Szerencsejátékosok vs Profi Sportfogadók

aug 8, 2017 | Alapismeretek, Főoldalra, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Avagy Miért nem nyersz sosem?! Itt a válasz!

Először is ott kezdeném, hogy aki könnyen megbántódik az lehetőleg ne vegye magára vagy ne is olvassa….   Fenét, ezt mindenképp el kell olvasnod!!!! Már bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha nem tudsz rendszeresen pénzt kivenni a sportfogadásból az bizony a TE HIBÁD!!!!

Hogy miért? Mert a legkönnyebb másra fogni a sikertelenséget! Szemét bíró, mindig a Barcának meg a Juvénak fúj! Biztos megbundázták a meccset! Túl vannak fizetve a játékosok és nincs motivációjuk! A fogadóiroda csal! Mindenki hibás, hiszen te mindent megtettél annak érdekében hogy nyerj, nemigaz?! Vagy talán mégsem?? Ha valami nem sikerül, legelőször mindig magadban keresd a hibát! 

Tippmix/Tippmixpro: Itt fogadsz?

Erről már írtam korábban.. (A nagy Tippmix átverés) Mit várhatsz, ha itt akarsz nyerni? Egy jó nagy büdös semmit, a pénzed szépen lassan (vagy épp gyorsan) átvándorol az SZRT kasszájába! Hidd el a többi online irodában sem könnyű profitot elérni, nemhogy a tippmixen 15-20%-al rosszabb oddsokon, gyér kínálat mellett! Ez egyszerű matek! Lehet hogy vannak időszakok amikor nyersz, de szépen lassan visszatolod a pénzt mert ez a “kis” odds különbség lefaragja a bankrollodat, és mindezt úgy hogy észre sem veszed! Erről nem is szeretnék többet írni, mert az egyik legnagyobb átverés az országban! De egyet vegyél tudomásul! Ha itt fogadsz, a veszteség garantált hosszú távon, és ha ezt nem látod be, akkor te egy hobbi fogadó vagy, akinek van egy drága hobbija, amire rengeteget költ! De ezek a cikkek, azoknak szólnak akik profi és eredményes sportfogadóvá szeretnének válni, akiknek a cél nem a kényelem, vagy a szórakozás, hanem az, hogy a legprofibb eszközökkel a legmagasabb profitot érjék el! Így most megspórolok neked egy kis időt, ha ragaszkodsz a megszokott tippmix brandhez azt javaslom, hogy ne is olvasd tovább ezt a cikket, mivel csak az időd megy vele! De azért még vess egy pillantást kérlek erre a blogbejegyzésre, ahol egy összehasonlítást láthatsz az irodák oddsaival kapcsolatban: Link

Látom érdekel a sportfogadás!

De édes, hogy benne vagy 135 facebookos tippmix és még néhány száz telegram csoportban! Ez ám a szorgalom! Bizonyára egyik jobb mint a másik! És mennyi tipp!? Tele van vele a Facebook oldalad! Ebből aztán lehet válogatni nemde?! Szinte már annyit nyertél velük, hogy azt sem tudod mire költsd a pénzed!?

Remélem átment hogy mire akarok célozni.. Nem kell millió csoport meg oldal, mert nem kell ész nélkül megtenni a tippeket! Persze ha azt élvezed, hogy minél több tippet megfogadj úgy, hogy közben elfogy a bankrollod, akkor bizony jó úton jársz! 😉

Először is tisztázzuk, hogy mit akarsz!

1.) Csak fogadni az adrenalin miatt! Neked tökéletes választás mind a 135 Facebook csoport! Annyit tudok csak mondani hogy jó játékot és sok szerencsét! (szükséged lesz rá!)

2.) Pénzt, Pénzt, Pénzt! Akkor meg ne bohóckodj a tippmixpen, ne térj el a leírt szabályoktól, ne trükközz mindenféle tétemeléses stratégiával és ne hajszold  a veszteséget, illetve ne gondold azt hogy te jobban értesz a tippekhez mint a profi tippadók! Újra olvasd el a cikkeket és blogbejegyzéseket amiket írtam és durvára tartsd be amit leírok!!! A ProTipsters szlogenje: Fogadj úgy, mint a Profik! De, ha nem azt csinálod amit kérek, akkor az eredményed is más lesz, és ha eddig nem tudtál eredményes lenni, akkor itt az ideje hogy változtass!

Milyen tippeket, és kinek a tippjeit kell megfogadni!

Ezen a linken az oldal közepén találsz egy táblázatot a tippadó csoportjaink korábbi eredményeiről, hogy lásd mégis milyen eredményeket lehet elérni olyanokkal, akik Profi tippadóként dolgoznak. Természetesen mindannyian rendelkeznek 3. fél által hitelesített (csalás mentes)statisztikával!

Gondolom tudjátok hogy tippelni mindenki tud! Viszont hosszú távon eredményesen/nyereségesen tippelni már csak nagyon kevesen! Ezért nem mindegy hogy kinek a tippjeit teszed meg! Nagyon nem mindegy!

Miért? Azért, mert a profi tippelést komoly munka előzi meg! Hogy mit is jelent a komoly munka?! Napi 6-8 óra elemzést jelent, amikor is különböző statisztikákra, előrejelzésekre és profi adatbázisokra támaszkodva, próbálod megállapítani, mi az a tipp, ami a lehető legnagyobb értéket képviseli, ehhez pedig meg kell határozni a legmegfelelőbb fogadási opciót, és azt az oddsot, amivel a legtöbb profit érhető el. Persze az sem árt, ha plusz információkat tudsz szerezni edzőktől játékosoktól újságíróktól stb. Minél több és jobb információ alapján tudsz dönteni, annál sikeresebb/eredményesebb leszel. Ugyancsak előny, ha van érzéked hozzá, vagy épp korábban azt a sportot űzted profi szinten és megvannak a jó kapcsolataid információid! Ez a profi tippadó szint sok éves tapasztalat után érhető csak el, de csak akkor ha van benned pluszban egy kis tehetség, szorgalom, kockázattűrő képesség, és az sem árt ha a matekot is komolyabb szinten tolod. Tehát a jó tippadó ritka mint a fehér holló, ráadásul őket megtalálni a sok csaló között, az már igazi művészet és ehhez ugyancsak szükséges megfelelő tudás és tapasztalat.

Szóval kérdem én, mi a fenéért teszed meg olyan embereknek a tippjeit, miért fizetsz elő olyan csoportokhoz, miért csatlakozol mindenféle tippadókhoz akikről alig tudsz valamit????

Hiszen akkor a saját tippjeidet is megtehetnéd, mivel nem tudod hogy ő mennyit foglalkozik az elemzéssel és a tipp kiválasztása és mennyire van meg a szaktudása, ami ehhez a tevékenységhez elengedhetetlen! Sokan követik lájkolják a tippjeit? 😀 Ezt egy sima marketinggel folyamatos posztolással el lehet érni.. Nyerő szelvények? Ugyan már… 1 perc alatt szerkesztek neked egy online nyerő szelvényt 1 Millió forintos téttel és 100 Millió forintos kifizetéssel úgy hogy a számok ki sem férnek! Ha látsz bármi csábítót a Facebookon első kérdésed az legyen: Már megint át akarnak verni?

Már követed pár hete egy két hónapja? Hallottál már a varianciáról? Azt jelenti hogy vannak emberek, akiknek esetleg szerencsésebb kezdés (időszak) jut a tippelésben, de ha nem párosul mellé tudás és minőségi munka, akkor ez csak ideig óráig tart! Azaz hamarosan jön a bukó, csak idő kérdése. De akkor már integetsz az addigi profitnak, mert akkor a legnagyobb téttel fogod tenni a tippjeit, mert azt hiszed mindig felfelé vezet az út és úgy fogsz menetelni a bukó felé, és a végén örülsz ha nem veszted el az egész bankrollodat! 

Talán azért követed őket, mert ezeket az infókat, amiket itt leírtam, még nem ismerted! Viszont mostantól ez már nem lehet kifogás! Na meg persze tovább keresgélned sem kell, hiszen végre most jó helyen jársz! (Ismerj meg!) Olyas valaki segít profi fogadóvá válni aki már végigjárta ezt az utat, és olyan tapasztalattal rendelkezik, amivel bizony a többség nem nagyon! De ez még csak az út eleje, mivel el is kell sajátítanod a helyes fogadás módszerét és ismerned kell néhány fogalmat, de mindez pár hét után szinte csak ujjgyakorlat lesz számodra! 

Az előbb leírtakból gondolom egyértelmű az is, hogy a saját tippeket el kell felejteni!!

Miért? Mert nincsenek meg a kapcsolataid, az információid, nem férsz hozzá/nem fizetsz a legjobb legrészletesebb legaktuálisabb statisztikákhoz/ért! És legfőképp nem fordítod az elemzésre azt a munkaóra mennyiséget, ami miatt profitos leszel! Plusz néha az érzelmeid vezérelnek, befolyásolnak és nem a legoptimálisabb döntéseket fogod meghozni! Azaz a veszteség elkerülhetetlen.. De ezt nagy eséllyel már te is tudod, hiszen az elmúlt években nem vettél ki milliókat a sportfogadásból a saját tuti tippjeiddel! Ugyanis csak az számít, hogy mekkora összegeket veszel ki évről évre, minden más csak körítés!

Persze biztosan most sokan azt mondják, hogy ez nem így van és ők nyernek a saját tippjeikkel is! Na akkor először mutass egy legalább fél éves tipp történetet az eddigi tippjeidről, eredményeidről. Ha ez mégis meglenne, akkor feltenném azt a kérdést, hogy: Valóban annyira jó vagy, hogy meg tudsz élni a saját tippjeid fogadásából? Ugyanis a profi tipsterkedés itt kezdődik! Az hogy te úgy gondolod hogy te nyereséges vagy, az legtöbbször saját magad átverése! Tévedek? Bizonyítsd! Ja hogy csak a nyertes szelvényeidet gyűjtöd, de azért nyerőben vagy! Mesélj még kérlek…

Szerencsejátékos akarsz lenni vagy profi fogadó?!

Mindenféle jöttment tippadót, tipp posztolót, vip fizetős, vagy ingyenes csoportot követni nagyon nagy merészség! Mivel tulajdonképpen csak fogadsz jobbra balra és azt sem tudod mi várható, vagy hogy épp mennyire profi az akire hallgatsz! Amatőrök tippjeit teszed és százezreket akarsz nyerni? Ezt hogy gondolod?? Csak a profik fognak neked profitot termelni hosszú távon! Itt most felsorolhatnék jó pár hangzatos nevű Facebook tipstert, vagy tippoldalt, de bizonyára te is ismersz jó párat, mert látom, hogy miket lájkoltok és osztotok meg, csakhogy tippet kapjatok tőlük!  Persze a beígért milliók meg elmaradnak, de azért újra és újra megpróbáljátok hátha.. Egyik előfizetőjük autót vett annyit nyert, a másik 300 milliót ígér 2 év alatt, a harmadik 90%-os találati arányt 3,5 feletti átlagoddson.. Ti meg lájkoljátok ész nélkül a legnagyobb mesélőket és azok rissz-rossz Tippmix szelvény fotóit! NE DŐLJETEK BE A MARKETINGNEK!  

Kapod orrvérzésig a kis oddsos, nagytétes vagy csoda duplázós stratégiás tippeket, csak győzz kiigazodni rajtuk! Szinte mindegyik ilyen komolyabb csoportot, vagy oldalt ismerem, amelyek igaz gombamód szaporodnak, de persze a többségük 6-12 hónap alatt el is tűnik örökre, hiszen hamar rájönnek az előfizetők, hogy ott nem lesznek milliomosok, hiszen már a bankrolljukat is elvesztették…

Sokszor látni olyan tippmix szelvényt agyon lájkolva, ahol volt 30x odds. Miért van alatta 100 komment hogy: Tudnál adni nekem is tippet? Ez kb olyan mintha egy lottónyerteshez odamennél és megkérnéd, hogy mondjon már 5 számot! Ráadásul hiába jött egy nagy oddos szelvénye az embernek amit két forinttal fogadott… Előtte meg volt több száz ami bukott.. Sosem lesz összességében profitban! Viszont az emberek mohok és hinni akarnak abban, hogy nekik is bejöhet a jackpot, és majd száz Forintból csinálnak 500.000-et! Arról nem is beszélve ha valaki megteszi 30-as oddson a tippmixen én megteszem 40-es oddson online! 

Érdemes e fizetni a tippekért?!

Soha nem követnék olyat aki ingyen ad tippeket! Te bíznád olyan brókerre a 10 millió forintodat, aki ingyen dolgozik? Mert én nagyon nem! Én a legjobb brókert akarnám és megfizetném az árát, hogy legyen érdekelt a profitban illetve a hosszú távú közös munkában! És így tudom majd, hogy mindent megtesz ennek érdekében! Ha valaki hónapok óta profitot hoz és tudja igazolni az eredményeit, akkor az nem fogja ingyen osztogatni az értékes tippeket! Itt pénzről van szó, de ha a szerencsédet próbálgatod akkor bárkinek a tippje jó, viszont ha pénzt akarsz, akkor a kő profikat követed!!

Az már más kérdés hogy lassan mindenki fizetett tippadó akar lenni az országban miután nyert 5 tippje! Mert könnyű és élvezetes munkának tűnik mindaddig, amíg rá nem jönnek arra, hogy rengeteg a buktató és nagyon komoly időt, energiát és persze nem kevés pénzt is bele kell fektetni a történetbe!

A jó tippadók nem olcsóak, és nagyon nehéz őket megtalálni a sok gyenge, csaló, hamis stb. szolgáltatás között. Ehhez már valóban komoly tapasztalat kell, mert rengeteg dolgot kell figyelembe venni, ami ahhoz kell, hogy valóban profitot tudjunk elérni! És ezt mindenki vésse jól a fejébe aki tippadót keresne! Az esély a rossz tipster kiválasztására 85% feletti, azaz valószínű, hogy ha előfizetsz egyre, majd nem tudsz vele profitot elérni! De gondolom volt már ezzel kapcsolatban neked is rossz tapasztalatod!

Profi fogadó akarsz lenni aki valóban pénzt tud keresni sportfogadással?

Hiába fogadod a legjobb tippadók legerősebb tippjeit, semmit sem ér ha nem tartod be hozzá a fogadási szabályokat és nem megfelelő a tétkezelési stratégiád! A profit ingadozik a te dolgod pedig az, hogy maximalizáld az elérhető profitot és minimalizáld a veszteségeket, amit akkor tudsz megtenni ha megfelelő tudással rendelkezel. Minden információt megtalálsz a profi sportfogadással kapcsolatban a Fogadási útmutatóban amely végig segítségedre lesz a sikerhez vezető úton! Tehát a ProTipsters.eu biztosítja számodra a minőségi tippeket a világ legjobb tippadóitól, és az ehhez szükséges fogadási stratégiai útmutatót, amelyet már 10 éve nyereségesen és kiemelkedő eredményekkel használok az előfizetőinkkel együttesen, akik egy ideje átálltak a nyertesek oldalára!

Mi a te dolgod pontosan?

Egy „biorobot” leszel és amikor jelez a telefonod és megteszed a tippet, nem ellenőrzöd a csapatokat, nem elemezgetsz, nem módosítod a tippet, csak minél előbb megfogadod! A tippadók akiktől a tippeket kapod, évek óta ezzel foglalkoznak és a legprofibbak a szakmájukban, tehát gondolkodás nélkül fogadd meg az általunk ajánlott fogadóirodáknál és az eredmény nem marad el! Igen, ez valóban gyerekjáték! De csak mert egy kitaposott úton kell végigmenned, ahol olyas valaki kísér, aki valóban profi ezen a területen és akinek a segítségével komoly pénzeket kereshetsz sportfogadással. Tehát a feladat egyszerű, mégis sokan letérnek a kijelölt útról, mert okosabbnak hiszik magukat, túl mohók lesznek, vagy csak egyszerűen lusták a leírt szabályokat betartani… Mint mondtam a profi sportfogadás nem az élvezetről vagy az izgalomról szól, hanem kizárólag a PROFIT-ról A te profitod pedig attól függ hogy milyen minőségben ismered és használod a Fogadási útmutatót!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...