Új rekord: Több mint 33 tét profit 10 napalatt – Helsinki

febr 12, 2019 | Alapismeretek, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

Újabb rekordot döntött a Helsinki csoport!

10 nap alatt akkora profit volt a Helsinki csoportban, hogy a kezdő bankrollt meg lehetett duplázni! Ebben a csoportban minden tippet 3%-al kell megfogadni. Azaz ha 33 tét profitot elérünk akkor kis kerekítéssel a bankroll 100%-át nyerjük meg. Mindezt 10 nap alatt! A legtöbben erre egy év alatt sem képesek. Sőt! Örülnek ha egyáltalán profitot tudnak realizálni.. Konkrét számokkal: 5000Ft téttel számolva 165.000Ft feletti profitról beszélünk hiszen 34 tét felett vagyunk már. Ez a profit annyiban térhet el néhány esetben hogy ki mennyi tippet tudott megtenni, vagy épp milyen gyorsan reagált a tippekre melyik irodánál fogadott stb. Ennek ellenére a többség ennek a profitnak a közelében kellett zárjon. Egy valami biztos! Az elmúlt napokban jó pár millióval megrövidítettük a Bet365 és az 1xbet fogadóirodákat. 😀

Aki még nem tag az Helsinki csoportban (Felmerül a kérdés hogy mire vársz még?) az ezen a linken tud további részleteket olvasni a csoportról https://protipsters.eu/termek/helsinki/  illetve elő is tud fizetni.

Rengeteg nagyon szép eredményt láttam már a legjobb tippadóktól, de ilyen gyorsan ilyen magas rekordprofitot még egyik sem produkált korábban. Mindenki számára tökéletes választás legyen az kezdő, haladó vagy profi fogadó, egy dolog szükséges csak hogy rendelkezz a leírásban felsorolt fogadóirodák valamelyikével.