PÉNZESŐ a tenisz sportág bajnok szolgáltatásában!

szept 1, 2020 | Alapismeretek, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Nehéz szavakat találni egy olyan hónap után, mint amilyen az augusztus volt. Nem szeretjük felhánytorgatni a „mi szóltunk” jelzőt, ugyanakkor engedjétek meg, hogy mégis egy kis emlékeztetőt írjunk. Az Denver szolgáltatás most augusztusban indult újra, ugyanis a covid járvány ellenére úgy döntöttek a tenisz tornák szervezői, hogy folytatják tovább a mérkőzéseket, így mi is újra tudtuk indítani a teniszes Denver csoportot. Visszaellenőrizhető, és dokumentálható módon megtekinthető, hogy az újraindulásról szóltunk időben, minden ügyfelünknek küldtünk egy üzenetet, illetve ide, a blogba is kitettük mint cikk. Utána nagyjából két héttel újra jeleztük, hogy aki nem tette – főleg most, amikor sajnos igen nehéz sokaknak plusz jövedelemhez jutni – mindenképp vessen egy pillantást a szolgáltatásra és olvassa el, hogy tudná-e fogadni a tippeket, mert nagyon megéri. Ekkor valamivel 10 tét felett állt a csoport. Most, augusztus végén – illetve már szeptember elején – valamivel több, mint 20 tétnyi hozammal tudjuk búcsúztatni az augusztust. Hogy ez mit is jelent a számok nyelvén?

Ha például 10 ezer Ft téttel tettél volna minden tippet, akkor 200 ezer Ft nettó hozamot értél volna el.

Ezek tényleg nem kis számok, főleg annak függvényében, hogy ha valaki megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik, akkor akár nagyobb téttel is fogadhatja a tippeket. – De erről kicsit lejjebb írunk. Tapasztalt ügyfeleink 15-20 tét közötti elért eredményről adtak számot, amely rendkívül jónak mondható.

Miért hinnél nekünk, honnan tudhatod hogy valóban ilyen eredmények születtek?

Nagyon fontos ez a kérdés, és rettentően örülünk, ha megfogalmazódott benned, mert ez egy olyan tudatosságra vall, ami sajnos nagyon sok embernél nincs meg, és csak – ahogy a mondás is tartja – „megy a feje után” , úgyhogy mindenképp eltérsz a széles tömegtől. Fontos, hogy résen kell lenned, mert az internetet megnyitva rengeteg oldallal találkozhatsz, amelyek mesebeli ígéretekkel kecsegtetnek, de mögötte nincs más, csak rossz szándék, és csalás. A cikk további részében a saját fogadásainkról – és az ügyfeleinktől kapott fogadási előzményekből – teszünk ki jó párat, amiből láthatod, hogy ténylegesen fogadtunk, ráadásul nem is kevés összeggel. Másfelől akár ebben a cikkben is olyan információkat olvashatsz, amelyek nem hétköznapiak, mi nem egy „mixelgetős” oldal szeretnénk lenni és teljes mértékben ellenezzük is a szerencsejátékot. Amit mi képviselünk és amit már hosszú évek óta folytatunk – ami szintén ellenőrizhető, dokumentáltan igazolható – azt úgy hívják, hogy sportfogadási befektetés. Analitika, matematika és a sportfogadási iparág ismeretén alapuló megannyi elemzés, döntés. Erről nagyon egyszerűen bebizonyosodhatsz, hiszen számos cikk van az oldalon, nézz körül kérlek, és olvass! Mi nagyon szívesen írunk és nagyon szeretnénk, hogy ne az irodák így is dúsgazdag „zsebeit” tömjék az emberek, hanem vegyenek vissza onnan, ez egyfajta Robin Hood féle szemlélet ha úgy tetszik, hiszen mi nem a sportfogadó irodákat képviseljük, ezért sem láthatsz különféle affiliate linkeket, mert hát mi a sportfogadó irodák ellenségei vagyunk. Azt a fajta tudatosságot és azt az információ halmazt adjuk át neked, ami mellé csupán annyi teendő van, hogy fogadd meg a tippeket, úgy, ahogy azt kérjük. Ha így teszel, akkor sikereket fogsz elérni! És most érkeztünk el a negyedik pontra, hiszen mindezek mellett több száz ügyfél visszajelzéssel találkozhatsz a „vélemények” menüpontban. Ezeket mind olyan emberek írták, mint amilyen valószínű te is vagy: Szerették volna jól csinálni a fogadást, ami annyira a saját tippekkel, vagy valamilyen soha senkinek be nem vált, de egyébként jól hangzó stratégiát követve nem működött. Megtaláltak minket, látták, hogy nem csak szépen csengő szavak vannak, hanem valami olyan, ami valóban más mint a legtöbb lehúzós oldal, és olvastak, majd fogadtak. Nem utolsó sorban pedig azt se felejtsük el, hogy egy bejelentett, legális vállalkozás vagyunk, és felvállaljuk a nevünket, arcunkat.

Ha akár ilyen tétekkel lehet fogadni a tippeket, és nyereségesek, akkor miért van díja a csoportnak?

Egyrészt informatikai rendszereket kell fenntartani, több ember közös munkája amit láthatsz a szolgáltatásnál és nem mellesleg szinte napi 24 órát igénybe vesz, úgy, hogy közben olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, ami valóban örömöt tud okozni az embereknek, kézzelfogható eredményeket érnek el. Vajon az életszerű lenne, hogy ezt bárki is ingyen csinálná? Te dolgoznál ingyen, főleg ennyit? – Bár az informatika ( még 😀 ) nem tart ott, hogy erre ilyen módon választ kapjunk, de azért engedd meg, hogy éljünk azzal a gyanúval, hogy a válaszod egy „nem”. Mindennek megvan az ára, a tudást, a munkát és a befektetett energiát pedig meg kell fizetni. És ez attól teljesen független, hogy mekkora pénzeket tudunk szakítani az irodáktól. Másfelől azt se felejtsük el, hogy aminek nincs díja, annak általában értéke sincs. Az Denver csoport képében mindenféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb, legesélyesebb tenisz tippjei találhatóak meg. Annak, hogy ezeket eljuttassuk hozzád, nagyon komoly díjai vannak és nagyon sok feltételt kell megteremtenünk. Harmadrészt pedig az is fontos, hogy nem szeretnénk senkit sem illúzióban ringatni. Nem azt akarjuk, hogy akinek sajnálatos módon nincs csupán szerény anyagi lehetősége, azt gondolja, hogy mi megváltjuk a világot számára, mert ez azt eredményezné, hogy felelőtlenül az így is kevés pénzét rossz módon fektetné be, nem úgy ahogy mi azt tanácsoljuk. Ez pedig abszolút szerencsejáték, amit mi a lehető leghatározottabb módon ellenzünk. Mi azt akarjuk, hogy akinek megfelelő anyagi háttere van ( már 50e Ft kezdő tőkével is el lehet kezdeni a fogadást, tehát nem kell milliókra gondolni, de értelemszerűen minél nagyobb a tőke, annál komolyabb eredmények születhetnek ) és szeretné a pénzét olyan módon a sportfogadásba befektetni, ami megtérül és már rövid távon is azért látható módon elég komoly sikereket tudunk elérni, annak legyen rá lehetősége, és vegye komolyan. Úgyhogy az előfizetési díj egyrészt egy szűrő, ami biztosítja hogy aki előfizet, annak megfelelő anyagi háttere van és kellően tudatos, tájékozott. Másfelől a munkánk ellenértéke, harmadrészt pedig azt se akarjuk hogy követhetetlenek legyenek a tippek, tehát a követhetőség is fontos szempont, így ennek egy limitáló hatása is van.

Az Denver szolgáltatás augusztusi eredményei, 10e Ft átlagtéttel számolva:

A sárga színű soroknál még a függő tippek szerepelnek, ezért nem olvashatóak.

Saját, illetve az ügyfeleinktől kapott fényképes bizonyítékok, fogadási szelvények:

Mint láthatod, nem csak a nyertes fogadások szerepelnek a listában, tehát nem arról van szó, hogy a legszebb fogadásokat kifotóztuk, amik „jól mutatnak” és kitesszük láthatóvá. Itt arról van szó, és semmi más célunk nincs vele, mint hogy bemutassuk azt a korrekt hozzáállást, amivel állunk mindenki felé, aki megtisztel bizalmával. Emellett pedig annyira hiszünk a szolgáltatásunkban és abban a tudásban és tapasztalatban ami mögötte van, hogy fogadjuk is őket.

Mit kapsz, ha előfizetsz az Denver szolgáltatásra? 

✅   Kimagaslóan eredményes tippeket.

✅   Részletes fogadási tájékoztatót, amely a lehető legrészletesebb segítséget adja a tagok számára.

✅  A mérkőzések élő követését is átvállaljuk helyetted, szólunk mikor kell fogadni.

✅  Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatot a hét minden egyes napján.

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...