1 25.50
49 2021.09.08.-17:23:57 Arka Gdynia vs Astoria Bydgoszcz Alatt 154.5 1.91 €30.00 3 -30.00
50 2021.09.09.-11:07:53 Paulistano U-19 vs Grajau U-19 Alatt 139.5 1.86 €30.00 1 25.80
51 2021.09.09.-11:52 Abejas de León (Guanajuato) - Panteras de Aguascalientes Panteras de Aguascalientes +4.5 AH (FT) 1.832 €30.00 3 -30.00
52 2021.09.09.-11:58:08 Abejas vs Panteras Alatt 167.5 1.97 €30.00 3 -30.00
53 2021.09.09.-12:14 HC Biasca Ticino Rockets - HC Sierre-Anniviers Over 6 O/U (FT) 2.119 €30.00 1 33.57
54 2021.09.09.-12:20 Mackay Meteors - Cairns Marlins Mackay Meteors -4.5 AH (FT) 1.839 €30.00 3 -30.00
55 2021.09.09.-14:36:37 Cholet vs Orleans Alatt 162 1.84 €30.00 1 25.20
56 2021.09.09.-14:48:12 Zaragoza vs Burgos Alatt 169.5 1.87 €30.00 1 26.10
57 2021.09.09.-20:11 Ponce - Bayamon Ponce Spread +7.5 (Game Lines) 1.9 €30.00 1 27.00
58 2021.09.10.-10:35 Bauru - Pinheiros Pinheiros Spread +8.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
59 2021.09.10.-13:21 Grüner - Sparta Sarpsborg Under 7 1.9 €30.00 1 27.00
60 2021.09.10.-14:05 Mackay Meteors - Cairns Marlins Mackay Meteors Spread -5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
61 2021.09.10.-14:40 Tofaş SK - BC Žalgiris Tofaş SK +8 AH (FT) 1.853 €30.00 1 25.59
62 2021.09.10.-16:51:51 Halcones Xalapa - Soles de Mexicali Felett 170 Including overtime 1.82 €30.00 3 -30.00
63 2021.09.10.-17:01:24 Atlanta Dream @ Washington Mystics Felett 156.5 1.95 €30.00 3 -30.00
64 2021.09.10.-18:44:53 Panathinaikos vs Crvena Zvezda Alatt 157.5 1.86 €30.00 1 25.80
65 2021.09.11.-07:20 25 de Agosto - Tabare 25 de Agosto Spread +5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
66 2021.09.11.-11:18 Barcelona vs Valencia Basket Barcelona (-6.5) (Handicap (incl. overtime)) 1.82 €30.00 1 24.60
67 2021.09.11.-11:22:21 New York Liberty @ Dallas Wings Alatt 162 1.88 €30.00 1 26.40
68 2021.09.11.-11:57:49 Yannina (w) - Chania (w) Felett 135.5 1.85 €30.00 3 -30.00
69 2021.09.11.-13:41:09 Stjarnan vs Grindavik Felett 178.5 1.85 €30.00 3 -30.00
70 2021.09.11.-15:55:39 Deportes Valdivia vs Universidad Concepcion Alatt 127.5 1.86 €30.00 3 -30.00
71 2021.09.11.-22:35 Titanes del Licey - Caneros del Este Caneros del Este Spread +2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
72 2021.09.12.-08:08 Balestier Khalsa FC - Tanjong Pagar United Over 3.0, 3.5 (Goal Line) 1.83 €30.00 3 -30.00
73 2021.09.12.-15:39 Anadolu Efes - Zalgiris Anadolu Efes Spread -9.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
74 2021.09.12.-17:14 UNAN Leon - Indigenas de Matagalpa Indigenas de Matagalpa Spread +10.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
75 2021.09.12.-20:54 ECE Bulls Kapfenberg - BC Juventus Over 159.5 O/U (FT) 1.805 €30.00 3 -30.00
76 2021.09.12.-21:51 Serbia - Lithuania Serbia Spread -2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
77 2021.09.13.-10:13 Sporting CP - BC Kalev/Cramo Tallinn Sporting CP +2.5 AH (FT) 1.792 €30.00 3 -30.00
78 2021.09.13.-13:03 Caballos Cocle - Universitarios Panama Caballos Cocle Spread +7.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
79 2021.09.13.-15:00:30 Quebradillas vs Indios de Mayaguez Alatt 180 1.89 €30.00 3 -30.00
80 2021.09.13.-15:07:34 Tamsalu vs EMU Alatt 150.5 1.85 €30.00 3 -30.00
81 2021.09.13.-19:04 Parma Perm vs Hapoel Eilat Parma Perm (+2.5) (Handicap (incl. overtime)) 1.84 €30.00 1 25.20
82 2021.09.13.-19:05 UNI - Leones de Managua Leones de Managua Spread -2.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
83 2021.09.14.-10:20 Levski Lukoil vs Prometey Prometey (-15.5) (Handicap (incl. overtime)) 1.91 €30.00 1 27.30
84 2021.09.14.-10:49 HCC La Chaux-de-Fonds - EHC Winterthur Over 6 O/U (FT) 1.891 €30.00 1 26.73
85 2021.09.14.-11:45:00 Bembibre vs Ensino Lugo Alatt 128.5 1.87 €30.00 1 26.10
86 2021.09.14.-12:10:02 Atlético Nacional vs Dragones de Don Bosco Alatt 157.5 1.86 €30.00 1 25.80
87 2021.09.14.-12:31:53 San Carlos de Mendoza vs Banco Mendoza B Alatt 145 1.81 €30.00 3 -30.00
88 2021.09.14.-13:58 Brose Bamberg - Juventus Juventus Spread +7.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
89 2021.09.14.-15:23:35 Tofas vs Gaziantep BB Alatt 147.5 1.86 €30.00 3 -30.00
90 2021.09.14.-15:32:42 Tipitapa vs UAM Alatt 154.5 1.85 €30.00 3 -30.00
91 2021.09.14.-15:45:59 Famila Schio vs Virtus Bologna Alatt 144.5 1.85 €30.00 3 -30.00
92 2021.09.14.-15:54:45 KoGas vs Wonju Dongbu Promy Felett 165 1.78 €30.00 1 23.40
93 2021.09.14.-17:38 Tsmoki Minsk - ZZ Leiden ZZ Leiden Spread +4.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
94 2021.09.14.-17:38:50 Treviglio vs Piacenza Alatt 152.5 1.85 €30.00 1 25.50
95 2021.09.15.-09:00 Dynamo Riga - Barys Nur-Sultan Barys Nur-Sultan Money Line (Game Lines) 1.9 €30.00 3 -30.00
96 2021.09.15.-10:30:54 Buducnost Podgorica vs Avtodor Alatt 164.5 1.86 €30.00 1 25.80
97 2021.09.15.-11:41 Bakken Bears - Pallacanestro Treviso (Benetton Basket Bwin) Bakken Bears +9 AH (FT) 1.825 €30.00 1 24.75
98 2021.09.15.-12:07 Cariduros de Fajardo - Indios de Mayagüez Indios de Mayagüez +6.5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
99 2021.09.15.-12:55:18 Etrusca San Miniato vs Rekico Faenza Alatt 144.5 1.85 €30.00 1 25.50
100 2021.09.15.-16:01:34 PARMA-KOR vs Dynamo Moscow Alatt 143.5 1.86 €30.00 3 -30.00
101 2021.09.16.-11:19:22 Joventut vs Bilbao Alatt 167.5 1.92 €30.00 1 27.60
102 2021.09.16.-11:23:14 Zaragoza vs Manresa Alatt 174.5 1.83 €30.00 3 -30.00
103 2021.09.16.-11:30:48 UMMC-Junior vs Dynamo Kursk Alatt 145.5 1.87 €30.00 3 -30.00
104 2021.09.16.-11:47:01 Metros de Santiago vs Leones Santo Domingo Felett 173.5 1.85 €30.00 1 25.50
105 2021.09.16.-16:07:01 Peja vs Bashkimi Prizren Felett 152.5 1.85 €30.00 3 -30.00
106 2021.09.17.-08:19 Borneo FC - PS Barito Putera Over 2.5 (Goal Line) 1.83 €30.00 3 -30.00
107 2021.09.17.-08:31 (háromszor ment ki) Borneo FC - PS Barito Putera Over 2.5 (Goal Line) 1.83 €30.00 0 0.00
108 2021.09.17.-08:34 (háromszor ment ki) Borneo FC - PS Barito Putera Over 2.5 (Goal Line) 1.83 €30.00 0 0.00
109 2021.09.17.-11:12 Storhamar Dragons - Stavanger Oilers IK Stavanger Oilers IK ML (FT (OT incl.)) 2.259 €30.00 3 -30.00
110 2021.09.17.-11:55:25 General San Martin vs Atlético San Martin Mendoza Alatt 149.5 1.85 €30.00 1 25.50
111 2021.09.17.-11:59:38 CSKA Moscow vs Lokomotiv-Kuban Alatt 174.5 1.9 €30.00 1 27.00
112 2021.09.17.-12:28:30 Desportivo Atitude U-22 vs Flamengo U-22 Alatt 139.5 1.86 €30.00 1 25.80
113 2021.09.17.-12:38:39 Brujos de Guayama vs Vaqueros de Bayamon Alatt 169.5 1.93 €30.00 1 27.90
114 2021.09.17.-13:28 Titanes del Licey - Caneros del Este Caneros del Este Spread +3.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
115 2021.09.17.-13:42:36 Cacique Diriangen vs UNI Felett 166 1.86 €30.00 1 25.80
116 2021.09.17.-15:26:15 Villa Nueva vs Amatitlan Alatt 139.5 1.85 €30.00 0 0.00
117 2021.09.17.-16:57:43 Clarinos Tenerife (w) - Valencia Basket Club (w) Alatt 137 Including overtime 1.83 €30.00 1 24.90
118 2021.09.18.-10:21:10 UR CMHS vs Rusizi Felett 114.5 1.85 €30.00 3 -30.00
119 2021.09.18.-10:32 HOJ Handbold(Hoej Elite) - HC Midtjylland Double Chance - HOJ Handbold 1.83 €30.00 3 -30.00
120 2021.09.18.-11:25:00 Apollon Limassol vs Enosis Neon Paralimni Alatt 150.5 1.86 €30.00 0 0.00
121 2021.09.18.-12:09:16 Oliveirense vs Povoa Alatt 150.5 1.86 €30.00 1 25.80
122 2021.09.18.-13:01 Quebradillas - San German Quebradillas Spread -5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
123 2021.09.18.-14:39:39 Rekico Faenza vs Pielle Livorno Alatt 138.5 1.85 €30.00 1 25.50
124 2021.09.18.-14:51:03 Campetto Ancona vs Goldengas Senigallia Alatt 143.5 1.85 €30.00 1 25.50
125 2021.09.18.-15:40:04 Solola vs Jalapa Alatt 159.5 1.85 €30.00 3 -30.00
126 2021.09.18.-16:05:21 UAM vs Real Esteli Alatt 148 1.86 €30.00 1 25.80
127 2021.09.18.-20:06:49 Rusizi vs REG Alatt 136.5 1.85 €30.00 3 -30.00
128 2021.09.18.-20:21:55 Bornova vs Balikesir Buyuksehir Belediyespor Alatt 148.5 1.85 €30.00 1 25.50
129 2021.09.18.-20:24:54 Catanduva vs Ituano Felett 145.5 1.86 €30.00 3 -30.00
130 2021.09.19.-08:26 Panteras de Aguascalientes - Libertadores de Querétaro Panteras de Aguascalientes +1.5 AH (FT) 1.846 €30.00 3 -30.00
131 2021.09.19.-09:16:15 Capitanes de Arecibo vs Cariduros de Fajardo Alatt 182 1.85 €30.00 1 25.50
132 2021.09.19.-09:19:05 Titanes del Distrito vs Leones Santo Domingo Alatt 168.5 1.85 €30.00 1 25.50
133 2021.09.19.-13:59 HCC La Chaux-de-Fonds - Academy Zug HCC La Chaux-de-Fonds -1.5 AH (FT) 1.708 €30.00 1 21.24
134 2021.09.19.-15:42:25 Vitoria vs Povoa Alatt 152.5 1.86 €30.00 1 25.80
135 2021.09.19.-15:45:11 Oliveirense vs Illiabum Clube Alatt 152.5 1.86 €30.00 1 25.80
136 2021.09.19.-16:14 Atletico Nacional Cochabamba - Caballos de Cocle Caballos de Cocle +9.5 AH (FT) 1.832 €30.00 1 24.96
137 2021.09.20.-07:48:29 Angola vs Nigeria Felett 133.5 1.89 €30.00 1 26.70
138 2021.09.20.-09:42:07 Tsmoki-Minsk vs CSKA Moscow Alatt 167.5 1.91 €30.00 1 27.30
139 2021.09.20.-09:51:22 Sassari vs Victoria Libertas Alatt 166.5 1.91 €30.00 1 27.30
140 2021.09.20.-09:58:29 Alba Berlin vs Bonn Felett 163.5 1.91 €30.00 1 27.30
141 2021.09.20.-10:59:46 Burgos vs Breogan Alatt 166.5 1.92 €30.00 1 27.60
142 2021.09.20.-12:31 Panteras Costa Del Este - Toros De Chiriqui Toros De Chiriqui Spread +16.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
143 2021.09.21.-08:09:09 Szczecin vs Zielona Gora Felett 163.5 1.9 €30.00 1 27.00
144 2021.09.21.-08:10:09 Jiangsu U-19 vs Sichuan U-19 Felett 138.5 1.85 €30.00 1 25.50
145 2021.09.21.-09:49 Caballos Cocle - Dragones De Don Bosco Caballos Cocle Spread +5.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
146 2021.09.21.-09:57:12 Usti nad Labem - Ostrava Alatt 162.5 1.85 €30.00 1 25.50
147 2021.09.21.-10:15:31 Zadar - Partizan Alatt 170.5 1.87 €30.00 1 26.10
148 2021.09.21.-10:27:34 Siauliai vs Pieno Zvaigzdes Alatt 158.5 1.9 €30.00 1 27.00
149 2021.09.21.-10:32:20 Olomoucko vs Kolin Alatt 175.5 1.9 €30.00 3 -30.00
150 2021.09.21.-11:21:40 Cariduros de Fajardo vs Leones de Ponce Felett 186.5 1.85 €30.00 1 25.50
151 2021.09.21.-15:51 Siauliai - Pieno Zvaigzdes Siauliai Money Line (Game Lines) 1.55 €30.00 1 16.50
152 2021.09.21.-19:07:56 Kk Cedevita Zagreb Junior - Kk Split Alatt 161 Including overtime 1.85 €30.00 1 25.50
153 2021.09.21.-19:11:21 Tianjin U-19 vs Chongqing U-19 Felett 137.5 1.85 €30.00 3 -30.00
154 2021.09.21.-19:11:57 Sichuan U-19 vs Shandong U-19 Felett 132.5 1.85 €30.00 1 25.50
155 2021.09.22.-09:43 Deportivo San Jose - Olimpia Kings Olimpia Kings Spread +11.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 3 -30.00
156 2021.09.22.-11:11:57 Dzukia Alytus - Zalgiris Alatt 161.5 1.9 €30.00 3 -30.00
157 2021.09.22.-11:35:00 Esperides Kallitheas vs Panathinaikos Alatt 129.5 1.85 €30.00 3 -30.00
158 2021.09.22.-12:27:48 Turk Telekom vs Tofas Alatt 162 1.94 €30.00 1 28.20
159 2021.09.22.-13:51 Guaynabo - Santurce Santurce Spread +6.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
160 2021.09.22.-16:29:36 Jacarepagua Tenis Clube U-19 vs Desportivo Atitude U-19 Felett 130.5 1.84 €30.00 1 25.20
161 2021.09.22.-19:19:32 EMU vs TLU / Kalev Alatt 160.5 1.85 €30.00 3 -30.00
162 2021.09.22.-21:39 Grüner IL - Manglerud Star Under 6.5 O/U (FT) 1.718 €30.00 1 21.54
163 2021.09.23.-12:56 Correcaminos De Colon - Caballos De Cocle Caballos De Cocle Spread +13.5 (Game Lines) 1.76 €30.00 1 22.80
164 2021.09.23.-16:18:01 Moon. San Carlos Moon. Lujan de Cuyo Alatt 149.5 1.85 €30.00 1 25.50
165 2021.09.23.-17:10:04 UGB vs Tigers Alatt 129.5 1.86 €30.00 3 -30.00
166 2021.09.23.-17:11 Riachuelo - Obera TC Riachuelo Spread +4.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
167 2021.09.23.-17:22 Piratas de Quebradillas - Vaqueros de Bayamón Piratas de Quebradillas +4 AH (FT) 1.839 €30.00 1 25.17
168 2021.09.23.-17:22:35 Giants Leverkusen - Rostock Seawolves Alatt 168 Including overtime 1.84 €30.00 3 -30.00
169 2021.09.23.-18:30:46 Aris Leeuwarden vs Groningen Felett 155.5 1.88 €30.00 1 26.40
170 2021.09.23.-18:47:57 Den Bosch vs Zorg en Zekerheid Leiden Alatt 168.5 1.85 €30.00 1 25.50
171 2021.09.23.-18:51:54 Basketball Academie Limburg vs Den Helder Suns Alatt 160.5 1.86 €30.00 1 25.80
172 2021.09.24.-09:43:47 KK Sonik-Puntamika - GKK Sibenik Alatt 161 Including overtime 1.83 €30.00 1 24.90
173 2021.09.24.-09:52 BC Juventus - BC Prienai BC Juventus -7 AH (FT) 1.799 €30.00 1 23.97
174 2021.09.24.-10:00:52 Panthers Schwenningen vs Eisbaren Felett 160 1.84 €30.00 1 25.20
175 2021.09.24.-10:04:08 Gernika Kesb - CB Islas Canarias Alatt 139.5 Including overtime 1.89 €30.00 1 26.70
176 2021.09.24.-10:05:35 Avenida - Cdb Clarinos Alatt 137 Including overtime 1.76 €30.00 1 22.80
177 2021.09.24.-10:29:43 BC Rytas Vilnius - BC Siauliai Alatt 170.5 Including overtime 1.84 €30.00 1 25.20
178 2021.09.24.-10:37:34 Caciques Humacao - Fajardo Felett 185 Including overtime 1.81 €30.00 3 -30.00
179 2021.09.24.-11:28:02 Toulouse vs Dax Alatt 150.5 1.85 €30.00 3 -30.00
180 2021.09.24.-12:12:36 Guayama - Santurce Alatt 168.5 1.85 €30.00 1 25.50
181 2021.09.24.-12:30 Ferrocarril Oeste - Argentino Junin Total U 154.5 (Game Lines) 1.83 €30.00 1 24.90
182 2021.09.24.-12:33:18 Bursaspor vs Yalovaspor Alatt 156.5 1.9 €30.00 3 -30.00
183 2021.09.24.-12:48:53 Centenarios vs Villa Nueva Alatt 138.5 1.85 €30.00 0 0.00
184 2021.09.24.-16:03:49 30 Plus vs UR CMHS Felett 119.5 1.85 €30.00 1 25.50
185 2021.09.25.-09:23:16 Neptunas vs Pieno Zvaigzdes Alatt 162 1.9 €30.00 1 27.00
186 2021.09.25.-09:33:27 Chicago Sky @ Minnesota Lynx Felett 162 1.88 €30.00 1 26.40
187 2021.09.25.-10:43:22 Anorthosis Famagusta - AEK Larnaca Alatt 155.5 1.85 €30.00 1 25.50
188 2021.09.25.-10:47:34 Treviglio vs APU Udine Alatt 167.5 1.85 €30.00 1 25.50
189 2021.09.25.-11:09:23 Communicacions - Atenas Cordova Alatt 148.5 1.89 €30.00 3 -30.00
190 2021.09.25.-12:20:33 Orleans vs Metropolitans 92 Alatt 155.5 1.86 €30.00 3 -30.00
191 2021.09.25.-12:20:57 Rekico Faenza vs Vigevano 1955 Alatt 137.5 1.85 €30.00 3 -30.00
192 2021.09.25.-12:36 La Unión de Formosa - Ciclista Olímpico La Unión de Formosa ML (FT) 1.756 €30.00 3 -30.00
193 2021.09.25.-18:14 Comunicaciones de Mercedes - AD Atenas AD Atenas +3 AH (FT) 1.861 €30.00 1 25.83
194 2021.09.26.-12:16 Atléticos de San Germán - Mets de Guaynabo Atléticos de San Germán Under 95.5 TTG (FT) 1.75 €30.00 1 22.50
195 2021.09.27.-09:18:25 Catanduva vs Santo Andre Felett 131.5 1.87 €30.00 3 -30.00
196 2021.09.27.-09:39:00 Brose Bamberg - Giessen 46Ers Alatt 170.5 Including overtime 1.93 €30.00 3 -30.00
197 2021.09.27.-10:38:22 TFT Skopje - Sedeak Alatt 171.5 1.83 €30.00 1 24.90
198 2021.09.27.-10:40 Ciclista Olímpico - Comunicaciones de Mercedes Comunicaciones de Mercedes +9.5 AH (FT) 1.832 €30.00 3 -30.00
199 2021.09.27.-10:42 CA Obras Sanitarias de la Nación - San Lorenzo San Lorenzo +3.5 AH (FT) 1.839 €30.00 3 -30.00
200 2021.09.27.-11:43:16 Colon vs Larre Borges Alatt 149.5 1.85 €30.00 1 25.50
201 2021.09.27.-17:16:31 New Zealand vs Japan Felett 150.5 1.75 €30.00 3 -30.00
202 2021.09.27.-17:16:50 India vs Korea Republic Alatt 160.5 1.91 €30.00 3 -30.00
203 2021.09.27.-18:36:18 Tarsus Belediyesi vs Urla Belediyesi Alatt 137.5 1.85 €30.00 1 25.50
204 2021.09.28.-11:05:02 USK Praha vs Jindrichuv Hradec Felett 163 1.94 €30.00 3 -30.00
205 2021.09.28.-19:12:18 Basketball Academie Limburg vs Landstede Zwolle Alatt 147.5 1.86 €30.00 3 -30.00
206 2021.09.28.-20:25:58 Peac Pecs vs Niki Lefkadas Alatt 142.5 1.85 €30.00 1 25.50
207 2021.09.28.-20:57:41 Japan vs Korea Republic Felett 147 1.88 €30.00 3 -30.00
208 2021.09.28.-20:59:51 China PR vs Australia Felett 148.5 1.9 €30.00 3 -30.00
209 2021.09.28.-21:00:42 Chinese Taipei vs Philippines Felett 148.5 1.9 €30.00 3 -30.00
210 2021.09.30.-15:59:24 Soles De Mexicali - Libertadores De Queretaro 183.5 Fölött 1.9 €30.00 3 -30.00
211 2021.09.30.-16:01:04 Abejas de Guanajuato - Dorados de Chihuahua 162.5 Alatt 1.87 €30.00 3 -30.00
212 2021.09.30.-16:03:18 Tijuca Tenis Clube U22 - Flamengo U22 139.5 Alatt 1.85 €30.00 1 25.50
213 2021.09.30.-16:04:49 Yoast United - Den Helder Suns 162.5 Alatt 1.9 €30.00 1 27.00
214 2021.09.30.-16:08:32 Ensino Lugo (Nők) - Magnolia Campobasso (Nők) 134.5 Alatt 1.85 €30.00 1 25.50
€ 1,044.12

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...