Vélemények, Eredmények, Sikertörténetek

ápr 23, 2019 | Alapismeretek, Sikertörténetek, Eredmények

A ProTipsters célja az, hogy és megtanítsuk a követőinknek, hogyan váljanak profi és eredményes sportfogadóvá! A visszajelzésekből láthatjátok, hogy rengeteg veszteséges szerencsejátékosból sikerült egycsapásra nyereséges sportfogadót varázsolni!

Volt egy kis időm és feltöltöttem néhány újabb képet az előfizetőink visszajelzéséről a weboldalunkra, ahol elolvashatjátok milyen sikereket és eredményeket értek el az elmúlt hónapokban és években. Sajnos elég macerás és sok időbe telik egyesével feltöltögetni ezeket a képeket az oldalra, de úgy gondolom mindenképp megéri, mivel aki időt szán ezekre a visszajelzésekre és átolvasgatja, nagyobb bizalommal fog belekezdeni ebbe a tevékenységbe. Én személy szerint nem hiszek a kifotózott nyertes szelvényekben, vagy a fogadóoldalak nyereményfotóiban, mivel azokat pár másodperc alatt lehet módosítani bármire, ezért inkább az előfizetőink e-mailjeit, kommentjeit fotózzuk ki ami jóval beszédesebb és hitelesebb. Ha esetleg valaki azt gondolná hogy ezek szerkesztett képek, vagy hogy épp mi írtuk a véleményeket, és e-maileket magunknak, az kicsit gondoljon bele, hogy mennyi és mennyi munkaóra lenne ilyen rengeteg emailt megszerkeszteni megírni, kifotózni, feltölteni stb. Csak az utolsó 27 kép feltöltése is 3 órát vett igénybe. Ennyi befektetett energiával már minőségi munkát is lehet csinálni a csalók pedig általában a könnyű pénzt szeretik, ahol kevés időbefektetéssel trükköznek egy egy kép átszerkesztésével vagy másolásával.

Ha leendő előfizetőként vizsgálnám a ProTipsters oldalát, akkor legfőbb kérdés ami felmerülne (legalábbis bennem) az hogy: Vajon mindenki folyamatosan ilyen sokat tud nyerni? Erre a válasz pedig az hogy: Nem!

A profit mértéke több dologtól is függ (Az elérhető profitról és azt befolyásoló tényezőkről ITT olvashatsz!), de ha valaki betartja az általunk leírt szabályokat és ténylegesen úgy fogad ahogy mi, akkor ő biztos profitot fog elérni hosszú távon is. Sokan ezt megértik sokan pedig nem. A profit rövid távon ingadozik (Úristen hányszor írtam már ezt le, mégis azt látom, hogy nagyon sokan mégsem értik ennek a lényegét, vagy épp el sem olvasták.. Na ők valószínű sohasem lesznek hosszú távon nyereséges sportfogadók!) de megfelelő stratégiával és ezekkel a minőségi tippekkel, bárki profi és eredményes fogadóvá válhat! De ez nem csak rajtunk vagy a tippeken múlik, hiszen az eredmény a fogadótól, azaz TŐLED is nagyban függ! Aki szépen lemásolja azt, amit én csinálok az hasonlóan a véleményezőkhöz komoly profitra számíthat!

Amikor a véleményekről töltöttem fel a fotókat, volt egy email ahol az egyik követőnk azt emelte ki, hogy: Miért beszélek/írok sokszor feltételes módban? Pl. Hosszútávon szép profit várható. Szinte minden hónapot profitban lehet zárni a kis ligás tippekkel. stb.. Ez azért van, mert nem tudok ott állni mindenki mellett és rácsapni a kezére, ha épp hülyeséget csinál. És a feltételes mód leginkább az emberi egó, mohóság, vagy épp a veszteségtől való félelem miatt van, ugyanis leginkább ezek miatt térnek el attól a stratégiától amit 100%-ban be kellene tartani, és ez nagy mértékben befolyásolja az elért eredményeket is. Tehát ha betartod a szabályokat és úgy fogadsz ahogy kérem a feltételes mód, kijelentő móddá változik!

Természetesen volt olyan is, amikor nem volt szó feltételes módról, amikor a Kiképzés című blogbejegyzésekben szereplő barátomnak mondtam, hogy ha elkezdi akkor biztos profitot fog elérni már az első 1-2 hónapban. Itt volt lehetőségem a kontrollra, mivel hosszabb ideig voltunk szomszédok, ezért is voltam olyan biztos abban, hogy 100%-ig azt fogja csinálni amit én, és így az eredménye is az lesz mint az enyém. Persze tévedtem, mert még így is rengeteg hibát követett el, igaz ennek ellenére szép profitban zárt, de erről mindenki olvashat a blogsorozatban. Ha ő még így is el tudott térni attól amit mondtam neki, akkor vajon mit csinálhatnak a többiek?! Amikor valakinél eltérnek az eredmények, mindenki azt írja, hogy mindent úgy csinál ahogy le van írva, de sajnos ez az esetek 90%-ban kiderül hogy nem igaz.

Persze nem atomfizikáról beszélünk, illetve próbáltam úgy leegyszerűsíteni mindent, hogy tényleg akár egy gyerek is megértse és követni tudja, de az ellen nem tudok mit tenni, ha valaki duplázza a téteket, kombinálja a tippeket, saját tippeket tesz meg, a féltétes tippet teljes téttel teszi, vagy épp lusta megmozdulni ha tipp jön, de ezt még sorolhatnám a végtelenségig… Tehát mindenkit arra kérek, hogy olvassa a blogot, kövesse a szabályokat, gondolkodjon hosszú távban és támasszon reális elvárásokat!

Ha ezt megteszed akkor biztos profitot fogsz elérni a ProTipsters.eu szolgáltatásával és stratégiájával.
Válassz most V.I.P. csoportjaink közül! https://protipsters.eu/vip-szektor/

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...