Mennyit lehet keresni a sportfogadással havonta?!

márc 10, 2021 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Ha feltesszük a kérdést, hogy mi is a célunk a sportfogadással, illetve mikor, mennyit, hogyan, stb. szeretnénk ezt elérni, akkor a legtöbben ezeket a válaszokat adnák:

Cél? Pénzt nyerni!!!
Mikorra? Tegnapra!
Mennyit? Mindet!
Hogyan? A lehető legkevesebb pénzből!
Mekkora időráfordítással? Napi pár perc, de én mondom meg mikor!
Mekkora biztonsággal? A tőkém garantálva legyen és persze a profit is!

Mennyi pénzt lehet keresni sportfogadással havonta?

FIGYELEM: Abban az esetben, ha esetleg soknak találod az alábbi olvasnivalót, vagy lusta vagy kicsivel több időt rászánni arra, hogy megismerd ezeket az információkat, akkor jobb ha más elfoglaltságot keresel, mivel ebben az esetben számodra a sportfogadás továbbra is csak egy költséges hobbi marad!

Sajnos az emberek szeretnek álmodozni és a legtöbben hisznek is a csodákban, és úgy gondolják, ha belekezdenek a sportfogadásba akkor majd hamarosan óriási összegeket fognak nyerni… Néhány dolgot azért érdemes tisztázni az elején, mivel a legtöbben irreális elvárásokkal érkeznek, még akkor is ha korábban soha nem nyertek. Különböző sportfogadó facebook csoportokban, illetve több fizetős tippküldő szolgáltatásnál is lehet látni rengeteg szelvény fotót (ami jobbesetben nem máshonnan lopott vagy szerkesztett), amelyen megcsodálhatjuk hogy akár pár száz forintból százezreket vagy akár milliókat is lehet nyerni..(más kérdés hogy a vesztes szelvények ugye nincsenek posztolva, és hiába egy nagy nyeremény ha 50-100 másik bukott fogadással meg a sokszorosát veszítették el)  Illetve vannak a „CSODA” stratégiák amiből ugyan még senki nem lett gazdag, de hát mint mondják ki van számolva tehát működik és TUTI! Vagy akár említhetném 80-90% nyerési eséllyel rendelkező tippeket, vagy bunda mérkőzéseket, amiket pár ezer forintért te is megkaphatsz.. Te még hiszel a mikulásban is igaz!?

Szóval valóban „LEHET” nyerni nagyon sokat, nagyon gyorsan (ezt hívják szerencsejátéknak de ezzel mi nem foglalkozunk, mivel a profi sportfogadás nem erről szól), de persze még könnyebb elveszteni ennél sokkal többet, sokkal gyorsabban! Szóval ne legyünk naivak, és ne dőljünk be a marketingnek! Tegyük tisztába, hogy mit is lehet elérni a profi sportfogadással és inkább kanyarodjunk a realitás felé, hiszen a lottóval is lehet sokat nyerni csak hát erre az esélyed azért nem valami sok.. Hagyjuk meg a szerencsejátékot a függőknek és nézzük meg, hogy milyen dolgok befolyásolják azt, hogy mennyi profitot is lehet elérni hosszú távon profi és tudatos sportfogadással!

De először induljuk ki egy nagyon közismert adatból, amelyet a legtöbb tippküldő szolgáltatás oldalán olvashattok, ami szerint a sportfogadók 95%-a veszít hosszú távon. Ezzel nem is vitatkoznék hiszen sok buktató van és emiatt nem könnyű rendszeres profitot elérni. Tehát egyszerű a képlet, a maradék 5%-ba kell tartozni! Viszont vagy egy apró bökkenő… A tippküldő szolgáltatások legnagyobb része átverés, csalás, vagy csak egyszerűen a hozzánemértés miatt képtelenség velük hosszútávon profitot elérni. A saját tippekkel ugyancsak nagy eséllyel veszíteni fogsz hosszú távon, mivel nem teszed bele azt a napi több órás elemzést ami szükséges lenne, hiányzik a szaktudás, a különböző speciális adatbázisok, privát infók és még sorolhatnám. De, ne feledkezzünk meg arról sem hogy többség figyelmen kívül hagyja a profi sportfogadás szabályait, a megfelelő tétméretkezelést, fogadási típusok és alternatíváik ismeretét, illetve a mohóság és a veszteségtől való félelem negatív hatásai is nagy mértékben befolyásolják azt, hogy milyen eredményt érünk el a jövőben. Szóval valljuk be őszintén, sportfogadással rendszeresen komoly profitot elérni nem sokak számára adatik meg!

Érdemes elsősorban ezekhez a tényekhez igazítanunk a jövőbeni elvárásokat is!

Három fő ellenségünk is van és mindannyian a pénzünkre pályáznak!

1.) Értelemszerűen a fogadóirodák, akik szemrebbenés nélkül viszik a pénzt ha veszítünk, plusz mindent megtesznek annak érdekében hogy a profi és eredményes sportfogadókat ellehetetlenítsék.

2.) A különböző tippküldő szolgáltatások melyek pár jól csengő mondattal elhitetik az emberekkel hogy ha előfizetnek, akkor pár napon belül fel is mondhatnak mert dőlni fog a pénz. (Nem fog..)

3.) Illetve SAJÁT MAGUNK mivel a hibáinkkal és a rossz döntéseinkkel az első két ellenség kezére játszunk. Pl. Naivak vagyunk és elhisszük a nyilvánvaló hazugságot, csak mert hinni akarunk a gyors és nagy nyereményben. Vagy azt gondoljuk hogy saját tippekkel majd kaszálunk! (Számold össze bátran hogyan alakult az utolsó 500 saját tipped, és meglátod teljesen más eredményt kapsz ha beleszámolod a vesztes tippeket is) Nem választunk megfelelő fogadóirodát, ami miatt rengeteg pénztől fosztjuk meg magunkat. Mohóak vagyunk és nem tartjuk be a bankrollmanagementet és a szabályokat, veszteség után duplázzuk a tétet, részegen fogadunk, pokeren vagy balckjacken akarjuk kompenzálni a veszteséget… Ezt még sokáig sorolhatnám, de szerintem ennyi bőven elég..

Remélem most már mindenki számára kezd nyilvánvaló lenni az, hogy nagyon nem egyszerű a sportfogadással rendszeresen nagyobb összegeket nyerni! Persze ezek után jogosan merül fel benned a kérdés, miért lehetséges ez a ProTipsters-el?! Míg máshol tippeket akarnak „eladni” mindenféle profi sportfogadói tapasztalat és kimagasló eredmény nélkül, addig én 10 éves tapasztalattal a hátam mögött, amellyel a legjobb és legeredményesebb nagytétes fogadók közé tartozom, megmutatom és megtanítom azt, mit, hol, és hogyan fogadj, amellyel tényleg kézzel fogható profitot tudsz elérni! De mindez semmit sem ér akkor, ha nem pontosan azt csinálod amit mondok! Hiszen a legjobb tippek és a legjobb stratégia sem ér semmit, ha nem használjuk megfelelően azokat! A ProTipsters.eu szolgáltatásának segítségével egy kitaposott úton kell végigmenned, amelynek köszönhetően végre te is megtudhatod milyen is az, amikor több százezer vagy több millió forintot nyersz minimális idő és energia befektetéssel!

Mielőtt felteszed a kérdést, hogy mennyit is lehet nyerni, gondolt át hogy a fent leírtak alapján mennyire reális az elvárásod és mit vagy hajlandó ennek érdekében tenni!

Mi befolyásolja a várható profitunk nagyságát?!

A bankrollod és a tétméreted nagysága! Értelemszerűen ha valakinek csak 30€ a tőkéje az kevesebb profitot fog elérni mint akinek 300€. A tétméretünket a bankrollunk nagysága illetve a tétkezelési stratégia határozza meg! (Erről bővebben a Fogadási útmutatóban olvashatsz!) Leegyszerűsítve, ha elérünk 10 tét profitot, akkor nagyon nem mindegy hogy azt 1€ vagy 20€ tétmérettel fogadtuk, mivel az első esetben 10€ a profitunk a másodikban pedig 200€. Tehát értsük meg hogy aprópénzből bizony nem fogunk normális profitot elérni! Persze ígérhetnénk ilyet, mint sokan mások, de ha már olvastad a korábbi blogbejegyzéseket akkor biztos vagyok benne látod, hogy ez nem az ígéret(ígérgetés) földje.. Hanem a tényeké, a realitásé és a profi szemléletű sportfogadásé. Tehát a profitod függ a bankrollod méretétől! Persze felmerülhet a kérdés hogy mekkora az ideális bankroll? Ez bizony a te anyagi körülményeidtől függ! De ha kisebbek a lehetőségeid, akkor az elvárásaid is legyenek kisebbek! Fontos még tisztázni azt is hogy ez itt nem a szórakozásról meg az izgalomról szól a történet. Egyetlen cél van a profit! Itt a bankroll azaz a pénz munkaeszköz! Tehát határozd meg hogy mi az az összeg amit erre a tevékenységre el tudsz különíteni.

Az, hogy hol fogadsz, és használod e az ajánlott fogadóirodákat! Profiként, profi eszközöket használunk és olyan helyeken fogadunk ahol a legtöbb profitot tudjuk elérni. Amíg kisebb bankrollunk van használjuk azokat a fogadóirodákat ahol kapunk bónuszt illetve a legnagyobb kínálat van és mindent meg tudunk tenni egy helyen. (Figyeljünk oda a bónuszok feltételeire amelyek leírását megtaláljuk a fogadóiroda oldalán. Más más feltétellel lehet kijátszani egy egy bónuszt, így ennek minden esetben olvassunk utána!) Amikor már nagyobb bankrollal rendelkezünk akkor nyithatunk brókerirodát ahol 12 iroda ajánlatai vannak egy helyen így tudjuk növelni az átlagoddsunkat és a profitunkat! Minél jobb oddson fogadunk annál nagyobb lesz a profitunk és hosszabb távon ez a megnyert összeg többszörösét is jelentheti!  Minden csoport leírásánál feltüntettük az ajánlott fogadóirodákat, amellyel követni kell az oda érkező tippeket!

Az, ahogyan fogadunk! Azaz milyen gyorsan fogadjuk meg a tippeket, azok hány %-át tesszük meg, és mennyire pontosan tartjuk be a fogadási szabályokat. Az idő pénz, tartja a mondás és ez a sportfogadásnál hatványozottan igaz! Nagy és rendszeres profitot kizárólag minőségi tippekkel lehet elérni! Ezek általános jellemzője pedig az, hogy ezeknek a tippeknek az oddsai, idővel romlanak, hiszen az irodák folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél kisebb érték legyen a tippekben, ezért módosítják az oddsokat. Minél kisebb piacról van szó, annál nagyobb profitot lehet elérni, de annál gyorsabban is változnak az oddsok és a lineok. Lefordítva magyarra, minél gyorsabban megfogadod a tippeket, annál nagyobb lesz az elért profitod! És természetesen az is fontos hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadod meg, mivel ha épp nyertes vagy vesztes tippeket hagysz ki többségében, akkor ennek megfelelően fog alakulni a profitod, amely még a varianciát is növelni fogja. A fogadási szabályok fontosságáról többet nem is írnék, mivel ha nem tartod be azokat amiket a fogadási útmutatóban leírtam, akkor az elért eredményeid sem azok lesznek, amiket szeretnél, így jobb ha bele sem kezdesz!

Az, hogy mennyi és melyik tippadót követjük és az mekkora profitot hoz! Minden tippadó más és más, ezért a saját fogadási paramétereidnek a legmegfelelőbbet kell választani! Minél több tippadót/tippet követsz annál nagyobb lehet a profit ingadozás, illetve az elérhető profit is, de annál jobban figyelned kell a szabályok legpontosabb betartására. A több tipp nem feltétlenül jelent egyébként több profitot, hiszen a mennyiség ebben az esetben simán mehet a minőség rovására! Szépen fokozatosan növeljük a tippek/tippadó csoportok számát, mindaddig amíg kényelmesen meg tudjuk fogadni az összes tippet. Ha ugrálsz a tippadó csoportok között, vagy nem követed azokat hosszabb távon, akkor az elért eredményeidet a szerencse fogja befolyásolni, hiszen pontosan leírtam a fogadási útmutatóban, mit és hogy kell csinálni! A kis ligás tippadók általában magasabb és stabilabb profitot hoznak mint a nagyligásak, amelyeket viszont könnyebb fogadni, és a tétméretünk sem lesz bekorlátozva. Vizsgáljunk meg egy évet például: Tegyük fel, hogy kiválasztottuk a ProTipsters.eu számunkra legjobb tippadó csoportját, amelyet 12 hónapig követünk. Ezalatt a 12 hónap alatt egy nagyon magas profitot érünk el és nagyjából 2-3x-ozzuk a kezdő tőkénket. De mivel a profit ingadozik, ezért minden hónapban más és más profitot fogunk elérni. Sőt lesz olyan hónap is, amikor veszteséget érünk el, vagy épp 0 körüli profitban zárunk. Persze ezeket bőven ellensúlyozzák a nyereséges hónapok, amelyekből értelem szerűen jóval több van. Tehát a kulcs a türelem és a hosszútáv, hiszen ha épp akkor kezded el követni a csoportot amikor ott gyengébb időszak van, akkor bizony téves következtetéseket fogsz levonni és lemaradsz azokról az erősebb hónapokról amikor a nagyobb profitokat realizálnád!

A döntés most a TE kezedben van!

VESZTESÉGES SZERENCSEJÁTÉKOS MARADSZ,
VAGY EREDMÉNYES PROFI SPORTFOGADÓ LESZEL!?

Nézzük a számokat!

Mielőtt ebbe belevágunk, javaslom olvass el kedvcsinálónak két idevágó blogbejegyzést, ahol egy korábbi nagyobb nyereményem történetéről illetve egy barátom profi sportfogadóvá válásáról írok: Link 1, Link 2.

Az egyszerűség kedvéért számoljuk úgy hogy hány db tétet nyerünk meg.  Azaz ha egy hónapban 5 tét volt a profit, akkor beszorozzuk a tétméretünkkel. Pl. 30€ tétméretnél, 5 tét profit, akkor 30×5=150€ a profitunk. Itt először is azt kell tisztázni, hogy minden tippadónak lesz gyenge hónapja, amikor is nem tud elérni profitot, vagy épp veszteségben zár. Tehát nem lesz minden hónapunk profitban!!! Mint említettem a profi sportfogadás csakis hosszútávon működik, tehát ha 12 hónap alatt van 2-3 mínuszos hónap nem probléma, mivel a többi hónapban bőven van annyi profitunk, amivel összességében szép pénzt nyerünk. Nézzünk egy egyszerűsített példát:. 2 hónapunk vesztes volt, amikor is veszítettünk 10-10 tét profitot, illetve 10 hónapunk nyertes, amikor nyertünk 10×15 tét azaz 150 tét profitot. 150-20 tét, azaz 130 tét profitot értünk el az évben ami durván 1,5MillióFt profitot jelent! 130:12=10,8 tét profitunk volt havonta átlagosan! Ha 30€ téttel fogadtuk meg a tippeket, akkor átlagosan minden hónapban nyertünk 324€-ot. Természetesen egyes csoportjaink ennél magasabb átlagprofitot tudnak hozni és két-három csoport követésével. évente több millió forint profitot realizálhatunk! Persze ennek a feltétele, a szabályok pontos betartása, illetve hogy komolyan vesszük az egészet és rááldozzuk a szükséges időt.

Mi van akkor, ha valaki pont akkor kezd el követni egy tippadót amikor annak gyenge hónapja van? Természetesen a legtöbben abbahagyják, mert azt gondolják hogy a tippadó rossz, pedig minden tippadónak lesz gyenge hónapja előbb utóbb, de ez teljesen normális. Tehát először is fogadjuk el hogy lesz olyan hónap, amikor is nem érünk el profitot! Viszont ha jó tippadót követsz akkor ilyen hónapok nagyon ritkán fordulnak elő, és megfelelő bankrollmenedzsmenttel nem is okoznak különösebb problémát. A kis ligás csoportokkal havonta átlagosan 15 tét körüli profitot lehet elérni ami 10.000Ft-al számolva 150.000Ft, a nagy ligás csoportokkal 8-10 tét körül ami 80-100.000Ft profitnak felel meg. Tehát itt nem egy hónap profitjáról van szó, hanem egy hosszabb időtáv átlagprofitjáról amelyben lesz olyan hónap ahol ennél több illetve kevesebb profit lesz.

A fenti példákban egy db adott tippadó csoportról beszélünk. Több tippadó csoport esetén ezek az összegek értelem szerűen növekedhetnek. De mielőtt valaki azt gondolná hogy követni kell minden tippadót és dőlnek a milliók az téved! Nem szabad elfelejteni hogy ezzel munka is van és nem életszerű hogy ötpercenként fogadunk, hosszútávon ezt nem is igen lehet kivitelezni. Illetve a több tippadó növelheti a varianciát is, amit sokan nem megfelelően kezelnek. Ezért csak annyi tippadót/tippet szabad bevállalni amit gond probléma nélkül meg tudsz fogadni.

Tehát ha visszatérünk a blog elején olvasható kérdésekre, hogy mit és hogyan szeretnénk elérni a profi sportfogadással, akkor inkább ezek a válaszok felelnének meg a realitásnak:

Cél? Profi és eredményes sportfogadóvá válni!
Mikorra? A következő 3-6 hónapban!
Mennyit? A bankrollomat szeretném minimum megduplázni, azaz legalább 100.000Ft profit!
Hogyan? 100.000Ft kezdőtőkéből a tétkezelési stratégiát szigorúan betartva!
Mekkora időráfordítással? A tippek megfogadásához szükséges idő mellett, plusz külön időt szánok a tudásom bővítésére, hogy alaposabban megismerjem a fogadási útmutatót és az összes blogbejegyzést, mivel ez mind segít abban hogy gyorsabban és profibban fogadjak és növeljem az elért profitomat! MERT KOMOLYAN VESZEM A DOLGOT ÉS MINDENT MEGTESZEK A LEGJOBB EREDMÉNY ELÉRÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN!
Mekkora biztonsággal? A bankrollom biztonságát a minőségi tippek fogadása illetve a fogadási útmutatóban található bankrollmenedzsment garantálja! A profitot ugyanezek mellett a megfelelő időtáv biztosítja.

Természetesen tisztában vagy azzal, hogy ennél jóval gyorsabban, jóval nagyobb profitot is el lehet érni nálunk, de ezt több dolog is befolyásolja, mint például az hogy mennyire erős időszaka van az adott csoportnak, vagy hogy mennyi csoportot követünk stb. Mivel több változó is van, ezért a realitásnak megfelelően kell kitűzni a céljainkat! Volt több olyan előfizetőnk aki 50.000 Forintból ért el 1,5Milliós bankrollt! De minél kisebb a bankrollod, annál nagyobb kockázatot kell vállalnod hiszen ha ő épp 1-2 hónapos gyenge szériával indult volna, akkor lehet másképp alakul ez a történet számára… Tehát lőjünk be reálisan elérhető célokat és örüljünk annak hogy azt rendszeresen túlteljesítjük!

A profi sportfogadással elért profit nem havi munkabér egy banki fix havi kamat! Ezért nem lehet olyan elvárásokat támasztani, hogy én minden hónapban akarok nyerni 2000 Eurot, hiszen a profitunk ingadozik. Ezért inkább egy részvénybefektetéshez hasonlítanám. Ebből következik, hogy hosszabb távban kell gondolkodnunk a sportfogadásban is, hiszen minél rövidebb távot vizsgálunk annál nagyobb a variancia és a profit ingadozás. Tehát mi nem szerencsevadászok vagyunk, hanem tudatos befektetők, és profi szakemberek előrejelzései (tippjei) és stratégiája alapján fektetjük be a pénzünket, azaz fogadunk, annál a fogadóirodánál, ahol a legjobban megéri. Kicsit hasonló a dolog mintha egy befektetési bróker tanácsai alapján vásárolnánk részvényeket, mivel ott is profi szakemberekre hallgatunk és ők mondják meg, hogy mit is kell csinálni pontosan. Persze van egy apró különbség, mégpedig az, hogy sokkal kisebb tőkével, sokkal kisebb kockázattal jóval nagyobb profitot tudunk elérni a tudatos sportfogadással.

A profit táblázatban mindegyik V.I.P. csoportunknál kiszámolhatjátok, hogy nagyjából mi az a havi átlagprofit, amit el lehet érni egy adott csoporttal! De ezt még befolyásolják természetesen a cikk közepén felsorolt pontok is, ezért az elért profit mindenkinél más és más. Az, hogy ki mekkora profitot tud elérni egy adott csoporttal, attól függ, hogy milyen minőségben követi a tippeket és mennyire törekszik arra, hogy maximalizálja az elérhető profitot és minimalizálja a veszteségeket. Tehát mi biztosítjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel komoly profitot érhetsz el, de hogy ennek mekkora részét realizálod, csak tőled függ. Helyetted nem fogadhatunk, de minden segítséget megadunk ahhoz, hogy lemásold és alkalmazd azt a tudást, amit nyújtunk, hiszen mi már több mint 10 éve fogadunk nyereségesen!

 

 

A döntés most a TE kezedben van!

VESZTESÉGES SZERENCSEJÁTÉKOS MARADSZ,
VAGY EREDMÉNYES PROFI SPORTFOGADÓ LESZEL!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...