Megérkezett a Karácsonyi ajándékod!

dec 20, 2023 | Hírlevél

🎁 Megérkezett a Karácsonyi ajándékod! 🎄

A mai napon,  december 21.-n, csütörtökön a KARACSONY2023PT kuponkódot felhasználva FÉLÁRON azaz 50% kedvezménnyel fizethetsz elő a választott VIP csoportodra!

Milyen csoportra érdemes felhasználni leginkább a kedvezményt?

Artemisz – Ha esetleg lemaradtál volna az elmúlt hónapok vagy évek információiról akkor jobb ha ránézel a csoport múltbéli teljesítményére, amelyből láthatod hogy itt szinte minden hónap profittal zárul! Hihetetlen de jelenleg is már 17 tét profitnál jár és egyszerűen hónapról hónapra megismétli a várzslatot!

 

Morpheus a jelenlegi nagy kedvenc, mivel kisebb megszakításokkal ugyan de folyamatos profitot hoz a nagyobb ligákban, illetve az előfizetők rendszeresen dicsérik a csoport követhetőségét!

Zeusz és Poszeidón csoportokat sem kell nagyon bemutatni, mivel mindegyikkel szépen lehet építgetni a bankrollunkat, a jobbnál jobb tippekkel amelyek ebbe a két csoportba érkeznek egy egy adott speciális területre vagy sportágra.

Apollón csoport tenisz tippjei ugyan januártól kapnak ismét erőre, mert jelenleg a nagyobb tenisz ligák nem futnak így a fő tippadók is pihennek, de addig sem érdemes lemaradni a kisebb ligás tippekről amelyeket minimális eltéréssel tudjuk fogadni a Tippmixpro irodával.

Héránál volt egy gyengébb időszak, ami miatt kicsit változtatni kellett a tippadókon, de lehetséges hogy ennél a csoportnál ha nem lesz különösebb eredmény a hónapban akkor a csoportot pár hétre megnyitjuk a nagyközönség előtt, hogy a tippadók megmutathassák mindenkinek mire is képesek. 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...