Volt egy kis időm és feltöltöttem újabb néhány képet a weboldalunkra ahol elolvashatjátok milyen tapasztalatok és eredmények voltak a V.I.P. tagjainknál. (Ha esetleg nem jönne be azonnal az oldal akkor próbáljátok meg kicsit később megnyitni mivel a poszt kikerülésekor hirtelem nagyon sokan meg akarják nyitni a weboldalunkat és olyankor néha megmakkan kicsit a rendszer. https://protipsters.eu/velemenyek/)
Sajnos elég macerás feltöltögetni ezeket a képeket az oldalra ezért nem is szívesen foglalkozom vele 😀 De úgy gondolom hogy aki szán időt ezekre a véleményekre és átolvasgatja, biztos vagyok benne hogy nagyobb bizalommal fog belekezdeni ebbe a tevékenységbe. Én személy szerint nem hiszek a kifotózott nyertes szelvényekben vagy a fogadóoldalak nyereményfotóiban mivel azokat pár másodperc alatt lehet módosítani bármire, ezért inkább az előfizetőink emailjeit kommentjeit fotózzuk ki ami jóval beszédesebb és hitelesebb. Ha esetleg valaki azt gondolná hogy ezek szerkesztett képek, vagy hogy épp mi írtuk a véleményeket, és emaileket magunknak, az kicsit gondoljon bele hogy mennyi és mennyi munkaóra lenne ilyen rengeteg emailt megszerkeszteni megírni, kifotózni stb. Csak az utolsó 27 kép feltöltése is 3 órát vett igénybe. Ennyi befektetett energiával már minőségi munkát is lehet csinálni a csalók pedig általában a könnyű pénzt szeretik ahol kevés időbefektetéssel trükköznek egy egy kép átszerkesztésével vagy másolásával.

A legfőbb kérdés ami felvetődik (legalábbis bennem) az hogy: Vajon mindenki folyamatosan ilyen sokat tud nyerni? Erre a válasz pedig az hogy: Nem
Hiszen a profit több dologtól is függ, de ha valaki betartja az általunk leírt szabályokat és ténylegesen úgy fogad ahogy mi, ő biztos profitot fog elérni hosszú távon. Sokan ezt megértik sokan pedig nem. A profit rövid távon ingadozik (Úristen hányszor írtam már ezt le, mégis azt látom hogy nagyon sokan mégsem értik ennek a lényegét.) de megfelelő stratégiával és ezekkel a minőségi tippekkel bárki profi és eredményes fogadóvá válhat. De ez nem csak rajtunk vagy a tippeken múlik, hiszen az eredmény a fogadótól is nagyban függ. De aki szépen lemásolja azt amit én csinálok az hasonlóan a véleményezőkhöz komoly profitra számíthat.

Amikor a véleményekről töltöttem fel a fotókat, volt egy email ahol az egyik emailező azt emelte ki hogy miért beszélek/írok sokszor feltételes módban. Pl. Hosszútvávon szép profit várható. Szinte minden hónapot profitban lehet zárni a kis ligás tippekkel. stb..
Ennek az oka az hogy nem tudok ott állni mindenki mellett és rácsapni a kezére ha épp hülyeséget csinál. És a feltételes mód leginkább az emberi egó, mohóság, vagy épp a veszteségtől való félelem miatt van. Természtesen volt olyan is amikor nem volt szó feltételes módról, amikor a Kiképzés című blogbejegyzésekben https://protipsters.eu/2019/02/09/kikepzes-uj-projekt/ szereplő barátomnak mondtam hogy ha elkezdi akkor biztos profitot fog elérni már az első 1-2 hónapban. Itt volt lehetőségem a kontrollra mivel hosszabb ideig voltunk lakótársak, ezért is voltam olyan biztos abban hogy 100%-ig azt fogja csinálni amit én, és így az eredménye is az lesz mint az enyém. Persze tévedtem mert még így is rengeteg hibát követett el, igaz ennek ellenére szép profitban zárt, de erről mindenki olvashat a blogsorozatban. Ha ő még így is el tudott térni attól amit mondtam neki akkor vajon mit csinálhatnak a többiek?! Persze mindenki azt irja hogy mindent úgy csinál ahogy le van írva de sajnos ez az esetek 90%-ban kiderül hogy nem igaz. Természtesen nem atomfizikáról beszélünk, és próbáltam úgy leegyszerűsíteni mindent hogy tényleg akár egy gyerek is követni tudja, de az ellen nem tudok mit tenni ha valaki duplázza a téteket, kombinálja a tippeket, saját tippeket tesz meg, a féltétes tippet teljes téttel teszi, vagy épp lusta megmozdulni ha tipp jön, de ezt még sorolhatnám a végtelenségig. Tehát mindenkit arra kérek hogy olvassa a blogot, kövesse a szabályokat, gondolkodjon hosszú távban és támasszon reális elvárásokat.

Ha ezt megteszed akkor biztos prfoitot fogsz elérni a ProTipsters.eu szolgáltatásával és stratégiájával.
Válassz most V.I.P. csoportjaink közül! https://protipsters.eu/vip-tippadok/