Miért kell hosszútávban gondolkodni a profi sportfogadásban?

márc 16, 2019 | Alapismeretek, Főoldalra, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A profi sportfogadásban, még a legjobb tippadóknál is ingadozik a profit, ami egy természetes dolog! De, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával, akkor biztos profitot érünk el hosszútávon!

Hogy miért hosszú távon?

Azért mert a profit ingadozik és ha pont egy rövidebb távot vizsgálunk/követünk, akkor előfordulhat hogy pont abban az időszakban torlódtak össze a vesztes tippek, aminek köszönhetően egy gyenge időszakot látunk! De erősebb időszakból jóval több van, és ha ezeket a gyengébb és az erősebb időszakokat összevetjük, azt látjuk hogy szép profitot értünk el! (Ez természetesen csak akkor igaz ha minőségi tippeket követünk megfelelő stratégiával!)

Pl. 30 napig fogadtad egy tippadó tippjeit, amelyekkel, 15 tét profitot értél el. Ez már nagyon jó eredménynek számít, így mindenképp örülhetünk. Tegyük fel, hogy ebben a 30 napos időszakban, az első két egymást követő napon 8 tét veszteséget értünk el! Ha csak ezt a két napot nézzük, akkor pillanatok alatt mindenki megállapítja hogy ez a tippadó 💩 , és hogy nem érdemes fogadni a tippjeit! Azaz egy olyan időtávból vonunk le téves következtetést, amely nem mutat reális képet a tippadó tippjeinek a minőségéről és eredményességéről. Tehát ha nem követed megfelelő időtávban a tippeket, akkor bizony az eredményedet a (bal)szerencsére bízod, csak mert nem értesz megfelelő szinten a sportfogadáshoz! Így aki végig követi a tippadót, csinál 15 tét profitot, aki pedig a kezdeti 1-2 nap után megállapítja, hogy ezek a tippek nem jók, az realizálja a 8 tétes veszteséget, abbahagyja a szolgáltatásunk követését, és ráadásul még rossz véleménnyel is lesz rólunk, hiszen ő csak annyit látott hogy vesztes tippeket kapott! PONTOSAN EZÉRT FONTOS NEKÜNK ÉS NEKED IS, HOGY PROFI MÓDON FOGADJ, és ismerd a profitingadozás és a hosszútáv összefüggéseit és az ezek kezelésére alkalmazott stratégiát!

Előfizetőink és követőink többsége már korábban is fogadott, és tapasztalta azt, hogy eredményesen fogadni bizony nem könnyű feladat, és szinte biztos, hogy előttünk nem nagyon ismerte a fogadóirodákból való kiutalás fogalmát. Egyrészt megtapasztalták, hogy a saját tippek mégsem hozzák az elvárt, vagy épp remélt profitot (inkább viszik), másrészt tudják és tapasztalták, hogy a különböző tippküldő szolgáltatások többsége átverés, csalás, vagy épp a hozzánemértés miatt okoz komoly veszteségeket. Mégis sokszor olyan elvárásokkal érkeznek az emberek hozzánk, ami a realitástól nagyon messze van! Ahhoz, hogy eredményes és profi sportfogadó váljon belőletek, először is a fejekben kell rendet tenni! 

Sok pénzt szeretnél nyerni?

Egyszerűbb dolgod van mint gondolnád! Először is kattints a Blog menüre és olvasd el az ÖSSZES blogbejegyzést! Így egy reális képet kapsz arról hogy mit lehet elérni a profi sportfogadással, és mindezt hogyan kell megvalósítani! A következő lépés a Fogadási útmutató áttanulmányozása, és későbbi használata illetve annak szabályainak 100%-os betartása. Majd választanod kell egy VIP csoportot, de ehhez el kell olvasnod a csoport leírását, hogy megfelel e a fogadási paramétereidnek, illetve láthatod hogyan kell követned az ott érkező tippeket. És ezután jöhet a munka! Fogadd meg a tippeket minél gyorsabban lehetőleg hiba nélkül, a fogadási útmutató alapján! Ha ezeket betartod és tényleg komolyan veszed az egészet, biztos lehetsz benne hogy több millió forintot fogsz keresni a ProTipsters szolgáltatásával, akárcsak a legtöbb előfizetőnk. Tehát az, hogy sikeres leszel e velünk és megfelelő profitot érsz e el, az többnyire rajtad múlik, hiszen mi biztosítjuk a világ legjobb tippadóinak tippjeit, egy profi stratégiát és útmutatót ahhoz, hogy valóban úgy fogadj mint a profik! Hogy mindezekkel mekkora profitot érsz el, már csak rajtad múlik!

Mégis mit jelent a hosszútáv? Hetek? Hónapok? Évek?

Induljunk ki a először is az elérendő célokból! Legtöbben úgy gondolkodnak hogy: Előfizetek egy hónapra megnézem, hogy mit tudnak! Na, ők el is hullanak szinte azonnal ha épp egy gyengébb hónapot fognak ki! Pedig ha egy évig követnék ezeket a minőségi tippeket akkor többszöröznék a bankrolljukat! Pont a profit ingadozás miatt kell hosszabb távon gondolkodni, mert csak akkor biztos hogy megfelelő profitot érünk el! Az esetek többségében a VIP csoportjainkkal nagy eséllyel már 2-3 hónapos távlatban szép profittal zárhatunk! De te tényleg azt tervezed hogy 2-3 hónapot akarsz csak fogadni és utána abbahagyod? Főleg mikor látod, hogy egy kis energia és pénz befektetéssel, akár több százezer vagy több millió profitot is el lehet érni? Nem hinném! Tervezz minimum fél-egy évre! Ezt csak akkor tudod megtenni ha, a szolgáltatás amit követsz azt ténylegesen megbízhatónak és eredményesnek ítélsz. Hát jól nézd meg hova fizetsz elő! Például nézzük a ProTipsters szolgáltatását: Az oldal mögött egy profi nagyétes sportfogadó áll, aki vállalja az arcát és legális számlaképes vállalkozást üzemeltet. Tehát maga a szolgáltatás tényleg szakmai, mivel olyas valaki működteti aki 10 év valós tapasztalattal rendelkezik. Ezt bizonyítja a számtalan cikk és blogbejegyzés amit sportfogadás témában írtam. A weboldal tényleg minőségi és látszik rajta hogy komoly pénzt, időt és energiát fektettek az elkészítésébe. Az oldalon van tartalom, illetve rengeteg visszajelzés az előfizetőktől ahol leírják eddigi tapasztalataikat, sikereiket. Elérhető vezetett profittáblázat és tipptörténet ami a hitelességet biztosítja. A kérdéseket felkészült ügyfélszolgálat gyorsan és részletesen válaszolja meg. Van ingyenes teszt telegram csoport azok számára, akik le szeretnék tesztelni a tippek és a szolgáltatás minőségét, ahol több mint 3 évre visszamenőleg vissza lehet nézni a történetet és az eredményeket,. A szakmai cikkek saját tapasztalaton alapulnak, és olyan minőséget képviselnek amely tényleg segíti az embereket a sportfogadásban. Saját, egyszerű és könnyen követhető stratégiát és fogadási útmutatót biztosít a követők számára. Ráadásul még PROFITGARANCIÁT is ad, arra az esetre, ha egy hónap veszteséggel zárulna! Más oldalakon ezt látod: Fizess elő és holnaptól nem kell dolgoznod! És persze semmi tartalom az oldalon, maximum néhány info amit esetleg innen(tőlünk) onnan összeollóztak… Remélem sikerült megfelelő mértékben láttatni a különbséget egy Profi Sportfogadó szolgáltatása és egy kókler tippküldő szolgáltatás között!

Hogyan kezeld a profit ingadozást?

A profit ingadozása csak akkor nem okoz problémát, ha megfelelő tétméretet és tétméretkezelési stratégiát választunk, illetve megfelelő időtávban (hosszútáv) fogadunk! Ez biztosítja számunkra, hogy a bankrollunkat megvédjük, és az optimális profitot érjük el úgy, hogy a kockázatot minimálisra csökkentjük. Ehhez segítséget a Fogadási útmutatóban találsz! A profit ingadozás mértéke és időtartama függ attól, hogy kis vagy nagy ligás/piacos tippeket követünk. Ugyanis a kis ligás tippeknél stabilabb és magasabb profitot lehet elérni, és a profit ingadozás is kisseb. A nagy ligás tippeknél az irodák jobban be tudják lőni az esélyeket, hiszen millió adat alapján tudják megállapítani a legpontosabb esélyeket. Így a nagy ligás tippekkel jóval nehezebb megverni az irodákat, ezért valamivel kisebb profitot érhetünk el velük, nagyobb profit ingadozás mellett. Cserébe viszont az ázsiai irodák itt már nem korlátozzák a tétméretet, és jóval több időnk van reagálni a tippekre. Ezért a kezdőknek első körben a kis ligás csoportok ajánlottak, és később tudnak szintet lépni a valamivel több tudást és fogadási tapasztalatot igénylő nagy ligás fogadások felé.

Ha nem tudsz hosszabb távban gondolkodni, vagy egy két hónap alatt akarsz meggazdagodni, akkor ez a tevékenység sajnos nem neked való!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...