Sokszor hálljátok/olvassátok tőlem hogy hosszú távban kell gondolkodni, és hogy a profit ingadozik. Minél kisebb ligákra/piacokra érkeznek a tippek, annál kisebb az ingadozás is, és a gyengébb hónapok is ritkábban fordulnak elő. Viszont cserébe az oddsok illetve a lineok gyorsabban változnak, ami miatt valamivel kevesebb profitot tudunk elérni mint a tippadók. Ezek a változások számunkra egy kicsit megnövelik a varianciát, amit bizonyos hónapokban úgy érzékelünk, hogy nem érjük el a megszokott nagy profitot, hanem “csak” néhány tét (1-6) profitban zárunk vagy extrém ritka esetben minimális veszteség is előfordulhat, de ha megfelelően fogadunk és jól csinálunk mindent akkor ilyen évente egy fordulhat elő.

A V.I.P. csoportjaink között van két húzó név a Héra, és az Ártemisz. Sok előfizető ezekkel a csoportokkal már nem egyszer, nem kétszer duplázta meg a bankrollját. Ja, mindezt egy hónap alatt! Mégis voltak időszakok amikor az adott csoport gyengébben teljesített, és ilyenkor sokan abbahagyták a csoport követését, vagy épp a Hérából átvonultak az Ártemiszbe vagy fordítva.

Ilyenkor természetesen mindig jeleztem hogy: hosszútávban kell gondolkodni, türelem, ingadozik a profit, jók a tippek és van bennük érték stb. stb. stb. Legutóbb ilyen az Ártemisz csoportnál volt, és bizony sokan nem fogadták meg a tanácsomat, és ismét jobban tudták.. Na nekik akarom az orruk alá dörgölni a júliusi statisztikát 😀 Igazából nem azért mert bosszút akarok állni vagy ilyesmi, hanem inkább csak szeretném hogy megértse mindenki hogy ha mondok, vagy javaslok valamit akkor azt bizony érdemes követni. Természetesen korábban a Héra csoportnál is ugyanez volt hogy egy gyengébb időszak után sokan inkább másik csoportot válaszottak és emiatt kimaradtak az ezt követő nagyon durván profitos hónapokból. Tehát a lényeg, nem kell nagyon ugrálni a csoportok között hiszen mindegyiknél van ingadozás, és folyamatosan dolgozom rajta, hogy a legjobb tippadók legyenek és a legmagasabb profitot tudjuk elérni. A lenti táblázatban pedig az Ártemisz csoport júliusi eredményeit láthatjátok. Egy két tipp volt csak ami line eltéréssel vesztes lett, de aki gyorsan fogadott és 1xbetet is használt, az már nagyon a tippadóéhoz közeli profitot ért el. Igaz a júliust a Héra és az Ártemisz is szép profitban zárja majd, de jelenleg nagy különbség hogy a Héra profitját ami 26 tét feletti, 4x annyi tippből lehetett elérni mint Ártemiszét! https://protipsters.eu/termek/artemisz-2019/